günaydın kızlar baktım sayfa ilerlemio ilerleteyim dedim
Selammm Kasımm Fıstıklarımm Ve Tatlımıı Tatlı Fıstık içlerim a.s. a.s. a.s.
Biz Tocaman bi kız olduk:)Bu haftamız hep hasta geçti tabii ona kadar bir sürü olay atlattık..Hepinizi kocaman öpüyoruz tabiiiii sizden tatlı fıstıkiçlerini daha çok:)
merhaba canım ;iyi yapmışsın:)
selam hatunlar nasılsınız:)
biz iyiyiz hafta sonu anneme gidip geliverdik:)
acayip sıcaktı
benim oğlan balkonda yemyeşil manzaraya karşı sefa yaptı ağaçların dallarına saldırdı yaprak yedi toprağa bastı:) suyla oynadı bol bol burası serin diye pek izin vermiyordum annemin evde her şey serbestti çok mutluydu çocuk. tabii dün akşam gene geldik kürkçü dükkanına hiç gelesim de yoktu doğrusu.
siz napıyonuz bakem:)
selam nazlım geçmiş olsun allah beterinden korusun meleklerimizi bunlar büyüdükçe tehlikeli olmaya başladılar yanlız bırakamıyom nasıl korucam fıstığı bilmiyom burun farkıyla yakalıyom tetikte olmam lazımbilmiyorumkismile
selam hatunlar nasılsınız:)
biz iyiyiz hafta sonu anneme gidip geliverdik:)
acayip sıcaktı
benim oğlan balkonda yemyeşil manzaraya karşı sefa yaptı ağaçların dallarına saldırdı yaprak yedi toprağa bastı:) suyla oynadı bol bol burası serin diye pek izin vermiyordum annemin evde her şey serbestti çok mutluydu çocuk. tabii dün akşam gene geldik kürkçü dükkanına hiç gelesim de yoktu doğrusu.
siz napıyonuz bakem:)
Arkadaşlar bebeğinize banyodan sonra yağ,nemlendirici vb .bi ürün kullanıyor musunuz?Kızımın cildi çok kurumuş.dün gece kaşıycam diye uykuya dalmakta sorlandı....
sorma canım ben bi çıkıyorum salondan geri geliyorum hemen bi bakıyorum olmadık bi yerde:) ya koltuğun bacağını kemiriyor ya sehpanın altına girmiş hiç gelmiyo yalnız bırakmayaselam nazlım geçmiş olsun allah beterinden korusun meleklerimizi bunlar büyüdükçe tehlikeli olmaya başladılar yanlız bırakamıyom nasıl korucam fıstığı bilmiyom burun farkıyla yakalıyom tetikte olmam lazımbilmiyorumkismile
Ayy ayyyy mutlu olmazmıııı rahatlamış yavrumm:)
Allahımm korusun canımmm ..Kesinlikle haklısın sürekli tetikte olmak gerek bilmiyorumkismile Büyüdükçe tatlanıyorlar büyüdükçe biii güzelleşiyorlar opuyorumnanaktan çok keyiflii hele yarım yarım konuşmalar başlasınn yemeden duramayızkaydirigubbakcemile5
cnm ben balıkesirliyim ama başka bi yerde duruyoruz biz h.sonu balıkesire gittik cnmnereye gittin şeker balıkesirde çok güzel niye şikayet ediyon kız burası ısınmaya başladı fena halde nasıl korucam sıcaktan o tartışılır kış dahamı iyiydi ne giydir sıkıca mis gibi yazın terleyip duruyor bunalıyor offf hiç memnun olamıyom :umursamaz:
cnm ben aylarca zeytinyağı sürdüm bikaç kez de bebe yağı kullandım nemlendirici sürmüyorumArkadaşlar bebeğinize banyodan sonra yağ,nemlendirici vb .bi ürün kullanıyor musunuz?Kızımın cildi çok kurumuş.dün gece kaşıycam diye uykuya dalmakta sorlandı....
slm kızlar bende bugün ailemin yanına erzuruma gidiyorum 1 aylık bi tatil olcak bize bu sene tatili erken yapıyoruz kendinize ve bebelerinize ii bakın
sorma canım ben bi çıkıyorum salondan geri geliyorum hemen bi bakıyorum olmadık bi yerde:) ya koltuğun bacağını kemiriyor ya sehpanın altına girmiş hiç gelmiyo yalnız bırakmaya
ct de hazırlanıyoruz ben wc ye gittim kociş de gömleğini asıyomuş dolaba oğlanı da yatağımızın üstünde bırakmış arkasını dönmesiyle bizim oğlan küt yerde hemen kafasını yıkadık dr nu aradık ve oğlum 6,5 aydır ilk kez düştü yani... ama bişey olmadı şükür...
a
cnm ben balıkesirliyim ama başka bi yerde duruyoruz biz h.sonu balıkesire gittik cnm
burası da ısınıyor oğlan sevmiyor hiç sıcağı napıcaz bilmiyorum
ikidebir kafasını boynunu ellerini ayaklarını muslukta yıkıyorum ikidebir su içireiyorum vermessem de o istiyor zaten
Ay maşşalah canım seninki sürünüyor benim ki birkaç gündür dönüyor ama sürekli döne döne olduğu yerde geziyor tembel kızım sırt üstü dönemeyince basıyor çığlığı hele bir ayaklansınlar hafta sonu ünv den 6 yıldır görmedim arkadaşım gelmişti oğlu 1 yaşında kız bir dakka oturamadı bütün kilolarımı yürümeye başlayınca verdim diyor sopa gibi olmuş:sm_cool:
cnm bizim oğlan iki haftadır böyle sürünüyor komando stili:)Ay maşşalah canım seninki sürünüyor benim ki birkaç gündür dönüyor ama sürekli döne döne olduğu yerde geziyor tembel kızım sırt üstü dönemeyince basıyor çığlığı hele bir ayaklansınlar hafta sonu ünv den 6 yıldır görmedim arkadaşım gelmişti oğlu 1 yaşında kız bir dakka oturamadı bütün kilolarımı yürümeye başlayınca verdim diyor sopa gibi olmuş:sm_cool:
benim oğlumda aşırı hareketli
şu an neler yaptığını görseniz
normal bi 6 aylık bebeği değil
apt 2 tane daha aynı aylık bebek var
ya onlar çok yavaş yada bizimkisi kuduruk
Şekercik hafta sonu gezmişsiniz ne kadar guzel,oğlunada iyi gelmiştır.bende annemle aynı şehirde ayrı semtlerdeyiz sık sık gıtmemize rağmen o gelince yada biz gidince iyi oluyor hem ben hem mert için.
benim oğlumda tembellerden:)yuzu koyunken donebiliyordu sırt ustu donuyordu yada yuzu koyunken 360 derece kendi çevresinde donuyordu da başka numara yoktu.iki gundur sırt ustuyken donmeye başladı.ama çok hareketlı altını zor bağlıyorum artık.
kışın bebek yağı,yazın bebek losyonu kullanmak gerekirmiş,doktorum soylemişti.
kızlar sizin bebişlerin gece uykuları nasıl,kaç kere kalkıyorlar ,kaçta yatıp kaçta kalkıyorlar,nasıl uyutuyorsunuz.oğlum gun içinde kolaylıkla uyuyor ama gece uykusuna geçişi çok zor oluyor,1 saatten fazla uğraşıyoruz,uyuyor yatağına koyuyorum gozlerini açıyor hadi en baştan başla.bir duzen oturtamadım ne yapmalıyım,çok yorucu olmaya başladı bu uyutma işi.
Kızlar oto koltuğu aldınız mı dün biz aldık Nanio markası..
Şekercik hafta sonu gezmişsiniz ne kadar guzel,oğlunada iyi gelmiştır.bende annemle aynı şehirde ayrı semtlerdeyiz sık sık gıtmemize rağmen o gelince yada biz gidince iyi oluyor hem ben hem mert için.
benim oğlumda tembellerden:)yuzu koyunken donebiliyordu sırt ustu donuyordu yada yuzu koyunken 360 derece kendi çevresinde donuyordu da başka numara yoktu.iki gundur sırt ustuyken donmeye başladı.ama çok hareketlı altını zor bağlıyorum artık.
kışın bebek yağı,yazın bebek losyonu kullanmak gerekirmiş,doktorum soylemişti.
kızlar sizin bebişlerin gece uykuları nasıl,kaç kere kalkıyorlar ,kaçta yatıp kaçta kalkıyorlar,nasıl uyutuyorsunuz.oğlum gun içinde kolaylıkla uyuyor ama gece uykusuna geçişi çok zor oluyor,1 saatten fazla uğraşıyoruz,uyuyor yatağına koyuyorum gozlerini açıyor hadi en baştan başla.bir duzen oturtamadım ne yapmalıyım,çok yorucu olmaya başladı bu uyutma işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?