yavrum kıyamam hiç bol bol emzirmeye çalış canım anne sütü iyi gelir inş bişi çıkmaz üzme kendini bebek de hisseder. geçmiş olsun ama onlar bizdne daha dayanıklı emin ol....DUALARINIZI İSTİYORUM YAVRUM İÇİN ARKADAŞLAR
geçmeyen idrar yolu enfeksiyonumuz yüzüünden yavrum bri çok teste maruz kalacak...zor günler atlatıyorum ...Böbrek reflüsü denen bişeyden süpheleniyorlar dua edin nolur yavrum iyileşsin sonuçlar temiz çıksın ağlamaktan yazamadım bile
maşallah cnm her bebek aynı olmuyor boşver kıyaslama hiç...arkadaşlar oğlum desteksiz oturmaya başladı 6 ay+1 haftasında.Ancak yere yüzükoyun yatırdığımda sırtüstü dönemiyor.Ancak yarım dönüyor ama maşallah yatağında tamtur atıyor .Yani ,gece kalkıp baktığımda muhakkak ayak kısmında yatarken buluyorum ayrıca deli gibi üzerini açıyor .çocuk mışıl mışıl uyuyor gece ,ben ise saat başı gidip odasında üzerini örtüyorum.
Arkadaşlar süt müt kalmadı bende.Meb. bakanı sağolsun...Bi sıkıntıyla gitti.Denemediğim şey kalmadı süt artırıcı çay,çemen,rezene vs. ama bir gün boyunca sağınca en fazla iki göğüsten 10 ml çıkıyo...Su desen hak getire ...Bebeğim zaten emmeyi bıraktı ek gıdaya geçince ...Ben de makine ile sağıyordum sağmasam mı artık bu saatten sonra değişir mi durum.Sadece tam anlamıyla 4 ay emdi.1 ayda mama ile takviyeli....Keşke daha uzun süre emzirebilseydim... :çok üzgünüm:
Gerçekten işe yaradı mı benim zaten sütüm öyle aman aman çok değildi de.Yarın alayım olmazsa...eczanelerde vitamalt denen bir malt içeceği var.Doktorum bana günde 1 tane öneriyordu süt yapması açısından süper tavsiye ederim.
yavrum kıyamam hiç bol bol emzirmeye çalış canım anne sütü iyi gelir inş bişi çıkmaz üzme kendini bebek de hisseder. geçmiş olsun ama onlar bizdne daha dayanıklı emin ol....
maşallah cnm her bebek aynı olmuyor boşver kıyaslama hiç...
bizimki de emekliyor kendince:)
cnm boşa üzme kendini çok umrundaydı nimet hanımın senin oğlanın rızkı rahat olmaya çalış üzülünce değişiyomu bişiler değişmiyo dimi boşver yapacak bişi varmı hayır o halde sen bebeğine bak onlar değiştircek bu düzeni onlara iyi bakmamız lazım geri gelir merak etme bol su iç bi de birer tatlı kaşığı rezene ısırgan ıhlamur; 1er çay kaşığı anason tane kimyonu sıcak suya koy ağzı kapalı 5-10 dk demlendir süz iç sabah akşam iyi geliyor sütüne bol bol ısırgan çayı iç bide bebeği emzir uykusu arasında da olsa emzir o emdikçe süt daha çok gelir bbeğin anneye temas etmesi bile sütü arttırıyormuş bence ondan dolayı sağıldıkça süt azalıyor değişir cnm bi kadın yazmıştı bir sene sonra gelmiş sütü üzme kendini kendine gel yaaaa toparlan nolur ARTIK olan oldu yapçak bişi yokkk en azından bi işimiz var şükretmeliyiz halimize.
saolun arkadaşlar çok doluyum bari buraya yazayım....
oğlumun anlamsız gece ağlamalrı ile başladı herşey ...dişde çıkatıyorduk huysuzduk emmek istemiyordu.başka hiç bişeyi yoktu..önce diş sandım hatta dr aynısını söyledi ama dayanamadım annelik iç güdüsü ile sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım sonuç pozitif çıknca hemen apar topar kendi dr koştum.idrar kültüü sonucu yüksek bakteri çıkınca antibiyograma göre antibiyotik surup kullandık geçer sandık tekrar kültürde geçmediğini görünce antibiyotik sabah akşam olmak üzere 14 iğne yapıldı kzuuzmun bacaklarına ağlayarak ultrason çektirince sol böbrek kanalında genişleme faredildi...ama erkek çocuğu olduğu içi dr bir çocuk nefroloğa gitseniz iyi olu dedi.üniv.bir profa gittik bizden dmsa böbrek sintigrafisi,ve voiding sistografi ve ultrsason istedi.okadr canım acıyorki cocuğum büyük acılara ve hırpalanmalra mauz kalacak.ruhum acıyor onun yüzüne baktıkca bana gülümsedikçe.doğuştan olabileceği söyleniyor güya buranın en dr gitttim ve doblere girdim.allahım beni sınıyor ısyan etmiyorum sadece dua ediyorum ve dualrınızı bekliyorum
canım çooook geçmiş olsun Rabbim şifasını versin hastalıkta ondan şifada ondan sabret dua et:Saruboceq: inşallah iyi olur annesin bebeğinin tırnağı acısın istemezsin :1no2:saolun arkadaşlar çok doluyum bari buraya yazayım....
oğlumun anlamsız gece ağlamalrı ile başladı herşey ...dişde çıkatıyorduk huysuzduk emmek istemiyordu.başka hiç bişeyi yoktu..önce diş sandım hatta dr aynısını söyledi ama dayanamadım annelik iç güdüsü ile sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım sonuç pozitif çıknca hemen apar topar kendi dr koştum.idrar kültüü sonucu yüksek bakteri çıkınca antibiyograma göre antibiyotik surup kullandık geçer sandık tekrar kültürde geçmediğini görünce antibiyotik sabah akşam olmak üzere 14 iğne yapıldı kzuuzmun bacaklarına ağlayarak ultrason çektirince sol böbrek kanalında genişleme faredildi...ama erkek çocuğu olduğu içi dr bir çocuk nefroloğa gitseniz iyi olu dedi.üniv.bir profa gittik bizden dmsa böbrek sintigrafisi,ve voiding sistografi ve ultrsason istedi.okadr canım acıyorki cocuğum büyük acılara ve hırpalanmalra mauz kalacak.ruhum acıyor onun yüzüne baktıkca bana gülümsedikçe.doğuştan olabileceği söyleniyor güya buranın en dr gitttim ve doblere girdim.allahım beni sınıyor ısyan etmiyorum sadece dua ediyorum ve dualrınızı bekliyorum
benim kızımda henüz sırtüstü tam dönemiyor biraz tenbel galibaarkadaşlar oğlum desteksiz oturmaya başladı 6 ay+1 haftasında.Ancak yere yüzükoyun yatırdığımda sırtüstü dönemiyor.Ancak yarım dönüyor ama maşallah yatağında tamtur atıyor .Yani ,gece kalkıp baktığımda muhakkak ayak kısmında yatarken buluyorum ayrıca deli gibi üzerini açıyor .çocuk mışıl mışıl uyuyor gece ,ben ise saat başı gidip odasında üzerini örtüyorum.
cnm kıyamam sen pozitif olmaya çalış bu da geçer ne hastalıklar var yaaa onlar daha gelişiyorlar çabuk atlatcaktır üzme kendini sen dik durmalısın ki bebeğin de çabucak düzelsin:)saolun arkadaşlar çok doluyum bari buraya yazayım....
Gerçekten işe yaradı mı benim zaten sütüm öyle aman aman çok değildi de.Yarın alayım olmazsa...
Haklısın canım ama işte şartlandırmışım kendimi demek ki..Zaten öyle aman aman sütüm yoktu.bi arkadaşım da tatlı şeyler yersen artar dedi...bilemedim...Sağol canım ...Teşekkür dederim önerilerin için deneyeceğim...:1hug:
saolun kızlar ilk duyduğumda yıkıldım resmen nefes alamadım şimdi dirayetli olmaya çalışıyorum insan yavrusunu kendi gözünden sakınıyor allahtan geldi doğuştan olma olasığı yüksekmiş bu enfeksiyon sayesinde erken keşfedildi diyo doktor genelde antibiyotik sonrası pek peşine düşülmez idrar yolu enfeksiyonun dedi şükür ki eken farkettirdi rabbim ateşlenmeden yakalattı bize bundan dolayıda iyileşme yoluna koydu bizi diye dua ediyorum..ama işte analık alacağı radyasyondan tutunda koluna takılacak seum kelebeğine kadar herşey canımı acıtıyor işte
saolun arkadaşlar çok doluyum bari buraya yazayım....
Arkadaşlar süt müt kalmadı bende.Meb. bakanı sağolsun...Bi sıkıntıyla gitti.Denemediğim şey kalmadı süt artırıcı çay,çemen,rezene vs. ama bir gün boyunca sağınca en fazla iki göğüsten 10 ml çıkıyo...Su desen hak getire ...Bebeğim zaten emmeyi bıraktı ek gıdaya geçince ...Ben de makine ile sağıyordum sağmasam mı artık bu saatten sonra değişir mi durum.Sadece tam anlamıyla 4 ay emdi.1 ayda mama ile takviyeli....Keşke daha uzun süre emzirebilseydim... :çok üzgünüm:
saolun kızlar ilk duyduğumda yıkıldım resmen nefes alamadım şimdi dirayetli olmaya çalışıyorum insan yavrusunu kendi gözünden sakınıyor allahtan geldi doğuştan olma olasığı yüksekmiş bu enfeksiyon sayesinde erken keşfedildi diyo doktor genelde antibiyotik sonrası pek peşine düşülmez idrar yolu enfeksiyonun dedi şükür ki eken farkettirdi rabbim ateşlenmeden yakalattı bize bundan dolayıda iyileşme yoluna koydu bizi diye dua ediyorum..ama işte analık alacağı radyasyondan tutunda koluna takılacak seum kelebeğine kadar herşey canımı acıtıyor işte
cnm aynı benimde öyle ya benimde 15 gündür emmiyo işte iki göğüsten 50 en fazla çıkıyor bende çok üzülüyorum kesinlikle emmiyo memye yatınca yırtıyo vallhi artırıcak bişey bulursan banada söyle llütfen
aynen canım ya benimkide emmiyor sütüm ne alemde bilmiyorum tam uzun süre sağamıyom pompayla sağınca 50 ml anca çıkıor ama tam sağmıyor tabiki onu da yediremiyom mamasına katınca o mamayı yemiyor anlamıyomki tadımı değiştieyvahedigeldismile
kızlar benim kızım tam desteksiz bi biçimde oturamıyo daha normalmi sizinkiler ne alemde...
kızlar benim kızım tam desteksiz bi biçimde oturamıyo daha normalmi sizinkiler ne alemde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?