bizde diş yok canım aman daha çıkmasın ısırır:)Benim kız daha sürünemiyo..Şekercik dediğin gibi hepsinin gelişimi farklı..Bizimkininde dişi çıkalı baya oldu senin bebeğinin dişi ne alemde bi ara 4 ü de çıkıyor demiştin...4.ü alt üst diş mi yan yana 4 tane değil herhalde ....
cnm valla iyi geldi bana gezmek bunlamışım burda haberim yokŞekercik hafta sonu gezmişsiniz ne kadar guzel,oğlunada iyi gelmiştır.bende annemle aynı şehirde ayrı semtlerdeyiz sık sık gıtmemize rağmen o gelince yada biz gidince iyi oluyor hem ben hem mert için.
benim oğlumda tembellerden:)yuzu koyunken donebiliyordu sırt ustu donuyordu yada yuzu koyunken 360 derece kendi çevresinde donuyordu da başka numara yoktu.iki gundur sırt ustuyken donmeye başladı.ama çok hareketlı altını zor bağlıyorum artık.
kışın bebek yağı,yazın bebek losyonu kullanmak gerekirmiş,doktorum soylemişti.
kızlar sizin bebişlerin gece uykuları nasıl,kaç kere kalkıyorlar ,kaçta yatıp kaçta kalkıyorlar,nasıl uyutuyorsunuz.oğlum gun içinde kolaylıkla uyuyor ama gece uykusuna geçişi çok zor oluyor,1 saatten fazla uğraşıyoruz,uyuyor yatağına koyuyorum gozlerini açıyor hadi en baştan başla.bir duzen oturtamadım ne yapmalıyım,çok yorucu olmaya başladı bu uyutma işi.
aynen canım bi arkadaşım da ek gıdayla alakalı dedi:)bu losyon ve yağı ilk kez duydum...Bebeğin uyku düzenini bende tam oturtamadım bi kaç hafta gece uykusu çok güzel oluyor bi kaç hafta tam tersi sabahlıyoruz.3 gündür gece uykusu biraz düzeldi ama mama emdikten sonra uyanıyor bugün 1 de mamasını içti 2 30 a doğru ancak uyudu .Ama ben sabahları uyuduğunda yarım saat uyuduktan sonra kaldırıyorum .Yoksa gece uyumuyor.Bugün 6 da kalktı 8 15 te uyudu diye hala uyumasına izin veriyorum.
bizim anakucağı oto koltuğu tipi var 9 kiloya kadar olandan biz daha 7 kilo civarındayız zaten hep kullanıyorduk benim oğlum bayılıyor koltuğunda oturmaya arabaya binince hemen koltuğuna oturuyor ordan yanlarına tutunup camdan dışarıyı seyrediyor koca adam gibi:)Kızlar oto koltuğu aldınız mı dün biz aldık Nanio markası..
cnm biz sıcağa önlem olsun diye yumuşak ve su çeken bir havlu koyduk koltuğa yoksa bizimki de şıpır şıpır terliyor ciyak ciyak bağırıyordu son zamanlardaAldık canım kim oturacak merak ediyom bugünden itibaren yasalaştı zaten ama bu sıcakta ta kan ter içinde bırakıcak bizi eminim zillim oturmak istemeyecek
bir kaç haftadır ii değil tavşan uykusu resmen sıcak oldu ortalık baya ondan galiba bide gece iice doyurmak lazım keyifliyse ii yedirip oynatıyom uykusu gelince çok mızıldıyor zaten beşiğine koyuyom zıplamasını engellemek için yastıkla şıkıştırıyom 5 10 dak sallıyom uyuyor ama baya susuyor çocuğum gece 30ml su içti yana yana dahada içecektide tükürerek oyun oynamaya sarınca bıraktırdım gece isresen ılık bir banyo yaptır masaj da yap bak nasıl dalıyor rahat yaz geldi hergün banyodan bişi olmaz
Aldık canım kim oturacak merak ediyom bugünden itibaren yasalaştı zaten ama bu sıcakta ta kan ter içinde bırakıcak bizi eminim zillim oturmak istemeyecek
kızlar bizde güneş kremi alcaktık bi arkadaşın doktoru almayın bebek cildi daha hassastır demiş biz de şapka takmayı düşünüyoruz ne kadar etkili olur bilmiyorum ama...
ben aldım canım vede kullanıyom ne bilim öylece çıkamayız benimki çok beyaz copertone 50 faktör kullanıyom kendimede aynısı kızarıklık falan olmadı bu yaz ne yapcaz tatilde şehir dışına çıkıcaz yandık çok sıcak olcakmışş bebişler mahvolcak yamafoldumben
cnm üst kata eşimin iş arkdş taşındı onun 3 oğlu var kocaman:) ona bıraktım oğlan tanıyor da ablamızı. bi saatte gittim geldim bi baktım araları gayet iyi bana geldi oğlan ona gitmeye çalışıyor:) az oturduk lafladık çay kahve içtik eve geldim evi süpürdüm oturuyorum şimdi oğlan da uyuyorbirsey olmaz canım merak etme bak bırak bileceğin biri varmış ne guzel,kolay gelsin sana.bende de iş kaynuyor daha çorba yapacağım oğlana.
örtme kız yazık akşamları örtersin içine sinmezse benm oğlan nası yatıcağını şaşırıyor sıcaktan yüzükoyun yan sırt üstü her türlü deniyor atıp duruyor kendini sağa sola:)evet bende ormeyım artık hergun banyoda yaptırcam,çocuk rahatlasın.allah yardımcımız olsun sıcaklarda.troys diye bir pişik kremi var ben ondan suruyorum boynunun altına iyi gelıyor.doktoruna yazdırabilirsin.
ay benm oğlan da beyaz tenli esmer değil saçlar da kapkara değil pek de çıkmadı gerçi hafif keltoş anca çıkıyoguneş kremini araştırmak lazım çunku bir ara yüksek faktorlulerde zararlı kimyasallar var diye okumuştum.doğru düzgun bir urun niye yapmazlar şu bebişlere, her şeyin bir yan etkisi oluyor.bitkisel birseyler bulmak lazım.benim oğlan açık tenli sarışın kullanmam şart
evet ya benm oğlan tam karar gidiyor ne zayıf ne kiloluValla canım benakannehir bileğimi incitmişim artık kızımı taşırken iyice acıyor.Valla sıcakta olsa oturtcam ben...bi de çok kilolu olsa napcakmışım ben halimi düşünemiyorum...
valla markası b li bişi... ablam vermişti de biz almadık yani.Şekercik canım senin koltuğun markası ne bazı modellerde terletmeyen kumaş yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum ama....Bari bende bi havlu koyayım.Benim kız zaten çok terliyordu saçları uzun olunca...
Ben senin o koltukta oturan paşa oğlunu yerim....opuyorumnanaktan
cnm şapkalar nereye kadr koruycak ben hep şapka takıyorum önü siperli var beyaz keten var ama kollar bacaklar nolcak açık açık güneş de kanserojen ay çıldıriiciimmm her şey kanserojennnnn bulursak bitkisel bişi tavsiye edelim ben dr a sorunca size de yazarım kızlar merak etmeyin:)kızlar bizde güneş kremi alcaktık bi arkadaşın doktoru almayın bebek cildi daha hassastır demiş biz de şapka takmayı düşünüyoruz ne kadar etkili olur bilmiyorum ama...
ay bu yaz son 300yılın en sıcak yazıymış bide dişler çıkıyo bizim bebelerdeben aldım canım vede kullanıyom ne bilim öylece çıkamayız benimki çok beyaz copertone 50 faktör kullanıyom kendimede aynısı kızarıklık falan olmadı bu yaz ne yapcaz tatilde şehir dışına çıkıcaz yandık çok sıcak olcakmışş bebişler mahvolcak yamafoldumben
Evet canım benim kızımda beyaz tenli ama sarışın değil .Şimdilik biz almadık sonra alırım belki bakalım.
Bu arada kızımın üst dişleride çıkıyor....:teytey:
spell gözunuz aydın dişler gelmiş.daha da bir şirin oluyorlar dişler çıkınca
şekercik işlerini halletmişsın ne guzel bizim apartmanda bırakabileceğim kimse yok::sıcakta dışarı çıkmak zorunda kalırsam zor olacak.ya sabah serinliğinde yada akşam ustu çıkarım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?