2009 Kasm Anneleri

spell cim nasılsın canım benim:)
oğlan uyuyor benm de canım sıkılıyor babamız da daha gelmedi şehirdışında geç gelcek ay ne kadar çok yer kaplıyo bu afacanlar hayatımızda o uyuyunca canım sıkılıyor

İyiyim canım.Ben hep söylüyorum hayatımda verdiğim en iyi karar bebeğimi dünyaya getirme kararı.Önceki hedeflerim hiçmiş...Bebeğimi uyurken onu izlemek çok hoşuma gidiyor....Sağlıkları iyi olsun hepsinin inşallah canım....opuyorumnanaktan

cnm ben de keşke çok önceden kocişimi tanıyıp da evlenip bi an önce çocuk yapsaymışım:) çok geç kalmışım..
benim hayalim en az 3 çocuktu geniş aile istiyorum ama yaş da ilerliyor her doğum arası 2 sene olmalı bir de emmeyi bırakmadan denemem bile hamiş kalmayı... inanırmısın bazen yüzükoyun yatıyor da iyice yaklaşıp nefes alıyor mu diye dinliyorum:) çocuk bi uyansa irkilcek ne bu böyle diye:) inş cnm bana dün arkadaşım hiç şikayet etmiyosun herkes şikayet ediyor bebek büyütürken dedi ben de dedim ki niye şikayet edeyim onu doğurmayı ben istedim böyle bi hakkım yok ki dedim. çok olumlu bakıyorum iyi ki doğurmuşum her şeye rağmen.

selam herkese nasılsınız kızlar..gelıyorum yazıyorum gıdıyorum sız gelıyonuz gormuyosunuz bıde kıms eyok dıyorsunuz olmuyo ama boyle

teşekkür ederim cevaplarınız için bencede her bebek farklıdır...dr sorunca yapması şartmış gibi gelio bi problem var sanıo insan...

biz 5 yıl bekledik yaş küçük olduğu için hemen bebek istemedim ama şimdi diyorumki bu kadar güzel bir duygu olduğunu bilseydim hiç beklemezdim deniz gözlerimin içine bakıpta gülünce dünyalar benim iyiki doğurmuşum hihoyyyt

kızceler günaydınnnnnnnnnn

sgumus haklısın canım biaz canlanması lazım ............ bende burda olmayua çalışıcam

gunaydın,evet ya canlandıralım şu topiği.

bende 3 yıl erteledim bebek olayını,pek hazır hissetmedim.evliliğimizin tadını çıkaralım gezelım tozalım dedim.pişman değilim aslında istediğim anda hamile kaldım ama bilseydim bu kadar tatlı bir seyle karşılaşacağimı ertelemeyebilirdim:)kızlar bu veletler gun geçtıkçe daha bir sevimli oluyorlar.annelık ne yüce bir duyguymuş,allah bize onların acısını goztermesin.

Amin Laremcim... Çok sevinçliyim tayin isteyebiliyoruz artık...hihoyyyt inşallah bi de çıkarsa.....hihoyyyt

Amin Laremcim... Çok sevinçliyim tayin isteyebiliyoruz artık...hihoyyyt inşallah bi de çıkarsa.....hihoyyyt

gözümüz aydın spell inş. karamürsele çıkarda tayin anneme bırakırım kızımı eşime keşke bizede hak verseler doğu hizmetimizi kaldırıp diyodum çok şey istiyosun diyodu çok şey değilmiş demekki ama vicdansız arkadaşlar da istiyolar oraya biz dedikten sonra keşke isteğimizi sölemeseydik 1 kişi alıyolar oraya bizden:Saruboceq:

canım bizim zaten hakkımızdı tayin istemek elimizden almışlardı uğraştık bizde geri aldık.Biz memleketi en son tercihe yazıcaz.Zaten anneme bırakma gibi bi şansım yok kayınvalideye bırakabairim öyle bi durumda.Ama eşimde bende çok yakın olmak istemiyoruz.Öncelikle izmir ,muğla,aydın,sakarya falan düşünüyoruz....
Senin branşın ne idi canım eşinde aynı branştan mı?İnşallah çıkar istediğiniz yer....

İşitme engelliler öğretmeniyiz canım eşimle beraber sakarya çok güzel vede seviyorum ama orası açılmamış bize ilk defa 10 iden fazla il açmışlar çok şaşırmıştık bu kadar açılınca düşünsene ben okula başlıcam bana sınıf yok o kadar dolu burası batıda öğretmen yok grupçu olucam yatılı öğrencide kalmadı bakalım ne olcak müdür hocam gelsin de bakalım dedi haklısın hakkımızdı keşke 2008de çıksaydı ama bakanlıktakiler yakınlarının atanmasını beklediydi galibalmaz:bizde ev taşıyıp durmazdık ((bende ailelere yakın olmak istemiyorum ama bizimkiler derincede okul karamürsel yazın hiç yoktan nereye önce gidelim diye düşünmeyiz sivasa gider sona tatile çıkarız tatilimizde rezil oluyor arada kalmaktan hakkımızda neresi hayırlıysa orası olur inş. burayı bırakmak biraz üzdü bizi(İNş. istediğimiz yere atanırız)çünkü yavruşuma burda kavuştum sanşımız açık olsun :Saruboceq::Saruboceq:

ayy cnm yaaa biz de nedense 1,5 yıl bekledik evliliğimiz otursun dedik sonra da 2 yıl olmadı ama kavuştum yavruma çok şükür. dha çok bekleyenler de var

inş cnm ya nasıl istiyorsanız öyle olsun ben de eskişehir istiyorum hatta dün başvurdum.

ah ne güzel yerlere istiyosunuz inş çıkar canım

cnm ya sizin branş daha da zormuş hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…