hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamerhaba arkadaşlar bende kasım annelerindenim aynı sıkıntıları bende yaşıyorum yaaa.demekki yanlız değilmişim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim benim de kızım emmiyor gündüzleri .sadece gece güzel emiyo .sağıp vereyim dedim onuda içmedi bende anlamadım acaba cidden tadımı değişiyo sütün. bizde ek gıdaya kilo alamadığı için 4.5 aylıkken başladık onları ek gıdayı arada huysuzluk etsede yiyo ama o zaman beni emmiyo bu arada devit 3 vitaminini kesen varmı doktorumuz bize supravit verdi bir de dişleri çürümesin diye bi ilaç verdi .bizimkide daha oturamıyo sağa sola yuvarlanarak dönüyo sadece
selam kızlar uzun zamandır yoktum bu gün kızı 6 ayına gırdı aşılarını yaptırdımuzun zamandır yazmıyodum özlemişim bu aylaşımları tekrar merhaba her kese
saolun arkadaşlar çok doluyum bari buraya yazayım....
oğlumun anlamsız gece ağlamalrı ile başladı herşey ...dişde çıkatıyorduk huysuzduk emmek istemiyordu.başka hiç bişeyi yoktu..önce diş sandım hatta dr aynısını söyledi ama dayanamadım annelik iç güdüsü ile sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım sonuç pozitif çıknca hemen apar topar kendi dr koştum.idrar kültüü sonucu yüksek bakteri çıkınca antibiyograma göre antibiyotik surup kullandık geçer sandık tekrar kültürde geçmediğini görünce antibiyotik sabah akşam olmak üzere 14 iğne yapıldı kzuuzmun bacaklarına ağlayarak ultrason çektirince sol böbrek kanalında genişleme faredildi...ama erkek çocuğu olduğu içi dr bir çocuk nefroloğa gitseniz iyi olu dedi.üniv.bir profa gittik bizden dmsa böbrek sintigrafisi,ve voiding sistografi ve ultrsason istedi.okadr canım acıyorki cocuğum büyük acılara ve hırpalanmalra mauz kalacak.ruhum acıyor onun yüzüne baktıkca bana gülümsedikçe.doğuştan olabileceği söyleniyor güya buranın en dr gitttim ve doblere girdim.allahım beni sınıyor ısyan etmiyorum sadece dua ediyorum ve dualrınızı bekliyorum
benim kızımda henüz sırtüstü tam dönemiyor biraz tenbel galiba
aynı şekilde üzerini çok açıyo ama ben kendi yattığım odada yatırıyorum başka odada yatmasına gönlüm razı olmuyo:1no2:
slm cnm biz yaptırdık az ateşlendi ağır aşılar haberin olsun biz gitmeden de gelince de az calpol verip dengeyi sağladık ama 4 aşı birden oluyor yavrucaklar haberin olsun şekerimselam kızlar uzun zamandır yoktum bu gün kızı 6 ayına gırdı aşılarını yaptırdımuzun zamandır yazmıyodum özlemişim bu aylaşımları tekrar merhaba her kese
Evet aklım onda kalıyor ama odamızda bambu beşiğinde yatıyordu şimdi artık sığmaz oldu gece bir bakıyorum kafa bir yere sıkışmış ,popo bir yerde o nedenle artık kendi geniş yatağında yatma zamandı geldi.Yayıla yayıla yatıyor ama tüm gece üzeri açık olarak.Havalar iyice ısınana kadar saat başı kalkma yolu bana göz kırpıyor.
oğlumun anlamsız gece ağlamalrı ile başladı herşey ...dişde çıkatıyorduk huysuzduk emmek istemiyordu.başka hiç bişeyi yoktu..önce diş sandım hatta dr aynısını söyledi ama dayanamadım annelik iç güdüsü ile sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım sonuç pozitif çıknca hemen apar topar kendi dr koştum.idrar kültüü sonucu yüksek bakteri çıkınca antibiyograma göre antibiyotik surup kullandık geçer sandık tekrar kültürde geçmediğini görünce antibiyotik sabah akşam olmak üzere 14 iğne yapıldı kzuuzmun bacaklarına ağlayarak ultrason çektirince sol böbrek kanalında genişleme faredildi...ama erkek çocuğu olduğu içi dr bir çocuk nefroloğa gitseniz iyi olu dedi.üniv.bir profa gittik bizden dmsa böbrek sintigrafisi,ve voiding sistografi ve ultrsason istedi.okadr canım acıyorki cocuğum büyük acılara ve hırpalanmalra mauz kalacak.ruhum acıyor onun yüzüne baktıkca bana gülümsedikçe.doğuştan olabileceği söyleniyor güya buranın en dr gitttim ve doblere girdim.allahım beni sınıyor ısyan etmiyorum sadece dua ediyorum ve dualrınızı bekliyorum
merhaba herkese
slm artık ıssız topik olmuş bizim 2009 kasım anneleri
umarım biran önce atlatırsınız çok çok geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?