2009 Kasm Anneleri

daha-simdiden-arkadasim-onlar..onlarla-ugrasirken-vakit-nasil
geciyor-hic-anlamiyorum-ama-boyle-ozel-gunlerde-yanliz-olmamiz-
uzucu-hayirlisi-olsun-nasip-buymus..cvp-icin-tsk-ederim-cnm

ooo ben geldim bu seferde sen çıkmışsın bende çağanın karnını doyurdum altını değiştirdim ya sebnemcim benim oğlum emmedi fazla hep bebelac devam mamaları yedi halada yiyor ek gıda veriyorum ama o mama olmadan doymuyor bende mamayı tamamen bırakmak istiyorum ne yapabilirim 1 yaşını geçti artık daha fazla mama yesin istemiyorum ne yapabilirimn sence mamadan kesmek için

oglusunun-ismide-ne-kadar-guzelmis-ismi-gibi-omrude-guzel
gecsin-ins..bende-4-ay-emzirdim-fazla-emmediler...yeni-biryiyecegi-
ac-karnina-ver-almiyosa-zorlama-bir-iki-gun-sonra-tekrar-denersin
kahvaltida-yarim-yumurta-biraz-peynir-ekmek-ici-iki-zeytin-
iycene-ezip(benimki-tatli-tuzlu-karisik-sevmedigi-icin-bal-recel-buna-eklemem)
yedirebilirsin..ilk-asamada-sevdigi-mamadan-yap-mesela-bi-kase
yiyosa-yarim-bu-karisim-yarim-sevdigi-mamadan-yap-bi-kasik-ondan-
bi-kasik-otekinden-ver-daha-sonra-severse-bi-gun-ondan-bi-gun-otekinden
yedirirsin.cnm..tam-olarak-bir-gunde-ne-yediriyorsun
belki-bana-guleceksiniz-ama-ben-biz-ne-yiyorsak-onu-aynen
ezip-yediriyorum-gecenlerde-nohutun-icine-pilav-koydum-mikserden-gecirdim
ayila-bayila-yedi..bebek-diyip-gecme-valla-onlarinda
bizim-gibi-damak-zevki-var.ama-suda-var-mesela-benimkinin-hic-bagirsakl
yada-gaz-sorunu-olmadi-nohut-dokunmadi-ama-baska-bebegin-gaz-sorunu-vardir
ona-dokunur-onemli-olan-bebeginin-yapisini-zevkini-bilmek..bebegin-damak-zevki-
annesininkiyle-yuzde-seksen-ayni-oluyo..benimkliler-tuzluya-daha-cok-duskun
buyuk-hic-balmis-recelmis-yemedi-kucukse-hazir-mamada-yiyor..cok-degisken..
ayy-cok-uzattim-kusura-bakma-canim-yaa-konu-bebekler-olunca

sabah bizimle kahvaltı yapıyor ama ben karıştıp vermiyorum pek krem peyniri çok seviyor zeytin reçel salatalık domates yumurtayı pek sevmiyor.tabi bu aralarda devam mamasıda içiyoruz.öğlen mercimek çorbası bi süre sonra kendim meyveli yoğurt yapıyorum muz elma bisküvi filan koyuyorum arada bi süt veriyorum.dışardıda olursak büyümix filan veriyorum tabi bende yemekleri blendırdan geçirip veriyorum ama az yiyor bugün kemik haşlamıştım meyve suyu ile yedirdim biraz ama ne yerse yesin mamayı içmzse ağlıyo bende artık vermek istemiyorum ama mecbur ağlamasın diye veriyorum çünkü içmezse içene kadar susmuyor.

yemeklerini-yediklten-sonra-mamayi-icsin-bi-saklincasi-yokki..ee-ne-guzel-yiyomus-iste

derfat-yemek-yapmaya-gittin-heralde..ee-sizdeyiz-desene-bu-aksam
yahu-bi-turlu-karsilasamiyoruz..buradada-msndeki-gibi-zil-olsaydi-keske-
gelen-sesli-uyari-yapardi..her-an-pc-basinda-olamiyoruz-pc-acik-olsada

kızlar ya bende karşılıklı yazışmayı ozledim ama pek mümkün olmuyor.bebişle ilgilen,evi topla,yemek falan pek pc nin karşısında olamıyorum.olduğum zamanlarda da kimseyle denk gelmiyorum.ee artık az kişi yazıyor bu topiğe oda etken kimseyle karşılaşamamamızda.bende goruyorum diğer aylarda sohbet almış başını gidiyor onlar nasıl yetişiyorlar anlamıyorum
olsun ya ben yınede burayı seviyorum

kızlar ya bende karşılıklı yazışmayı ozledim ama pek mümkün olmuyor.bebişle ilgilen,evi topla,yemek falan pek pc nin karşısında olamıyorum.olduğum zamanlarda da kimseyle denk gelmiyorum.ee artık az kişi yazıyor bu topiğe oda etken kimseyle karşılaşamamamızda.bende goruyorum diğer aylarda sohbet almış başını gidiyor onlar nasıl yetişiyorlar anlamıyorum
olsun ya ben yınede burayı seviyorum

canım vitamin minadex kullanıyorum...

minadex'in balık yağı ve multıvitamini var ayrı ayrı sen hangisini kullanıyorsun.bizim doktor vitamini doğal yollarla almasından yana ama ben bir sure daha kullanmak istiyorum o yuzden soruyorum doktorun hangisini verdi.
kızlar bir de artık d vitamini kullanıyor musunuız?sormayı unutmuşum ben dr ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…