şebnemcim hiç akrabanın olmaması gerçekten zor bir durum,allah yardımcın olsun.iki kuçuk çocukla daha da zor ama biraz buyuduklerinde senin arkadaşında olacaklar onlar daha kalaylaşacak hersey.bak bayramlar artık buralarda da eskısı gibi değil siz aile içinde birseyler yapmışsınız bunlarda onlara yeter.sen hangi kulturde yetiştirirsen onlar hemen kaparlar zaten.buyuzden endişelenme bence..
sabah bizimle kahvaltı yapıyor ama ben karıştıp vermiyorum pek krem peyniri çok seviyor zeytin reçel salatalık domates yumurtayı pek sevmiyor.tabi bu aralarda devam mamasıda içiyoruz.öğlen mercimek çorbası bi süre sonra kendim meyveli yoğurt yapıyorum muz elma bisküvi filan koyuyorum arada bi süt veriyorum.dışardıda olursak büyümix filan veriyorum tabi bende yemekleri blendırdan geçirip veriyorum ama az yiyor bugün kemik haşlamıştım meyve suyu ile yedirdim biraz ama ne yerse yesin mamayı içmzse ağlıyo bende artık vermek istemiyorum ama mecbur ağlamasın diye veriyorum çünkü içmezse içene kadar susmuyor.
canım vitamin minadex kullanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?