2009 Kasm Anneleri

ağlanmycak gibi değil cnm eğer 3-4 adım atıyorsa bekle heran
benimki 1 hafta öncesi kanepeden kanepeye geçmeye başladı 2-3-4 adımlık sonra bana en kısa zmanda yürürü dedi görenler bende yok daha 1 ayı bulur diyordum bir baktım birgn bu gayet evin içinde başladı 8-10 adım derken dönmeye ayakta tv izlemeye hatta o kanepeye gidip hemen dgeri dönüp başka kanepeye ordan tv ye gtmeye bende şaşırdım kaldım ağladım bende hiç umursamıyordum istediği zman yürüsün yütür falan diyorlardı ama sürekli ayaktaydı zaten sıraladığı için kendisi bütün gün yürüyor sayılıyordu elinden tutup özlelikle hiç yürütmedim kendi çabalarıyla vakti gelince diyorlarya ansızın başlıyıveriyor eninde sonunda olucak sağlıklı olsunlarda

selam kızlar kızımın ensesinde ve kulak memesinin altın beze vardr a gittiğimizde farketmedik enfeksiyondan olurmuş büyürse tahlil gerekirmiş valla nazar değiyor kesin bu bebişlere...

bende 6 kasım 2009 da doğum yaptım.oğluşum 1 yaşında.........

allah-saglikli-hayirli-uzun-omurler-versin-ins...bende-ayni-gun-dogum-yaptim:))))

selam kızlar kızımın ensesinde ve kulak memesinin altın beze vardr a gittiğimizde farketmedik enfeksiyondan olurmuş büyürse tahlil gerekirmiş valla nazar değiyor kesin bu bebişlere...
nazarlardan-korusun-rabbimcok-gecmis-olsun...

bizde-iki-gun-once-asimizi-yaptirdik..menenjit-pronomokok-
bide-dortlu-karma-asi-yaptilar..cok-sukur-atesi-cikmadi..
11.kilo-100-gr-77cm-boy...benimki-bes-aylikken-dis-cikardi-
dokuz-aylikken-yurudu-simdi-tirmaniyor-tencere-tava-ne-varsa
abisiyle-assa-indiriyor-dolaplara-saklanip-ceeee-yapiyor
abisinden-ogrendigi-oynamaaaa-ellemeee-kelimelerini-tekrar-ediyor
ay-bide-kusme-olayimiz-var:)))istedigi-bi-sey-olmasin-hemen-kusup-
baska-odaya-gitmezmi...oluyorum-gulmekten..*****ir-bunlar-yahuu

kızlar bebeğimin doğum günü 8 kasımdı 7 kasımda kutladık artık yürümeye başladı 4 haftadır yürüyor hiç rahat vermiyor ve çok inatçı ne görse elini uzatıp al al al al diye susmuyo vermezsek ağlıyo.. Bende dışarıda çılgın gibi ağlayan çocukları görüp öyle yetiştirmek istemediğim için hayırı öğrenmesi adına onun istediğini yapmıyorum ama ne mümkün ne hayırdan anlıyo nede sustan acayip inat bi bebek... istediği olmasın susturmak mümkün değil.. Sizin bebişler nasıl? Acaba bu akrep burcu bebişleri hep aynımı? :))

mert'ta aynı..kapıyı açtırıp oda oda gezip çiçeklere bakıyorz.bazende balkona çıkmak için tutturuyor,ordaki çiçeklere ellıyor çik çik diye seviyor onları.havalarda soğudu her dakika balkona çıkaramam kı,bende arada ceket falan giydirip çıkarıyorum.çıkarmayınca,isteği olmayınca ağlıyor ilgisini başka yone çekip,unutmasını sağlıyorum yoksa her istediğini yaparsak yandık...
geçen gun oyuncak mağazasında oyuncaklara saldırdı resmen,bıraksam kucağımdan atlayacak,daha onceki gidişlerimizde kuzu kuzu etrafı izlerdi şimdi oyuncak istıyor.
tum bebişler mi böyle yoksa akreplermi bilemiyorum:82:

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun,doktorların boyle şeyleri gozden kaçırmasına sinir oluyorum..

:)))))ay yerim ben onu küsüyor demek,çok şirin oldular.allah nazarlardan korusun bebişlerimizi.

3,4 adım atıyorsa geriside gelir yakında maşallah oğluşuna
mertte hiç oyle bir çaba yok desteksiz kalkıyor sonra pat diye poponun üstune düşüyor.
hiç sorun değil seninde dediğin gibi ne zaman isterse o zaman yurur sağlığı yerinde olsunda ha 2 ay once ha 2 ay sonra yurusun farketmez.

benim-efede-babasina-karsi-israrci-gerci-israrci-olmasina-gerek-yok-cunku
gik-dese-babasi-aliyo-kucagina-guk-dese-aliyo
bana-nazi-gecmiyo-hic-yanasmaz-o-yuzden..zamaninda-yanasiyodu
bakti-bende-pas-yok-kacti-bendenallah-sabir-versin-hepimize

kizlarrrr oglum yurumeye basladi eeee tabi ilk kasim bebeklerinden ne de olsa
cok mutluyum darisi diger bebeklere....

bircan gecmis olsun canim bir tahlil yaptirin bakalimda isallah birsey cikmaz...

kizlar ya baska topiklere bakmiyorum ama cevremden gordugum bebekler kadariyle
bu kasim bebklerine has birsey inatcilik dedigim dedik olma halleri ahhh ahhhh bilsen
akrep dogurur muydummmm.... saka bir yana da ben de akrep burcuyum evde ne catisma
dusunun artik.....

laremmmm mert ten kiskandik o pozu biz de cektik agzi bir karis acik nasillllll?????????
dusunun artik...

benim oglum da babasi ananesi teyzesi onlardan yuz buldugu icin her istedigini yaptiriyor
kucak falan gibi seyler bana pek bulasmiyor cunku mumkun mertebe yapmiyorum her istedigini

süpersin nartan,artık kım tutar seni...
çok tatlı çikmış yıne evet mert gibi ağzı bir karış açık.mertten doğru duzgun ağzı kapalı fotosu yok zaten.makineyı gordumu poz veriyor artıkın

bir kaç gunluğune yokum şimdiden herkese iyi bayramlar.minnoşları öpuyorum,ceplerinin harçlıklarla dolup taşmasını diliyorum:80:

Kızlar hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.. bebişlerinizle ve eşlerinizle hayırlı ve mutlu bayramlar olur inş.. Bizim bebikler büyüdü sayılır artık herşeyi taklit ediyolar el öpmeyi öğretinde sıpalara bol bol harçlık toplasınlar :))

hadi-gozun-aydinnnnn...seninde-kosturmaca-basladi-desene...

vayyyy artis mert desene seker sey bu arada bayram icin gidiyorsun sanirim
ikinizi de opuyoruz nice mutlu bayramlara saglikla isallah canim

kizlar bu arada hepinizin bayramini kutluyorum kacinci bayramimiz bebeklerlr
bilmiyorum ama anlam geldi sanki bayramlara daha bir baska geliyor artik
insallahhhh daha nice bayramlara bebeklerimizle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…