dogum gunu olan butun bebekklerin dogum gunleri kutlu olsun saglikla
mutlulukla isallah....
ayyy ne guzel pitpr pitir yuruyor demekyaaaa ben de 3-4 adim atiyor simdiden
gozlerim doluyor bir de yuruse nolacal ben aglarim valla dayanamam..... oglum da su dis olaylari cikmadan once yurudu yuruyecek diyorduk ki hem dis hem yurume calismalari agir geldi baya agrili cikariyor cunku ben de ustune gitmiyorum isleri zor cunku ne zaman yurumek isterse o zaman yurusun
bende 6 kasım 2009 da doğum yaptım.oğluşum 1 yaşında.........
nazarlardan-korusun-rabbimselam kızlar kızımın ensesinde ve kulak memesinin altın beze vardr a gittiğimizde farketmedik enfeksiyondan olurmuş büyürse tahlil gerekirmiş valla nazar değiyor kesin bu bebişlere...
kızlar bebeğimin doğum günü 8 kasımdı 7 kasımda kutladık artık yürümeye başladı 4 haftadır yürüyor hiç rahat vermiyor ve çok inatçı ne görse elini uzatıp al al al al diye susmuyo vermezsek ağlıyo.. Bende dışarıda çılgın gibi ağlayan çocukları görüp öyle yetiştirmek istemediğim için hayırı öğrenmesi adına onun istediğini yapmıyorum ama ne mümkün ne hayırdan anlıyo nede sustan acayip inat bi bebek... istediği olmasın susturmak mümkün değil.. Sizin bebişler nasıl? Acaba bu akrep burcu bebişleri hep aynımı? :))
selam kızlar kızımın ensesinde ve kulak memesinin altın beze vardr a gittiğimizde farketmedik enfeksiyondan olurmuş büyürse tahlil gerekirmiş valla nazar değiyor kesin bu bebişlere...
bizde-iki-gun-once-asimizi-yaptirdik..menenjit-pronomokok-
bide-dortlu-karma-asi-yaptilar..cok-sukur-atesi-cikmadi..
11.kilo-100-gr-77cm-boy...benimki-bes-aylikken-dis-cikardi-
dokuz-aylikken-yurudu-simdi-tirmaniyor-tencere-tava-ne-varsa
abisiyle-assa-indiriyor-dolaplara-saklanip-ceeee-yapiyor
abisinden-ogrendigi-oynamaaaa-ellemeee-kelimelerini-tekrar-ediyor
ay-bide-kusme-olayimiz-var:)))istedigi-bi-sey-olmasin-hemen-kusup-
baska-odaya-gitmezmi...oluyorum-gulmekten..*****ir-bunlar-yahuu
dogum gunu olan butun bebekklerin dogum gunleri kutlu olsun saglikla
mutlulukla isallah....
ayyy ne guzel pitpr pitir yuruyor demekyaaaa ben de 3-4 adim atiyor simdiden
gozlerim doluyor bir de yuruse nolacal ben aglarim valla dayanamam..... oglum da su dis olaylari cikmadan once yurudu yuruyecek diyorduk ki hem dis hem yurume calismalari agir geldi baya agrili cikariyor cunku ben de ustune gitmiyorum isleri zor cunku ne zaman yurumek isterse o zaman yurusun
kızlar bebeğimin doğum günü 8 kasımdı 7 kasımda kutladık artık yürümeye başladı 4 haftadır yürüyor hiç rahat vermiyor ve çok inatçı ne görse elini uzatıp al al al al diye susmuyo vermezsek ağlıyo.. Bende dışarıda çılgın gibi ağlayan çocukları görüp öyle yetiştirmek istemediğim için hayırı öğrenmesi adına onun istediğini yapmıyorum ama ne mümkün ne hayırdan anlıyo nede sustan acayip inat bi bebek... istediği olmasın susturmak mümkün değil.. Sizin bebişler nasıl? Acaba bu akrep burcu bebişleri hep aynımı? :))
kizlarrrr oglum yurumeye basladi eeee tabi ilk kasim bebeklerinden ne de olsa
cok mutluyum darisi diger bebeklere....
bircan gecmis olsun canim bir tahlil yaptirin bakalimda isallah birsey cikmaz...
kizlar ya baska topiklere bakmiyorum ama cevremden gordugum bebekler kadariyle
bu kasim bebklerine has birsey inatcilik dedigim dedik olma halleri ahhh ahhhh bilsen
akrep dogurur muydummmm.... saka bir yana da ben de akrep burcuyum evde ne catisma
dusunun artik.....
laremmmm mert ten kiskandik o pozu biz de cektik agzi bir karis acik nasillllll?????????
dusunun artik...
benim oglum da babasi ananesi teyzesi onlardan yuz buldugu icin her istedigini yaptiriyor
kucak falan gibi seyler bana pek bulasmiyor cunku mumkun mertebe yapmiyorum her istedigini
kizlarrrr oglum yurumeye basladi eeee tabi ilk kasim bebeklerinden ne de olsa
cok mutluyum darisi diger bebeklere....
bircan gecmis olsun canim bir tahlil yaptirin bakalimda isallah birsey cikmaz...
kizlar ya baska topiklere bakmiyorum ama cevremden gordugum bebekler kadariyle
bu kasim bebklerine has birsey inatcilik dedigim dedik olma halleri ahhh ahhhh bilsen
akrep dogurur muydummmm.... saka bir yana da ben de akrep burcuyum evde ne catisma
dusunun artik.....
laremmmm mert ten kiskandik o pozu biz de cektik agzi bir karis acik nasillllll?????????
dusunun artik...
benim oglum da babasi ananesi teyzesi onlardan yuz buldugu icin her istedigini yaptiriyor
kucak falan gibi seyler bana pek bulasmiyor cunku mumkun mertebe yapmiyorum her istedigini
süpersin nartan,artık kım tutar seni...
çok tatlı çikmış yıne evet mert gibi ağzı bir karış açık.mertten doğru duzgun ağzı kapalı fotosu yok zaten.makineyı gordumu poz veriyor artıkın
bir kaç gunluğune yokum şimdiden herkese iyi bayramlar.minnoşları öpuyorum,ceplerinin harçlıklarla dolup taşmasını diliyorum:80:
hadi-gozun-aydinnnnn...seninde-kosturmaca-basladi-desene...
merhabalar aranıza yeni katılıyoırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?