kimse yokmu ya çok sıkııldımoğluşumu uyuttumda geldim...
slm arkadaşlar nasılsınız kızımın tahlilleri oldu çok şükr kilo almadığı için kan ve idrar tahlili yapıldı bakalım perşembe belli olcak nemiş ne değilmiş...kızım yediği herşeyi kusmaya başladı siz neler veriosunuz sebze çorbasımı yoksa normal yemekmi normal yemek yiyemio kzıım öğürüo bende sebze etli tavuklu yapıommm
bide arkadaşlar kullanıcı paneli diye bişi vardı nerde ooo
inşallah sonuçlar iyi çıkar bircancım,bizi haberdar et.yediklerinden dolayı değildir herhalde kusması,midesini falan üşütmüş olmasın.havalar soğudu artık sıcak bitki çayı,bebek çayı tarzında şeyler hazırlayıp versen iyi gelir belkı.
ben oğlenleri oğluma çorba tarzı yemekler hazırlıyorum çorba kadar sulu kıvamda yapmıyorum ama çorba gibi haşlayarak hazırlıyorum yemekleri.etli,kıymalı,tavuklu veya balıklı oluyor bunlar bazen akşamlarıda veriyorum bu yaptıklarımı.eger akşam vermedşysem ertesi gun verdiğimde oluyor.birde tarhana çorbası yapıyorum onuda severek yıyor.bizim yemeklerden tırtıklıyor ama doyumluk olmuyor o yuzden yatmadan once sutle veye aptamille hazırladığım muhalebi tarzı şeyleri veriyorum ben.kısaca soyle;
sabaları kahvaltı(150 ml sute ıslatılmış ekmek içi veya hazır kahvaltılıklar,peynır,2 gunde 1 tam yumurta,tatlı kaşığı bal yada pekmez,1 ceviz,bazende meyve)
ara oğun 200 ml lık kavonoza kurduğum yoğurt(yoğurla meyvenin yeri değişebiliyor)
oğleden sonra çorba tarzı yemekler:)bu yemekte 200ml kadr oluyor
arda da meyve veya meyve suyu
akşam bizimle tadımlık kesinlikle doyurucu miktarlarda değil yemek veya oğlen hazırladıklarımdan.
saat 9,9:30 gibi 180 ml sut ile hazırladığım gece tahılları veya muhalebi bunun içine de 1 tatlı kaşığı kadr bal yada pekmez eklıyorum.
gecede bol bol emişme 2 veya 3 kez oluyor
canım saol cevabın için kızımın tahlilleri çıkmış çok şükür herşeyi normal dedi dr.ee neden kilo almıo delircem...benimde şöyle sabahları ekmek yada büskivi labne tereyağ ceviz yumurta süt kahvaltı yapıo...öğlen tvuklu yada etli sebze çorbası yoğurt yiyo...ikindide meyve kek yada jurabiye yiyo sütle...akşamda brokoli çorbası tarhana yada evde yaptığım yemeğe patates atıp yediriyorum gece yatarkende sütle pirinçunu pişiriyorum ii demi ya bu kadar...pütürlü hiç bi yemeği yemio anca patates atıp ezip yediriorumnapıcam bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?