bugun hava cok guzeldi disardaydik anca geldim..ama sen coktan cikmissinsebnemcim ben geldim sen yoksun
kızlar selam:) sayfayı yenilemek için ya üstteadres çubuğu yazan yerde yenile'ye tıklayın ya da sayfa üstünde sağ tıklayıp yenile deyin iki şekilde de oluyo
benm ufaklık huysuzluğa devame diyo ben işe gittikçe çıldırıyo geceleri zırt pırt uyanıyo sanırım biz hep böyle olcaz alıştım artık gerçi.
kızlar selam:) sayfayı yenilemek için ya üstteadres çubuğu yazan yerde yenile'ye tıklayın ya da sayfa üstünde sağ tıklayıp yenile deyin iki şekilde de oluyo
benm ufaklık huysuzluğa devame diyo ben işe gittikçe çıldırıyo geceleri zırt pırt uyanıyo sanırım biz hep böyle olcaz alıştım artık gerçi
şekercik ben evdeyim ama mertte en az 3 kere uyanıyor bu 5,6 da oluyor.artık her seferinde yataktan almıyorum daha once emdiyse sadece piş pişlayıp başımı falan okşuyorum uyumaya devam ediyor.
Yoğurt, patetes püresi, pirinç lapası,taze meyva suları ve muz verebilirsin.ve bol su icir iki uc gun surerse,ates yoksa,diskisinda kan yoksa telaslanmaya gerek yok normalde ne yiyosa aynisini ver ve yukardakilere agirlik verisen allahin izniyle iyi olur insaallah
selam kızlar begonvil canım pirinç lapası çok i geliorrr...birde nartanla benim kız aynı anlattığın şeyler oyuncak oynamıo 2saat uyuyo ve hep benimle olmak istio işimiz çok zorrr...birde kızlar ya bu site yavaşladımı banamı öle geliorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?