2009 Kasm Anneleri

yazilar cidden karismis bazilarini yeni goruyorum resim yukleyemedim benim resimlerin megapikseli cok yuksek oldugu icin yukleme yapamadim kucultmek lazim ugras istyo yani zamanim olursa yapar yuklerim

kızlar selam:) sayfayı yenilemek için ya üstteadres çubuğu yazan yerde yenile'ye tıklayın ya da sayfa üstünde sağ tıklayıp yenile deyin iki şekilde de oluyo

benm ufaklık huysuzluğa devame diyo ben işe gittikçe çıldırıyo geceleri zırt pırt uyanıyo sanırım biz hep böyle olcaz alıştım artık gerçi.

kestirmeden gitsene sekerimm,F5tusuda ayni gorevi yapiyor
calisan annelerin durumuda cok zor,keske,imkan olsada calismasaniz
hem cocuk icin hemde senin icin zor tabii..ee bayramda alisti yavrucak
simdi ne yapsin.gece uyanmasi acikiyo olabilirmi acaba

canım ya çok tatlı oldu bunlar, biz ne kadar onlem alsak peşinden koşsakta tam anlamıyla yuruyebilene kadar düşüp kalkçaklar allah korusun artık...
aynen bende gittiğim yerde 1 dk oturamıyorum o yuzden çok pek bir yere gitmiyorum mecbur kalmadıkça.geçende eşimin arkadaşı amelıyat oldu ona gittik ,bizimki nereye saldırcağını şaşırdı.ben evde kaldırdım bazı şeylere,orda cicili bicili biblolar falan gorunce pek bir mutlu oldu,onu engellemeye çalışömaktan yoruldum valla.bir dahada çok yakınım olmadıkça bir yere gitmemeye karar verdim.ben mağramda yaşamaya devam edeyım en iyisi bir sure daha
kitaplar bizimde favorimiz o kitap buyuk boy birde bayıldı kocaman kocaman sayfaları çevirmeye.tübitakın erken çocuk kıtapları diye bir serisi varmış pek bir metediyorlar ona bir arada bakacağım 18 ay ustuymuş onlar,yavaş yavaş almak lazım.

d vitamini sorabildim doktorunuza,ben şimdilik veriyorum.bizede ekstra vitamin vermedi gereklı gormedi sanırım.

selam kizlar bu kasim bebekleri fena sanirim nartan pc yi acinca ustune atliyor
iki satir yazdirmiyor, oyuncaklariyla oynayip oyalanmiyor benimle el ele gozgoze
kucak kucaga olacak birsey yaptirmiyor gunde topu topu 2 saat uyuyor
o zamanda ne yapacagimi sasiriyorum gecen mutfakta birseyler hazirliyorum
1 saat kucagima gelmek icin agladi resmen hicbirseyle oyalamak mumkun
olmuyor ne yapcagimi sasiriyorum hamislik te cabasi......

psikolojik bunalima girdim ikinci de boyle olursa tam yandim artik beni bakirkoy
paklar bir de usutmusum bademcikler sis offf ya oksuruk var pek bir narin
bunye oldu benim ki eskiden boyle degildim ne oldu anlayamadim.....

Yoğurt, patetes püresi, pirinç lapası,taze meyva suları ve muz verebilirsin.ve bol su icir iki uc gun surerse,ates yoksa,diskisinda kan yoksa telaslanmaya gerek yok normalde ne yiyosa aynisini ver ve yukardakilere agirlik verisen allahin izniyle iyi olur insaallah

selam kızlar begonvil canım pirinç lapası çok i geliorrr...birde nartanla benim kız aynı anlattığın şeyler oyuncak oynamıo 2saat uyuyo ve hep benimle olmak istio işimiz çok zorrr...birde kızlar ya bu site yavaşladımı banamı öle geliorrr

benim efede ayni bilgisayar acildimi dunyalar onun oluyo sagdan soldan pres yaparaktan araya girmeye calisiyo bazen takla aticak gibi geliyor bana..simdi koltuklarin tepesinde geziyo abisinin rehberliginde

selam canim ayyy cok guldum neredeyse amuda kalkacak ha cok komiksin nartan da pc ye ulasmak icin
bilg masasina basip kucagima tirmanmaya calisiyor gorseniz halini cok komik bunlar var ya istediklerine
ulasmak icin her yolu denerler valla akilli bidik bunlar

canim oralarda hic tanidigin cocuklari birakabilecegin kimse yok mu??? benim annem burada ara sira
olsa da bakar gene de fena olmuyore yani pek sik olmaz ama olsun yine de sukur peki senin
buyuk oglun kac yasinda krese gonderme durumun yok mu? sadece kucukle ugrasirdin gunduzler
en azindan....

bircan canim simdi pirinc ve patates lapasi hazirladim uyaninca verecegim isallah ise yarar nartan pipisiyle
oynamaya basladi oynayip kikir kikir guluyor ve kakalara bulasmasi an meselesi oluyor
cok zorlaniyorum alt degistirirken

vallahi canim bu bidiklarla isimiz gercekten zor buyudukce duzelirler isallah demekten baska care yok:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…