iyiyim begonvilcim sen nasılsın?çağanla uğrasıyorum oda hiç durmuyo yürümeye başladı burnumdan getiriyo pat küt...derken hiç bişey yapamıyorum bi süre daha bölee devamedeceğiz anlaşılna bende senin gibi aksam 10 dedimmi uykum geliyo uyuyakalıyorumderfat nasilsin?
ben arama çubuğundan alışmışım öylesi kolay geliyo aa bak f5 i yazmayı unutmuşum:))kestirmeden gitsene sekerimm,F5tusuda ayni gorevi yapiyor
calisan annelerin durumuda cok zor,keske,imkan olsada calismasaniz
hem cocuk icin hemde senin icin zor tabii..ee bayramda alisti yavrucak
simdi ne yapsin.gece uyanmasi acikiyo olabilirmi acaba
ay cnm yaaa ben yatırıyorum yarım saat snra uyanıyor gene yatırıyorum kucağıma almazsam gemi azıya alıp cıngar çıkarıyo bağırıyo resmen. keşke pışpışlayınca uyusa....kızlar selam:) sayfayı yenilemek için ya üstteadres çubuğu yazan yerde yenile'ye tıklayın ya da sayfa üstünde sağ tıklayıp yenile deyin iki şekilde de oluyo
benm ufaklık huysuzluğa devame diyo ben işe gittikçe çıldırıyo geceleri zırt pırt uyanıyo sanırım biz hep böyle olcaz alıştım artık gerçi
şekercik ben evdeyim ama mertte en az 3 kere uyanıyor bu 5,6 da oluyor.artık her seferinde yataktan almıyorum daha once emdiyse sadece piş pişlayıp başımı falan okşuyorum uyumaya devam ediyor.
ben uzun zamandır bebeğin yanında bilg açamıyorum emeklemeye başladığı andan itibaren saldırmaya da başladı şimdi bi de yürüyo durumum daha vahim az önce masa örtüsünü çekip üstünde ne var ne yok hepsini aşağı indirdi. allahtan dökülcek bişi yoktu
gelip sürekli ısırmaya çalışıyo sanırım diş kaşınıyo srekli salyaları akıyo ne bulsa ısırmaya çalışıyo
iyiyim begonvilcim sen nasılsın?çağanla uğrasıyorum oda hiç durmuyo yürümeye başladı burnumdan getiriyo pat küt...derken hiç bişey yapamıyorum bi süre daha bölee devamedeceğiz anlaşılna bende senin gibi aksam 10 dedimmi uykum geliyo uyuyakalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?