2009 Kasm Anneleri

evet cnm emdiği için heralde böyle gidecek diyorum ama pes etmicem emdiği yere kadar emzircem inadım inat:) şaka b yana emerse 2 yıl emzirmeyi hedefliyorum sonra da kardeş düşüncez tarıka tam normal bi yaş farkı olcak o zaman 3 yaş...
bu arada dün akşamüstü çok mızıldadı artık dayanamdım ağzını da açmıyo güldürdüm zorla baktım iki diş uç vermiş sanırım tüm huysuzluğu ondanmış ama ağzını bi kitliyo ki açabilene aşkolsun! babamız da dün akşam 22yi buldu gelemedi bi türlü kapıda yere yatıpelini kpının altından sokup babaa babaaa die bağırıp durdu içim parçalandı öyle görünce minik kuşumu. babamız geldi onunla bi saat oynadı artık gözünü açamıyodu uykudan gene de zorla uyuttum. benm uykum geldi o hala dinç kalmaya çalışıyo baba istiyo yumurcak sizin işiniz çok zor ben bi akşam başa çıkamadım valla. allah kolaylık versin. zaten açlıktan emmiyo onun farkındayım o kadar çok yiyo ona göre tabii, sonra illa emiyo mesela şimdi işten geldim kahvaltısını yeni yapmış ama emdi birazdan gene gidicem
bi de bizimki gyineceği zaman cicilerini getiriyo :) ayakkabısız gezmiyo illa ayakkabı giycek ben ona yazlık ayakkabı giydiriyorum ayakları terliyo çünkü bi de ayakları kokuyo:)
artık baya dillendiler hemen her şeyi söylemeye çalışıyo bi şey istediğimizde getirmeye çalışıyo:) artık düzgün bi şekilde uzun mesafe yürüyebiliyo.
her şey telefon onun elinde, arabasını oyuncaklarını kulağına koyup alooo diyo kendi adını söylüyo beni adımla çağırıyo zaten, babaya baba diyo yalnız:) ayva, çiççek, penguin, ayı, kurt, gibi kelimeleri söyleyebiliyo. daha çok kelime var söylediği ama bunlar aklımda kalanlar. çok şeker oldu çook öpmeye sevmeye doyamıyorum ama kucağı hiç sevmiyo hep kaçıyo kucağımdan

selam cancagizim bizim bilgisayar malesef sehbanin ustunde oldugu icin ulasmalari
cok zor olmuyo oyle bi cebellesiyorum ki biciriklarla halimi gorseniz yerlere yatarsiniz gulmekten.amuda kalkmakta neymis,ucucaklar yakinda..sagimda biri solumda biri
biri elini uzatir oteki dizime cikmaya calisir bazen ikiside kucagima oturur hepbirlikte yazariz..hic bi sey yapamasalar saclarimi yolup kaciyolar..en sevdikleri oyuncaklari ben oluyorum yani.. burada hic kimsem yok tek basimayim anliyacagin..bi kac turk komsu var ama burda turkiye gibi degil komsuluk mecbur kalmadikca kimse kimsenin kapisini calmaz enteresan bi durum iste..buyuk oglum 2007 eylul dogumlu burada kresler oyle doluki insanlar hamile kalmayi birak daha plan asamasidayken yazdiriyomus adini..devletle yari yariya odeme yaptigin yada ozel kresler var ama her ikiside dolu yer bulmak imkansis gibi ama sansima ev kresi dedikleri bi yer cikti oraya bir bucuk ay gonderdim baktim mircan cok huzursuz yemekten kesildi cocuk kadinda cok kati despot bi sey aldim cocugumu..hic bi etkinlik yok,egitici etkinlik yok park havuz yok sadece onune oyuncak koy aksama kadar oynasin..daha guzel bi yer cikana kadar beklicektim ama baktim oglum bu durumda aldim simdi evdeyiz cildirmaya on kala kivaminda yuvarlanip gidiyoruz..ama yanimda guvende ya bu bana yeter..

merhaba derfatcigim cok gecmis olsun canim yaaa kiyamam ben caganaa.canim ben ilac taraftari olmadigim icin sabah oglen aksam bir tatli kasigi limon ve tavuk corbasi tavsiye ediyorum...

saatlerimiz uyusmuyor ama olsun hic yoktan iyidir..bu arada bu gun sabahladim valla saat
kac oldu ben burdayim ne demisler tirnagin varsa basini kasirsin (hos tirnagim olsada basimi kasiyacak vaktim olmuyor ama ) bizimkine soyledim tamir ettir diye kac ay oldu yaptirmadi bende gittim laptopa klavye aldim bakalim ne kadar sagammis bu

caktirma ben f5'i yeni ogrendim bende seninki gibi yapiyorum is konusunda haklisin canim Allah kolaylik versin..aslinda biz evdekilerede versin bizim meslekte zor zanaat hani.
benimki acsa uyumuyo o yuzden dedim belki acikiyosa diye..

selam arkadaslarrrr nasilsiniz kasim akrep bebekkleri anneleri
sekercik canim cok zor babasiz olmak oglum icin de benim icin de
tabi tarik ta ozluyor babayi biz ne kadar da oynasak baba gibi oynayamiyoruz
benim daha cok dusundugum yemegi suyu alti kuru mu camasirlari temiz mi?
falan gibi aslinda onemli ama yine de fasa fiso yani ama babalar oyle mi???
tabi ki onlar sadece oyun dusunuyorlAR boyle olunca da bizim afacanlar
kapilar da babaaaaaa diye agliyorlar iste..... bu arada masallah tariga ne guzel
konusuyormus nartan bey de cani isterse birseyler soyle yoksa iiiiiiiiii iiiiii turu
mizmizlanma karisik istediklerini anlatiyor.....

sebnemcim senin halini dusunemiyorum valla yani kendi 1 sene sonraki halim
olacak aslinsa ben diyorum ki biz anneler olarak o kadar eglenceliyiz yani
hamgi oyuncak bir anne gibi bebegi oyalar ki cocuklar da hakli tabi anneyle
oynamak istiyorlarrrr

amannnnnn yine zaman ne cabuk gecmis hemen 23 olmus bile offff ya
kendime ayirabildigim suncacik bir zaman suuuu gibi akip geciyor daha neler var
konusulacak ama yarina allah kerim yazarim yine hepinizi opuyorum
kasim annecikleri

babasiz cocuk buyutmenin ne oldugunu cok iyi biliyorum canim. mircanda babasini ilk defa birbucuk yasinda gordu.o zamana kadar her gordugu erkege baba diye yapisiyodu hadi dayisi ablamin kocasi neysede sokakta ki adamlarin eline koluna yapisiyodu baba diye
icim parcalaniyodu o an allah hic bi bebegi anasiz babasiz birakmasin..nartanida tahmin ediyorum canim benim yaa kuzucuk ins. daha fazla babasiyla zaman gecirir..
evet bi sene sonra sende benim gibi cifte kosturacaksin ins nartan fazla kiskanmaz da
iyi gecinirler ben nerdeyse ayri ayri odalarda birakacagim her an yaninda bulunamiyorum yanliz kaldilarmi mircan hemen tartakliyor efeyi napicam bilmiyorum bi fikri olan varsa yazsin lutfen

kızlar merhaba, okudum sizi ama yazamadım.pazartesiden beri keyfım yok grip oldum,sesim gitti,boğazım ağrıdı,burun akıntısı ve tıkanıklığı yaşadım,başım çatlarcasına ağrıdı neysekı şimdi daha iyiyim. ve çok şukurku mert'te geçmedişimdi uyandı yemeğini yedireceğim.daha sonra yazarım hepinizi öpuyorum:90:

laremmmm gecmis olsun canim yaaa ayni ben olmussun 3 gundur goruntu var ses yok tarzindayim
kimseye birsey anlatamiyor telefonla bile konusamiyordum offf ne kotu neyse ki biraz daha iyiyim ben de
senin de iyi olmana sevindim mert napiyor bakalim pek bi sarisin cikmis saclar da uzamis o kadar
sarisin mi mert annesi???? benim hastalik ta nartan a gecmedi sukur bence biz kendimizden cok
bu afacanlara dikkat ediyoruz bunyeleri saglam masallah.....

bu arada nartan in ishali gecmedi bir gaita testi yaptiracagim baya uzun surdu kerata su da icmiyor
pek fazla zorla da icmiyor offff diyorum sevgili ogluma sizin araciliginizla

sebnem cim kres olayi uzucu soyle sevdigi eglenebilecegi bir kres olsa arkadaslar falan seve seve
giderdi ama neden mutsuz oldugu yere gondereceksin ki canim benim ya okuldan bile sogur
boyle olursa sen de napacaksin iki afacanla ugras artik yeter ki iyi olsunlar da....
burada iyi bir kres var 2 yasindan itibaren aliyorlarmis hatta cis egitimi bile veriyorlarmis
eeee iki olunca bakacagim gidebilir mi sever mi sevmez mi??? yoksa yanimdan ayirmam valla
bakabildigim kadar artik kendim bakarim yamacimda kalsin kiyamam

derfat deryaaaa neredesin sesin cikmiyor kasim annelerine hareket getirmistin
yoksun umarim hersey yolundadir oglusun da iyidir......
haberdar et optummmm

derfat deryaaaa neredesin sesin cikmiyor kasim annelerine hareket getirmistin
yoksun umarim hersey yolundadir oglusun da iyidir......
haberdar et optummmm

günaydın canım hepimiz grip olmuşuz çağanında hiç keyfi yok uyumuyo durmuyo burnumdan getiriyo nete pek giramiyorum sen napıyosun canım?

begonvilcim sanada geçmiş olsun,üç gunde bittim,tek tesellim bebişimin iyi olması maşallah gerçektende sağlam bunyeleri 5,6 aylık civarında ben yıne grip olmuştum o zaman maskayle falan gezdim çok korkmuştum hasta olcak diye o zaman da atlatmıştık çok şükür.senin daha da zor geçmiştir birde hamilesin dikkat et bundan sonra,kızarım ha:)
mert yaramazlıklara tam gaz devam ediyor,dişarı çıkmak istiyor,kucağımda evi turlamak istiyor,herseye saldırıyor almak için diretiyor,isteği olmazsa çığlık atıyor,birde bugunlerde yabancılardan utanıyor ilk dafa birini gorurdüğse kafasını sokçak yer arıyor,tam yurumesede 5,6 adım atıyor,çekmeceleri karıştırmaya,ellerini sıkıştırmaya devam ediyor,sağa sola kafayı çarpmaya devam ediyor,bu liste boyle uzar gider...annem diyor beni bitiriyor sarılıp ağlayasım geliyor,bu kelimeyı duyunca tum uykusuzluklar,tum yorgunluklar geride kalıyor. canım nartanın ishali epey uzun surmuş,ihmal etme testı mutlaka yaptır.kitabı aldın mı,hoşuna gider inşallah nartan'ın da,mert o kitaptan saat,at,eşek ve altıyı oğrendi.
mert foto.daki kadar sarışın,birde maviş.bizimle hiç alakası,gorenler bir bana bir eşime bakıp,bize benzetemeyıp ailede mavi gozlu var mı diyorlar:)(daha yeni çektım onu elindede tesbih var dikkatınızı çekerim,heyt var mı bana yan bakan diyor?:))

derfat geçmiş olsun canım.çağana ve sana acil şifalar diliyoruz,oğluşumla...

kızlar cold mix diye bir damla var yatarken yastığa,gun içinde giysiye damlatıyorsun çok iyi geliyor burun tıkanıklıklarına bilginize...

Son düzenleme:
selam kizlar offf ya totom yeni yer gordu valla ve hala uyumadi bidik babasi
ugrasiyor hala yaaani amma zor oluyor uyumasi 1 saate yakin ugras ta ugras
cani sagolasica napalim?????

laremcim bizim aga demek tehbihle dolasiyor pardon yani bir yanlislik olmasin
yaaaani ayni nartan i anlatiyorsun istediklerini iiiii iiiiii iiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaa yaaaaaa
seklinde yaptiriyor olmazsa hic susmuyor devam benim de kafa hic dayanmiyor
bagirmasdin diye mumkun mertebe yapiyorum allah sonumuzu hayir etsin vallla
canim kitabi aldim cok begendim bugun aksam baktik biraz sevdi bidik biz gosteriyoruz ya
parmakla o da bize isaret ediyor bu bu diye fena sey,,,,, demek mert annem diyor himmmm
nartan da gecen babammm dedi sonra soyletemedik oyuncaklatrin arasindan kopek
alip geliyor hav hav diyor kedi getiriyor miyav diyor kuzu getirmiyor henuz disarda en cok
kedi kopek gorunce asina tabi kuzu gormedi henuzzzzz... evet ya ben de lohusayken emzirirken
cok fena usutmustum nartan beye gecmemisti gucluler onlar ennesi merak etme masallah
nartan yuruyor resmen biryere gidersek araba da oturmuyor etrafi kolacan ediyor ya
merdivenlere ya da sokaga cikmak istiyor tehlikeyi severim hesabi ve dusuyor da arada
ust bas neyse temziliuyoruz ama eller heryere degiyor millete el sallamalar
gulmeler opucuk atmalar ellemeden gecmiyor kimse eline dokunanlar yuzune dokunanlar
offf ya napacagzi bu hijyen olayini hemen mendillle siliyorum ama bir mikrop falan
kapmasi an meselesi siz napiyorsunuz bu konuda rahat olsak hasta oluyorlar olmasak
paranoyak oluyoruz cagiriyoruz ne yapayim bilemedim'??//????
nartan in kakasini teste gotureyim dedgim gunden beri beyefendi sadece aksamlari 7-8
gibi iki kere kaka yapiyor ne hikmetse yakalarsam soyle mesai saatleri icin de goturecegim...

kizlar bir de herkes goz muayenesine goturdu mu???? BIZIM DR GOTURUN DEMISTI ONCEKI AYLARDA
bu kontrolde uniuttu birsey demedi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…