sekercik canim emen bebek daha cok kalkarmis anne kokusuna daha cok\
alistigi icin onu duymak istermis nartan bey dis agrisi veya herhangi bir
sorunu yoksa gece uyanmaz uyanmayinca sasiriyorum amaaaaa napayim
su siralar birkac gundur dis agrilariyla basedebiliyor sanirim uyanmiyor
bir de babasi evde cocukcagiz daha huzurlu uyuyor kokusunu aliyor
butun gun ama kisa surecek birkac gune yine yokyalniz bebek
buyutmeye devam:18:
selam canim ayyy cok guldum neredeyse amuda kalkacak ha cok komiksinnartan da pc ye ulasmak icin
bilg masasina basip kucagima tirmanmaya calisiyor gorseniz halini cok komik bunlar var ya istediklerine
ulasmak icin her yolu denerler valla akilli bidik bunlar
canim oralarda hic tanidigin cocuklari birakabilecegin kimse yok mu??? benim annem burada ara sira
olsa da bakar gene de fena olmuyore yani pek sik olmaz ama olsun yine de sukur peki senin
buyuk oglun kac yasinda krese gonderme durumun yok mu? sadece kucukle ugrasirdin gunduzler
en azindan....
bircan canim simdi pirinc ve patates lapasi hazirladim uyaninca verecegim isallah ise yarar nartan pipisiyle
oynamaya basladi oynayip kikir kikir guluyorve kakalara bulasmasi an meselesi oluyor
cok zorlaniyorum alt degistirirken
vallahi canim bu bidiklarla isimiz gercekten zor buyudukce duzelirler isallah demekten baska care yok:44:
evet canım çağan 7.30 da uyudu ama grip olacak sanırım bugün hep burnu aktı hapşurdu uykusundada ağlıyo sürekli bu gece bana uyku yok gibi gözüküyo bide yarın eşim izinliydi alışverişe gidecektik çağana kıyafet almaya biryere gidemiycez galiba
ayyy sebnemcimmm senin oldugun saatte valla uyumus oluyorum nartan 9 gibi
uyur ben de 10-10.30 gibi yemek ye ortaligi topla anca oluyor uyumasam erkenden
uyaniyor napayim tavuk olmaya devam bir sure daha....
canim bu arada bilglsayarin duzelmis aralarda cizgiler cikmiyorrrrr
ben arama çubuğundan alışmışım öylesi kolay geliyo aa bak f5 i yazmayı unutmuşum:))
cnm ben öğretmenim başka bi iş yapıyo olsaydım bırakırdım kesin. çocuk büyüyünce dönerdim ama memur olunca 10 yıllık memuriyeti yakmak zor oluyor haliyle. yoksa çalışmıycaktım... cnm acıkmıyor iyice doyuyor yemekte sonra da başka şeyler yedirip yatırıyorum ama illa kalkacak emecek emer gibi yapacak kucağımda olacak sonra yatırıcam uyuyacak yanımızda da yatırsam alışır daha zor olur diyorum sonra düşünüyorum hem o da bizi ittirip duruyor yalnız yatmak istiyor. napıcağımı şaşırdım.
kızlar merhaba, okudum sizi ama yazamadım.pazartesiden beri keyfım yok grip oldum,sesim gitti,boğazım ağrıdı,burun akıntısı ve tıkanıklığı yaşadım,başım çatlarcasına ağrıdı neysekı şimdi daha iyiyim. ve çok şukurku mert'te geçmedi şimdi uyandı yemeğini yedireceğim.daha sonra yazarım hepinizi öpuyorum:90:
derfat deryaaaa neredesin sesin cikmiyor kasim annelerine hareket getirmistin
yoksun umarim hersey yolundadir oglusun da iyidir......
haberdar et optummmm
laremmmm gecmis olsun canim yaaa ayni ben olmussun 3 gundur goruntu var ses yok tarzindayim
kimseye birsey anlatamiyor telefonla bile konusamiyordum offf ne kotu neyse ki biraz daha iyiyim ben de
senin de iyi olmana sevindim mert napiyor bakalim pek bi sarisin cikmis saclar da uzamis o kadar
sarisin mi mert annesi???? benim hastalik ta nartan a gecmedi sukur bence biz kendimizden cok
bu afacanlara dikkat ediyoruz bunyeleri saglam masallah.....
bu arada nartan in ishali gecmedi bir gaita testi yaptiracagim baya uzun surdu kerata su da icmiyor
pek fazla zorla da icmiyor offff diyorum sevgili ogluma sizin araciliginizla
sebnem cim kres olayi uzucu soyle sevdigi eglenebilecegi bir kres olsa arkadaslar falan seve seve
giderdi ama neden mutsuz oldugu yere gondereceksin ki canim benim ya okuldan bile sogur
boyle olursa sen de napacaksin iki afacanla ugras artik yeter ki iyi olsunlar da....
burada iyi bir kres var 2 yasindan itibaren aliyorlarmis hatta cis egitimi bile veriyorlarmis
eeee iki olunca bakacagim gidebilir mi sever mi sevmez mi??? yoksa yanimdan ayirmam valla
bakabildigim kadar artik kendim bakarim yamacimda kalsin kiyamam
derfat deryaaaa neredesin sesin cikmiyor kasim annelerine hareket getirmistin
yoksun umarim hersey yolundadir oglusun da iyidir......
haberdar et optummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?