günaydın kasım anneleri dün gece çağan gazdan uyumamıştı ama bugün deliksiz uyku çekti
nuran bu arada ben yeni fotolarını göremedim nerde ya bende bakmak istiyorum
deryacigim nasil oldu cagan daha iyi mi? sen nasilsin? gerci biliyoruz artik bebisler iyi biz iyi
daha iyi canım ama pek bi mızmız dişmi yapıyo anlamıyorum...sen nasılsınnartancık nasıl yaramazlık yapıyomu?
bu arada eşim aksam maddi imkansızlıktan dolayı bana bişey alamadığı için çok üzülmüş geldi beni öptü kutladı az kaldı aşkım seni krallar gibi yaşatıcam dedi herkes elinde bi çiçek bi hediye alırken ben sana hiç bişey yapamadım dedi gözleri doldu tabiki benimde çaktırmadım ama ağladım..hediye almadığından değil çok üzülmüş kıyamadıpımdan ağladım...bende senin yanımda olman yeter aşkım ALLAH seni başımızdan hiç eksik etmesin dedim sarıldık ama ikimizde çok kötü olduk...hala aklıma geldikçe o an kötü oluyorum gözlerim doluyo...
astik artik boyle seyleri sanirim ben de hediye fasli falan istemedim nartandan sonra daha bir olgunlastim sanirim eskiden olsa birsey almasa ayyyy rezil ederdim birsey bile alinmadi diye ve her firsatta yuzune vururdum simdi oyle degilim.... aslinda kocam saat almak istedi begendigim birkac model bulmus bakalim alalim dedi ben de yok dedim simdi kalsin sonra bakariz dedim zaten bir dogum hediyesi alacak ya az kaldi ne alacak acaba merak ediyorum....
nartanda ne almıştı sana?çağanda hediyem yusufcuk kolyesiydi
ahhh yaaaa bu cocuk yine bu saate kadar 3 kez kaka yapti aksama kadar nolur ya noldu acaba? mikrop mu kapti nedir???? yarinda bakayim da duruma gore dr u arayayim gunde 1 yada 2 gunde 1 yapardi simdi cok fazla endiseliyim
en kisa zamanda pilleri hallet bakalim mert bebek ne kadar buyumus :))şebnem yeni fotolar eklemiş.siyah beyaz olana bayıldım.nasılda sarılmışlar birbirlerineçok şekerler
pillerin şarjı bozuldu,pil alayım bende ekleyeceğimdir:)
ya turkiyede hayat kolaylasicagina zorlasiyor her anlamda..ne alaka bezleri azaltiyolar anlamadim...bende 4 kullaniyorum icinde 204 tane var bazen super indirim yapiyolar iki uc kutu aliyorum uc ay yetiyo bana..o lastik cariklardan bende mircana kullandim super otesi bisey cok kullanisli tavsiye ederim.. sen bide carsiya bak turistlik hediye satan yerlerde olabilir.. tatil yerlerinde anca oralarda olur bi kac kere gormustum izmirde selcukta..himmm hemen hemen ayni sanirim 3 ay once aldigimiz ayakkabi su an olmuyor zaten kucuk geliyor simdiden yurumeye basladi 3 cft ayakkabi aldik beyefendiye....
meralcigim eski primalardan ben de buldum aldim yeniler zaten oyle 64 lu 74 lu falan cok olmayacakmis en fazla 56 li olacakmis niye azalttilar anlamadim ki zirt pirt almak lazim ben eskiden 90 kusurluk vardi aliyordum rahat ediyordum.....
ellerine sağlık afiyet olsun.
efe bebek annesinin takibi sonucu bıldırcın yumurtasına devam ediyor.
nartan bebek ne alemde annesi yumurtayı verecektı,sonuçları yazmadı.
mert bebeğede annesi aldı bıldırcın yumurtası yarın verecek ilk kez.
ahhh yaaaa bu cocuk yine bu saate kadar 3 kez kaka yapti aksama kadar nolur ya noldu acaba? mikrop mu kapti nedir???? yarinda bakayim da duruma gore dr u arayayim gunde 1 yada 2 gunde 1 yapardi simdi cok fazla endiseliyim
kizlar nartan a hala hipp 3 numara sut veriyordum onlar bitti simdide aptamil toz var 1+ yas icin bagisiklik sistemini destekliyor lifli falan filan diyordu ona basladim acaba o nu yapti?? tam ona basladim boyle ishali basladi
olabilir nurancım ilk defa kullanıyosun galiba onu dimi?
olabilir nurancım ilk defa kullanıyosun galiba onu dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?