2009 Kasm Anneleri

himmm hemen hemen ayni sanirim 3 ay once aldigimiz ayakkabi su an olmuyor zaten kucuk geliyor simdiden yurumeye basladi 3 cft ayakkabi aldik beyefendiye....

meralcigim eski primalardan ben de buldum aldim yeniler zaten oyle 64 lu 74 lu falan cok olmayacakmis en fazla 56 li olacakmis niye azalttilar anlamadim ki zirt pirt almak lazim ben eskiden 90 kusurluk vardi aliyordum rahat ediyordum.....

deryacım aynıymış bıdıkların ayakları.dolma dolma çok tatlılar,yıyesim geliyor ayacıkları

bizde 20-21 giyiyoruz bende bayılıyorum o ayaklara
çok hızlı büyüyolar bizim şuan yazlık hiçbirşeyimiz yok gerçi baharlıkta yok yaza oğluma ayakkabıdan tişörte deli gibi alışveriş yapmam lazım işin kötüsü daha 2yaşında bile değil ama küçük gelipte kaldırdığım bir baza dolusu elbise vs var annemde verme kimseye 2.den sonra verirsin diyo artık nerelere sığdırıcam bilmiyorum

evet 56lık var 4+DA 4 lerde 88lık mega boy var,4+lara niye yapmıyorlarkı buyuklerden.toplu halde çok çok alacağız artık ne yapalım:)ıslak medşlde huggıes kullanıyorum ben.ikisini bir stokluyoruz,zırt pırt bitıyorlar.

kg büyüdükçe sayıyı azaltıyolar sanırım bende bulamıyorum artık doğduğundan beri bende ıslak mendil huggıes kullanıyorum stoklama işini bizde yapıyoruz ama son zamanda bezler sayıca azaltıldığı için çabuk bitiyo acaba premiumlardan alalım diyemi yapıyolar
zaten eşim diyoki şu ıslak mendile acıdığım kadar hiçbişeye acımıyorum bende dedim sabret havalar ısınsın direk yıkıcam popişini bide çiş alıştırmasına 18 ay itibariyle başlıcam havalar ılışsın babannesi başlıcak

sorma canim biz de zmaninda kiyafet alalim diyenlerdeniz sonra ya olmazsa bazen 18 ay bile aldigim ve kucuk geldigi oluyor degisiyor modeller....

ayyy evet kızlar bide beyaz tenli tombik tombik ben sürekli öpüp duruyorum hele kolları bıdık ya çok tatlı bayılıyorum

sorma canim biz de zmaninda kiyafet alalim diyenlerdeniz sonra ya olmazsa bazen 18 ay bile aldigim ve kucuk geldigi oluyor degisiyor modeller....

kesinlikle katılıyorum cnm artık indirimler falan cezbetmiyo ay indirime girdi 1-2 beden büyük alayım dediğim bazı şeyleri hiç giydiremedim artık almıyorum zamanı gelince alıcam 2 tk alırım eskitir 2tane daha zaten 2 yaşından sonra bu kadar hızlı büyümezler

ben ıslak mendilde de molfixs kullanıyorum
çişede bende 18 aydan itibaren düşünüyorum
kıyafet konusundada bende zamanında almak taraftarıyım öle yapıyorumda

bende dun eşime dedim yaz gelsede alışveriş yapsak mert için.kışın başında tum kışlıkları almıştım ufak bir kaç sey dişinda ihtıyacımda olmadı yettı kışlıklar.izmirde baharda olmaz biz direk yaz için alışveriş yaparız.ozledim oğluma giysi almayı:)gerçi 10 kadr t.şortumuz var,şort pantolon ayakkabı alınacakeniştem teksilcide o bakımda tşörtler hazır:)

ben ıslak mendilde de molfixs kullanıyorum
çişede bende 18 aydan itibaren düşünüyorum
kıyafet konusundada bende zamanında almak taraftarıyım öle yapıyorumda

molfixin bezi nasıl cnm ya hiç denemedim paketleri kaçlı ıslak mendilini denedim güzeldi 3lü paketten alımıştım

burda size laf yetiştirirken oğlumun yemeğini yaptım,çamaşırları astım,kuveti,duşakabini lavobayı ve tuvaletleri ovdum
kızlar ben artık mert'i küvvetınde yıkamıyorum.küvette biriken sulara vuruyor,tum banyo ıslanıyordu.birde küvvetın ucu kırılınca attım,gitti.artık bizim küvvete çamaşır sepetı koyuyorum mert'i de içine. çok rahatmış keşke hiç almasaymışım küvetide hep boyle yıkasaymışım.:82:

çağanı babası duşun altında yaptırıyo ben artık karışmıyorum banyosuna sadece bebe yağını sürüp üstünü giydiriyorum

ha birde mert arada uyandı,onu tekrar uyttum

maşallah meralcim çok hamaratsın bende şimdilik bezelye yaptım pişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…