dun metroda eski primalardan buldum 3 paket kaptım.evy baby'in yan batları esnek değildi hoşuma gitmedi.primaya devam ediyoruz.
bebişler kaç numara giyıyor ayakkabıyı.mert 21 giyıyor şuan ama her an değişebilir,ayaklar acayıp buyuyor.3 ayda bir yeni ayakkabı alacağız sanırım.
deryacım aynıymış bıdıkların ayakları.dolma dolma çok tatlılar,yıyesim geliyor ayacıkları
deryacım aynıymış bıdıkların ayakları.dolma dolma çok tatlılar,yıyesim geliyor ayacıkları
evet 56lık var 4+DA 4 lerde 88lık mega boy var,4+lara niye yapmıyorlarkı buyuklerden.toplu halde çok çok alacağız artık ne yapalım:)ıslak medşlde huggıes kullanıyorum ben.ikisini bir stokluyoruz,zırt pırt bitıyorlar.
bizde 20-21 giyiyoruz bende bayılıyorum o ayaklara
çok hızlı büyüyolar bizim şuan yazlık hiçbirşeyimiz yok gerçi baharlıkta yok yaza oğluma ayakkabıdan tişörte deli gibi alışveriş yapmam lazım işin kötüsü daha 2yaşında bile değil ama küçük gelipte kaldırdığım bir baza dolusu elbise vs var annemde verme kimseye 2.den sonra verirsin diyoartık nerelere sığdırıcam bilmiyorum
sorma canim biz de zmaninda kiyafet alalim diyenlerdeniz sonra ya olmazsa bazen 18 ay bile aldigim ve kucuk geldigi oluyor degisiyor modeller....
bizde 20-21 giyiyoruz bende bayılıyorum o ayaklara
çok hızlı büyüyolar bizim şuan yazlık hiçbirşeyimiz yok gerçi baharlıkta yok yaza oğluma ayakkabıdan tişörte deli gibi alışveriş yapmam lazım işin kötüsü daha 2yaşında bile değil ama küçük gelipte kaldırdığım bir baza dolusu elbise vs var annemde verme kimseye 2.den sonra verirsin diyoartık nerelere sığdırıcam bilmiyorum
ben ıslak mendilde de molfixs kullanıyorum
çişede bende 18 aydan itibaren düşünüyorum
kıyafet konusundada bende zamanında almak taraftarıyım öle yapıyorumda
molfixin bezi nasıl cnm ya hiç denemedim paketleri kaçlı ıslak mendilini denedim güzeldi 3lü paketten alımıştım
csnım ben memnunum bezindende ıslak mendilden bende 3 lü paketler indirme girdikçe alıyorum
kızlar yazsanızaaaaaaaaaaaaa
burda size laf yetiştirirken oğlumun yemeğini yaptım,çamaşırları astım,kuveti,duşakabini lavobayı ve tuvaletleri ovdum
kızlar ben artık mert'i küvvetınde yıkamıyorum.küvette biriken sulara vuruyor,tum banyo ıslanıyordu.birde küvvetın ucu kırılınca attım,gitti.artık bizim küvvete çamaşır sepetı koyuyorum mert'i de içine. çok rahatmış keşke hiç almasaymışım küvetide hep boyle yıkasaymışım.:82:
derya'cım işim vardı,hallettim geldim.bir daha olmaz şekerim:92:
burda size laf yetiştirirken oğlumun yemeğini yaptım,çamaşırları astım,kuveti,duşakabini lavobayı ve tuvaletleri ovdum
kızlar ben artık mert'i küvvetınde yıkamıyorum.küvette biriken sulara vuruyor,tum banyo ıslanıyordu.birde küvvetın ucu kırılınca attım,gitti.artık bizim küvvete çamaşır sepetı koyuyorum mert'i de içine. çok rahatmış keşke hiç almasaymışım küvetide hep boyle yıkasaymışım.:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?