tamam canım yoksa ceza yazarım hala ne yemek yaptıysanız kargoyla bizede göndereceksiniz
akşama daha birsey yapmadım,değişik birseylerde yapmalı amadaha bilmiyorum ne yapacağımı.merte tavuklu şehriye yaptım.gondereyım çağana da
maşallah meralcim çok hamaratsın bende şimdilik bezelye yaptım pişti
elmalı turta ha,benim tarif mi
yok canım netten bulmuştum bi tarif ama çok güzel olmuş ilk defa yapmıştım
ellerine sağlık afiyet olsun.
efe bebek annesinin takibi sonucu bıldırcın yumurtasına devam ediyor.
nartan bebek ne alemde annesi yumurtayı verecektı,sonuçları yazmadı.
mert bebeğede annesi aldı bıldırcın yumurtası yarın verecek ilk kez.
ama ama ama begonvil ben görmedim fotoları yoksam biz eklemedikmi face birbirimizi
hoş kasım annelerinden o kadar çok kişi varki bazen karıştırıyorum kim kimdi :26:
nurancım çok tatlısınız, kalbin onunde sevgililer gunune uygun fotolar
allah mutluluğunuzu daim etsin.
babasını ozlüyorda tepkı olarak mı yemek yemiyor, kuzum ya kıyamam.onlarda artık bir birey ve duygularını bir şekılde ifade ediyorlar.:26:
canim face te degil fotolar face e giremedim henuz uye degilim kk da arkadasiz seninle sanirim gorebilirsin... senin de fotolari bekliyoruz canim merak ediyoruz yazisirken insanin kafasinda foto olusuyor iyi oluyor
dolaplara kilit taktığımdan beri rahatım mutfakta.ona bir çekmece bıraktım,zararsız ıvırzıvır koydum mert onlarla oyalanırken bende yapıyorum yemeğimi.uyansın,yemeğini yediririm sonra oğluşumla hazırlarız akşam yemeğini
ay begonvil süpersin canım hamiş hamiş... kızlar ya şu pırasaları nohutları pilavlarınasıl yediriosunuz ya delircem ya hiç bişi yemio öğürüyo sadece şehriye çorbasını ezebilirum bide kıymalı patates yemeğini diğer hiç bişeyi yemioo bütüngün çorba yoğurt bile yemio yemeğin yanında offf...bide begonvil canım o kek tarifini tekrar yazarsan çok sevinirim yada zahmet olmazsa
gördüm cnm ya süper görünüyosun çok yakışmış hamilelik ben son zamanda 93kg olmuştum deniz dubası gibiydimbunlar sana 41 kere
bunlarda nartana
ama söylemeden edemicem bu kasım bebişleri sanki birbirine benziyo nartanla eymeni benzettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?