2009 Kasm Anneleri

dolaplara kilit taktığımdan beri rahatım mutfakta.ona bir çekmece bıraktım,zararsız ıvırzıvır koydum mert onlarla oyalanırken bende yapıyorum yemeğimi.uyansın,yemeğini yediririm sonra oğluşumla hazırlarız akşam yemeğini

yok canım netten bulmuştum bi tarif ama çok güzel olmuş ilk defa yapmıştım

ellerine sağlık afiyet olsun.

efe bebek annesinin takibi sonucu bıldırcın yumurtasına devam ediyor.
nartan bebek ne alemde annesi yumurtayı verecektı,sonuçları yazmadı.
mert bebeğede annesi aldı bıldırcın yumurtası yarın verecek ilk kez.

selam canimmm ben 15 gundur 1 gun arayla bildircin yumurtasi verdim sonuc iyi birsey yok hatta kokusuz oldugundan daha iyi ben de yiyorum hatta bizim burada yetistiren birini bulduk direk ondan aliyoruz memnunum ama ben rafadan vermeye calisiyorum en etkilisi o sekilde tuketmekmis ama zaten kucucuk sey hemen kati oluveriyor bile.....

kiizlar o carik coraplardan ve boyner de patik tarzi birseyler baktim yok yok yok ayak numarasi yok cildiricimmmmm bir yere siparis verdim bakalim baska magazalarda varsa getireyim dediler aynisindan ama pembe mothercare de var 10.90 kurus amma kazikcilar haaaaa

kizlar bende bugun nartan a sehriyeli tavuk corbasi yaptim pek icmedi babasini bu sekilde iki arada bir derede gorurse huyu degisiyor birsey yemiyor neden cozemedim ne kadar pamuk ipligine bagli psikolojileri var bu bebislerin... canlarim benim....

ay begonvil süpersin canım hamiş hamiş... kızlar ya şu pırasaları nohutları pilavlarınasıl yediriosunuz ya delircem ya hiç bişi yemio öğürüyo sadece şehriye çorbasını ezebilirum bide kıymalı patates yemeğini diğer hiç bişeyi yemioo bütüngün çorba yoğurt bile yemio yemeğin yanında offf...bide begonvil canım o kek tarifini tekrar yazarsan çok sevinirim yada zahmet olmazsa

nurancım çok tatlısınız, kalbin onunde sevgililer gunune uygun fotolar
allah mutluluğunuzu daim etsin.

babasını ozlüyorda tepkı olarak mı yemek yemiyor, kuzum ya kıyamam.onlarda artık bir birey ve duygularını bir şekılde ifade ediyorlar.:26:

ama ama ama begonvil ben görmedim fotoları yoksam biz eklemedikmi face birbirimizi
hoş kasım annelerinden o kadar çok kişi varki bazen karıştırıyorum kim kimdi :26:

ama ama ama begonvil ben görmedim fotoları yoksam biz eklemedikmi face birbirimizi
hoş kasım annelerinden o kadar çok kişi varki bazen karıştırıyorum kim kimdi :26:

canim face te degil fotolar face e giremedim henuz uye degilim kk da arkadasiz seninle sanirim gorebilirsin... senin de fotolari bekliyoruz canim merak ediyoruz yazisirken insanin kafasinda foto olusuyor iyi oluyor

tatlimm tesekkur ederim o senin tatligin amin hepimizin mutlulugu daim olsun

haklisin onlar da birey artik daha dun dogmuslar gibi hissetsekte cok yok katettiler masallah yavrulara

canim face te degil fotolar face e giremedim henuz uye degilim kk da arkadasiz seninle sanirim gorebilirsin... senin de fotolari bekliyoruz canim merak ediyoruz yazisirken insanin kafasinda foto olusuyor iyi oluyor

gördüm cnm ya süper görünüyosun çok yakışmış hamilelik ben son zamanda 93kg olmuştum deniz dubası gibiydim bunlar sana 41 kere
bunlarda nartana
ama söylemeden edemicem bu kasım bebişleri sanki birbirine benziyo nartanla eymeni benzettim

ohh meralcigim iyi olmus su kilit olaylari en azindan onun yukunden kurtulmussun ben de nartan a en son iki cekmece biraktim icine plastik birseyler koydum ama kac aydir bu sekilde sikildi artik cok ara da acip bakiyor yoksa acmiyor bile kilitli cekmecelere dadaniyor bir acik bulsa hurraaa daliyor bidikkkk

tesekkurler bircan cigim ben pirasalari blendirdan geciriyorum nohutlar cok yumusaksa catalla eziyorum karnibahar brokoli turu seyler hemen eziliyor catalla zaten bizim bidikta eskiden daha puturlu yemesine ragmen simdilerde sevmiyor putur ben de ustune varmiyorum duzelir diye dusunuyorum....

sagol canim nagehancigim benziyorlar demek simdi daha da merak ettim eymen i sen resimleri buyuk goruyorsun ben avatar resminden goremiyorum kucuk resim

aslinda su ana kadar 13 kilo aldim ama 46 kiloyla hamis olunca normal daha 2-3 kilo alirsin dedi dr o da normal nartan da 13 kilo almistim ama dogumdan sonra 45. gun eski kiloydaydim cok korkuyordum veremeyecegim diye verdim valla sut olsun diye de habire su ictim

gidip kiyma alabilirsem karnabahar yapacagim kiymali alamazsam oyle sade pisiririm nartan cok severek yiyor masallah catalla eziyorum pirincte koyuyorum ben kirikli pirinc guzel oluyor dogrusu ben de severek yiyorum.... ne pisirsem diye dusunen kasim annelerineee duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…