2009 Kasm Anneleri

GÜNAYDIN KASIM ANNELERİ
nasılsınız bakalım
ben aslında eski üyelerdeniz hamilelik günlerinde bol bol yazışırdık ama oğluşum gelince giremez oldum

merhaba yalız.tekrardan hoşgeldin o zaman biz o donemlerde yoktuk.ben hamile iken okuyabiliyordum sadece daha sonra yazmaya başladım.nikin aynı mıydı,hatırlayamadım.bebeğiniz adı ne,hangi sehirdesin.

kızlar bende her kaka sonrası mutlaka bakıyorum ne var ne yok diye,manyakmıyım neyim diyordum demek sizde bakıyorsunuz.kendi adıma rahatladım

şekercikle mevzey'i çok merak ediyorum,kızlar okuyorsanız bir ses verin

Son düzenleme:
merhaba yalız.tekrardan hoşgeldin o zaman biz o donemlerde yoktuk.ben hamile iken okuyabiliyordum sadece daha sonra yazmaya başladım.nikin aynı mıydı,hatırlayamadım.bebeğiniz adı ne,hangi sehirdesin.

yok canım nikim farklıydı o zamanlar onun şifresini unuttum mecbur bunu açtım
vandayım oğluşumda yağız

selam meralcigim yok kaka sorunu aynen devam ama tam yaptigi ana denk getirip kostur kostur laboratuvara goturmem lazim yarim saatte gitmesi lazim yakalayamadim yarin yakalarsam gotururum bugun haslanmis patates muz ve keci boynuzunu karistirip verdim kakasinda boyle mukus deniyor ya onlardan gordum kapti sanirim birseyler hersey agzinda disarda nasil koruyabilirm ki dakka saniye sil mendille o da bile korumuyor

şebnemmm,şu avatar resmini değiştir artık,karnım acıkıyor gordukçe senin kadar marifetlide değilimki yapayım sungerboblar.sen pankek yazınca bende chesscake diye çağrışım yaptı nedense ondan tarif istediydim yoksa krebi biliyorumama yapmıyorum çoktandır.efe yedi demek hımm bende deneyım mert'te.

pil işini hallettim birkaç foto daha çekeyim yarın eklerim.

nurancann,iyi yapmışsın sokağa çıkartmakla alışsınlar tabi soğuyada her zaman cam fanuslarda buyutemeyız bu bebişleri.yakında kendileri çıkıp gidecekler zaten.hasta yoksa,mikrop yoksa soğuktan birsey olmaz.mert uzerinde test ettim onayladım:)

sıvı falan olmasa normaldir diyeceğim o kadr yapması ama ısalımsı diyorsun,baktırmakta fayda var tabi.mert'inde hiç bellı olmuyor bazen kapkatı bazen mormal bazen cıvık olup bezden taşıyor.sabah katıyken akşam cıvık olabiliyor ben yediğinden deyıp onemsemiyorum.mert genelde gunde 1 kere yapıyordu uzun suredir.bir iki haftadır gunde 2 ye çıtı.her kahvaltıdan sonra mutlaka dolduruyor altını,tuvalete oturtsam yakalayacağım o kadr dakik yanibugunler tuvaletın onunden her geçişte yada banyoya girdiğinde çiş çiş diyor

iyi aksamlar güzel kasım anneleri ve bebekleri nasılsınız?biz hala mızmızız sebebi belli değil tabiki..
nurancım ihmal etme kakasını rota virüsü filan olabilir inş bişey çıkmaz ya çok üzülüyorum bu bebişler hasta olunca..
meralcim tek mertin değil seninde resimlerini bekliyoruz bende koymaya çalıştım ama becermedim
yalizcim aramıza tekrar hoşgeldin o zaman...
sebnem nerelerdesin kız bugün yoktun galiba bizde yoktuk eşim izinliydi biraz dışarı çıktık

sanmiyorum canim asilarimizi yaptirdik biz

begonvil canım inşallah tahililiniz temiz çıkar hümada kahvaltıdan sonra kesin yapar dakik kızım akşamüstüe bazen yapar...kızlar ya hüma suya bayılırdı şimdi ağlamasından yıkıyamıyoz nerdeyse delirtcek beni sürekli huy değiştiriyolar bunlar yaaa...bende kızımı hergün dışarı çıkarmaya çalışıyorum parka götürürüm ev işi yapamıom valla yapabildiğim kadar artık yemek yaptığıma şükür ediyorummm

insallah canim sanmiyorum ama artik az cok kaka profesoru olduk bir mikrop kapmis olabilir kakaya bakinca ama isallah tez zzamanda duzelir su herseyi agizlarina goturme huylari ne zaman gececek acaba ????

huma neden sudan nefret etmeye baslamis olabilir ki su mu sicakti yada soguktu yada banyo mu ayni sekilde birsey hosuna gitmedi mi acaba?? onun icin mi ??? ay bunlarin psikolojosono hersey etkiliyor sekerim acaba hangisi diye kafayi yemek te bize dusuyor....

günaydın kızlar,
bugün sabah itibariyle diyete başladım dün diyetisyenimle görüştüm bakalım neler olacak hedef 70kgden 60a düşmek inş başarırım daha önce 3 ayda 10kg vermiştim işin güzel tarafı ben 60kg olduğum zaman 38 beden giyiyıorum ayy hayali bile güzel yaza kardeşimin düğünü var süper olacak süper
eşimde benimle birlikte diyet yapacak buda süper oldu çünkü ayrı yemek yapmıcam
bircan bir ara benim oğlumda çok ağlıyodu bende çareyi banyo küvetine küçük oyuncaklar atmakta buldum çok şükür şimdi bayılıyo bir dene istersen

selam kizlarrrrr...ufak tefek mizmizliklarin disinda bebislerde iyiymis anneciklerdeeee.
eh bizde yorgunluk haric iyiyiz cok sukur...bu siralar fena sekilde yoruluyorum,aksama kadar mutfaktayim yemek bulasik derken nasil zaman geciyo anlamiyorum valla..bugun biraktim herseyi efeyle gezmeye ciktik..mircan cezaliydi gelemedi malesef..efeyle bi gezdik bi gezdik sormayin..

oyun hamuru aldim kendimeeeee hemde rengarenk...pastaci olucam ya simdilik figur yapiminda oyun hamuruyla oynucam artik..mircanada su avm lerde sakiz makineleri varya para atiyosun,onun
minyaturunu aldim..para atiyon,sakiz geliyo cok hos bisey kumbara niyetine hem...ama daha gormedi basucuna koydum uyaninca cok sevinecek onu gorunce..

nurancigim kaka sorununu cozde bizde meraktan kurtar..iyi iyi disarida cikmis ne guzel topta oynarmiss..meral mert bildircini yedi mi..derya sen naptin bakalim dr da aybasina kalmis ,ay nasil
beklicen kiz o kadar..ya esinin sigortasi yokmu senin...hem sen hem cagan faydalanirdi.. bide yanlis hatirlamiyorsam 18 yas alti ucretsiz oluyodu devlet hastanelerinde..genemi degisti yoksa...

günaydın canım evet ücretsiz ama ilaçlar yol parası filan derken dur bakalım eşim kredi çekti cumadan sonra rahatlıycaz sonunda istediğim zamanda götürebilcem oğluşumu...

nagihan ne guzel yeni kararlar alınmış,diyete başlanmış,hayırlısı olsun.daha once 10 kilo vermişsin yıne verirsein benimde 5,6 kilo almam lazım ama alamıyorum doğum oncesi kilomunda altındayım:26:

şebnemcim oh sefan olsun gezmişsiniz ana oğul.kumbara iyi fikir şimdiden alışın tasarruf yapmaya.damlaya damlaya göl olurbizde merte bir kumbara yaptık arada atıyoruz elimize ne geçerse epeyde biriktı,hesap falan açalım yada boyle biriktırık biriktirip altın alalım diyoruz.sakız çigneyebiliyor mu mircan?oyun hamuru ile başla bakalım yakında pastalarınıda gormek istiyoruz avatarında:)
bıldırcın yumurtası vermek konusunda kararsız kaldım ya.bir iki yazı okudum kafam karıştı.şu an beklemedeyım.tamam bıldırcın bazı mineral ve vitaminleri fazla diyor ama fazla olması yararlı olduğu anlamına gelmez bebeklerin bobeklerine zarar verir gibi şeyler diyordu bir doktor.pediatri portalında.bulup,linki vereyım sizede.

merhaba derya'cım nasılsınız?
ben bugun hafif depresyona girmiş durumdayım hiçbirsey yapasım yok,vurup kafayı uyumak istıyorum.çok halsız ve yorgun hissediyorum kendimi.dun reglı olmuştum ondanmı acep.
oğluşum bugun kafasını kapıya geçirdi,onada sıkıldım.alnından,iki kaşının arasına inen dumduz bir morluk var etrafıda şiş.melhem sürdüm,uyuduyor şimdi.başı ağrıyordur yada ağrıyacaktır muhtemelen.ağrı kesici versemiydim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…