GÜNAYDIN KASIM ANNELERİ
nasılsınız bakalım
ben aslında eski üyelerdeniz hamilelik günlerinde bol bol yazışırdık ama oğluşum gelince giremez oldum
merhaba yalız.tekrardan hoşgeldino zaman biz o donemlerde yoktuk.ben hamile iken okuyabiliyordum sadece daha sonra yazmaya başladım.nikin aynı mıydı,hatırlayamadım.bebeğiniz adı ne,hangi sehirdesin.
yok canım nikim farklıydı o zamanlar onun şifresini unuttum mecbur bunu açtım
vandayım oğluşumda yağız
selam meralcigim yok kaka sorunu aynen devam ama tam yaptigi ana denk getirip kostur kostur laboratuvara goturmem lazim yarim saatte gitmesi lazim yakalayamadim yarin yakalarsam gotururum bugun haslanmis patates muz ve keci boynuzunu karistirip verdim kakasinda boyle mukus deniyor ya onlardan gordum kapti sanirim birseyler hersey agzinda disarda nasil koruyabilirm ki dakka saniye sil mendille o da bile korumuyor
iyi aksamlar güzel kasım anneleri ve bebekleri nasılsınız?biz hala mızmızız sebebi belli değil tabiki..
nurancım ihmal etme kakasını rota virüsü filan olabilir inş bişey çıkmaz ya çok üzülüyorum bu bebişler hasta olunca..
meralcim tek mertin değil seninde resimlerini bekliyoruz bende koymaya çalıştım ama becermedim
yalizcim aramıza tekrar hoşgeldin o zaman...
sebnem nerelerdesin kız bugün yoktun galiba bizde yoktuk eşim izinliydi biraz dışarı çıktık
begonvil canım inşallah tahililiniz temiz çıkar hümada kahvaltıdan sonra kesin yapar dakik kızım akşamüstüe bazen yapar...kızlar ya hüma suya bayılırdı şimdi ağlamasından yıkıyamıyoz nerdeyse delirtcek beni sürekli huy değiştiriyolar bunlar yaaa...bende kızımı hergün dışarı çıkarmaya çalışıyorum parka götürürüm ev işi yapamıom valla yapabildiğim kadar artık yemek yaptığıma şükür ediyorummm
selam kizlarrrrr...ufak tefek mizmizliklarin disinda bebislerde iyiymis anneciklerdeeee.
eh bizde yorgunluk haric iyiyiz cok sukur...bu siralar fena sekilde yoruluyorum,aksama kadar mutfaktayim yemek bulasik derken nasil zaman geciyo anlamiyorum valla..bugun biraktim herseyi efeyle gezmeye ciktik..mircan cezaliydi gelemedi malesef..efeyle bi gezdik bi gezdik sormayin..
oyun hamuru aldim kendimeeeee hemde rengarenk...pastaci olucam ya simdilik figur yapiminda oyun hamuruyla oynucam artik..mircanada su avm lerde sakiz makineleri varya para atiyosun,onun
minyaturunu aldim..para atiyon,sakiz geliyo cok hos bisey kumbara niyetine hem...ama daha gormedi basucuna koydum uyaninca cok sevinecek onu gorunce..
nurancigim kaka sorununu cozde bizde meraktan kurtar..iyi iyi disarida cikmis ne guzel topta oynarmiss..meral mert bildircini yedi mi..derya sen naptin bakalim dr da aybasina kalmis ,ay nasil
beklicen kiz o kadar..ya esinin sigortasi yokmu senin...hem sen hem cagan faydalanirdi.. bide yanlis hatirlamiyorsam 18 yas alti ucretsiz oluyodu devlet hastanelerinde..genemi degisti yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?