2009 Kasm Anneleri

7 aylık kızıma bıldırcın yumurtası verebilirmiyim ağır gelirmi teşekkürler
8 Şub 2008
08:10
Cevaplayan: Uzm.Dr. İlhan ASYA TANJU
Cevap:
7 aylık iken zaten sadece yumurtanın sarısını 9 aylık iken da tamamını verebiliyorsunuz. biz normal yumurtayı tavsiye ediyoruz.
9 Şub 2008
10:19
Cevaplayan: Diyetisyen Hamide ATAMAN
Cevap:
Nezahat hanım,
100 g ( yaklaşık 2 adet) tavuk yumurtası ile 100 gr (yaklaşık 3 adet)bıldırcın yumrtasının enerji, protein, yağ içerikleri aynıdır.100 g bıldırcın yumurtasında bazı vitaminler ve mineraller daha fazladır. Ancak her zaman fazla olan iyidir diyemiyoruz. Bebeğinizin tüm organları gibi böbrekleri de büyüyor, gelişiyor. Aşırı mineral yükü böbrekleri için zararlı olabilir. ayrıca bıldıcın yumurtasının yaygın kullanımı çiğ olaraktır. Yumurta kesinlikle çiğ olarak tüketilmemelidir. Bu nedenle bıldırcın yumurtası vermenizi önermem.

Son düzenleme:
yeni fotolar ekledim.derya oğluşu çekmekten kendimiz çekilmeyı unutuyoruz,hafta sonu giyinip kuşanalımda,çeker,eklerim canım.

bircan bende oyuncak veriyorum banyo yaparken epey işe yarıyor.kafasını yıkarken ağlardı şimdi ses çıkarmıyor,ordeğiyle oynuyor:)

laremcim kimi vermek istiyo kimide almak ne zor bu işler
biz eymene hesap açtırdık bireysel emeklilik gibi bişey inş güzel günlerde harcar paşalar
bıldırcın yumurtası konusunda bende kararsızım ağır gelebilirmiş vs vs eşimde annemlere hiç bahsetme onlar suyunu çıkarır haftasonları 1tane kaynatıp kendin yedir dedi haklıda kayınvalide yarasın diye bide ben bakamıyosun demeyeyim diye habire yediriyo zaten bakalım bu haftasonu deneyeceğim

slm canım depresyon durumun adetinden olmuş olabilir oyyy kıyamam kuzuma inş ağrısı filan olmaz canım ya okudukça içim parçalandı

slm kızlar ya ben kafayı yemek üzereyim çağan hiç susmadan herşeye ağlıyo mızmız sürekli delirmek üzereyim ne yapcam ben ya..annemler burdaydı annem dişlerine baktı dişleri yandan yamuk çıkıyo dedi bişey olurmu acaba?
meralcim fotolarına aceleyle baktım ama maşallah merte hele o gözler yokmu beni bitiriyo

sağol canım,sende çağanın yeni fotolarını eklede bakalım kuzuya.

neden acaba ağlaması bende bilemedim deryacım.dişlerdende olablir.yamuk değildir dişler oyle gibi gozukuyor ilk çıkarken sonra duzeliyor.
mertin bugunku akşam yemeği menusunde makarna ve yoğurt var.gidip hazırlayımda yedireyım.

evet canım galiba zor çıkıyo ağrı veriyo dişler....yamukluğunuda ben anlamadımda annem ve komsumuz öyle dedi mertede afiyet olsun canım babamız bugün erken geliyo çağanda bizimle aksam yemeği yiycek bugün

selam kizlar kakasini tahlile goturdum bagirsak paraziti kapmis onceden de kapmisti hafif gecirmisti bu kadar kaka yapmazde ates olmazdi genel durumu iyi olurdu kusmazdi su an daha agir geciriyor ilac verdi dr ona basladik icmiyor yine ilk veriste kustu birseylerle karistirip ver dedi hayirlisi bakalim

mert e uzuldum meral kiyamam ya allahtan o kizarikliklar morluklar cabuk geciyor.....

nagehan hayirli olsun diyete baslamissin sonu gelmesi dilegiyle...

sebnemcigim ne guzel gezmissiniz oyuncaginiz da hayirli olsun insanin cocuk olasi geliyor ne gzel oyuncaklar var benim arkadas ta hamburger yapma makimasi verdi sadece renkli hamurlar almam gerekiyor sonra gelsin burgerlerrrr ama sadece oyun hamurunda kalsin o burgerler normalde yemesin ayyyyy

ayyy nurancım kıyamam ya inş yavrum çabuk iyileşir bol bol su içir canım vücutta su kaybı oluyuya ishalden

kuzum ya ateş çok zor bilirim ALLAH acil şifalar versin canım inş iyi habeerlerini hemen alırız

Umarım deryacigimmm cagan da nartan da tez zamanda super sağlıklı olsunlar iyi olsunlar bir gunde mahvoldum onun o bitkin halini görmek beni çok üzdü sarstı pek hasta olan bir bidik degildi allahım sana da güç kuvvet versin yani zorrr

dilek canım hoşbulduk
yaaa evet pek muhabbet olmuyo
eskiden hamileyken sabahtan akşama kadar sayfalar dolardı artık kimseler gelemiyorki bebişlerden

nuran canım çok geçmiş olsun ah bu bebeklere kesin nazar değiyo ya offf...inşallah hemencicik iyileşir nartancık ve tüm hasta bebişler benim kızımda hasta malesef nezle oldu berbat huysuz of allahım şu yaz bi gelse hayırlısıyla...ya kızlar hamileyken yazıştıklarımız silindi hep demi okurduk şimdi ne güzel hehe

evet canım çok zor sabahın köründe 5 de yada 6 da bi kalkıyoruz aksam yatana kadar ağlıyo aç kalıyorum sinirlerim bozuluyo uykum geliyo ama hiç bişey yapamıyorum üstüme çok düşüyo rahat vermiyo sürekli tepemde oturmama bile ağlıyo oturma diye herşeye ama herşeye ağlıyo dayanamıyorum artık iyileşsin biran önce ha bide beimde boğazlarım şişmiş çok acıyo grip oluyorum galiba çok halsizim çabuk yaz gelsinnnnnn

canım çok geçmiş olsun ya hep salgın var işte atlatcazda biraz zaman alcak işte sabretmek lazım inş bütün bebişlerin iyileeşri çok iyi diye haberlerini alırız hadia kasım anneleri artık güzel haberler bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…