nagihan ne guzel yeni kararlar alınmış,diyete başlanmış,hayırlısı olsun.daha once 10 kilo vermişsin yıne verirsein benimde 5,6 kilo almam lazım ama alamıyorum doğum oncesi kilomunda altındayım:26:
şebnemcim oh sefan olsun gezmişsiniz ana oğul.kumbara iyi fikir şimdiden alışın tasarruf yapmaya.damlaya damlaya göl olurbizde merte bir kumbara yaptık arada atıyoruz elimize ne geçerse epeyde biriktı,hesap falan açalım yada boyle biriktırık biriktirip altın alalım diyoruz .sakız çigneyebiliyor mu mircan?oyun hamuru ile başla bakalım yakında pastalarınıda gormek istiyoruz avatarında:)
bıldırcın yumurtası vermek konusunda kararsız kaldım ya.bir iki yazı okudum kafam karıştı.şu an beklemedeyım.tamam bıldırcın bazı mineral ve vitaminleri fazla diyor ama fazla olması yararlı olduğu anlamına gelmez bebeklerin bobeklerine zarar verir gibi şeyler diyordu bir doktor.pediatri portalında.bulup,linki vereyım sizede.
merhaba derya'cım nasılsınız?
ben bugun hafif depresyona girmiş durumdayım hiçbirsey yapasım yok,vurup kafayı uyumak istıyorum.çok halsız ve yorgun hissediyorum kendimi.dun reglı olmuştum ondanmı acep.
oğluşum bugun kafasını kapıya geçirdi,onada sıkıldım.alnından,iki kaşının arasına inen dumduz bir morluk var etrafıda şiş.melhem sürdüm,uyuduyor şimdi.başı ağrıyordur yada ağrıyacaktır muhtemelen.ağrı kesici versemiydim bilemedim
sağol canım,sende çağanın yeni fotolarını eklede bakalım kuzuya.
neden acaba ağlaması bende bilemedim deryacım.dişlerdende olablir.yamuk değildir dişler oyle gibi gozukuyor ilk çıkarken sonra duzeliyor.
mertin bugunku akşam yemeği menusunde makarna ve yoğurt var.gidip hazırlayımda yedireyım.
selam kizlar kakasini tahlile goturdum bagirsak paraziti kapmis onceden de kapmisti hafif gecirmisti bu kadar kaka yapmazde ates olmazdi genel durumu iyi olurdu kusmazdi su an daha agir geciriyor ilac verdi dr ona basladik icmiyor yine ilk veriste kustu birseylerle karistirip ver dedi hayirlisi bakalim
mert e uzuldum meral kiyamam ya allahtan o kizarikliklar morluklar cabuk geciyor.....
nagehan hayirli olsun diyete baslamissin sonu gelmesi dilegiyle...
sebnemcigim ne guzel gezmissiniz oyuncaginiz da hayirli olsun insanin cocuk olasi geliyor ne gzel oyuncaklar var benim arkadas ta hamburger yapma makimasi verdi sadece renkli hamurlar almam gerekiyor sonra gelsin burgerlerrrrama sadece oyun hamurunda kalsin o burgerler normalde yemesin ayyyyy
ayyy nurancım kıyamam ya inş yavrum çabuk iyileşir bol bol su içir canım vücutta su kaybı oluyuya ishalden
sagol canim isallah icirmeye gayret ediyorum ama zaten suyu pek sevmiyor atesi de 39 u gordu ates dusurucu verdim ilik banyo su an iyi boyle kalsin isallah
sagol canim isallah icirmeye gayret ediyorum ama zaten suyu pek sevmiyor atesi de 39 u gordu ates dusurucu verdim ilik banyo su an iyi boyle kalsin isallah
çok geçmiş olsun
kuzum ya ateş çok zor bilirim ALLAH acil şifalar versin canım inş iyi habeerlerini hemen alırız
dilek canım hoşbuldukÇok teşekkürler yalizcigim isim neydi canım yazmıştın bir ara ama bulamadım benim ismim de Nuran memnun oldum simdiden.... Bu arada aramıza hosgeldin az ama öz muhabbetlerin yapıldığı bir topik umarım canın sıkılmaz .....
Umarım deryacigimmm cagan da nartan da tez zamanda super sağlıklı olsunlar iyi olsunlar bir gunde mahvoldum onun o bitkin halini görmek beni çok üzdü sarstı pek hasta olan bir bidik degildi allahım sana da güç kuvvet versin yani zorrr
nuran canım çok geçmiş olsun ah bu bebeklere kesin nazar değiyo ya offf...inşallah hemencicik iyileşir nartancık ve tüm hasta bebişler benim kızımda hasta malesef nezle oldu berbat huysuz of allahım şu yaz bi gelse hayırlısıyla...ya kızlar hamileyken yazıştıklarımız silindi hep demi okurduk şimdi ne güzel hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?