2009 Kasm Anneleri

ooo bizim bidiklar gelecegin zenginlerinden desenize ogluslarimiza dikkat etmek lazim mircan'i gec efe bile cigniyo sakiz gecen abisi vermis baktim azinda bisey geveliyo ac azini bakiyim diyorum acmiyo kaciyo zorla aldim azindan ayy kiyametler koptu verdim geri baktim bi keyifle cigniyoki gorme gitsin tabii hep yanindayim bi sey olur diye ama resmen cignedi sakizi..sonra aldim attim simdi kimde gorse oda istiyo yumurta konusuna gelince cnm senin icinden nasil geciyosa icin nasil rahat ediyosa oyle yap..ben cok memnunum.ben dr cu degilim ya ondan bu dogal yollar bana daha uygun geliyor ...pek bi sikintisinida gormedim acikcasi

ayyyy nartanim hastami olmus canim benimmm kiyamam ben o yakisikliyaa...noluyoz yahu tamda bebisler iyi anneler iyi derken nazarami geldiniz aaaaa

bende mircana pasta yapma makinesi almistim oyun hamuruyla yapilan,ama ondan cok ben oynadim diyebiliriz:)))

meralllllllll ben niye goremiyorum resimleriiii :84:

bu arada hep yazicam unutuyorum, efeye bir ay once pilli dis fircasi almistim,sizde kullaniyomusun dis fircasi? bizim ister istemez kullanma vaktimiz geldi :)) her ne kadar kafasini fircalamaya calissada oyunla aliskanlik haline geliyor..

Son düzenleme:

tesekkurler kizlar daha iyi bugun acaba grip mi oldu bu kadar ates dedim ama dr u grip olsa oksuruk olur burun akintisi olur birseyi yok dedi masallah daha iyi bugun gece koltuk altina kafasina islak pamuklar koyduk bugun de iki kere ilik dus....

sebnem ben bayadir firca veriyorum eline biz fircalarken istiyordu ama titresimsiz babasi o kadar da rahata alismasin kendisi fircalasin dedi normal firca aldik nartan da fircaladigindan degil de iste bir iki isiriyor sonra ben en son 6 tanecik olan dislerini fircaliyorum icli disli dis fircalama faslimiz bu kadar suruyor guzel yani alissin simdiden zaten herseyi merak ediyorlar....

:)))eklememişiz birbirimizi.sen benim arkadaşım değilsin ondan goremıyorsun,ha ha ha:)once ekle sonra,gor

nartan'ın kullandığını oğrenince aldım bende,ağzına sokuyor ama fırçalayamıyor,gosteriyorum her sabah,sadece su ile fırçalatıyorum şimdilik.bizim bir an once macunla falan fırçalamamız lazım 13,14 diş oldu çunkum.siz hangi diş macununu kullanıyorsunuz,organik birseyler bulmak lazım,yutacakları için:)

nurancım çok geçmiş olsun ya nerden çıktı bu ishal boyle,ateşte yapmışbulaşıcı birseymıymış bu birisinden falanmı geçmiş ki:26:

bir iki gune birseyciği kalmaz hemen toparlanır inşallah,nartanımız.bizi habersiz bırakma,bir iki satırda olsa yazıp nartandan haberler ver olur mu?sanada allah kolaylıklar versin.

canim 2 yasinda ancak cocuk macunlari kullanabilirmis arastirdigim kadariyle daha erken eskiden macun mu varmis derler ya buyukler sen sadece icli disli fircala temizlenir onlar merak etme.... yemek sonrasi su icerse de agzini temizler....

evet her şey ağızda mert'tede.şu antibakteriyel jellerden aldım,onlardan kullanayım diyorum dışardayken.şebnemde oyle yapıyormuş sende al olmazsa.

oo afiyet olsun,iştah yerindeyse,yaramazlıkta yapıyorsa iyileşmiş demektir

oğlum uyandı,bende mert'in yemeğini yedireyım,gelirim yıne.optuk sizi.

kız ciddimi 13 14 diş ya?
bizim daha 7 dekaldı

slm kızlar nasılsınsız bebişler nasıllar bakalım?biz bu gece uyumadık yine ama hastalıktan değil babası uyandırmış yan yatmış onu düzelteyim derken uyandırmış sevmiş filan uykusu açılmış bende biraz rahatsızlandıkm gece üşümeye filan basladım zor baktım ya babası çağan uyanınca ben kızıcam diyede yatmış uyumuş numarası yapmış tabi bu sırada uyuyodum bunu sabah itiraf etti

hanımlar selam sonunda bakabildim size...
geçmişi okuyamıyorum maalesef çok fazla sayfa geçmiş doğal olarak.
biz tatile gittik oğluşuma değişiklik oldu bikaç gün kayınvaldede kaldık eşim sonra bizi anneme bıraktı ablam da geldi ablamın 2 yaşında oğlu var bizimkiyle baya bi oynadılar. tatil iyiydi hoştu sonra okul açılmadan önceki pazar günü ilk kez otobüse bindik oğlum ve ben:) 4,5 saaat yol geldik babamız da bizi karşıladı değişik oldu napar die korkuyodum ama zorluk çıkarmadı zaten o gün pek bi halsizdi bikaç gündür de iştahı yoktu eve bi geldik oğluşum hastalandı hiçbir şey yediremedim başını kulağını ovdu durdu o gece emerken midesi de bulandı acayip şekilde çıkardı sürekli mızıldandı o gece sabaha kadar uyumadık ertesi gün de erkenden işe gittim benim de belim ağrıyordu okul çıkışı eve geldim benim de midem çok kötüydü ama oğlanın bi daha kustuğunu öğrenince aldım doktoruna götürdüm sağolsun randevusuz da olsak baktı mikrop kapmış dedi gözleri bile kıpkırmızıydı sapsarı çapak yapıyor kirpikleri yapışıyordu ay çok kötüydü ben de hastayım allahtan annem var yanımda sürekli ben de çıkarıyorum ama kendime baktıramadım o gün belim iki büklüm kaldım öyle neyse doktor bikaç ilaç yazdı eve geldik ilaçları kullanıyoruz o günden beri hep yanımda yattı - dün gece hariç - ve sürekli emdi ben de bişey yiyemiyordum ama gne de emzirdim çok zordu ben de bi gün acile gitmek zorunda kaldım serum verildi bugün azcık iyiyim toparladım kendimi çocuk da dünden beri daha iyi. ama ishali de var devam ediyor doktorumuz ishale karşı yoğurta nişasta katıp yedirin en iyisi bu dedi ama bişey yediremiyoruz hemen zayıfladı yavrum gene toparlar ama zaman alacak. napalım böyle böyle büyüyecek
yani kızlar bi gezdik geldik ama ana oğul helak olduk iki gündür de babamız hasta :) bakalım ne olcak. bu hafta da biraz okul da yoğun çok yorgunum açıkçası.
işte böyle şekerlerim bende de mide bulantısı devam ediyor ama belim düzeldi böbreklerimde bi sorun var ama o da gçecek
önemli olan oğluşum düzelsin de gerisi boş

kızlar bize doktor birbuçuk yaşında itibaren suyla ve uygun diş fırçasıyla diş fırçalayacak iki yaşından itibaren de çocuk diş macunu kullanacak dedi bizde diş fırçalama girişimi o nedenle yok

İyi akşamlar kızlar ne zaman bi konuda görüşlerinizi almak için girsem kesin o konudan bahsedilmiş oluyo bu kadar olur ya :) arkadaşlar benim size sormak istediğim bebişin dişleri şu anda azı dişlerini çıkarmaya çalışıyo gece uykumuz kalmadı gündüz zaten çalışıyorum bazen tahammül edemez hala gelip bağırıyorum zavallı yawruma gündüzde pişman oluyorum ama iş işten geçiyo.. Acayip hareketli, inatçı, dediğim dedik, dediği olmazsa sürekli ağlayan bi çocuk oldu bizim sıpa dediklerini yapmadığım ağlattığım halde öyle oldu oysaki ben çok kararlıydım onu sokakta gördüğüm ağlayıp zırlayan çocuklar gibi yetiştirmeyeceğime.. Demekki karakter meselesi bazı şeyler diyorum yada böyle düşünmek için çok erken ilerde düzelir bakalım.. sizin dişlerle aranız nasıl ne yapıyorsunuz? rahatlatıcı bildiğiniz bişeyler varsa paylaşın arkadaşlar dayanacak gücüm kalmadı :))

iki hafta önce bende aynı şeyleri yaşadım gözleri sapsarı çapak akıyodu öyle bir salgın varki tam iyileşti diyorsun tekrar başlıyor 3 haftadır geniz akıntısı var bizim yawrunun bide üstüne diş çıkarıyo Allah hepimizin yardımcısı olsun...

sekercik merhaba cok cok gecmis olsun tariga da sana da inan siz sehir disindasiniz diye hasta olmamistir biz evde oldugumuz halde hasta olduk vallahi olacagi varsa ne yaparsan yap oluyor

cok gecmis olsun oncelikle isallah bir an once iyilesir annesi... benim oglum da ayni anlattigin gibi birsey istiyor olmuyor ya yada ben kiziyorum direk kendini yere atiyor avazi ciktigi kadar bagiriyor unutturmak icin birseyler yapiyoruz yok unutmuyor sonunda pes edip veriyoruz aslinda hic onlarla savasmayip direk tabi yapilabilir nitelikteyse yapmak 3 yasina kadar ne isterlerse yapmak lazimmis tabi cerceveler dahilinde cunku farkettim ki oglumla inatlasmak daha da inat etmesine sinirlenmesine yol aciyor sesimi yukseltmisim himmmm kiziyorum demisim farketmiyor... onlara kizmamakm gerekiyor sabirli olmak bazen sabrimizi zorlasalar da...

oglum da 6 tane diste kaldi neredeyse 3 aydan fazla oldu hic dis cikarmiyor ama azilarin yerleri hep sismis sanirim birden cikaracak....

slm kızlar nasılsınız bakem?ben eh işte biraz halsizlik var birazda belim ağrıyo çağanda erken uyudu 8 de inş gece kalkıp oturmaz

baktim canim cok tatli camasir sepetindeki cok hos bunlar zaten cok hoslar ya masallah annesi

evet canım o sepeti kırdı tabiki sürekli içine girip oturrsa dayanmaz tabi...nartan nasıl oldu canım?senin diğer bıdık nasıl?annesi tekme atıyomu hareketli oda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…