ooo bizim bidiklar gelecegin zenginlerinden desenize ogluslarimiza dikkat etmek lazimnagihan ne guzel yeni kararlar alınmış,diyete başlanmış,hayırlısı olsun.daha once 10 kilo vermişsin yıne verirsein benimde 5,6 kilo almam lazım ama alamıyorum doğum oncesi kilomunda altındayım:26:
şebnemcim oh sefan olsun gezmişsiniz ana oğul.kumbara iyi fikir şimdiden alışın tasarruf yapmaya.damlaya damlaya göl olurbizde merte bir kumbara yaptık arada atıyoruz elimize ne geçerse epeyde biriktı,hesap falan açalım yada boyle biriktırık biriktirip altın alalım diyoruz .sakız çigneyebiliyor mu mircan?oyun hamuru ile başla bakalım yakında pastalarınıda gormek istiyoruz avatarında:)
bıldırcın yumurtası vermek konusunda kararsız kaldım ya.bir iki yazı okudum kafam karıştı.şu an beklemedeyım.tamam bıldırcın bazı mineral ve vitaminleri fazla diyor ama fazla olması yararlı olduğu anlamına gelmez bebeklerin bobeklerine zarar verir gibi şeyler diyordu bir doktor.pediatri portalında.bulup,linki vereyım sizede.
selam kizlar kakasini tahlile goturdum bagirsak paraziti kapmis onceden de kapmisti hafif gecirmisti bu kadar kaka yapmazde ates olmazdi genel durumu iyi olurdu kusmazdi su an daha agir geciriyor ilac verdi dr ona basladik icmiyor yine ilk veriste kustu birseylerle karistirip ver dedi hayirlisi bakalim
mert e uzuldum meral kiyamam ya allahtan o kizarikliklar morluklar cabuk geciyor.....
nagehan hayirli olsun diyete baslamissin sonu gelmesi dilegiyle...
sebnemcigim ne guzel gezmissiniz oyuncaginiz da hayirli olsun insanin cocuk olasi geliyor ne gzel oyuncaklar var benim arkadas ta hamburger yapma makimasi verdi sadece renkli hamurlar almam gerekiyor sonra gelsin burgerlerrrrama sadece oyun hamurunda kalsin o burgerler normalde yemesin ayyyyy
meralllllllll ben niye goremiyorum resimleriiii :84:
bu arada hep yazicam unutuyorum, efeye bir ay once pilli dis fircasi almistim,sizde kullaniyomusun dis fircasi? bizim ister istemez kullanma vaktimiz geldi :)) her ne kadar kafasini fircalamaya calissada oyunla aliskanlik haline geliyor..
meralllllllll ben niye goremiyorum resimleriiii :84:
bu arada hep yazicam unutuyorum, efeye bir ay once pilli dis fircasi almistim,sizde kullaniyomusun dis fircasi? bizim ister istemez kullanma vaktimiz geldi :)) her ne kadar kafasini fircalamaya calissada oyunla aliskanlik haline geliyor..
:)))eklememişiz birbirimizi.sen benim arkadaşım değilsin ondan goremıyorsun,ha ha ha:)once ekle sonra,gor
nartan'ın kullandığını oğrenince aldım bende,ağzına sokuyor ama fırçalayamıyor,gosteriyorum her sabah,sadece su ile fırçalatıyorum şimdilik.bizim bir an once macunla falan fırçalamamız lazım 13,14 diş oldu çunkum.siz hangi diş macununu kullanıyorsunuz,organik birseyler bulmak lazım,yutacakları için:)
nurancım çok geçmiş olsun ya nerden çıktı bu ishal boyle,ateşte yapmışbulaşıcı birseymıymış bu birisinden falanmı geçmiş ki:26:
bir iki gune birseyciği kalmaz hemen toparlanır inşallah,nartanımız.bizi habersiz bırakma,bir iki satırda olsa yazıp nartandan haberler ver olur mu?sanada allah kolaylıklar versin.[/Qersey a
herseyler agizda disarda yere duser el agiza kimseler dokunur eller sever iste ellerini heran nasil yikayabilirim bir de bagisiklik sistemi gelissin artik nasil koruyabiliriz ki surekli kapmis iste canim benim halsiz istahsiz uykusuz ama ogle yemegini yedi sutunu icti masallah yaramazliklara geldi mi devam onda bir kesinti yok...
:)))eklememişiz birbirimizi.sen benim arkadaşım değilsin ondan goremıyorsun,ha ha ha:)once ekle sonra,gor
nartan'ın kullandığını oğrenince aldım bende,ağzına sokuyor ama fırçalayamıyor,gosteriyorum her sabah,sadece su ile fırçalatıyorum şimdilik.bizim bir an once macunla falan fırçalamamız lazım 13,14 diş oldu çunkum.siz hangi diş macununu kullanıyorsunuz,organik birseyler bulmak lazım,yutacakları için:)
hanımlar selam sonunda bakabildim size...
geçmişi okuyamıyorum maalesef çok fazla sayfa geçmiş doğal olarak.
biz tatile gittik oğluşuma değişiklik oldu bikaç gün kayınvaldede kaldık eşim sonra bizi anneme bıraktı ablam da geldi ablamın 2 yaşında oğlu var bizimkiyle baya bi oynadılar. tatil iyiydi hoştu sonra okul açılmadan önceki pazar günü ilk kez otobüse bindik oğlum ve ben:) 4,5 saaat yol geldik babamız da bizi karşıladı değişik oldu napar die korkuyodum ama zorluk çıkarmadı zaten o gün pek bi halsizdi bikaç gündür de iştahı yoktu eve bi geldik oğluşum hastalandı hiçbir şey yediremedim başını kulağını ovdu durdu o gece emerken midesi de bulandı acayip şekilde çıkardı sürekli mızıldandı o gece sabaha kadar uyumadık ertesi gün de erkenden işe gittim benim de belim ağrıyordu okul çıkışı eve geldim benim de midem çok kötüydü ama oğlanın bi daha kustuğunu öğrenince aldım doktoruna götürdüm sağolsun randevusuz da olsak baktı mikrop kapmış dedi gözleri bile kıpkırmızıydı sapsarı çapak yapıyor kirpikleri yapışıyordu ay çok kötüydü ben de hastayım allahtan annem var yanımda sürekli ben de çıkarıyorum ama kendime baktıramadım o gün belim iki büklüm kaldım öyle neyse doktor bikaç ilaç yazdı eve geldik ilaçları kullanıyoruz o günden beri hep yanımda yattı - dün gece hariç - ve sürekli emdi ben de bişey yiyemiyordum ama gne de emzirdim çok zordu ben de bi gün acile gitmek zorunda kaldım serum verildi bugün azcık iyiyim toparladım kendimi çocuk da dünden beri daha iyi. ama ishali de var devam ediyor doktorumuz ishale karşı yoğurta nişasta katıp yedirin en iyisi bu dedi ama bişey yediremiyoruz hemen zayıfladı yavrum gene toparlar ama zaman alacak. napalım böyle böyle büyüyecek
yani kızlar bi gezdik geldik ama ana oğul helak olduk iki gündür de babamız hasta :) bakalım ne olcak. bu hafta da biraz okul da yoğun çok yorgunum açıkçası.
işte böyle şekerlerim bende de mide bulantısı devam ediyor ama belim düzeldi böbreklerimde bi sorun var ama o da gçecek
önemli olan oğluşum düzelsin de gerisi boş
İyi akşamlar kızlar ne zaman bi konuda görüşlerinizi almak için girsem kesin o konudan bahsedilmiş oluyo bu kadar olur ya :) arkadaşlar benim size sormak istediğim bebişin dişleri şu anda azı dişlerini çıkarmaya çalışıyo gece uykumuz kalmadı gündüz zaten çalışıyorum bazen tahammül edemez hala gelip bağırıyorum zavallı yawruma gündüzde pişman oluyorum ama iş işten geçiyo.. Acayip hareketli, inatçı, dediğim dedik, dediği olmazsa sürekli ağlayan bi çocuk oldu bizim sıpa dediklerini yapmadığım ağlattığım halde öyle oldu oysaki ben çok kararlıydım onu sokakta gördüğüm ağlayıp zırlayan çocuklar gibi yetiştirmeyeceğime.. Demekki karakter meselesi bazı şeyler diyorum yada böyle düşünmek için çok erken ilerde düzelir bakalım.. sizin dişlerle aranız nasıl ne yapıyorsunuz? rahatlatıcı bildiğiniz bişeyler varsa paylaşın arkadaşlar dayanacak gücüm kalmadı :))
baktim canim cok tatli camasir sepetindeki cok hos bunlar zaten cok hoslar ya masallah annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?