2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız bakem?ben eh işte biraz halsizlik var birazda belim ağrıyo çağanda erken uyudu 8 de inş gece kalkıp oturmaz

selam canim iyiyz valla nartan in atesi dustu sukur misil misil uyuyor masallah... benim de biraz burnum tikali hasta olmasam valla dogum ustu zor olur valla

selam canim iyiyz valla nartan in atesi dustu sukur misil misil uyuyor masallah... benim de biraz burnum tikali hasta olmasam valla dogum ustu zor olur valla

maşallah nartancığaateşinin düşmesine çok sevindim y abu yavrular hasta olunca benim moralim çok bozuluyo inş çok çabuk atlattır kuzum ya...sanada çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendinede grip filan olmaz canım c vitamini daha çok almaya çalış

ablaaa bee nolur beni arkadas yap kendine be nolurrr arkadas olalim senle. kanim cok kaynadi sana yaa...:84: demek bu kadar konustugumuz bir yalanmis daha senle arkadas bile olmamisiz bosa konusmusuz bunca zaman heee
bende nuran gibi macun kullanmiyorum,ilerdede kullanmicam..mircanda birbucuk yastan sonra cocuk macunu kullandim yuttu bi sorun olmadi ama disleri sararmaya basladi simdi suyla fircalatiyorum onada..

bi kosu oglusunun resimlerine baktim geldim ayyy canim ne kadar tatli olmus oyle..o sepetlerin basina gelmeyen kalmiyo bizim evdede

canım hiç sorma evde hiç bişey kalmıyo bugün eline bebek bizküvisi verdim yesin diye yedi sandım elinde yoktu anaaa bi baktımki evin her tarafına ufalamış ufalamış atmı yarısında kapnın arasından diğer tarafa atmış ayyy temizle temizle bitiremedim

oyle oluyo aynen bi yerinde dursalar durmuyolarki sipalar...bazen hic vermicem diyorum ama kiyamiyorum genede veriyorum

selam arkadaslar nasilsin sebmen? demek meralle bunca zaman arkadas bile olmadan gorusmussunuz ??? ahhhh ya yalanmis o kadar yazismalar..... nolacak simdi???

selam arkadaslar nasilsin sebmen? demek meralle bunca zaman arkadas bile olmadan gorusmussunuz ??? ahhhh ya yalanmis o kadar yazismalar..... nolacak simdi???

tsk ederim iyiyiz cok sukur,bebisleri oglen uykusuna yatirdim dinleniyorum..valla yalanmis butun konustuklarimiz meral arkadasimin arkadasiymiss yeni anladim uhu uhuuu uhuuuu

kızlar bugün çağanı sağlık ocağına götürdüm boy ve kilosu için daha tarihiniz gelmemiş olmaz filan dediysede olur dedim zorladım ve öğrendim boy 76 cm kilo 11800 geldi mayıstada hem aşısı hemde kontrolümüz var ha bu arada kızlar sizler kendi aşılarınızı yaptırıyomusunuz benim bu aydı bi tanesi hemşire gördü hemen yapalım dedi bende çağan durmuyo pazartesi gelirim dedim kaçtım
bi sorum daha var sizlere kalça çıkıklığı için kontole götürdünüzmü ben bugün aradım randevu aldım ta mayısa verdi onuda

anam ne kalca cikigindan bahsediyon sen seninki problemsiz yurumuyomu zaten ..kalca cikikligi olsa yurumekte zorlanir o taa bebeklikten anlasiliyo

anam ne kalca cikigindan bahsediyon sen seninki problemsiz yurumuyomu zaten ..kalca cikikligi olsa yurumekte zorlanir o taa bebeklikten anlasiliyo

yok canım yürüyo aslında bu kontrol için ilk götürdüğümde küçükken çok güzel demişti dr yürümeye başlayıncada kontrole getireceksin demişti 2 ay önce aradım şubatta arayın demişti bugün aradım mayısa gün verdi ya çağan yürüyo ama çok fazla düşüyo yani iki adımm atıyo pat yere sizlerinkilerde ölemi benmi pimpirikli davranıyorum

ilk 3 aylikken yapilmisti kalca ultrasonu ve daha sonra dr hicbirsey demedi.... nartan da duse kalka yuruyor onune bakmiyor ki pata kute bazen de kosuyor tabi dusuyor ama cagan cok dusuyorsa arastirilsin tabi....

efe ilk yurumeye basladiginda oyledi tabii ama simdi yurumeyi birak acayip kosuyo..efe dokuz aylikken n yurudu cagan kac aylikken yurudu..pimpirikli oolman cok normal tabiki ama onu cok oncedende anliyolar ya onun icin dedim

efe ilk yurumeye basladiginda oyledi tabii ama simdi yurumeyi birak acayip kosuyo..efe dokuz aylikken n yurudu cagan kac aylikken yurudu..pimpirikli oolman cok normal tabiki ama onu cok oncedende anliyolar ya onun icin dedim

yasını doldurdunda yeni yeni adım atıyodu

ilk 3 aylikken yapilmisti kalca ultrasonu ve daha sonra dr hicbirsey demedi.... nartan da duse kalka yuruyor onune bakmiyor ki pata kute bazen de kosuyor tabi dusuyor ama cagan cok dusuyorsa arastirilsin tabi....

evet canım çok düşüyo heyecan yapıyo bide bak şimdi içim sıkıldı bişey olurmu acaba

evet canım çok düşüyo heyecan yapıyo bide bak şimdi içim sıkıldı bişey olurmu acaba

nartan da daha tam kontrollu yuruyemiyor ama normal degilmi acaba? bir de ciplak ayak yururse daha iyi diyorlar bizim yavrular kat kat corap patik normaldir diyorum ben o yuzden nartan beyefendiye....
ama zaten randevu almissin baktir icin rahat etsin

:2:
evet canım ya bi sorun olmasa bile aklımda hep bi soru işareti ile yaşamaktansa götürüp baktırayaım hem daha 2 ay var belki o zamana kadar daha iyi yürür

telaslanma hemen yaa..ins.bisey yoktur yeni yurumeye baslayinca duserler hep..sende anliyabilirsin azda olsa bi fikrin olur ..alti acik bir sekilde bacaklarini birlestir ve dumduz yap dizleri birbirine esit gelecek..bide yuzukoyun yatir gene bacaklarini birlestir tam duz olsun topuklarin birbirine esitmi..son bir yol dizlerinden tut karnina dogru it ve bacaklarini iki yone dogru ac eger kolaylikla acabiliyosa allahin izniyle sorun yoktur .. ama tabii genede icin rahat olsun dr bi gozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…