slm kızlar nasılsınız bakem?ben eh işte biraz halsizlik var birazda belim ağrıyo çağanda erken uyudu 8 de inş gece kalkıp oturmaz
selam canim iyiyz valla nartan in atesi dustu sukur misil misil uyuyor masallah... benim de biraz burnum tikali hasta olmasam valla dogum ustu zor olur valla
:)))eklememişiz birbirimizi.sen benim arkadaşım değilsin ondan goremıyorsun,ha ha ha:)once ekle sonra,gor
nartan'ın kullandığını oğrenince aldım bende,ağzına sokuyor ama fırçalayamıyor,gosteriyorum her sabah,sadece su ile fırçalatıyorum şimdilik.bizim bir an once macunla falan fırçalamamız lazım 13,14 diş oldu çunkum.siz hangi diş macununu kullanıyorsunuz,organik birseyler bulmak lazım,yutacakları için:)
huuu kizlar hos geldinizzz
hoşbulduk şebnemcim sende hoşgeldin sefalar getirdinnnn
bi kosu oglusunun resimlerine baktim geldim ayyy canim ne kadar tatli olmus oyle..o sepetlerin basina gelmeyen kalmiyo bizim evdede
canım hiç sorma evde hiç bişey kalmıyo bugün eline bebek bizküvisi verdim yesin diye yedi sandım elinde yoktu anaaa bi baktımki evin her tarafına ufalamış ufalamış atmı yarısında kapnın arasından diğer tarafa atmış ayyy temizle temizle bitiremedim
selam arkadaslar nasilsin sebmen? demek meralle bunca zaman arkadas bile olmadan gorusmussunuz ??? ahhhh ya yalanmis o kadar yazismalar..... nolacak simdi???
kızlar bugün çağanı sağlık ocağına götürdüm boy ve kilosu için daha tarihiniz gelmemiş olmaz filan dediysede olur dedim zorladım ve öğrendim boy 76 cm kilo 11800 geldi mayıstada hem aşısı hemde kontrolümüz var ha bu arada kızlar sizler kendi aşılarınızı yaptırıyomusunuz benim bu aydı bi tanesi hemşire gördü hemen yapalım dedi bende çağan durmuyo pazartesi gelirim dedim kaçtım
bi sorum daha var sizlere kalça çıkıklığı için kontole götürdünüzmü ben bugün aradım randevu aldım ta mayısa verdi onuda
anam ne kalca cikigindan bahsediyon sen seninki problemsiz yurumuyomu zaten ..kalca cikikligi olsa yurumekte zorlanir o taa bebeklikten anlasiliyo
yok canım yürüyo aslında bu kontrol için ilk götürdüğümde küçükken çok güzel demişti dr yürümeye başlayıncada kontrole getireceksin demişti 2 ay önce aradım şubatta arayın demişti bugün aradım mayısa gün verdi ya çağan yürüyo ama çok fazla düşüyo yani iki adımm atıyo pat yere sizlerinkilerde ölemi benmi pimpirikli davranıyorum
yok canım yürüyo aslında bu kontrol için ilk götürdüğümde küçükken çok güzel demişti dr yürümeye başlayıncada kontrole getireceksin demişti 2 ay önce aradım şubatta arayın demişti bugün aradım mayısa gün verdi ya çağan yürüyo ama çok fazla düşüyo yani iki adımm atıyo pat yere sizlerinkilerde ölemi benmi pimpirikli davranıyorum
efe ilk yurumeye basladiginda oyledi tabii ama simdi yurumeyi birak acayip kosuyo..efe dokuz aylikken n yurudu cagan kac aylikken yurudu..pimpirikli oolman cok normal tabiki ama onu cok oncedende anliyolar ya onun icin dedim
ilk 3 aylikken yapilmisti kalca ultrasonu ve daha sonra dr hicbirsey demedi.... nartan da duse kalka yuruyor onune bakmiyor ki pata kute bazen de kosuyor tabi dusuyor ama cagan cok dusuyorsa arastirilsin tabi....
evet canım çok düşüyo heyecan yapıyo bide bak şimdi içim sıkıldı bişey olurmu acaba
nartan da daha tam kontrollu yuruyemiyor ama normal degilmi acaba? bir de ciplak ayak yururse daha iyi diyorlar bizim yavrular kat kat corap patik normaldir diyorum ben o yuzden nartan beyefendiye....
ama zaten randevu almissin baktir icin rahat etsin
evet canım çok düşüyo heyecan yapıyo bide bak şimdi içim sıkıldı bişey olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?