2009 Kasm Anneleri

havuc ve patates koyuyorum canim biraz da pirinc ayruca ben salca da koyuyorum nartan in yemeklerine cok degil tabi sen neden salcasiz yapiyorsun/? Her yemegi mi salcasiz sizin yediklerinizden yemiyor mu salcali??? ay ne cok soru sordum bir soyledin bin ah isittin

inatçı ateşşi olduğunda ben fitil koyuyorum hem etkisi daha uzun hemde daha az zararlıymış ne kadar doğru bilmiyorum tabi tez zamanda düşer inş ateş çocukları mahfediyo bende çok korkuyorum ateşten

madem daha iyi dr hic fitil demedi ben kucukken fitil kullanma taraftari degildim ama daha etkili ise neden kullan demedi dr umuz acaba??? ama daha iyi kizlar islak bezler falan halladecegiz allahin izniyle kurtulacak yavrum bu hafif atesten de....

sakınan goze çop batar bisali korudukça hasta oluyorlar.dediğin gibi millet dikkat etmiyor hiç birsey olmuyor..
hiç vermiyor değilim salçalı yemekte dengelemeye çalışıyorum oğlenleri hala mert için yemek hazırlıyorum ona salça ve tuz eklemiyorum.akşamlarıda bizim yemeklerden salçalı ve tuzlu yoyor.ben fazla baharat kullanmam yemekler pişerken isteğen tabağına alır..mesela dun ona somon çorbası pişirdim tuzsuz,akşamda bizim barbun fasulye ve pilavdan yedi.

yani atesi yoksa 4 yada 6 saat sonra ilac vermiyorum atesi 38 in uzerinde ise ilac veriyorum dogru mu anlamisim acaba???

hımm pırıçte ekleyım o zaman.bizim yediklerimiz salçalı oluyor veriyorum mert'e geçen hafta kuru fasulye bile yedirdim.
sor canım sor,birbirimize sormuyacağızda kime soracağız

arkadaslar hastane canta mi hazirlasam mi acaba 36-37 gun kadar kaldi bazen karnim agriyor dogum sancisi cekmedigimden anlayamiyorum da korkuyorum acil gitmem gerekirse allah korusun da hicbirseyim hazir degil bebegin kiyafetlerini tekrar yikamam ayiklamam gerekiyor kucukleri ayyy icim sikiliyor vallahi evde doguruverseydik eskisi gibi canta falan

madem daha iyi dr hic fitil demedi ben kucukken fitil kullanma taraftari degildim ama daha etkili ise neden kullan demedi dr umuz acaba??? ama daha iyi kizlar islak bezler falan halladecegiz allahin izniyle kurtulacak yavrum bu hafif atesten de....

bende hiç fitil kullanmadım.maşallah diyeyım mert'te nartan gibi fazla hasta olmadı .2 kere ateşlendi.ilkin 6 aylıktı o zaman acayıp paniklemiştim.ne yapacağını bilememe,tecrubesizlikte var tabi.ikincisinde 10 ay civarıydı diştendi buyuk ihtimal 4.bir anda gelmişti çunku.neyseki 2 gunde duzeldi sık banyo,ıslak bezler,calpolle..

her ihtimale karşı evde fitil var ama,dr bulundur demişti...

cnm normalmi doğmuştu ilki çünkü ikinciler daha kolay geliyomuş
eymen 38+3te doğmuştu hazırla istersen bir köşede dursun artık yanına birileri gelebilir yanlız olma yanı evde oğlunu bırakacak biri olabiliyosa iyi olur malesfe saati dk yok işte biz sabah 8de hasteneye gitmiştik annem akşam geldi daha doğuma var işlerini yapayım diye sabaha doğuma gittik

senin şu yazdıklarını gorunce kendi hamileliğim aklıma geldi,bende evde doğuverse diye duşunurdum hastane olayı içimi karartırdı:)bende çekmedim sancı planlı sezeryan oldum.
çantayı hazırlamasan bile bebişin kıyafetlerini yıkayıp utulesen iyi olur daha da ağırlaşmadan halletmiş olursun.

bebegin kiyafetlerini halletsem iyi olur evet ikinciler daha cabuk gelebiliyormius ayrica da saati gunu yok ki ayyy hicbir cop almadim yavruma bir tane hastane cikisi alsam degisik olsun bari nartan inkini giyerse ayni olacak ayyyy ne pintilestim yahuuu insan bir cop olsun alirdi bugun yarin diye diye gunler akip gecti vallahi

nuran'cım,nartanın hastane çıkışını giysin ne olacak alma bence.zaten ne kadr gıymiştir nartan onu,hemen kuçulmuştur.eksikleri bitmez mutlaka birseyler çıkar farklı aylarda doğduklarından uymayan giysiler olur.ihtiyacın olunca çıkar alırsın bebiş geldikten sonrada.

ayyy ya ikisi de ayni olmasin biz simdi bir hastane cikisi almistik 3.5 kilo dogmustu ya o tam olmustu diger kiyafetleri nisbeten daha buyuk oldu iste o kucukten bir tane alayim degisik birsey ikisini giyer yoksa digerleri buyuk olmustu

ayyy ya ikisi de ayni olmasin biz simdi bir hastane cikisi almistik 3.5 kilo dogmustu ya o tam olmustu diger kiyafetleri nisbeten daha buyuk oldu iste o kucukten bir tane alayim degisik birsey ikisini giyer yoksa digerleri buyuk olmustu

bir taneyse altabi,hem ilk fotograflarındada aynı giysi olmamış olur

çok iyiymiş kilosu bizde o cıvarda beklıyorduk.3210 doğmuştı mert.2,5 aydırda kilosunu ve boyunu olçturmedim,merak ediyorum da gitmek lazım sağlık ocağını.

nartancık oğlen yemeğinide yemiş demek erken kalkmanın faydaları tabi.mert'in oğlen yemeği oğlen uykusundan sonraya kalıyor.bu saat oldu daha kahvaltısıyla,meyvesini yiyedi.daha 3 oğunu var yoğurdunu da oğlen yemeğıyle veriyorum,sonra akşam yemeği yatmadan oncede muhalebi var.sıkış tepiş oluyor oyuzden oğleden sonrası.uyandı mert bende çıkıyorum,hoşçakallll

iyi aksamlar kızlar bugğn biz yoktuk annemlere gittik sizde kaynatmışsınız ohh ne güzel ama ben yetişemedim
nurancım ben çağana fitil kullanıyorum ama ateşi çok yükseldiğinde kullanıyorum diğer ateş düşürücü şuruplara gelincede calpol ve dolveni genelde dönüşümlü 6 saatte bir veriyorum ama ateşi olduğunda kullanıyosun yoksa kullanmıyosun canım ya nasıl oldu nartancık?
kızlar dün yazmıştım ama cvp yazan olmadı siz kendinize aşı yaptırıyomusunuz tetanoz aşısı hamileyken yapılıyodu buda devamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…