:)))slm face guzeli,iyi yapmışsın ilaç vermemekle,iştahı iyi olsunda gerisi onemlı değil.
ben iyiyim canım.mert uykuda eeee eee diye diye uyudu.kendi ninnisini kendi soyledi:)
senin şu bruksel lahanalıyemeğini yapıyorum ilk kez.hep salata seklınde yapardım buruksel lahanasını. sen bu yemeğe havuç ve patatesde koyuyormusun? birde salçalı mı yapıyorsun?ben mert yiyeceği için salça koymayacağım olur deme.
inatçı ateşşi olduğunda ben fitil koyuyorum hem etkisi daha uzun hemde daha az zararlıymış ne kadar doğru bilmiyorum tabi tez zamanda düşer inş ateş çocukları mahfediyo bende çok korkuyorum ateşten
gece yağdı yağmur epey hava bulutlu ama ılık giydirdim güzelce çıkardım ayy komşuların çocukları bir swetle dışarda bişeycik olmuyo ben krudukça oluyo işte
bu arada larem salça koymucam yazmışta aklıma geldi ben artık salça falan koyuyorum bize pişenlerden yediriyorum sadece az tuzlu yada tuzsuz pişiriyorum az az baharat bile ekliyorum onunda damak tadı var eskisi gibi pişenleri yemiyo
ateşi 38 in uzerindeyse ve inatçıysa 2 ateş düşürücüyu donüşümlü olarak ver demişti dr bize.calpol vermiştim 4 saat sonra pedifen.boyle donuşumlu vermiştim.arada normale donerse verme çıkarsa tekrar ver
havuc ve patates koyuyorum canim biraz da pirinc ayruca ben salca da koyuyorum nartan in yemeklerine cok degil tabi sen neden salcasiz yapiyorsun/? Her yemegi mi salcasiz sizin yediklerinizden yemiyor mu salcali??? ay ne cok soru sordum bir soyledin bin ah isittin
yani atesi yoksa 4 yada 6 saat sonra ilac vermiyorum atesi 38 in uzerinde ise ilac veriyorum dogru mu anlamisim acaba???
madem daha iyi dr hic fitil demedi ben kucukken fitil kullanma taraftari degildim ama daha etkili ise neden kullan demedi dr umuz acaba??? ama daha iyi kizlar islak bezler falan halladecegiz allahin izniyle kurtulacak yavrum bu hafif atesten de....
arkadaslar hastane canta mi hazirlasam mi acaba 36-37 gun kadar kaldi bazen karnim agriyor dogum sancisi cekmedigimden anlayamiyorum da korkuyorum acil gitmem gerekirse allah korusun da hicbirseyim hazir degil bebegin kiyafetlerini tekrar yikamam ayiklamam gerekiyor kucukleri ayyy icim sikiliyor vallahi evde doguruverseydik eskisi gibi canta falan
arkadaslar hastane canta mi hazirlasam mi acaba 36-37 gun kadar kaldi bazen karnim agriyor dogum sancisi cekmedigimden anlayamiyorum da korkuyorum acil gitmem gerekirse allah korusun da hicbirseyim hazir degil bebegin kiyafetlerini tekrar yikamam ayiklamam gerekiyor kucukleri ayyy icim sikiliyor vallahi evde doguruverseydik eskisi gibi canta falan
ben çıkıyorum kızlar oğlum uyanmak üzere
ben çıkıyorum kızlar oğlum uyanmak üzere
nuran'cım,nartanın hastane çıkışını giysin ne olacak alma bence.zaten ne kadr gıymiştir nartan onu,hemen kuçulmuştur.eksikleri bitmez mutlaka birseyler çıkar farklı aylarda doğduklarından uymayan giysiler olur.ihtiyacın olunca çıkar alırsın bebiş geldikten sonrada.
ayyy ya ikisi de ayni olmasin biz simdi bir hastane cikisi almistik 3.5 kilo dogmustu ya o tam olmustu diger kiyafetleri nisbeten daha buyuk oldu iste o kucukten bir tane alayim degisik birsey ikisini giyer yoksa digerleri buyuk olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?