telaslanma hemen yaa..ins.bisey yoktur yeni yurumeye baslayinca duserler hep..sende anliyabilirsin azda olsa bi fikrin olur ..alti acik bir sekilde bacaklarini birlestir ve dumduz yap dizleri birbirine esit gelecek..bide yuzukoyun yatir gene bacaklarini birlestir tam duz olsun topuklarin birbirine esitmi..son bir yol dizlerinden tut karnina dogru it ve bacaklarini iki yone dogru ac eger kolaylikla acabiliyosa allahin izniyle sorun yoktur .. ama tabii genede icin rahat olsun dr bi gozuk
haa bak altını açta bak deyince ben çağanı yeni yürümeye başladığında ortopediye götürdüm ayakları içe doğrumu basıyo acaba diye doktor soydu baktı gayet iyi kendini kasıyo ama çok azcık sağ ayağında içe dönüklük var demişti ama çok sorun etcek bişey yok demişti
slm kızlar herkes burdaymış,ne guzel..hiç okumadan hemençoıkmam lazım optum..
gunaydin kizlar nasilsiniz biz de iyiyiz allah iyiligimizi versin hepimizin emiiiiii
günaydın güzel kasın anneleeri ve bebişleri...umarım bugün güzel haberler alırız biz iyiyiz çok şükür
aminnnn.nartan nasıl oldu nuran'cım ateşi yokmuş.ishal devam ediyor mu?
merhaba kızlar hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum
ben bugün oğluma kış çayı yaptım portakal+limon+bal+zencefil bakalım uyanınca vericem birlikte pazara gittik oğlumla yoruldu :))
uyandığında da hava güzelolursa parka götürürüm diye düşünüyorum :)
herkese keyifli haftasonları
selam canim face arkadasim benimmm...nartan hafif atesli pek ilac vermek istemiyorum ama iyi istahi duzeldi ogle yemegini yedi guzelce simdi uyuyor halsiz biraz ishali gectin zaten en son muzun icine toz keciboynuzu koyup yedirmeye calismistim o iyi geldi masallah....
sen nasilsin?? mert cigim nasil uykuya daldi mi bakalim???
merhaba kızlar hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum
ben bugün oğluma kış çayı yaptım portakal+limon+bal+zencefil bakalım uyanınca vericem birlikte pazara gittik oğlumla yoruldu :))
uyandığında da hava güzelolursa parka götürürüm diye düşünüyorum :)
herkese keyifli haftasonları
ne o meral ates almaya mi geldinarkadas olduk artik rahat rahat konusabiliriz demi
selam nagehan bursa da havalar guzel sanirim disari cikmissiniz ne guzel butun gece ve bu sabah antalya da firtina vardi offf bir yagmur bir ruzgar sorma gitsin nartan da iyilessin biraz ben de parka goturecegim oglusumu.... cay da ne guzel olmus oyle sen de ic vallahi sifa niyetine yarasin eymene de
meral simdi bu ates dusurucu ilk kez ateslendigi icin nartan sasirdim atesi cikinca mi verecegiz yoksa 4-6 saatte bir hafif atesliyse bile verecek miyiz dr a sormadim??? ilac taraftari olmadigim icin ilik banyoyla falan islak bezlerle dusurmeye calisiyorum ama baya inatci bir ates bana misin demiyor
meral simdi bu ates dusurucu ilk kez ateslendigi icin nartan sasirdim atesi cikinca mi verecegiz yoksa 4-6 saatte bir hafif atesliyse bile verecek miyiz dr a sormadim??? ilac taraftari olmadigim icin ilik banyoyla falan islak bezlerle dusurmeye calisiyorum ama baya inatci bir ates bana misin demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?