2009 Kasm Anneleri

haa bak altını açta bak deyince ben çağanı yeni yürümeye başladığında ortopediye götürdüm ayakları içe doğrumu basıyo acaba diye doktor soydu baktı gayet iyi kendini kasıyo ama çok azcık sağ ayağında içe dönüklük var demişti ama çok sorun etcek bişey yok demişti

eee daha ne telaslaniyosun deryacigim sen dediklerimi yap icin rahat olsun..bi terslik olsaydi onlarda anlardi..o ice donukluk te sorun degildir ortapedik ayakkabi giydir sen fazla ciplak gezmesin oda duzelir..benim kuzenin kizi dogumda ice donuktu hemen alciya aldilar duzeldi seninkide oyle olsaydi hemen anlarlardi merak etme sen..ayy sizleri boyle gordukce ilk anneligim geliyor aklima ..bende boyleydim ya anliyorum sizi iki olunca daha bi tecrubeleniyor daha bi soguk kanli oluyor insan..bazen kendimi cok karisan yada size gore telassiz cok rahat bir anneymisim gibi goruyorum ama ne olur kusura bakmayin ikinci olunca sizde boyle olursunuz..

kizlar ben kaciyorum karnimdaki bidik ben yatmadan yatmiyor ayyyy kimil kimil rahatta birakmiyor yatayim da o da uyusun bari birazzz... iyi geceler...

günaydın güzel kasın anneleeri ve bebişleri...umarım bugün güzel haberler alırız biz iyiyiz çok şükür

günaydın güzel kasın anneleeri ve bebişleri...umarım bugün güzel haberler alırız biz iyiyiz çok şükür

sabah sabah ne guzel dileklerle başlamışınız...bizde iyiyiz,hep iyi olalımbebişlerimizde.

bende bayıldım seledeki çağana:)saçlarda almış başını gidiyor maşallah.
kalça ultrosonu konusunda dr bişey dememişti bizede..
mertte yuz kere sağa sola takılıp düşüyor yeni yeni oğreniyorlar olacak o kadar

merhaba kızlar hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum
ben bugün oğluma kış çayı yaptım portakal+limon+bal+zencefil bakalım uyanınca vericem birlikte pazara gittik oğlumla yoruldu :))
uyandığında da hava güzelolursa parka götürürüm diye düşünüyorum :)
herkese keyifli haftasonları

şekercik çok geçmiş olsun her ikinizede.bir an once ıyıleşın de katıl aramıza daha sık

mirageeee aynen oğlumu anlatmışsın.inatçı dediğim dedik.her istediğini elde etmek için ağlıyor yada mızıklıyor.bazen ilgisini başka bir yone çekip kurtarıyorum durumu.bazen bu yontem işe yaramıyor verilmeyecek birseyse vermeyıp,sakınleştırıyorum.verilebilinir birseyse veriyorum.dun saat diye tutturup mutfaktakı duvar saatını eline vermek zorunda kaldım,ağlatma taraftarı değilim.çokda inatlaşmamak lazım..

aminnnn.nartan nasıl oldu nuran'cım ateşi yokmuş.ishal devam ediyor mu?

selam canim face arkadasim benimmm...nartan hafif atesli pek ilac vermek istemiyorum ama iyi istahi duzeldi ogle yemegini yedi guzelce simdi uyuyor halsiz biraz ishali gectin zaten en son muzun icine toz keciboynuzu koyup yedirmeye calismistim o iyi geldi masallah....

sen nasilsin?? mert cigim nasil uykuya daldi mi bakalim???

selam nagehan bursa da havalar guzel sanirim disari cikmissiniz ne guzel butun gece ve bu sabah antalya da firtina vardi offf bir yagmur bir ruzgar sorma gitsin nartan da iyilessin biraz ben de parka goturecegim oglusumu.... cay da ne guzel olmus oyle sen de ic vallahi sifa niyetine yarasin eymene de

:)))slm face guzeli,iyi yapmışsın ilaç vermemekle,iştahı iyi olsunda gerisi onemlı değil.

ben iyiyim canım.mert uykuda eeee eee diye diye uyudu.kendi ninnisini kendi soyledi:)
senin şu bruksel lahanalıyemeğini yapıyorum ilk kez.hep salata seklınde yapardım buruksel lahanasını. sen bu yemeğe havuç ve patatesde koyuyormusun? birde salçalı mı yapıyorsun?ben mert yiyeceği için salça koymayacağım olur deme.

yarasın eymene neguzel karışım o oyle
iyi gezmeler size tatılın tadını çıkarın oğluşunla.burda yağmur var am çok guzel ince ince yağıyor.yınede çıkamıyoruz,evdeyız...

meral simdi bu ates dusurucu ilk kez ateslendigi icin nartan sasirdim atesi cikinca mi verecegiz yoksa 4-6 saatte bir hafif atesliyse bile verecek miyiz dr a sormadim??? ilac taraftari olmadigim icin ilik banyoyla falan islak bezlerle dusurmeye calisiyorum ama baya inatci bir ates bana misin demiyor

gece yağdı yağmur epey hava bulutlu ama ılık giydirdim güzelce çıkardım ayy komşuların çocukları bir swetle dışarda bişeycik olmuyo ben krudukça oluyo işte
bu arada larem salça koymucam yazmışta aklıma geldi ben artık salça falan koyuyorum bize pişenlerden yediriyorum sadece az tuzlu yada tuzsuz pişiriyorum az az baharat bile ekliyorum onunda damak tadı var eskisi gibi pişenleri yemiyo

ateşi 38 in uzerindeyse ve inatçıysa 2 ateş düşürücüyu donüşümlü olarak ver demişti dr bize.calpol vermiştim 4 saat sonra pedifen.boyle donuşumlu vermiştim.arada normale donerse verme çıkarsa tekrar ver

inatçı ateşşi olduğunda ben fitil koyuyorum hem etkisi daha uzun hemde daha az zararlıymış ne kadar doğru bilmiyorum tabi tez zamanda düşer inş ateş çocukları mahfediyo bende çok korkuyorum ateşten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…