kulaklarım çınlamıştı bir bakayım kk ya dedim yanılmamışım da:))kk da arkadaş olduk,gel barışalım,fotoları paylaşalım
selam guzel kasim anneleriiii...gene hep geriden takip ediyorum sizi..olsun buda guzel..biz iyiyiz her zamanki kosturmacaya devam..efe kacar,mircan kovalar mircanida anasi kovalar,kocasi gurultu yapmayinn diye seslenir.. boyleeeee uzar gider bi hayat iste..bir kac gunden beri havalar guzel ama hic disari cikasim yok cocuklarda bunaldi ama bi gayret edipte cikamiyorum bazen boyle donup kalasim geliyor hic bisey yapmayim kimse olmasin keyif catayim uyuyayim,ama hayalden ibaret ...
sekercik cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin bebisinede sanada...tatilin sonu olmasada basi ortasi guzel gecmis sevindim senin adina oglusuna bol bol vakit ayirmissindir ne guzel..bu arada bu mide bulantilari neye delalet acaba?? yoksa,yoksa acaba ikincimi geliyo
nurancim sanada gecmis olsun canim ins ates dusmustur nartanin...sen iyi oldun mu usutmustun bi ara..aman dikkat et dogumda yaklasti guclu olman lazim..nolur nolmaz sen cantani hazir tut..ben aylar oncesinden hazirlamistim :90: sezeryani senmi tercih etmistin nartanda?
deryacigim sen ne yaptin? cagan iyi oldumu mizmiz mi yoksa..ben taaa mircanda asi olmustum bi daha olmadim hic..burdada kimse bisey soylemedi dicem ama simdi hatirladim efeyi dogurdugumda banada bi igne vurmuslardi kolumdan ama neydi bilmiyorum valla..esimde yanimda yoktu soramadim..
nagihan kis cayi yapmisss sebneminde cani istemisssafiyet bal seker saglik sihhat olsun ins.. bebisine bende deniyim ailecek iceriz..portakali suyunumu katiyosun kabuklumu atiyosun tarif reca etsek,telif hakki felan istemessin umarim
kilo boy bende merak ediyorum ama taaa nisanda asimiz..
yağızda sigara paketi görünce istiyo değişik geliyo demekkigünaydın kızlar nasılsınız?bebişler bugün daha iyidir umarım biz daha iyiyiz ama muzurluğa tam gaz devam ediyoruz
sabahleyin eşim wcdeydi bende çağana süt ısıtıyodum çağan odadaydı arabasıyla oynuyo sandım hiç sesi çıkmıyodu sen koltuğun tepesine çık babasının sigara paketini bul koltuğa otur hepsini çıkar bi kaçını parçalamış ısırıyodu yemiş biraz bişey olurmu kızlar?bide kahkaha atıyo iyi bişey yapmış gibi ya artık daha yaramaz oldu hiç yalnız bırakamıyoruz aklı hep muzurlukta
yağızda sigara paketi görünce istiyo değişik geliyo demekki
ama yediyse bişey diyemem canım ya ama korkma allahın izniylşe bişey olmaz
sen yinede kontrol et sürekli ne olur ne olmaz diye
şimdilik bişey yok canım sabah saat 9 da oldu bu
olmaz bişey korkma
çok fenalar bu bebekler yaaa
aklımıza gelmeyen şeyler yapıyolar
korkma olcak böyle ufak tefek şeyler
evet canım ya çok hareketli maşallah hiç oturmaz sadece uyrken dinlenebiliyo evin altın ı üstüne getiriyo nerde ellememesi gereken bişey var onu alıyo bide ocakla oynuyo cıısss diyorum oda cıss diyo ama devam ediyo yapmaya bide yağız kaç kelime söyliyebiliyo kitap okuyomusun hiç yağıza?
kitap okuyamıyorum izin vermiyor
kitabı elime alınca çekip alıyo
yağız 10 kelimeye kadar söylüyo ama öyle işine gelirse söylüyo
istemezse hiçbişey söyletemiyorum yaptırmıyorum
cıss yağızda biliyo söylüyo ama uygulamıyo
önceleri cıss deyince korkardı şimdi hiç takmıyo vallahi
aynılar ya ama çağan konusmuyo ağzı laf dolu ama net hiç bi kelime çıkmıyo arada bi işine gelirse anne baba mama dede gibi söylüyo normalmi acaba dün tvde 1 yaşında bi çocuk gördüm takır takır konusuyo ya herşeye sözle tepki veriyo
her çocuk bi olmaz hiç üzülme konuşur yağızda bişeyler anlatıyo hiö susmuyo ama ben anlamıy6orum
aynı dili konuşmuyoruz daha
yağızda anne baba mama ham abi gel attım aşkım eğer canı çok yanarsa acıyo diyo
ama bunları sürekli konuşmuyo canı isterse
bide hiiiiiiiç bişeyi asla unutturamıyorum
kendini yere atıyo istediği şey olsun diye
iyi aksamlar kızlar bugğn biz yoktuk annemlere gittik sizde kaynatmışsınız ohh ne güzel ama ben yetişemedim
nurancım ben çağana fitil kullanıyorum ama ateşi çok yükseldiğinde kullanıyorum diğer ateş düşürücü şuruplara gelincede calpol ve dolveni genelde dönüşümlü 6 saatte bir veriyorum ama ateşi olduğunda kullanıyosun yoksa kullanmıyosun canım ya nasıl oldu nartancık?
kızlar dün yazmıştım ama cvp yazan olmadı siz kendinize aşı yaptırıyomusunuz tetanoz aşısı hamileyken yapılıyodu buda devamı?
cok israr ettin madem hadi barisalim,parklarda dolasalim,yerlerde yuvarlanip,havalara ucalim
bak mutlulugumdan siir bile yazdim sana kabul buyurursan
günaydın kızlar nasılsınız?bebişler bugün daha iyidir umarım biz daha iyiyiz ama muzurluğa tam gaz devam ediyoruz
sabahleyin eşim wcdeydi bende çağana süt ısıtıyodum çağan odadaydı arabasıyla oynuyo sandım hiç sesi çıkmıyodu sen koltuğun tepesine çık babasının sigara paketini bul koltuğa otur hepsini çıkar bi kaçını parçalamış ısırıyodu yemiş biraz bişey olurmu kızlar?bide kahkaha atıyo iyi bişey yapmış gibi ya artık daha yaramaz oldu hiç yalnız bırakamıyoruz aklı hep muzurlukta
meral hoşgeldin canım nasılsın?
çağancım geç kalmışsın sigaraya başlamaya.bir daha gormeyeyım cık cık cık...
deryacım korkma birsey olmamıştır.mertde dun kendi sabunlarından birini bulmuş kartonunu yırtmış,poşetini açmış sabunun ucunu kemirmiş.ıshal olur diye bekledim olmadı.bağırsakları,midesi temizlenmiştir artık sıpa oğlumun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?