2009 Kasm Anneleri

selam guzel kasim anneleriiii...gene hep geriden takip ediyorum sizi..olsun buda guzel..biz iyiyiz her zamanki kosturmacaya devam..efe kacar,mircan kovalar mircanida anasi kovalar,kocasi gurultu yapmayinn diye seslenir.. boyleeeee uzar gider bi hayat iste..bir kac gunden beri havalar guzel ama hic disari cikasim yok cocuklarda bunaldi ama bi gayret edipte cikamiyorum bazen boyle donup kalasim geliyor hic bisey yapmayim kimse olmasin keyif catayim uyuyayim,ama hayalden ibaret ...

sekercik cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin bebisinede sanada...tatilin sonu olmasada basi ortasi guzel gecmis sevindim senin adina oglusuna bol bol vakit ayirmissindir ne guzel..bu arada bu mide bulantilari neye delalet acaba?? yoksa,yoksa acaba ikincimi geliyo

nurancim sanada gecmis olsun canim ins ates dusmustur nartanin...sen iyi oldun mu usutmustun bi ara..aman dikkat et dogumda yaklasti guclu olman lazim..nolur nolmaz sen cantani hazir tut..ben aylar oncesinden hazirlamistim :90: sezeryani senmi tercih etmistin nartanda?

deryacigim sen ne yaptin? cagan iyi oldumu mizmiz mi yoksa..ben taaa mircanda asi olmustum bi daha olmadim hic..burdada kimse bisey soylemedi dicem ama simdi hatirladim efeyi dogurdugumda banada bi igne vurmuslardi kolumdan ama neydi bilmiyorum valla..esimde yanimda yoktu soramadim..

nagihan kis cayi yapmisss sebneminde cani istemisss afiyet bal seker saglik sihhat olsun ins.. bebisine bende deniyim ailecek iceriz..portakali suyunumu katiyosun kabuklumu atiyosun tarif reca etsek,telif hakki felan istemessin umarim

kilo boy bende merak ediyorum ama taaa nisanda asimiz..

sebnemcigim sezeryani dr tercih etti cok asagidaydi falandi filandi nartan mucize bebekti korktu allah korusun birsey olur mu diye sonuc sezeryan ben ikisnden de tirsiyordum dogrusu.... nartan iyi masallah istahi yerinde bugun aksam yemegini bitirdi israr ediyor biraz daha ver diye sasirdim ahhh dedim oglusum sen yeterki iste annen kurban olur sana benim burun da tikali bir tuzlu suyla gargara hazirlar burundan da cekersem birseycigim kalmaz.....

simdi ablasi uyuttu kac gundur ilk baslarda itiraz atse de ablasinda uyumaya basla alisti sayilir baya rahatim yine de iyi degilim belim karnim geceleri uyuyamama basladi saga donsem olmuyor sola yatsam agriyor iste tosbaaaaa misali idare ediyorum kocam yok ya aslinda iyi laf aramizda koca yatakta anca sigiyorum bu koca karinla...

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
ya şu face de kasım anneleri merhabada yazıverin bakalım nicklerinizi kim kim bilek dimi ama
öpüldünüz

günaydın kızlar nasılsınız?bebişler bugün daha iyidir umarım biz daha iyiyiz ama muzurluğa tam gaz devam ediyoruz
sabahleyin eşim wcdeydi bende çağana süt ısıtıyodum çağan odadaydı arabasıyla oynuyo sandım hiç sesi çıkmıyodu sen koltuğun tepesine çık babasının sigara paketini bul koltuğa otur hepsini çıkar bi kaçını parçalamış ısırıyodu yemiş biraz bişey olurmu kızlar?bide kahkaha atıyo iyi bişey yapmış gibi ya artık daha yaramaz oldu hiç yalnız bırakamıyoruz aklı hep muzurlukta

yağızda sigara paketi görünce istiyo değişik geliyo demekki
ama yediyse bişey diyemem canım ya ama korkma allahın izniylşe bişey olmaz
sen yinede kontrol et sürekli ne olur ne olmaz diye

yağızda sigara paketi görünce istiyo değişik geliyo demekki
ama yediyse bişey diyemem canım ya ama korkma allahın izniylşe bişey olmaz
sen yinede kontrol et sürekli ne olur ne olmaz diye

şimdilik bişey yok canım sabah saat 9 da oldu bu

olmaz bişey korkma
çok fenalar bu bebekler yaaa
aklımıza gelmeyen şeyler yapıyolar
korkma olcak böyle ufak tefek şeyler

evet canım ya çok hareketli maşallah hiç oturmaz sadece uyrken dinlenebiliyo evin altın ı üstüne getiriyo nerde ellememesi gereken bişey var onu alıyo bide ocakla oynuyo cıısss diyorum oda cıss diyo ama devam ediyo yapmaya bide yağız kaç kelime söyliyebiliyo kitap okuyomusun hiç yağıza?

kitap okuyamıyorum izin vermiyor
kitabı elime alınca çekip alıyo
yağız 10 kelimeye kadar söylüyo ama öyle işine gelirse söylüyo
istemezse hiçbişey söyletemiyorum yaptırmıyorum
cıss yağızda biliyo söylüyo ama uygulamıyo
önceleri cıss deyince korkardı şimdi hiç takmıyo vallahi

aynılar ya ama çağan konusmuyo ağzı laf dolu ama net hiç bi kelime çıkmıyo arada bi işine gelirse anne baba mama dede gibi söylüyo normalmi acaba dün tvde 1 yaşında bi çocuk gördüm takır takır konusuyo ya herşeye sözle tepki veriyo

her çocuk bi olmaz hiç üzülme konuşur yağızda bişeyler anlatıyo hiö susmuyo ama ben anlamıy6orum
aynı dili konuşmuyoruz daha
yağızda anne baba mama ham abi gel attım aşkım eğer canı çok yanarsa acıyo diyo
ama bunları sürekli konuşmuyo canı isterse
bide hiiiiiiiç bişeyi asla unutturamıyorum
kendini yere atıyo istediği şey olsun diye

haklısın canım konusuruz zamanla daha küçükler..
yaramaz yağız

canım kusura bakma çağana süt içirip yatırdımda geldim çok acıktım ya çay koydum kendime ziyafet çekicem aksamda arkadaslar davet etti tamda çağanın uyku saati oluyo beşiği olmayınca uyumuyo gitcekmiyiz bilmiyorum eşimden ses çıkmadı kızda küsüyo hep biz geliyoruz diye

hamileyken yapılan 3 tozda kaldım ben yaptırmadım.5 toz muydu o aşı?

çağancım geç kalmışsın sigaraya başlamaya.bir daha gormeyeyım cık cık cık...
deryacım korkma birsey olmamıştır.mertde dun kendi sabunlarından birini bulmuş kartonunu yırtmış,poşetini açmış sabunun ucunu kemirmiş.ıshal olur diye bekledim olmadı.bağırsakları,midesi temizlenmiştir artık sıpa oğlumun...

anaaam kız bunlara ne oldu böyle herşeyin tadına bakmak istiyolar meraklılar...sigarayı bi yiyişi var görmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…