gunaydin kasim annecikleri saglikli tatli akilli super otesi kasim bebisleri nasillar???? umarim iyilerr.... nartan bey iyi masallah birseyi kalmadi da hastayken ki mizmiz hali baki kaldi bir de dis sanirim 6 diste kalinca pitir pitir cikacaklar sanirim arka arkaya kabarmislar..... bir de vucudunda kirmiziliklar olustu sadece on ve arkasinda var bacaklar ve kollar da bir sey yok anlamadim gitti pek ilac almadigi icin onlar mi agir geldi acaba dr u arayip sormaca gel derse gitmeceeee bizden bu kadar sabah sabah allahim iyilikler sagliklar versin cumlemizeeee
gunaydin kasim annecikleri saglikli tatli akilli super otesi kasim bebisleri nasillar???? umarim iyilerr.... nartan bey iyi masallah birseyi kalmadi da hastayken ki mizmiz hali baki kaldi bir de dis sanirim 6 diste kalinca pitir pitir cikacaklar sanirim arka arkaya kabarmislar..... bir de vucudunda kirmiziliklar olustu sadece on ve arkasinda var bacaklar ve kollar da bir sey yok anlamadim gitti pek ilac almadigi icin onlar mi agir geldi acaba dr u arayip sormaca gel derse gitmeceeee bizden bu kadar sabah sabah allahim iyilikler sagliklar versin cumlemizeeee
sigara demisken ayyyy nefret ediyorum sigaradan allahtan babamiz 4 sene kadar oluyor birakti sigarayi bana da acayip dokunur sigara nefes alamam o ortamlarda... siz de biraktirin kizlar su sigaralari
aman allahım oğlum yanımda ev süpürüyo ben netteyim
evi süpürdüm aldı elimden şimdide açmış oynuyo:)
canım karnında ve sırtında varmı
sen dr u ara bi an önce bence belki alerji olmuştur
bide bak bakalım bastırınca renkleri soluyomu
soluyosa bişey olmazmış ama parmağını bastırınca hala kızarıksa alerji olabilüüüüüüüüümüüüüş
geçmiş olsun
deryacigim naber sekerim???
kızlar ben 4ncü doz aşımı yaptırdım bi doz kalmıl oda seneye bidaha hamile kaldığım zaman yapılmayacakmış
derya bak asi da olmayacaksin bir daha hadi o zaman cagan a bir kardes isterizzz cocuk kardessiz mi kalsin sirdassiz mi kalsin
derya bak asi da olmayacaksin bir daha hadi o zaman cagan a bir kardes isterizzz cocuk kardessiz mi kalsin sirdassiz mi kalsin
:)))evet evet aşı derdide yokmuş artıkın nasıl olsa.
kızlar tarhanayı siz nasıl yapıyosunuz ya ben çok severim ama bizim evde çok içilmiyo çğanda çok sevmiyo
beni bırak meral sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?