2009 Kasm Anneleri

canım karnında ve sırtında varmı
sen dr u ara bi an önce bence belki alerji olmuştur
bide bak bakalım bastırınca renkleri soluyomu
soluyosa bişey olmazmış ama parmağını bastırınca hala kızarıksa alerji olabilüüüüüüüüümüüüüş
geçmiş olsun

sanada günaydın canım benim biraz bopazım ağrıyo çağan iyi çok şükür....nartanın iyileşmesine sevindim canım o mızmızlık bizdede var bizimde diş 7 de kaldı ama diğerleride kabarmış...alerji olabilir canım bi dr göster istersen belki ilaçta yapmış olabilir...

sigara demisken ayyyy nefret ediyorum sigaradan allahtan babamiz 4 sene kadar oluyor birakti sigarayi bana da acayip dokunur sigara nefes alamam o ortamlarda... siz de biraktirin kizlar su sigaralari

amannn canım hiç sorma bizim evde sigara yüzünden çok tartışam çıkıyo ama eşim vazgeçmiyo o olmadan yapamıyorum diyo evin heryerinde wcde dahil olmak üzere içiyo bende nefret ediyorum ama dinleyen yok

sagol canim dr u aradim atesten dolayi olmustur getirmenize gerek yok birkac gune gecer dedi ohhh dedim icim rahatladi nartan i alip dr a goturecek kadar halim hic yok valla

sen nasilsin canim yagiz beyler nasillar acaba??? kucuk adam bunlar yaaaaa

ayyy ne temiz yavrularimiz var bizimki de biraksan sabahtan aksama kadar elektrik supurgesiyle evi supurur elinde bez evi siler halinin altina varincaya kadar siler haaaa halinin altina itmez pislikleri...

seker seyler ya buyuyup te adam olacaklar daha dun dogdular gibi geliyor bana tatli seyler

ayyy ne yapsam nartan a posasiz rahat yenebilecek birsey lazim bagirsaklarini rahatsiz etmeyecek tarhana corbasi geliyor aklima yapimi kolay yemesi kolay icine kiyma biraz da nohut... aklima baska hicbirsey gelmiyor ayol....

kızlar ben 4ncü doz aşımı yaptırdım bi doz kalmıl oda seneye bidaha hamile kaldığım zaman yapılmayacakmış

merhabalar guzel anneler;
bebişler iyimiş,çok şukur aman boyle olsun hastalık bizlerden ve bebişlerden uzak dursun.
o yağıza bak sen evi supurur anneye yardım edermiş,koca adam seni..:3mert supurgeyı ilk açtığımda sesten korkuyordu şimdi oğlun bak ev kirlendi evi supurmemiz temizlememiz lazım ses çıkacak korkma diyorum her seferinde.artık ses çıkarmıyor,onceden o uyurken süpürmek zorunda kalıyordum.rondo ve saç kurutma mak.den korkuyor ama.
mertte bulaşık mak. ayrılıyor ya kapağı açık buldımu üstunde bıraksam içinde yaşayacak

şebnemmm cıs olayı iyiymiş bende utuyu hafif kızdırıp deneyeim diyordum ne zamandır.yapayım bakalım işe yarayacak mı bizde.

nurannn kızarıklıklarda onemlı değilmiş hadi gozunuz aydın.tarhana yap şekerim en kolayı,en besleyıcısı.tarhanayı hazır mı aldınız,kendiniz mi yaptınız.bendekı bitmek uzere

deryaaa aşı oldun kurtuldun,iyi yaptın.geçen sene domuz gribi aşısı olmuştum sonra bir suru sey çıktı artık hiç aşı olasım yok

derya bak asi da olmayacaksin bir daha hadi o zaman cagan a bir kardes isterizzz cocuk kardessiz mi kalsin sirdassiz mi kalsin

yok canım çağan bana yetiyo diğerine nasıl bakayım ben artık rahat nefes almak istiyorum dün arkaslara gittik kalabalıktı doğum günüymüş arkadasın ben hiç bişey yiyemedimde oturup sohbet edemedimde sadece çağanın peşinden gezdim ve çok yoruldum bide uykusu geldi durmadı yok dedim başka istemiyorum

kızlar tarhanayı siz nasıl yapıyosunuz ya ben çok severim ama bizim evde çok içilmiyo çğanda çok sevmiyo

kızlar tarhanayı siz nasıl yapıyosunuz ya ben çok severim ama bizim evde çok içilmiyo çğanda çok sevmiyo

aaaa nartan cok sever hafif eksi un tarhanasi ev yapimi aliyorsun soguk suda yuymusatiyorsun sonra soguk suya koyup hazir corba misali karistirarak kaynatiyorsun istege bagli pismis kiyma nohut koyabi'lirsin

beni bırak meral sıra sende

ama ama benim aşılarım tam değilki,onun için doğuramam.

tarhanayı annemle sonbaharda yapmıştık.kendimiz için onceki seneden vardı,mert için hem taze olsun hemde tuzsuz olsun diye yapmıştık ama az yapmışız bitti:19
aslında ben erişte yaptırmak istiyom anneme mert için.şimdi denizlide gelsinde yaptırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…