2009 Kasm Anneleri

selam hanımlar bakamadım geçmişe oğlan bıugün tam anlamıyla iyileşti iştahı fena deil hemen zayıflamıştı toparlıcak inş gene benm ağrım başladı ama idare etmeye çalışıyorum dün gece hemen hiç uyumadı sürekli kulağını bastırıyo dişler kızarık ve kabarmış ama gelen yok bu çocuk ne kadar zor diş çıakrıyo her defasında böyle günlerce sabahlıyoruz sonra bi tane anca çıkarıyo durum pek iyi deil yani uykusuzum ben gene.

ahhh canim ayol ayni gn dogmuslar ve dis konusunda kaderleri de ayni bu ogullarimizin 6 diste kaldi hala dis yok ama yerleri kabardi habire kulagini kasiyip duruyor agri geliyor sanirim kafasini elleyip duruyor off ya ne zor cikariyor hatta cikarmiyor.... nartan da bugun dis olaylariyla ugrasarak gecirdi yarina allah kerim.....

meralcigim senin asilarin tam degil ama deryanin tam o yuzden bebek sirasi derya da onun tam hem o zamana kadar cagan da buyumus olur annesi rahat eder degil mi hem ananesi de yakin yardim eder deryaya degil mi deryacigim???? ayyy biraz daha bu konuda konusursam derya beni bu hale getirecek

slm kızlar nasılsınız ben berbatım hüma dün yemedi uyumadı ve bugünde yemedi sürekli çığlık atarak ağlıo istedii herşey olsun istio akşama kadar cep telefonuyla oynamak istiyo vermiyoruz bu sefer susmadan ağlıo eşim bağırı falan amannn offf büyüselerde dert anlatsalar heee...2.isterdim vazgeçtim sankiii

:84:bana tarhana eriste demeyinnn hele hele kendimiz yaptik hic demeyin kiskancliktan cildiriyorum valla
her ikisinide cooookkk severim hele bide guvenilir ellerde yapilmissa keyfime diyecek yok...cok kucukken annem tarhana yapiyodu hayal meyal hatirliyorum ama ogrenemedik tabii aklimiz bes karis yukardaydi..SIK SIK yapilan biseyde degildiki aklimda kalsin..kara bahtim kor talihimde hep hazir almak var...

eger bi agrisi sizisi yoksa sanirim humacik bayragi ele almis :92: allah kolaylik versin zor cocuk gercekten yorucu oluyo ablamdan bilirim..

nuran gecmise goz attimda acaba bildircin dokunmus olabilirmi dersin ...dr soyledin mi nartana bildircin verdigini

selam canimcim yok dr u aradim yukesk atesten olmustur getirmenize gerek yok birkac gune duzelir dedi icim rahatladi dogrusu dr gitmeyi pek istemiyorum yorucu geliyor... ama canim bildircin yumurtasi hakkindaki goruslerini soracaktim vereyim mi diye unuttum...

cagana kardes kampanyasi baslatalim :82: aslinda ikinci kardes kampanyasi daha dogru halka acik ...
bence pes pese olmasi hem bebekler icin hemde bizim icin daha iyi diye dusunuyorum bi tasla iki kus misali ikiside ciksin aradan :))en fazla bes seneye kadar bedenen yoruluruz.sonrasi mi? sonrada beyinen yorgunluk tabii son tavsiyem simdi istemiyorsaniz arayi fazla acmayin
ohhh biz nuranla kurtulduk darisi basiniza

ahhh canim sen yakinda bunlari yapar resimlerini ceker sonra paylasirsin bile bizimle senden korkulur yani.... yorgun ama nesesinden birsey kaybetmeyen moral kaynagimiz sebnemcigimizzzz sen cok yasa emi ogulcuklarinizla hep beraber emi

boyle bir kampanya baslatirsak derya bizi mahveder cagan zaten hasta ve mizmizdi korkuyorum valla en koyu bicimde istemeyen de derya zaten aramizda aslaaaaaaa diyor bir supriz yumurta gelirse gorur gununu valla sonrada bizi aynen boyle yapar allahim israrla istemem diyenlere cok daha cabuk veriyormus oyle duydum ben

ben veriyorum hatta bir haftadirda her gun vermeye basladim bi sorun yok simdilik..ama o kadar cok yorum varki bu konuda olumlu olumsuz bu gibi seyler yasayipta tecrube edilecek seyler diye dusunuyorum.cunku birine faydasi olmayan bir sey birine cok faydali olabiliyo...vitamin bakimindan diger yumurtadan fazla diye bobrekleri yorar diyolar ama ben zaten iki yumurta yediriyodum efeye oyle dr larin dedigi gibi yumurtanin sarisinin yarisi peynirin kucugu vs ben hic dinlemdim bi zararinida gormedim acikcasi neye inanirsan o o geliyo basina

ahhh humacigim annenin sana bir kardes yapma fikrinden boyle davranarak uzaklastigini bilsen hemencecik uslu uslu olursun ama daha anlamiyorsun akli erse de kardesi olanlari gordukce ben de isterim diye tutturur dis cikariyor olmasin saka bir yana nartan da bugun aynen oyleydi hep kucak hep mizmiz hep naz ayyyyy

ben de hergun yumurta verdim 6 aydan sonra dr a sordum yumurtaya kisitlama yok ama dedim herkes ya yarisini veriyor yada bir gun arayla veriyor o da yumurtada sinir yok 1 tane yiyebilir demisti... bir de bunye meselesi dedigin gibi....

ahhh canim sen yakinda bunlari yapar resimlerini ceker sonra paylasirsin bile bizimle senden korkulur yani.... yorgun ama nesesinden birsey kaybetmeyen moral kaynagimiz sebnemcigimizzzz sen cok yasa emi ogulcuklarinizla hep beraber emi

ver gazi nurancimm verrrvalla cocuklardan sonra bu konuda cok hirsli oldum onlar icin yapiyorum kendim icin yapiyosam namerdim :)) canim benim enerjimi sizlerden aliyorum valla iyiki varsiniz.. hepimiz cocuklarimizla ve sevdiklerimizle birlikte mutlu,hayirli omurler yasiyalim..

sebnemcigim cok uykum geldi iki gece nartan la uyudum atesini kontrol edeyim diye hic uyumadim gozlerim sesi bes goruyor yarina gorusuruz .... opuyorum canim

şebnemcim sen yeterki aklına koy onlarıda yaparsın.borek açmış insan için tarhana yapmak ne yahu.ben o boreği hazır yufkadan sanmıştım,ona rağmen ne marifetlin hatun nar gibide kızarmış diye düşünmüştüm.birde sen açmışsın onu ne diyeyım diyecek soz yok.onunde saygıyla eğiliyorum koskoca kanadada (haritada çok yer kaplar ya ondan dedim:))yufka yok demek.alla alla,orda bir yufkacı dukkanı açılsa iş yaparmıkıne.eee ordaki insancıklar borek neyım yapmıyorlar mı,yemiyorlar mı.yoksa hepsi çok marifetlide kendileri mi açıyorlar????

günaydın kızlar bugünn çok kötüyüm mide bulantısı istifar günümde gçti test aldım ama yok çok şükür

kızlar ne kampanyası ya ben bidaha o kötü günleri yaşamak istemiyorummmmmm kafayı yerim zaten bugün işte test yapıcam dedim eşim yotur merak etme filan desede yok ben test yapıcam dedim almış getirdi bana yaptım rahatladım yok kızlar ya bende bu mide bulantıları olurken çocuk mocuk yok bi tane var ALLAHIM olmayanlara versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…