2009 Kasm Anneleri

ayyy yaaa nasil heyecanlandim gunum gecti deyince mide bulantisi falan... neyse artik canim hayirlisi olsun tabi ki herseyden once ama o testler yuzde yuz sonuc vermeyebilir diye biliyorum.....

nartan iyilesti kizlar ama hastalik anindaki mizmizlik baki kaldi herseyi aglayarak istiyor surekli kucak istiyor ayyy agliyor agliyor... artik boyle mi oldu acaba oglumun huyu oyleyse varyaaa yandik kafam hic almiyor butun saclarin havaya dikiliyor....

bence ilgi istiyo ben yanına oturup bizzt oynuyorum da gene de babasını anneannesini dedesini ev ahalisini tam tekmil aynı yerde istiyo tv açıksa da gidip dibinden bakıyo ekranına vuruyo bi şekilde kapattırıyo müzik dinliyoruz biz de en iyisi valla
cnm ben de fazla arası olmasın diyorum aten 2-3 yaş olcak şimdi hamiş kalsam da ama kociş kararsız pek nazlı sanki o doğrucak taşıycak anlamadım annem de elim ayağım tutarken doğru bakayım ona da diyo ben de ikisine de haksızlık etmekten korkuyorum hakkıyla zaman ayırabilcek miyim acaba diyorum 3 yaşına kadar bana çok ihtiyacı var yaşım da 32 kardeşsiz de olmaz ne bileyim öyle kararsızım işte
ben de hergun yumurta verdim 6 aydan sonra dr a sordum yumurtaya kisitlama yok ama dedim herkes ya yarisini veriyor yada bir gun arayla veriyor o da yumurtada sinir yok 1 tane yiyebilir demisti... bir de bunye meselesi dedigin gibi....
ben haftada iki kez veriyorum zira günaşırı verince kızarıyo çenesi boynu her bebek farklı işte.

slm ben 2010 kasım annesıyım..tabı sız deneyımlı oldugunuz ıcın sızlere sormak ıstedım.bebegım su an 3 aylık ve grıp oldu dr. surup verdı ama bugunde sesı tamamen kısıldı.ve cok oksuruyo balgamdan dolayı ne yapmamı onerırsınız.bebegım aglıyo gozyası akıyo ama ses yok ıcım parcalanıyo.lutfen yardım

kızlar her gece kafayı yiyorum ya
yağızım geceleri yanımıza geliyo yerinde uyumuyo hadi ondan geçtim yanımızdada sürekli uyanıyo ııııııııı ııııııııı durmuyo anlamıyorum neyi var
dişleri şişmiş ama ne zamandır şişmişti 1 haftadır mızmız geceleri
gazımı oluyoki acep
ne etsem hiç bilemedim yardııııııııııııııııııım

valla iyi gaz veriyosunuz hee bu gazla turkiyeye kadar gelirim ben vinn vinnn saka bi yana sizde olmasaniz tamamen hevesim kirilicak valla ilk yaptigimda hersey guzel oluyo sonra ne hikmetse bi daha yapamiyorum ama bakalim boregi iki defa yaptim cok guzel oldu ilerleme var.. tarhanayi yazin yapmayi dusunuyorum cnm tarif verirsen iyi olur benim icin denenmis tarif daha kolay..kanada koskoca degil kiz haritaya bak aramizda en fazla uc adim var turk bakkallarinda paket yufkalar var ama yufka degil tabaka mubarek hem bayat hemde hic tadi yok...burda er yada gec kendileri acmayi ogreniyormus yufkayi,ekmegi peyniri bi sre sonra herkez kendi yapiyomus.. bende basladim artik bi seyler yapmaya benim gibi hamur islerine bogazina duskun birinin boyle kedi gibi yalanip durmasi olmaz demi nereye kadar yalanicam..basladim iste ogrenmeye...bu arada yufkaci dukkanida ne is yapar heeee fena fikir degil hee bide hazir baklava yufkalari var pakettte onunla yapiyolar boregi ama ben pek sevmedim onu

ya bi tasla iki kus iste ne guzel..nasil olsa simdi geceleri kalkiyosun,is donusu onunla ilgileniyosun ee annende yaninda yap gitsin.cunku ara acilinca ugrasta ikiye bolunuyo..simdi biri icin degil ikisi icin uyanican ikisinede ayni yemegi yapican ama ara acilinca tam alisican rahatliga gene doneceksin eski guykusuaz gunlere zaman sen istesende istemesende her ikisinede ayiriliyor zaten kucugunu buyugunun golgesi gibi dusun..zaten hic ayrilmiyorlarki annesin sen tabiki hakkiyla vereceksin ilgini sevgini..

merhaba canim bebegin cok kucuk sanirim yapacak fazla bi sey yok..sabirli ve sakin ol bu gunleri hepimiz atlattik sende atlatirsin ins..

sadece gecelerimi mizmizlik yapiyo..benim aklima ilk gelen acikmis olabilirmi acaba..dislerde yapabilir tabiki..dis jelleri var kullaniyormusun..gaz icinde kucuk sicak su torbalari var
ilik su koyup karnina koyarsan belki iyi gelir geceleri..aklima baska bi sey gelmiyor simdilik..gecmis olsun canim gunler gectikce huylarda degisiyo daha tam oturmadi huyu suyu uykusu yemesi iki yasina kadar degisiyo sabir lazim sabir..

kizlarrrrrrr oglusumun on iki disi olduuu bugun gordum ustte iki tane azi disi cikmis,hemde biri sanirim bi kac gun olmus cikali ki otekinden daha buyuk biriside yeni patlamis... cok sukur ates agri olmadan cikiyor disleri darisi diger bebislere,ins onlarda agrisiz atessiz cikarirlar.....

slm kızlar nasılsınız bzde yemek yemem ve huysuzluk tam gaz devam ediyo...2.bebek için düşünceler baya almış başını gidiyo hehe benim yaşım daha 23 valla o yüzden fazla önemsemiyorum ama arayıda açmak istemiyorum eşim 3yıl sonra diyo e olup olmucağı belli değil kızıma aşılama ile kavuşum bakalım nasp en iyisi ben 3yaşında başlıyayım çalışmalara anca 4yaşında hamiş olurum hehe

allah kolaylik versin yemeyen cocuk cok zor,ins en kisa zamanda duzene girersiniz..cocuk icin en guzel yas valla ne guzel..acele etmeyede gerek yok..bizim yastan dolayi acelemiz var esimin geldi geciyo benimde gecmek uzere ucuncuyude dogurayim ciksin aradan diyorum

hayirli olsun baya sanslisin sebnemcim nartan 6 tane dis cikardi baya zorlandi su anda kabaran dislerini cikaracak ya mizmizzz kulagini cekistirmeler kafasini kasimalar...

kolay gelsin canim ben mizmizliklarina zor katlaniyorum bir de yemek yemese kafayi yerdim heralde isallah istahi birsan once yerine gelir de rahatlarsin...

3. mu masallah sebnemcigim o zaman arayi fazla acma boy boy olurlar ne guzel :::)))))

günaydın güzel kasım anneleri ve yaramaz kasım bebekleri...nasılsınız bakalım?çağan iyi 8nci dişimiz patlamış bugün gördüm
bende çok halsizim sırtım ve belim ağrıyo...eşim bugün izinli hava çok kötü yağmurlu ben alışveriş yapmak istiyorum sıkıldım evde ama şimdilik planımız yok çağan uyuyo bakalım ne yapcaz....
sebnemcim masallah 3ncü ha....hadi bakalım

gecmis olsun canim cagan in disi de hayirli olsun bu arada dinlen sen de esin evdeyken..... bak bak sebneme masallah 3. yu yapacak sen de daha birsey yok himmmmmm cagan kardessiz mi olacak yazik ama yaaaa...

cok gecmis olsun deryacigim evi temizlicem diye hasatiniz cikiyor yahu birak daginik kalsin..ben kendimide evide dagittim artik yeni disiniz hayirli olsun cagan beycigim artik size gule gule isirmalar diyim ben...

nuran darisi nartanin basina ins..bak caganda cikarmis bi dis sira nartan'da ins..bu arada sen nasilsin nasil hissediyorsun kendini bebis geldi gelicek cantasi hazirmi

kizlar yaa valla 3. dusunuyorum ama simdi yaparsam tr gelemem eylulde gelmeyi dusunuyoruz ama hamile kalirsam ucaga almazlar tr den buraya karnim burnumda geldim onbes gun sonra dogurdum burda ama burdan rapor vermezler kimse goze almaz trde fazla sallamiyolar ya ..yasta geciyo bu iki sene icinde yaptim yaptim bi daha cesaret edemem aslinda efeden sonra bi tane dusuk yaptim dusmeseydi simdi bende hamis olacaktim sirf tr hayali beni caydiriyor hamislikten...simdi kardesimde hamile bi gonzales daha geliyo

Son düzenleme:

bizde 2 gecedir aynı durumdayız.sureklılık gostermiyor ama iki gecede sabaha karşı çığlık çığlığa uyanıyor.emzireyım diyorum olmuyor,su veriyorum olmuyor.ayaklarını çırpa çırpa ağlıyor.ilk gece anlamadım gaz olduğunu dunhavlu ısıtıp koydum karnına rahatladı.elimizde sallamak zorunda kaldık başka turlu susturamadıkbirsure sonrada buyuk adam gibi,gazını çıkardı
yediğinde içtiğnde olduğunu sanmıyorum,rahatlatıcı çayda içiriyorum gun içnde.hep peşimde mutfakta,banyo.yerlere oturuyor onda oluyor dıye duşundum.iki kat çorapda giydirsem işe yaramıyor galiba ayakkabı almam lazım ev için.nuran sen bulabildin mi?

tum bebişlerde bir diş faalıyetı var,guzunuz aydın.bizdede sorun olmadı azılar.kopeklerde sık sık uyandı mızıkladı.dişlr çıkıyor dıye seviniyoruz.onlar bizi ısırıyor:)sizinkılerde ısırıyor mu?mert sarılıp operken birdenbire yanak,burun,kulak neresi olursa ısırmaya saç yolmaya başlıyor.anneme gore sevgisini oyle ifade ediyormuş:27

uzun zamndır gelmiyorsun galiba tr ye.memleket hasreti buram buram geliyor oralardan.hayırlı olsun sebnemcim ya.iki arada bir derede kalmışsın.tr gelip gider sonrada hamile kalıverirsin inşallah.allah sağlık versinde hepsi olur.

nasıl yaptın o kurbayı kocamannn olmuş.

aynen canım çağanda hem ısırıyo hem saç yoluyo dün benim üstüme çıktı zıpladı zıpladı bide saçlarımı yoldu sonra indi üstümden rahatladı çocuk tabibu arada teşekkür ederim kızlar sizlerinde dişleri hayırlı olsun ...nurnacım çantanı hazırla artık seni rüyamda gördüm doğum yapmıştın aynı nartana benziyodu oğluşun....

gece yatmadan az kaşık maması yiyo
sonrada bikaç saat sonra ben biberon maması veriyorum ondanda azcık yiyo
sonra emiyo başkada bişey yok
gece mama yapınca uyanıp emmek istiyo mama yemiyo aç olabilir

kizlar beni korkutmayin daha canta hazirlamadim gunluk isler nartan derken hemen aksam oluyor elim de varmiyuor dogrusu cok usengec tembel oldum ciktim.... bu bidikta zamaninda gelsin iste abisi gibi....

sebnemcigim nezaman oldu canim bizimle tanisiyormuydun o zaman? hay allah olsaydi beraber doguruyor olurduk sanirim ama hayirlisi olsun isallah.... allahim gonlune gore versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…