kızlar ne kampanyası ya ben bidaha o kötü günleri yaşamak istemiyorummmmmm kafayı yerim zaten bugün işte test yapıcam dedim eşim yotur merak etme filan desede yok ben test yapıcam dedim almış getirdi bana yaptım rahatladım yok kızlar ya bende bu mide bulantıları olurken çocuk mocuk yok bi tane var ALLAHIM olmayanlara versinn
bence ilgi istiyo ben yanına oturup bizzt oynuyorum da gene de babasını anneannesini dedesini ev ahalisini tam tekmil aynı yerde istiyo tv açıksa da gidip dibinden bakıyo ekranına vuruyo bi şekilde kapattırıyo müzik dinliyoruz biz de en iyisi vallaslm kızlar nasılsınız ben berbatım hüma dün yemedi uyumadı ve bugünde yemedi sürekli çığlık atarak ağlıo istedii herşey olsun istio akşama kadar cep telefonuyla oynamak istiyo vermiyoruz bu sefer susmadan ağlıo eşim bağırı falan amannn offf büyüselerde dert anlatsalar heee...2.isterdim vazgeçtim sankiii
cnm ben de fazla arası olmasın diyorum aten 2-3 yaş olcak şimdi hamiş kalsam da ama kociş kararsız pek nazlı sanki o doğrucak taşıycak anlamadım annem de elim ayağım tutarken doğru bakayım ona da diyo ben de ikisine de haksızlık etmekten korkuyorum hakkıyla zaman ayırabilcek miyim acaba diyorum 3 yaşına kadar bana çok ihtiyacı var yaşım da 32 kardeşsiz de olmaz ne bileyim öyle kararsızım iştecagana kardes kampanyasi baslatalim :82: aslinda ikinci kardes kampanyasi daha dogru halka acik ...
bence pes pese olmasi hem bebekler icin hemde bizim icin daha iyi diye dusunuyorum bi tasla iki kus misali ikiside ciksin aradan :))en fazla bes seneye kadar bedenen yoruluruz.sonrasi mi? sonrada beyinen yorgunluk tabiison tavsiyem simdi istemiyorsaniz arayi fazla acmayin
ohhh biz nuranla kurtulduk darisi basiniza
ben haftada iki kez veriyorum zira günaşırı verince kızarıyo çenesi boynu her bebek farklı işte.ben de hergun yumurta verdim 6 aydan sonra dr a sordum yumurtaya kisitlama yok ama dedim herkes ya yarisini veriyor yada bir gun arayla veriyor o da yumurtada sinir yok 1 tane yiyebilir demisti... bir de bunye meselesi dedigin gibi....
şebnemcim sen yeterki aklına koy onlarıda yaparsın.borek açmış insan için tarhana yapmak ne yahu.ben o boreği hazır yufkadan sanmıştım,ona rağmen ne marifetlin hatun nar gibide kızarmış diye düşünmüştüm.birde sen açmışsın onune diyeyım diyecek soz yok.onunde saygıyla eğiliyorum koskoca kanadada (haritada çok yer kaplar ya ondan dedim:))yufka yok demek.alla alla,orda bir yufkacı dukkanı açılsa iş yaparmıkıne.eee ordaki insancıklar borek neyım yapmıyorlar mı,yemiyorlar mı.yoksa hepsi çok marifetlide kendileri mi açıyorlar????
ya bi tasla iki kus iste ne guzel..nasil olsa simdi geceleri kalkiyosun,is donusu onunla ilgileniyosun ee annende yaninda yap gitsin.cunku ara acilinca ugrasta ikiye bolunuyo..simdi biri icin degil ikisi icin uyanican ikisinede ayni yemegi yapican ama ara acilinca tam alisican rahatliga gene doneceksin eski guykusuaz gunlere zaman sen istesende istemesende her ikisinede ayiriliyor zaten kucugunu buyugunun golgesi gibi dusun..zaten hic ayrilmiyorlarki annesin sen tabiki hakkiyla vereceksin ilgini sevgini..bence ilgi istiyo ben yanına oturup bizzt oynuyorum da gene de babasını anneannesini dedesini ev ahalisini tam tekmil aynı yerde istiyo tv açıksa da gidip dibinden bakıyo ekranına vuruyo bi şekilde kapattırıyo müzik dinliyoruz biz de en iyisi valla
cnm ben de fazla arası olmasın diyorum aten 2-3 yaş olcak şimdi hamiş kalsam da ama kociş kararsız pek nazlı sanki o doğrucak taşıycak anlamadım annem de elim ayağım tutarken doğru bakayım ona da diyo ben de ikisine de haksızlık etmekten korkuyorum hakkıyla zaman ayırabilcek miyim acaba diyorum 3 yaşına kadar bana çok ihtiyacı var yaşım da 32 kardeşsiz de olmaz ne bileyim öyle kararsızım işte
ben haftada iki kez veriyorum zira günaşırı verince kızarıyo çenesi boynu her bebek farklı işte.
slm ben 2010 kasım annesıyım..tabı sız deneyımlı oldugunuz ıcın sızlere sormak ıstedım.bebegım su an 3 aylık ve grıp oldu dr. surup verdı ama bugunde sesı tamamen kısıldı.ve cok oksuruyo balgamdan dolayı ne yapmamı onerırsınız.bebegım aglıyo gozyası akıyo ama ses yok ıcım parcalanıyo.lutfen yardım
kızlar her gece kafayı yiyorum ya
yağızım geceleri yanımıza geliyo yerinde uyumuyo hadi ondan geçtim yanımızdada sürekli uyanıyo ııııııııı ııııııııı durmuyo anlamıyorum neyi var
dişleri şişmiş ama ne zamandır şişmişti 1 haftadır mızmız geceleri
gazımı oluyoki acep
ne etsem hiç bilemedim yardııııııııııııııııııım
slm kızlar nasılsınız bzde yemek yemem ve huysuzluk tam gaz devam ediyo...2.bebek için düşünceler baya almış başını gidiyo hehe benim yaşım daha 23 valla o yüzden fazla önemsemiyorum ama arayıda açmak istemiyorum eşim 3yıl sonra diyo e olup olmucağı belli değil kızıma aşılama ile kavuşum bakalım nasp en iyisi ben 3yaşında başlıyayım çalışmalara anca 4yaşında hamiş olurum hehe
kizlarrrrrrr oglusumun on iki disi olduuubugun gordum ustte iki tane azi disi cikmis,hemde biri sanirim bi kac gun olmus cikali ki otekinden daha buyuk biriside yeni patlamis... cok sukur ates agri olmadan cikiyor disleri darisi diger bebislere,ins onlarda agrisiz atessiz cikarirlar.....
slm kızlar nasılsınız bzde yemek yemem ve huysuzluk tam gaz devam ediyo...2.bebek için düşünceler baya almış başını gidiyo hehe benim yaşım daha 23 valla o yüzden fazla önemsemiyorum ama arayıda açmak istemiyorum eşim 3yıl sonra diyo e olup olmucağı belli değil kızıma aşılama ile kavuşum bakalım nasp en iyisi ben 3yaşında başlıyayım çalışmalara anca 4yaşında hamiş olurum hehe
allah kolaylik versin yemeyen cocuk cok zor,ins en kisa zamanda duzene girersiniz..cocuk icin en guzel yas valla ne guzel..acele etmeyede gerek yok..bizim yastan dolayi acelemiz varesimin geldi geciyo benimde gecmek uzere ucuncuyude dogurayim ciksin aradan diyorum
günaydın güzel kasım anneleri ve yaramaz kasım bebekleri...nasılsınız bakalım?çağan iyi 8nci dişimiz patlamış bugün gördüm
bende çok halsizim sırtım ve belim ağrıyo...eşim bugün izinli hava çok kötü yağmurlu ben alışveriş yapmak istiyorum sıkıldım evde ama şimdilik planımız yok çağan uyuyo bakalım ne yapcaz....
sebnemcim masallah 3ncü ha....hadi bakalım
kızlar her gece kafayı yiyorum ya
yağızım geceleri yanımıza geliyo yerinde uyumuyo hadi ondan geçtim yanımızdada sürekli uyanıyo ııııııııı ııııııııı durmuyo anlamıyorum neyi var
dişleri şişmiş ama ne zamandır şişmişti 1 haftadır mızmız geceleri
gazımı oluyoki acep
ne etsem hiç bilemedim yardııııııııııııııııııım
cok gecmis olsun deryacigim evi temizlicem diye hasatiniz cikiyor yahu birak daginik kalsin..ben kendimide evide dagittim artikyeni disiniz hayirli olsun cagan beycigim artik size gule gule isirmalar diyim ben...
nuran darisi nartanin basina ins..bak caganda cikarmis bi dis sira nartan'da ins..bu arada sen nasilsin nasil hissediyorsun kendini bebis geldi gelicek cantasi hazirmi
kizlar yaa valla 3. dusunuyorum ama simdi yaparsam tr gelemem eylulde gelmeyi dusunuyoruz ama hamile kalirsam ucaga almazlar tr den buraya karnim burnumda geldim onbes gun sonra dogurdum burda ama burdan rapor vermezler kimse goze almaz trde fazla sallamiyolar ya ..yasta geciyo bu iki sene icinde yaptim yaptim bi daha cesaret edemem aslinda efeden sonra bi tane dusuk yaptim dusmeseydi simdi bende hamis olacaktimsirf tr hayali beni caydiriyor hamislikten...simdi kardesimde hamile bi gonzales daha geliyo
tum bebişlerde bir diş faalıyetı var,guzunuz aydın.bizdede sorun olmadı azılar.kopeklerde sık sık uyandı mızıkladı.dişlr çıkıyor dıye seviniyoruz.onlar bizi ısırıyor:)sizinkılerde ısırıyor mu?mert sarılıp operken birdenbire yanak,burun,kulak neresi olursa ısırmaya saç yolmaya başlıyor.anneme gore sevgisini oyle ifade ediyormuş:27
sadece gecelerimi mizmizlik yapiyo..benim aklima ilk gelen acikmis olabilirmi acaba..dislerde yapabilir tabiki..dis jelleri var kullaniyormusun..gaz icinde kucuk sicak su torbalari var
ilik su koyup karnina koyarsan belki iyi gelir geceleri..aklima baska bi sey gelmiyor simdilik..gecmis olsun canim gunler gectikce huylarda degisiyo daha tam oturmadi huyu suyu uykusu yemesi iki yasina kadar degisiyo sabir lazim sabir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?