aynılar ya ama çağan konusmuyo ağzı laf dolu ama net hiç bi kelime çıkmıyo arada bi işine gelirse anne baba mama dede gibi söylüyo normalmi acaba dün tvde 1 yaşında bi çocuk gördüm takır takır konusuyo ya herşeye sözle tepki veriyo
anaaam kız bunlara ne oldu böyle herşeyin tadına bakmak istiyolar meraklılar...sigarayı bi yiyişi var görmen lazım
bebek fuarındaki deme bence o çocuk 1 yaşında değildi.belkı 22 aylık falandı ondan 1 yaşında demişlerdir.
derya sen yaptırdın mı tetonoz aşısını ve hamilelikten sonra yaptırmadım
yaptırdım canım bu ayda varmış geçen çağanı götürdüğümde hemşire benim aşı kartımı gördü aç kolunu hemen yapalım dedi bende oğlum durmaz ona kim bakıcak pazartesi gelirim dedim yarın gidip yaptırcam burda çok önem veriyolar aşıya galiba son aşım bu benim evet 5 tane olması lazım
ıyı yapmışsın.5 toz yapılınca omur boyu korunmuş olacaksın tetonozdan. ben 3 de kaldım yaptırayım bende
akşam yemeğe davetlıymişsiniz,hadi bugun yemek derdin yok:)
bizde dışarıya çıkacaktık yemeği de yer gelirdik.ama eşimin patrunununkvalidesi vefat etmiş. oraya gitti eşim.evdeyız bugun de.
bence ihmal etme canım bu kadar önemsediklerine göre vardır bi bildikleri..mert napıyo biz aksam gezmeye gidiyoruz önce eşimin yanına ordanda arkadaslara oturmaya
bugun ailece pazara gittik.mert çok seviyor pazarda gezmeyi.gelince meyvesini yedirdim uyuyor şımdi.ah ah bende çıkacaktım bugun ya kısmet değilmiş.kendime bluz almıştımgeçen hafta denemeden buyuk geldi onuda değiştirmem lazım
evet canım bende sana yazmıştım sen bana yazmışsın o sırada..evet yemek derdim yok ama dünden yemeğim vardı çağanın çorbası vardı bize yapılacaktıı çorba sadece.... başınız sağolsun canım ALLAH rahmet eylsein
ooo güle güle giy canım neyse sağlık olsun baska zaman çıkarsın ben dünde gezmedeydim annemlere gittim gezdik biraz ama hava çok soğuktu bugün nasıl bilmiyorum ..meralcim foxsta bambaska diye bi proğram var hemen açabilirmisin tvyi bi bak lütfen
anca açabildim reklam var.akıllı kumanda mı ne almış eşim daha algılayamadım anca çozdum,teknoloji özurluyumdur de.kadını değiştirmişler saç baş hoş olmuş.
evt süper olmuş bizdemi gitsek acep?
nartanin iyi olduguna sevindim canim yaa onlar hasta olunca anne olarak bizimde hayatimiz karariyor degilmi..aman onlara bisi olmasinda...kiz her yerde soyleme oyle oglusum yiyor diye nazar edicen valla..bebeklere en cok anne baba nazari degermis derler maasallah nartanasebnemcigim sezeryani dr tercih etti cok asagidaydi falandi filandi nartan mucize bebekti korktu allah korusun birsey olur mu diye sonuc sezeryan ben ikisnden de tirsiyordum dogrusu.... nartan iyi masallah istahi yerinde bugun aksam yemegini bitirdi israr ediyor biraz daha ver diye sasirdim ahhh dedim oglusum sen yeterki iste annen kurban olur sanabenim burun da tikali bir tuzlu suyla gargara hazirlar burundan da cekersem birseycigim kalmaz.....
simdi ablasi uyuttu kac gundur ilk baslarda itiraz atse de ablasinda uyumaya basla alisti sayilir baya rahatim yine de iyi degilim belim karnim geceleri uyuyamama basladi saga donsem olmuyor sola yatsam agriyor iste tosbaaaaa misali idare ediyorum kocam yok ya aslinda iyi laf aramizda koca yatakta anca sigiyorum bu koca karinla...
efede gecen gun babasdinin sigarasini almis parcalamis birini azcik yemis ama pek memnun kalmasa gerek ciyak ciyak agliyodu :)))tutun azini yakmis aci heralde..günaydın kızlar nasılsınız?bebişler bugün daha iyidir umarım biz daha iyiyiz ama muzurluğa tam gaz devam ediyoruz
sabahleyin eşim wcdeydi bende çağana süt ısıtıyodum çağan odadaydı arabasıyla oynuyo sandım hiç sesi çıkmıyodu sen koltuğun tepesine çık babasının sigara paketini bul koltuğa otur hepsini çıkar bi kaçını parçalamış ısırıyodu yemiş biraz bişey olurmu kızlar?bide kahkaha atıyo iyi bişey yapmış gibi ya artık daha yaramaz oldu hiç yalnız bırakamıyoruz aklı hep muzurlukta
ciss olmadan cisss tan fazla kormuyor bu bidiklar :)) gecen gun yemek yapiyorum bizimkide firinin kapaginda cikmis saga sola karisiyo..yemegi ocaktan indirmistium sogumaya yuz tutmus ama ilikti aldim on tarafa koydumki eli yansin hafif bi daha cikmasin oaraya diye ama el deydirecegine dur ciss yapma diyesiye op sen tencereyikitap okuyamıyorum izin vermiyor
kitabı elime alınca çekip alıyo
yağız 10 kelimeye kadar söylüyo ama öyle işine gelirse söylüyo
istemezse hiçbişey söyletemiyorum yaptırmıyorum
cıss yağızda biliyo söylüyo ama uygulamıyo
önceleri cıss deyince korkardı şimdi hiç takmıyo vallahi
yooook canım yooooooooknartanin iyi olduguna sevindim canim yaa onlar hasta olunca anne olarak bizimde hayatimiz karariyor degilmi..aman onlara bisi olmasinda...kiz her yerde soyleme oyle oglusum yiyor diye nazar edicen valla..bebeklere en cok anne baba nazari degermis derler maasallah nartana
ben hamileyken cok gariptir uclu koltukta rahat ederdim koca yatak bana rahatsiz gelirdi nedense..belki son uc ayimi uclu koltukta gecirdim..ben ikisinide normal dogum yaptim ne yalan soyliyim cok acayip bir duygu gene olsa gene yaparim dedirten :)ama bu kisiye gore degisiyor tabii
efede gecen gun babasdinin sigarasini almis parcalamis birini azcik yemis ama pek memnun kalmasa gerek ciyak ciyak agliyodu :)))tutun azini yakmis aci heralde..
ciss olmadan cisss tan fazla kormuyor bu bidiklar :)) gecen gun yemek yapiyorum bizimkide firinin kapaginda cikmis saga sola karisiyo..yemegi ocaktan indirmistium sogumaya yuz tutmus ama ilikti aldim on tarafa koydumki eli yansin hafif bi daha cikmasin oaraya diye ama el deydirecegine dur ciss yapma diyesiye op sen tencereyiee hafiften cisss oldu tabii ama allahtan bisey olmadi tam hissetmedi ama cok korktu simdi ne yanasiyo ocaga nede elliyo ciss dedimmi pirrrr kaciyo ordan..
bir musubet bin nasihattan iyidir derler ya onun gibi iste acimadan anlamiyolar keratalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?