2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar
ben bugün işe geç gidicem şükür ki geç gidicem zira dün gece gene sabah 6.20 olduydu hala uyanıktık anne oğul. dn gece 22de uyudu amennaaa sonra gece 12.30da uyandı bi daha sürekli zırladı hadi kulak çekiştiriyo dişten anladık bi de öksürük eklendimi bunun üstüne her öksürüşünde uyanıp anneeee diye oturdu beni çağırdı yat kalk nevrim döndü yanımıza aldım kucağımda pışpışladım sarıldım gezdirdim sabahad ek mezirdim ama yok yok su da içirdim ama yokkk valla bıktım doktora taşınmaktan bu aralar her hafta doktordayız ordan da mikrop kapıyo neticede hastaneye gidiyoruz zorda kalmadıkça gitme taraftarı değilim ya ne yapıcam ben birazdan işe gidicem 3.30a kadar işteyim tabii beyfendi hor hor uyuyo şimdiiii olan gene bana oldu nası kesicem öksürüğünü peditus var evde anneme söylicem onu içirsin bi de turp bal reçetesini yaptıydı ondan vericek daha ne yapıcaz bilmiyorum
bu arada dün oğlumla avmdeki oyuncaklara gittik artık arabasına binmiyo bırakıyoruz yere pıtır pıtır kafasına göre koşturuyo müzik sesi duydumu kollarını kaldırıp dizlerini büke büke oynuyo:) elinden tutalım diyoruz tutturmuyo özgürlükçü:))) bide dün yanıma balık kraker aldıydım minik mama kavanozuna koyduydum ondan kendisi parmaklarını büke bke kibarca adıp tek tek yedi:) çok şekerdi yaaaaa oyuncak arabalara bindi geldik işte bi de akşama içti çorbasını gayet iyiydik artık her gece süt de içiyoruz ama bu sıkıntısına bi çözüm bulmam lazım cuma gecesi pek öksürmedi iki kez uyandı mucize gibiydi ct pazar zırt pıt uyandı hadi yanımıza alıştı dicem ama öyle de deil biliyorum öksürdükçe uyanıyo napiyim kızlar bana bi akıl verin

günaydın canım ALLAH yardımcımız olsun aynı sorun bizdede var dün hiç uyutamadım aksma erken uyur herhalde dedim gündüz uykusuna yatmayınca aksam 8 e çeyrek kala uyudu tamam uyanmaz derken 8.30 da bi uyandı uyutana askolsun salla salla nevrim döndü eşim geldi gece 12 oldu hala tık yok ben artık ağlıyorum sinirimden bide sesi kısılmışş ağlıyoda ağlıyo eşim hadi arabayla gezdirip uyutalım dedi arabaya bindik gece gece tık yok etrafı izliyo eşimde bende dua eder olduk uyusun diye çok şükür tam 1 saat gezdikten sonra uyudu eve geldik bizde yattık hemen sabahın köründe yine kalktı ama nasıl dayanıyo anlamıyorum yaaaaaaaaa

ay cnaım yaaaaa niye uyumuyo bu sıpalar... vardır bi nedeni dimi? bi sıkıntıları mı var dişten mi karnımı ağrıyo bişi olması lazımmm biz öksürüğe bağlıyoruz gece kalksa sorun deil ama ağlıyo durmuyo kucakta dikiliveriyo valla ışığı açsam kesin uykusunu dağıtıp oyuna sarıcak napmalı bilmiyorum ama bişiler yapmamız lazım olmaz böyle ben bu kafayla nası ders anlatıcam ya bi dünya oldu kafam

selam kizlar isiniz cok zor vallahi neyse ki nartan im annesi hamis diye bir yatiyor 8.30-9 gibi sabaha uyaniyor masallah gecen cok yagmur vardi gok gurultusu onda bir agladi beraber yattik odasindaki yatakta o kadar o da normal tabi gece uykulari normale bindi sukur ekstra bir durum olmazsa sabaha kadar uyuyor nartan bidigim....

bak sen su ozgurlukcu haylaza,pitir pitir kosarmista,dans edermis amanda amannnn tutana ask olsun oksuruk varken sut,hele balli sut icilmesi bogazda daha cok gicik yapmasina ve oksurugu arttirmasina sebeb oluyomus..benim oglanda oyle olurdu sutu keserdim oksurugu gecene kadar..bide gece uykusuna yatacagi zaman karabiber bal karistirip sirtina ve dosune (gogus kismi) surerim..gecene kadar boyle yaparim..sende bi dene ins kisa zamanda gecer..kulagini cekmesi sadece disten olmaya bilir parmaginla kulagina biraz bastir eger orali olmazsa demekki kulagi iyidir yok eger cani aciyor gibi kaciyorsa kulakta agri var demektir..bazen burun akintisi iceri akip kulagi agritiyor...allah kolaylik versin sekercigim...
bide su linkte bi kap var turkiyede buyuk magazalara bak belki vardir bilmiyorum cok kullanisli bisey disari cikarken veya evde icine taneli bisey koyuyosun dokulmeden cocuk rahatlikla alip yiyebiliyo..kavanoz tehlikeli kirilir allah korusun cok korkarim camdan

Munchkin: Snack Catcher®

offf canim yaaa gercekten cok zor alah kolaylik versin hepimize..sabirli ol sen, senin stresinde yansir caganda huzursuz olur..gecicek ins..cocuklar donem donem boyle degisiklikler yasar sonra tekrar rayina oturur..efe efendide bi kac gundur yemesi uyumasi sasti..gec yatip erken kalkar oldu..yokk zaten erken kalkiyodu ama en azindan erken yatiyodu..simdi oniki bir hele gecen gece sinir oldum ikide biraktim babasina yattim.. dorde geliyomus uyudugunda oda artik babasi zorlaya zorlaya uyutmus. .. neyse gecer ins bu kasim haylazlari degistimi hepsi degisiyor iyi oldumu hepsi iyi oluyo baglari var galiba

aaaa kimseler uğramamış kız nuran doğurdunmu yoksa?
merallll hadi nuran hamile doğumu geldide sen nerdesin ya?
sebnem sende şimdi napıyosun acaba saaat kaç orda efeyle mircana yeni tariflermi deniyosun anacım?
nagihan ve diğer arkadaslar sizlerde yoksunuz nerdesiniz anacımmmmm?
biz bugün arkadasıma gittik oğlumla uyku sorunumuz devam ediyo bende çıldırıyorum tabiki...yarında eşim izinli çağanı anneme bırakıyoruz ve gezmeye alışverişe gidiyoruzzzz ohhh be biraz kafamı dinliycem

yok sekerim daha dogurmadim aslinda 25 mart istiyorum ama kocam o zaman bebegin yaninda ancak 2 gun kalabilecekmis onun icin 23 unde olacak mecburen offf yani kocasinin isine gore cocuk doguran da ben varimdir heralde yani sinir oluyorum ama elimden birsey gelmiyor oyle yogun ki neredeyse dogumda burada olamayaczakk

sen de esinle cik dolas kafani bosalt iyi gelir umarim biraz enerji toplarsin

ahanda güzel hamiş gelmiş ama doğurmamış...
kız çok güldüm sana kocasına göre doğum yapacakmış hay sen çok yaşa emii
evet canım dolşıcam alışveriş yapıcam gezicem ohhh keyif yapıcam...

yap yap canim hakkinidir son zamanlarda cok bunaldin benim yerime de gez cunku artik oyle fazla fazla gezemiyorum agirlastim nede olsa sunun surasinda 22 gunum kaldi booooo booooooo nasil olacakkk ne olacak heyecan dorukta anlayacagin.....

yap yap canim hakkinidir son zamanlarda cok bunaldin benim yerime de gez cunku artik oyle fazla fazla gezemiyorum agirlastim nede olsa sunun surasinda 22 gunum kaldi booooo booooooo nasil olacakkk ne olacak heyecan dorukta anlayacagin.....

kız dur bende heyecan yaptım vallaha...sanki ben doğurcam.tamam canım senin yerinede gezerim ben doğum yapmadan bigün önce annem tas düşürdü onu hastaneye götürdüm bide rafkatçı olarak kalmıştım ben çok geziyodum herkes benimle dalga geçiyodu çarsıda doğurcan diye ama drumda sürekli yürüyeceksin diyodu..

selam kızlarr oğluşum uyudu bakalım kaçta kalkacak dün gece tam uyuduydu emdi bi daha yattı bi köpek havlaması korktu ağladı geldi yanımızda uyudu gene:) ne güzel yerinde uyuyodu mışıl mışıl...alsında eşimin işgüzarlığı ağlayınca koşup getirdi yanımıza. sonra da sabah şikayet ediyo her yerim ağrıyo rahat yatamıyorum die.
ay ne güzel az kalmış doğumuna:) ferah tut içini şekerim

burdayim deryacigim pek yazamiyorum ama okuyup cikiyorum bu siralar benimkiler pek durmuyor yaramazlik hat safhada gecen telde konusuyorum bi baktimki evin heryeri pirinc bulgur mercimek dokmus sacmislar ilk defa boyle bi sey yasadim yani su annelik hayatimda...onun disinda ev cocuklar derken gercekten cok yoruluyorum aksama hasatim cikiyor yatagin yolunu zor buluyorum..sen nasilsin canim cagan nasil iyimi..ins hersey yolundadir

nurancigim benide guldurdun kiz valla kocasinin isine gore doguran ilk sen olucan bu gidisle..sende dikkat et kendine az zamanin kalmis..nartan nasil iyimi.. meralden de ses seda yok ne burda ne facede ala alaaa nazara mi geldik nolduk ayol tek tuk yazisiyoduk ne guzel

merhaba kızlar nasılsınız
bizim hayatımız rutininde sayılır eymenin 9 yerine 11de uyuması ve sabah 6:50 uyanması dışında sanki işe gidecek yavrum bide artık hızına yetişemiyorum babasıyla dans etmeler çekyat tepesinde zıplamalar popon nasıl yapıyo diyince dudaklarıyla pırt yapması herşey herşey süper ammaaa iki sorun varki 1.baba baba siye dolaşıyo hemde çok güzel söylüyo eşimde sırıta sırıta efendim oğlum diyo beni gıcık etcek ya
2.si ben çok sabırsız bir insanım bu aralar eymene çok sesimi yükseltiyorum uyku gözünden akıyor uyumamak için ağlıyor ağlamada ağlama olsa gözde yaş yok ve hala geceleri çok uyanıyo

selam kızlar geldim işten oğlan uyuyo size bakiiim dedim ama kimse yok ortada neyse yazayım ben elbet birileri okuycak:)

bizim öksürük aynen devam ediyo artık dra gitsek mi diyorum ama sık sık dr a gitmek de istemiyorum zira orda da mikrop kapıyo offff

dün akşam gene az uyandı sayılır 5 kez uyandı buna da şükür diyorum napiim böyle gitçek bizim uykumuz heralde kader:)

bugün oğlan dışardan gürültüler duymuş babaaaa demiş (erkek sesleri duymuş) annem de baba işte yavrum onlar baba değil amca demiş hemen biizmki ancaaaa demiş

ay böyle sıkıp sıkıp ısırmak istiyorum öyle şeker oldu ki

geçmiş olsun şekercik.şebnemin de yazdığı ballı karabiber formulunu denedin mi gerçekten etkili.
şekerliklerine diyecek yok valla her gun yenibirseyle karşımıza çıkıyorlar.maşallah kuzulara.

pazartesi annemdeyim sonrada pcde sorun çıktı,nete giremedim bugun halletildişimdi mert ağlıyor gelirim yıne yazacaklarım varrr

Selam arkadaslarım dert ortaklarım benim erken dogum riskim cikti nst ye girdim sancı cikti resmen Dr bu gece burada kal dedi simdi eve gidince yatmazsin dedi ben kabul etmedim eve geldim sancılarım devam dogumu geciktirici hap alıyorum ve surekli yatıyorum telefondan yazıyorum su an ve bebeğim ne kadar kalırsa kar deyip olabildiğince yatmaya calisiyorum ugrayamazsam merak etmeyin diye yazdım.... Hepiniz çok iyi olun... Hepinizi öpüyorum dualarınızı da esirgemeyin lutfen .....

canım arkadaşım tabikide dualarımız seninle sen yatmana bak inş üzmez annesini bebeğin olumlu düşün herşeyi sakın kalkma herşeyin hayırlısı olsun

canım benim ballı karabiberi yemez ki bizim sıpa turplu balı bile zorla içiriyoruz yudum yudum anca gidiyo

canım benim bozma moralini umarım her şey yolunda gidecek bebek ne zaman geleceğini bilir sen dinlenmene bak şekerim oldu mu? dualarım seninleee

canım benim hiç sıkıntı etme rabbim kolaylığını verir inş dualarımız seninle...kendinede bebişimizede iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…