günaydın kızlar
ben bugün işe geç gidicem şükür ki geç gidicem zira dün gece gene sabah 6.20 olduydu hala uyanıktık anne oğul. dn gece 22de uyudu amennaaa sonra gece 12.30da uyandı bi daha sürekli zırladı hadi kulak çekiştiriyo dişten anladık bi de öksürük eklendimi bunun üstüne her öksürüşünde uyanıp anneeee diye oturdu beni çağırdı yat kalk nevrim döndü yanımıza aldım kucağımda pışpışladım sarıldım gezdirdim sabahad ek mezirdim ama yok yok su da içirdim ama yokkk valla bıktım doktora taşınmaktan bu aralar her hafta doktordayız ordan da mikrop kapıyo neticede hastaneye gidiyoruz zorda kalmadıkça gitme taraftarı değilim ya ne yapıcam ben birazdan işe gidicem 3.30a kadar işteyim tabii beyfendi hor hor uyuyo şimdiiii olan gene bana oldu nası kesicem öksürüğünü peditus var evde anneme söylicem onu içirsin bi de turp bal reçetesini yaptıydı ondan vericek daha ne yapıcaz bilmiyorum
bu arada dün oğlumla avmdeki oyuncaklara gittik artık arabasına binmiyo bırakıyoruz yere pıtır pıtır kafasına göre koşturuyo müzik sesi duydumu kollarını kaldırıp dizlerini büke büke oynuyo:) elinden tutalım diyoruz tutturmuyo özgürlükçü:))) bide dün yanıma balık kraker aldıydım minik mama kavanozuna koyduydum ondan kendisi parmaklarını büke bke kibarca adıp tek tek yedi:) çok şekerdi yaaaaa oyuncak arabalara bindi geldik işte bi de akşama içti çorbasını gayet iyiydik artık her gece süt de içiyoruz ama bu sıkıntısına bi çözüm bulmam lazım cuma gecesi pek öksürmedi iki kez uyandı mucize gibiydi ct pazar zırt pıt uyandı hadi yanımıza alıştı dicem ama öyle de deil biliyorum öksürdükçe uyanıyo napiyim kızlar bana bi akıl verin
günaydın canım ALLAH yardımcımız olsun aynı sorun bizdede var dün hiç uyutamadım aksma erken uyur herhalde dedim gündüz uykusuna yatmayınca aksam 8 e çeyrek kala uyudu tamam uyanmaz derken 8.30 da bi uyandı uyutana askolsun salla salla nevrim döndü eşim geldi gece 12 oldu hala tık yok ben artık ağlıyorum sinirimden bide sesi kısılmışş ağlıyoda ağlıyo eşim hadi arabayla gezdirip uyutalım dedi arabaya bindik gece gece tık yok etrafı izliyo eşimde bende dua eder olduk uyusun diye çok şükür tam 1 saat gezdikten sonra uyudu eve geldik bizde yattık hemen sabahın köründe yine kalktı ama nasıl dayanıyo anlamıyorum yaaaaaaaaa
günaydın kızlar
ben bugün işe geç gidicem şükür ki geç gidicem zira dün gece gene sabah 6.20 olduydu hala uyanıktık anne oğul. dn gece 22de uyudu amennaaa sonra gece 12.30da uyandı bi daha sürekli zırladı hadi kulak çekiştiriyo dişten anladık bi de öksürük eklendimi bunun üstüne her öksürüşünde uyanıp anneeee diye oturdu beni çağırdı yat kalk nevrim döndü yanımıza aldım kucağımda pışpışladım sarıldım gezdirdim sabahad ek mezirdim ama yok yok su da içirdim ama yokkk valla bıktım doktora taşınmaktan bu aralar her hafta doktordayız ordan da mikrop kapıyo neticede hastaneye gidiyoruz zorda kalmadıkça gitme taraftarı değilim ya ne yapıcam ben birazdan işe gidicem 3.30a kadar işteyim tabii beyfendi hor hor uyuyo şimdiiii olan gene bana oldu nası kesicem öksürüğünü peditus var evde anneme söylicem onu içirsin bi de turp bal reçetesini yaptıydı ondan vericek daha ne yapıcaz bilmiyorum
bu arada dün oğlumla avmdeki oyuncaklara gittik artık arabasına binmiyo bırakıyoruz yere pıtır pıtır kafasına göre koşturuyo müzik sesi duydumu kollarını kaldırıp dizlerini büke büke oynuyo:) elinden tutalım diyoruz tutturmuyo özgürlükçü:))) bide dün yanıma balık kraker aldıydım minik mama kavanozuna koyduydum ondan kendisi parmaklarını büke bke kibarca adıp tek tek yedi:) çok şekerdi yaaaaa oyuncak arabalara bindi geldik işte bi de akşama içti çorbasını gayet iyiydik artık her gece süt de içiyoruz ama bu sıkıntısına bi çözüm bulmam lazım cuma gecesi pek öksürmedi iki kez uyandı mucize gibiydi ct pazar zırt pıt uyandı hadi yanımıza alıştı dicem ama öyle de deil biliyorum öksürdükçe uyanıyo napiyim kızlar bana bi akıl verin
günaydın canım ALLAH yardımcımız olsun aynı sorun bizdede var dün hiç uyutamadım aksma erken uyur herhalde dedim gündüz uykusuna yatmayınca aksam 8 e çeyrek kala uyudu tamam uyanmaz derken 8.30 da bi uyandı uyutana askolsun salla salla nevrim döndü eşim geldi gece 12 oldu hala tık yok ben artık ağlıyorum sinirimden bide sesi kısılmışş ağlıyoda ağlıyo eşim hadi arabayla gezdirip uyutalım dedi arabaya bindik gece gece tık yok etrafı izliyo eşimde bende dua eder olduk uyusun diye çok şükür tam 1 saat gezdikten sonra uyudu eve geldik bizde yattık hemen sabahın köründe yine kalktı ama nasıl dayanıyo anlamıyorum yaaaaaaaaa
aaaa kimseler uğramamış kız nuran doğurdunmu yoksa?
merallll hadi nuran hamile doğumu geldide sen nerdesin ya?
sebnem sende şimdi napıyosun acaba saaat kaç orda efeyle mircana yeni tariflermi deniyosun anacım?
nagihan ve diğer arkadaslar sizlerde yoksunuz nerdesiniz anacımmmmm?
biz bugün arkadasıma gittik oğlumla uyku sorunumuz devam ediyo bende çıldırıyorum tabiki...yarında eşim izinli çağanı anneme bırakıyoruz ve gezmeye alışverişe gidiyoruzzzz ohhh be biraz kafamı dinliycem
yok sekerim daha dogurmadim aslinda 25 mart istiyorum ama kocam o zaman bebegin yaninda ancak 2 gun kalabilecekmis onun icin 23 unde olacak mecburen offf yani kocasinin isine gore cocuk doguran da ben varimdir heralde yani sinir oluyorum ama elimden birsey gelmiyor oyle yogun ki neredeyse dogumda burada olamayaczakk
sen de esinle cik dolas kafani bosalt iyi gelir umarim biraz enerji toplarsin
ahanda güzel hamiş gelmiş ama doğurmamış...
kız çok güldüm sana kocasına göre doğum yapacakmış hay sen çok yaşa emii
evet canım dolşıcam alışveriş yapıcam gezicem ohhh keyif yapıcam...
yap yap canim hakkinidir son zamanlarda cok bunaldin benim yerime de gez cunku artik oyle fazla fazla gezemiyorum agirlastim nede olsa sunun surasinda 22 gunum kaldi booooo booooooo nasil olacakkk ne olacak heyecan dorukta anlayacagin.....
selam kızlar geldim işten oğlan uyuyo size bakiiim dedim ama kimse yok ortada neyse yazayım ben elbet birileri okuycak:)
bizim öksürük aynen devam ediyo artık dra gitsek mi diyorum ama sık sık dr a gitmek de istemiyorum zira orda da mikrop kapıyo offff
dün akşam gene az uyandı sayılır 5 kez uyandı buna da şükür diyorum napiim böyle gitçek bizim uykumuz heralde kader:)
bugün oğlan dışardan gürültüler duymuş babaaaa demiş (erkek sesleri duymuş) annem de baba işte yavrum onlar baba değil amca demiş hemen biizmki ancaaaa demiş
ay böyle sıkıp sıkıp ısırmak istiyorum öyle şeker oldu ki
canım benim ballı karabiberi yemez ki bizim sıpa turplu balı bile zorla içiriyoruz yudum yudum anca gidiyogeçmiş olsun şekercik.şebnemin de yazdığı ballı karabiber formulunu denedin mi gerçekten etkili.
şekerliklerine diyecek yok valla her gun yenibirseyle karşımıza çıkıyorlar.maşallah kuzulara.
pazartesi annemdeyim sonrada pcde sorun çıktı,nete giremedim bugun halletildişimdi mert ağlıyor gelirim yıne yazacaklarım varrr
canım benim bozma moralini umarım her şey yolunda gidecek bebek ne zaman geleceğini bilir sen dinlenmene bak şekerim oldu mu? dualarım seninleeeSelam arkadaslarım dert ortaklarım benim erken dogum riskim cikti nst ye girdim sancı cikti resmen Dr bu gece burada kal dedi simdi eve gidince yatmazsin dedi ben kabul etmedim eve geldim sancılarım devam dogumu geciktirici hap alıyorum ve surekli yatıyorum telefondan yazıyorum su an ve bebeğim ne kadar kalırsa kar deyip olabildiğince yatmaya calisiyorum ugrayamazsam merak etmeyin diye yazdım.... Hepiniz çok iyi olun... Hepinizi öpüyorum dualarınızı da esirgemeyin lutfen .....
Selam arkadaslarım dert ortaklarım benim erken dogum riskim cikti nst ye girdim sancı cikti resmen Dr bu gece burada kal dedi simdi eve gidince yatmazsin dedi ben kabul etmedim eve geldim sancılarım devam dogumu geciktirici hap alıyorum ve surekli yatıyorum telefondan yazıyorum su an ve bebeğim ne kadar kalırsa kar deyip olabildiğince yatmaya calisiyorum ugrayamazsam merak etmeyin diye yazdım.... Hepiniz çok iyi olun... Hepinizi öpüyorum dualarınızı da esirgemeyin lutfen .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?