ay ben de yedircem sanıyordum iyi ki yedirmemişim çocuk napardı acabanurancım dualarımız seninle tabiki,bol bol dinlen.biraz daha kalsa iyi olur ama erken gelmek isterse ufaklık bu saatten sonra allahında izniyle bir sıkıntı olmaz. şekercik ballı karabiberi yedirmeyeceksin.sadece sırtına veye gogsune yatmadan once sureceksin.iki tarafa birden surulmemesi onemlı.misafir gelecekmiş bu saatte haber veriyorlar,allahım ne diyeyım ben onlara.
ay canımo kuzu benim iştenuran cnm inş. biraz daha kalır iyice büyür
ama erken bile gelse hiç dertlenme allahın izniyle sen onu çabucak toparlarsın
öksüren kuzuya geçmiş olsun ben çaresini şöle buldum kış başında kestane balı aldım 1 kaşık kestane balı +3-5 damla limon+1 kaşık zeytinyağı karıştırıp kuzya gün içinde sbh öle akşam yedirdim hatta yatmadanda hepsi faydalı sonuçta öksürüğe çok iyi geliyor kestane balı zaten ilaç niyetine
kestane balı bulamasan bile çiçek balıyla mutlaka yap
seneyede allah ksımet ederse kış başı ilk işim kestane balı temin etmek olucak bursada bol olmasına rağmen çok pahalı
Selam arkadaslarım dert ortaklarım benim erken dogum riskim cikti nst ye girdim sancı cikti resmen Dr bu gece burada kal dedi simdi eve gidince yatmazsin dedi ben kabul etmedim eve geldim sancılarım devam dogumu geciktirici hap alıyorum ve surekli yatıyorum telefondan yazıyorum su an ve bebeğim ne kadar kalırsa kar deyip olabildiğince yatmaya calisiyorum ugrayamazsam merak etmeyin diye yazdım.... Hepiniz çok iyi olun... Hepinizi öpüyorum dualarınızı da esirgemeyin lutfen .....
veee dün eve bir gittim oğlumun vücudu kızamık gibi hemen acile gittik ateşi dün düşmüştü kan tahlili vs 6.hastalık olmuş oğlum 3gün agır ateş sonrası deri döküntüsüymüş belirtisi ama hala bitkin yavrum bunada şükür diyorum ne olduğunu öğrendik sonunda hiç değilse haftasonuna denk geldide yanındaydım
çok geçmiş olsun nagihancım .ALLAH acil şifalar versin sen nasılsın?
kadınlar gununuz kutlu olsun hatun kişiler.bir gun kadınlarla erkekler eşit şartlara sahip olurlarda kadınlar gunune gerek kalmaz yada erkekler gunude olur umarım
nuran iyiymiş evde dinleniyormuş,erken doğum riski var demiş doktor.
nagihan geçmiş olsun eymen kuzusuna.5. ve 6. hastalık çok duyar oldum.kızamık gibi ama daha basiti sanırım.biraz araştırayım ben.:)
tşk edrim kızlar iyi dilekleriniz için 6.hastalık 3 gün ağır ateş sonrası ateşin sona ermesi ve vucun kırmızı döküntüleriyle ortaya çıkıyo ve bu 3 günde hiçbir tahlilde bilinmiyo nitekim biz cuma akşamı ve pazar sabahı acile götürdük idrar tahlilinde çıkmadı belki kana baksalardı çıkardı kızarıklıklar kaşınmıyo çok şükür 2-3güne geçermiş ama çocuğun halsizliği iştahsızlığı devam edermiş ki ediyodaher çocuk 4 yaşına kadar mutlaka geçirir dedi dr bir dahada olmazmış vücut bu hastalıkla bağışıklık sağlıyomuş
5.hastalıksa 5-15yaş arasında olabiliyomuş dr dedi bu hastalığın bir derece daha ağırıymış Allah'ım yavrularımızı korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?