2009 Kasm Anneleri

nurancım dualarımız seninle tabiki,bol bol dinlen.biraz daha kalsa iyi olur ama erken gelmek isterse ufaklık bu saatten sonra allahında izniyle bir sıkıntı olmaz. şekercik ballı karabiberi yedirmeyeceksin.sadece sırtına veye gogsune yatmadan once sureceksin.iki tarafa birden surulmemesi onemlı.misafir gelecekmiş bu saatte haber veriyorlar,allahım ne diyeyım ben onlara.

nuran cnm inş. biraz daha kalır iyice büyür
ama erken bile gelse hiç dertlenme allahın izniyle sen onu çabucak toparlarsın

öksüren kuzuya geçmiş olsun ben çaresini şöle buldum kış başında kestane balı aldım 1 kaşık kestane balı +3-5 damla limon+1 kaşık zeytinyağı karıştırıp kuzya gün içinde sbh öle akşam yedirdim hatta yatmadanda hepsi faydalı sonuçta öksürüğe çok iyi geliyor kestane balı zaten ilaç niyetine
kestane balı bulamasan bile çiçek balıyla mutlaka yap
seneyede allah ksımet ederse kış başı ilk işim kestane balı temin etmek olucak bursada bol olmasına rağmen çok pahalı

ay ben de yedircem sanıyordum iyi ki yedirmemişim çocuk napardı acaba

ay canımo kuzu benim işte saol şekerim denicem hatta bu aralar babam da çok öksürüyo ona da uyguluycam :)

nurancigim dualarim seninle hayatim ins bebis zamaninda gelir ben fazla yazamiyorum ama her gun girip okuyup cikiyorum hemen .hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz canim. allaha emanet ol opuyorum...
kizlar sizide cok cok opuyorum

slm kızlar nerelerdesiniz ya kimse yokmu?benim arkadasım gelecek onu bekliyorum hava güzelken sıpaları gezdircez biraz..

oh derya'cım ne guzel yapmışsınız?burdada hava guzeldi.çıkarayım mert'i dedim ama üşendim giyinmeye,giydirmeye:)mutlu mesut oğlumla evde zaman geçirdik.yarın iyi olurda hava,eşimle çıkarız inşallah.
mert 12 kilo olmuş,boyunu oğrenemedim durmadı.kendi yontemlerimle olçeceğim artıkın.yemek yemede sorunumuz yok çok şukur ne yaprsam,onune ne kadar koyarsam hepsini yiyor.yıyor ama uğraşmam gerekiyor açıkçası.tv izliyor((hiç istemesemde),ya da masasının onune oyuncaklar koyuyorum onlarla oynarken ben yediriveriyorum.ona kalsa 2 kaşıktan sonrasını yemiyecek :)

muzık duydumu dayanamayıp,kıvırtan,elleriyle tempo tutan.mırıl mırıl şarkı soyleyen bir oğlum var.kime çektı bu çocuk,hiç anlamadım.hiç beceremem oynamayı.:)
son gunlerdeki kelımelerimiz ayakbabı ve çirkin:)onu çirkin diye sevenlere çirkin diyor o da.ilk uzun cumlemiz anne hadi aç.aç kelimesini gunde 100 kere kullanıyor herhalde kapı için,çekmeceler için,gogsum için:)emmeye yıne düştü gunduzde emmek istiyor geçen hafta gogus uçlarım iflas etmiş durumdaydı.resmen acıdan yandılar,o emdi ben ağladım

nurann arada yaz,son durumun hakkında bizi haberdar et.

tum kuzuları opuyorum,onlara iyi bakınn

slm kızlar nasılsınız?ben biraz halsizim havalardan galiba..
nuran doğum yaptımı acabahiç uğramamış
meralcim ben geldim ama sen yoksun
diğer kızlarda yoklar ufff topiğimiz boş kaldı yaaaaaaaaaaaaaaa

nuran'ı bende çok merak ediyorum.face de hiç uğramıyor.
hersey yolundadır,dinlendiği için uğrayamıyordur umarım.

slm kızlar nasılsınız biz bütün haftasonunu 39derece ateşle geçirdik 2kez acile gitik hiçbişeyi yok ama düşmek bilmeyen bir ateşi vardı oğlumun perişan oldu hiçbirşey yemedi vs vs bugün daha iyi ama bugünde ben halsizim uykusuzluk yorgunluk sabahta işe geldim perişanım galiba yeni diş gelecek
nurancım hayırlısı ile kucağına alırsın inş oğlunu iyi haberlerini bekliyoruz herkese slmlar

veee dün eve bir gittim oğlumun vücudu kızamık gibi hemen acile gittik ateşi dün düşmüştü kan tahlili vs 6.hastalık olmuş oğlum 3gün agır ateş sonrası deri döküntüsüymüş belirtisi ama hala bitkin yavrum bunada şükür diyorum ne olduğunu öğrendik sonunda hiç değilse haftasonuna denk geldide yanındaydım

çok geçmiş olsun nagihancım .ALLAH acil şifalar versin sen nasılsın?

kadınlar gununuz kutlu olsun hatun kişiler.bir gun kadınlarla erkekler eşit şartlara sahip olurlarda kadınlar gunune gerek kalmaz yada erkekler gunude olur umarım

nuran iyiymiş evde dinleniyormuş,erken doğum riski var demiş doktor.

nagihan geçmiş olsun eymen kuzusuna.5. ve 6. hastalık çok duyar oldum.kızamık gibi ama daha basiti sanırım.biraz araştırayım ben.:)

sağol meralcim seninde kadınlar günün kutlu olsun bütün dileklerine bende aynen katılıyorummmm..
nurandan nasıl haber aldın dün bi ara gördüm topikte yazdım ama görmedi çıktı sanırım ama yiy olmasına sevindim hayırlı doğumlar olsun....

çok geçmiş olsun nagihancım .ALLAH acil şifalar versin sen nasılsın?

tşk edrim kızlar iyi dilekleriniz için 6.hastalık 3 gün ağır ateş sonrası ateşin sona ermesi ve vucun kırmızı döküntüleriyle ortaya çıkıyo ve bu 3 günde hiçbir tahlilde bilinmiyo nitekim biz cuma akşamı ve pazar sabahı acile götürdük idrar tahlilinde çıkmadı belki kana baksalardı çıkardı kızarıklıklar kaşınmıyo çok şükür 2-3güne geçermiş ama çocuğun halsizliği iştahsızlığı devam edermiş ki ediyoda her çocuk 4 yaşına kadar mutlaka geçirir dedi dr bir dahada olmazmış vücut bu hastalıkla bağışıklık sağlıyomuş
5.hastalıksa 5-15yaş arasında olabiliyomuş dr dedi bu hastalığın bir derece daha ağırıymış Allah'ım yavrularımızı korusun

amin canım amin acil şifalar diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…