kızlar bu sayfa altındaki tweet çubuğu ne işe yarar nedir bileniniz varsa beni bir aydınlatı verin
selam kizlar nasilsiniz dunya kadinlar gunumuz de kutlu olsun.... bugun daha iyiyim sukur sadece bel agrim vaqr ama dr temkinli ol der kesin yat dinlen der offf cok bunaltici yat yat cuma gidecegim tekrar kontrole bakalim ne diyecek... hepinizi opuyorum kizlar bebekler de siz de iyi olun emiiiii....
cok gecmis olsun nagihan, bizimkide 9 aylikken gecirdi 6. hastaligi kurtulduk ikimizde.geri kaldi diger hastaliklar kucukken olsun bitsin hepsi buyuduklerinde daha agir gecermis cunku..simdi nasil oldi istahi falan duzeldimi..veee dün eve bir gittim oğlumun vücudu kızamık gibi hemen acile gittik ateşi dün düşmüştü kan tahlili vs 6.hastalık olmuş oğlum 3gün agır ateş sonrası deri döküntüsüymüş belirtisi ama hala bitkin yavrum bunada şükür diyorum ne olduğunu öğrendik sonunda hiç değilse haftasonuna denk geldide yanındaydım
derya,nagihan online gozukuyorsunuz,nerdesiniz siz bakayım.hangi topıkte geziyorsunuz
kızlar iki akşamdır bana birseyler oluyor,10 dedimi saat gozlerimi açamıyorum.koltukta uyuyup kalıyorum.ezelı bilem izleyemedim ya.gun içinde çok yorulmuyorumda.sinir oldum bu duruma,yaşlılar gibi uyuklar oldum
cok gecmis olsun nagihan, bizimkide 9 aylikken gecirdi 6. hastaligi kurtulduk ikimizde.geri kaldi diger hastaliklar kucukken olsun bitsin hepsi buyuduklerinde daha agir gecermis cunku..simdi nasil oldi istahi falan duzeldimi..
yaslilar gibi mi ??? hihhhh gibisi fazla canim ahanda boyleyaslisin iste gece uykunu alamassan kalkarsan emdirmeye tabii uyuya kalirsin oyle.. artik memeyi kesme vaktin gelmedimi komsuuu yedirdin bitirdin kendini ayol..geriye senden bisey kalmicak :))
bu arada turkiyeden organik sebze tohumu siparis verdim kizlar % 100 dogal nenemden kalmis kokulu domates biber salatalik ve bir suru tohum gelicek ins...yakinda kendi uretimi mi yapip dalindan koparip cicez afiyetnen meral tarhana biberide aldim bu yaz tarhanada yapicam ins..kizlar cok heyecanliyim yaa ilk defa ekip bicicem..dun buradan aldigim saksida yetisen cerry domatesle salatalik ektim tohumdan bakalim nolcek
kız sebnem hayırlı olsun yeni mesleğinnen güzelini yaparsın canım onların tadı bi başka oluyo yaza bende yapıcam kısmet olursa balkona saksı alıcam biber ,domates filan ekicez eşimle...
bu arada nerelerdesin bacım yoksun ne zamandır bu ara zaten kimsecikler yok bende açıyorum boşboş bakıp gidiyorum...neyse hatunlar ben yatıyorum iyi geceler herkese..
hadi bakalım dene oluyorsa bende yapayım seneye..
aynen geliyorum aynı yazımı gorup çıkıyorum
neler oluyor bızeeee
neler oluyor kasım annelerineeee
nemi oluyo canım biz ailece grip olmuşuz heryerim ağrıyo burnum tıkalı nefes alamıyorumçağanın burnu akıyo keyfi yok ateşi çıkıyo ben düşürüyorum tekrar çıkıyo offf çıldırcam yaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun derya'cım.sen iyi olsaydın,çağanla ilgilenmek daha kolay olurdu.
sizin hastane işi ne oldu canım,çağan çok sık ateşleniyor siz daha iyi bilirsiniz ama bence iyice araştırılmalı neden boyle olduğu.ihmale gelmez ateşin altında başka nedenler olabilir.tedbir almak gerekebilir.hiçbirsey yoksa uşuttuğunden falan ateşleniyorsa da oğrenmiş,rahatlşamış olursunuz.
biran once iyileşmeniz dileğiyle,opuyorum
malesef meralcim ben gittikçe kötüye gidiyorum ateşimde çıktı bi yandanda üşüyorum eşim işten çıktı geliyomuş hast gideriz dedi bakalım...canımçağanı götürmedik daha eşim biraz tembelde kalbimi bozmak istemiyorum inş bişey çıkmaz bu ara zaten moralim bozuk sol göğsüm acıyo ve elime kitle gibi bişey geldi off ya kötü bişey duycam diye hastye gitmiyorum eşim çok kızıyo çağan aklıma geliyo bana bişey olursa ne yapar yavrum çıldırıyorum
malesef meralcim ben gittikçe kötüye gidiyorum ateşimde çıktı bi yandanda üşüyorum eşim işten çıktı geliyomuş hast gideriz dedi bakalım...canımçağanı götürmedik daha eşim biraz tembelde kalbimi bozmak istemiyorum inş bişey çıkmaz bu ara zaten moralim bozuk sol göğsüm acıyo ve elime kitle gibi bişey geldi off ya kötü bişey duycam diye hastye gitmiyorum eşim çok kızıyo çağan aklıma geliyo bana bişey olursa ne yapar yavrum çıldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?