2009 Kasm Anneleri

kızlar bu sayfa altındaki tweet çubuğu ne işe yarar nedir bileniniz varsa beni bir aydınlatı verin

bende keşfetmedim daha,gereksiz gibi

nagihan sağol canım guzel bilgiler vermişsin,aklımızın bir köşesinde bulunsun.bir gun bizede lazım olacak:)

deryaaa,nuran face yazmış ordan haberim oldu.ne kadar heyecanlıdır o şimdi,allah yardımcısı olsun.

derya,nagihan online gozukuyorsunuz,nerdesiniz siz bakayım.hangi topıkte geziyorsunuz

kızlar iki akşamdır bana birseyler oluyor,10 dedimi saat gozlerimi açamıyorum.koltukta uyuyup kalıyorum.ezelı bilem izleyemedim ya.gun içinde çok yorulmuyorumda.sinir oldum bu duruma,yaşlılar gibi uyuklar oldum

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz dunya kadinlar gunumuz de kutlu olsun.... bugun daha iyiyim sukur sadece bel agrim vaqr ama dr temkinli ol der kesin yat dinlen der offf cok bunaltici yat yat cuma gidecegim tekrar kontrole bakalim ne diyecek... hepinizi opuyorum kizlar bebekler de siz de iyi olun emiiiii....

tabi canım dr yat dinlen dediyse dinlen az kaldı sabret canım nartan nasıl?neler yapıyo?iyi haberlerini bekliyoruz...
meralcim geldim kimse yok bende kapatmadan çıkmışım kaçırdım seni karsılıklı yazısmayı özledim yaaa

cok gecmis olsun nagihan, bizimkide 9 aylikken gecirdi 6. hastaligi kurtulduk ikimizde.geri kaldi diger hastaliklar kucukken olsun bitsin hepsi buyuduklerinde daha agir gecermis cunku..simdi nasil oldi istahi falan duzeldimi..

yaslilar gibi mi ??? hihhhh gibisi fazla canim ahanda boyle yaslisin iste gece uykunu alamassan kalkarsan emdirmeye tabii uyuya kalirsin oyle.. artik memeyi kesme vaktin gelmedimi komsuuu yedirdin bitirdin kendini ayol..geriye senden bisey kalmicak :))

bu arada turkiyeden organik sebze tohumu siparis verdim kizlar % 100 dogal nenemden kalmis kokulu domates biber salatalik ve bir suru tohum gelicek ins...yakinda kendi uretimi mi yapip dalindan koparip cicez afiyetnen meral tarhana biberide aldim bu yaz tarhanada yapicam ins..kizlar cok heyecanliyim yaa ilk defa ekip bicicem..dun buradan aldigim saksida yetisen cerry domatesle salatalik ektim tohumdan bakalim nolcek

kız sebnem hayırlı olsun yeni mesleğinnen güzelini yaparsın canım onların tadı bi başka oluyo yaza bende yapıcam kısmet olursa balkona saksı alıcam biber ,domates filan ekicez eşimle...
bu arada nerelerdesin bacım yoksun ne zamandır bu ara zaten kimsecikler yok bende açıyorum boşboş bakıp gidiyorum...neyse hatunlar ben yatıyorum iyi geceler herkese..

ayyy şebnemcim vallahi doğru soyluyorsun,bu sıpa beni sömuruyor resmen.kendi bıraksın diye beklıyorum ama daha çok beklerim gibime geliyor.18 ay dolsun şu oral donem bitsin bıraktıracağım artık.2 yıl falan emziremeyeceğim,bende insanım bende uyumak istiyorum:)şaka bir yana emzirdiğimden kiloda alamıyorum aksine hızla veriyorum.çocuğu emzircem derken kendi sağlığımdan olacağim..nasıl bıraktıracağım onuda bilmiyorum,çok sık kalkıyor bir kaç gece eşimin bakması benim ilgilenmeme"m gerekecek.adamcağızda uykusuz uykusuz nasıl işe gidecek tum gun çalışacak bilmiyorum.of ya emsin diye uğraştık şimdide bıraksın diyeuğraşacağız anşaşılan

hayırlı olsun tarla bahçe işleri,insana huzurda verir.taze sebzelerde cabası.hemide organik kıskandım vallahi.
tarhananın tarifini yazacağım bir ara,unutmadım

hadi bakalım dene oluyorsa bende yapayım seneye..

aynen geliyorum aynı yazımı gorup çıkıyorum
neler oluyor bızeeee
neler oluyor kasım annelerineeee

hadi bakalım dene oluyorsa bende yapayım seneye..

aynen geliyorum aynı yazımı gorup çıkıyorum
neler oluyor bızeeee
neler oluyor kasım annelerineeee

nemi oluyo canım biz ailece grip olmuşuz heryerim ağrıyo burnum tıkalı nefes alamıyorumçağanın burnu akıyo keyfi yok ateşi çıkıyo ben düşürüyorum tekrar çıkıyo offf çıldırcam yaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun derya'cım.sen iyi olsaydın,çağanla ilgilenmek daha kolay olurdu.
sizin hastane işi ne oldu canım,çağan çok sık ateşleniyor siz daha iyi bilirsiniz ama bence iyice araştırılmalı neden boyle olduğu.ihmale gelmez ateşin altında başka nedenler olabilir.tedbir almak gerekebilir.hiçbirsey yoksa uşuttuğunden falan ateşleniyorsa da oğrenmiş,rahatlşamış olursunuz.
biran once iyileşmeniz dileğiyle,opuyorum

malesef meralcim ben gittikçe kötüye gidiyorum ateşimde çıktı bi yandanda üşüyorum eşim işten çıktı geliyomuş hast gideriz dedi bakalım...canımçağanı götürmedik daha eşim biraz tembelde kalbimi bozmak istemiyorum inş bişey çıkmaz bu ara zaten moralim bozuk sol göğsüm acıyo ve elime kitle gibi bişey geldi off ya kötü bişey duycam diye hastye gitmiyorum eşim çok kızıyo çağan aklıma geliyo bana bişey olursa ne yapar yavrum çıldırıyorum

uff kızlar grip olmak ne kadar kötü bişey ya...çağanı eşim uyuttu ben dayanamıyorum çok halsizim nefes alamıyorum çok kötü yakalandım sol burnum tamamen tıkalı eşim şimdi wix hazırlıyo gece rahat yatabilmem için sağolsun aşkımçağanı uyutarak en büyük iyiliği yaptı bana

derya'cım bu hava duzelene kadr rahat yok anlaşılan.
mert de arada hapşiriyor.bir kıbarkı hapsirması yakalarsam kameraya çekmek istiyorum:))hapşirdıktan sonra birde sırıtıyor.biri oksurunce,hapşırınca taklıdini yapardı.şimdi kendi başına gelmesi hoşuna mı gitti nedir

deryacım çok geçmiş olsun bende haftasonu eymeni iyileştireyim derken kendim hasta oldum aynı senin gibiyim öksürürken ciğerlerim çıkıyo burun desen o biçim inş eymene geçmeden atlatabilirim ama nasıl geçmicekki işten eve bir gidiyorum atlıyo kucağıma bende çok özlüyorum ya öpmelere doyamıyorum ((

cok gecmis olsun deryacigim allah acil sifalar versin sanada caganada. canim isine karismak gibi olmasin ama bir an once dr gitsen iyi olur cagan icinde kendin icinde. tut tembel kocanin kolundan surukle hastaneye.. ya cocugun sagligi soz konusu yik dunyalari cildir bagir cagir at kendini yerlere bak o zaman goturmuyo mu ..ayrica kendin icinde hemen git hic ihmale gelmicek bi konu eline kutle geliyorsa allah korusun daha kotuye gitmeden baktir..oglunu dusunuyosan bir an once tedribini almalisin canim lutfen korkma erken teshis erken tedavi demek eger bi sey varsa ... boyle korkmakla dahada kotuye goturursun isleri..hadi mars mars hastaneye iyi haberlerini bekliyoruz ins..

nagihancigim sanada gecmis olsun canim allah acil sifalar versin.. eymen nasil oldu istahi duzeldimi ins. duzelmistir..

meral sende dikkat et kendinede daha fazla somurtme kenidini en fazla iki uc gun cekersin mizmizlik sonrda rahatlarsin..benimkiler fazla emmedigi icin beni hic aramadilar bile :)

hadi kizlar sebzecilige basliyalimda cocuklarimiz hormonsuz buyusun..ben bu isi becerebilirsem eger sizede genleriyle oynanmamis tohumlardan cogaltip yollarim..derya sende yapicakmisisn cok sevindim valla yap ne guzel esinde yardim edicekmis benimki destek degil kostek olsada ben inadimdan donmemmmmm derya sende bu yaz basla kiz nolcak ha bu sene ha gelecek sene ne fark var. hem ne guzel izmirde iklimde harika olur en kolay senin isin...nuran napti acaba bu gun dr gidicekti..bide bakiyoruz kizlarr ben dogurdummm yaziyomus :)) o bir dogurcak biz dokuz dogurduk ayol onun yerine

slm kızlar hastye gitmedim gece ateşlendim 38.5 dondum ama ateşten...hiç uyumadım sabaha kadar sabahta çağan 5 te uyandı babası 6 ya kadar baktı sonra tekrar bana devretti sağolsun annemler geldi bu saate kadar onlar baktı birazönce gittiler çağanı sağlık ocağına götürdüler bir sürü ilaç yazmış dr ateş düşürücü ,öksürük,antibiyotikkk offf yine ilaç içecek oğlummm

sebnemcim en ksıa zamanda gitcerm hastaneye biraz kendime geleyimde çok kötüyüm çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…