oda kapisimi sokak kapisimi kirildi ..ayy canim cagan nasil korkmustur simdi
kiz nereye kayboldunuz aaaa kimsecikler kalmamis
kız oturduğum odanın kapısı
bugun bulasik yikarken efe yanima geldi bezini cekistirip kapkaaa kapkaaaa dedi... ayy ilk defa kaka yapinca soyledi kendi kendine sastim kaldim :)) bide dun aksam uykusuna yattiktan yarim saat sonra bi feryat figan nasil agliyo aldim kucagima susmuyo bi turlu.. belki karni agriyo diye actim altini rahatlasin susar diye hala kivraniyo ayagimda salladim alti acik baktim uc bes damla cis yapiyo sonra kivraniyo kucagima aldim derken cissssssssss ayy ustume isemez mi sipa..anaaa bi isedi bi isedi neresinde saklamis o kadar cisicisten sonra hemen rahatladi sizdi kaldi..dusundum dusundum ne olabilir diye idrar yollari iltihap falan derken esim dediki cisini yapamamasi pipisinin kalkik oldugundandir. o haldeyken cis yapmakta zorlanilir dedi..sabahi zor bekledim acaba tekrar acilar icinde kivranarak cis yaparmi diye ama olmadi. sanirim esim hakli sizinde aklinizda olsun genelde uyurken olurmus boyle..sizede olursa hemen altini acin basin bosgrunuze saliversin gitsin iscak iscakkkk :))))) elimizi pohluyolar simdide ustumuze basimiza cis nolcak halimiz bilmiyorum.. bu cocuk buyutmek cok pohtan yahuu
selam kizlar yoklugumda baya bir vukuat olmus :::)))) ben de iyiyim allaha sukur cok ayakta kalirsam karnim agriyor onun haricinde iyiym dr a gittim kontrole iyi dedi onumuzdeki hafta nst aletine gir dedi bakalim dogumu gecuktirici hapi biraktim sanirim istedigim gunde ve saatte kucagimda olacak oyle hissediyorum... bugun nartan beyi kapali oyun parkina goturduk arabalar bisikletler jipler oyun evi salincak falan hic durmadi cok yoruldu ve acikti hemen eve geldik meyvesini yedi sutunu icti uyudu cok ta uykusu vardi bu bebeleri yormak lazim enerjilerini attirmak lazim yoksa bize sariyorlar...
ben orada oturdum tabi bir turk kahvesi ictim bir de fal bakan olsa ohhhh cok daha keyifli olurdu :::))))) ayyy cok severim turk kahvesi fallll tabi oyle falci baci falan degil ...
hepnizi opuyorum kizlar bebekleri de.....
nartan iyice dilli duduk oldu hic susmuyor habire bazen uydurmasyon bazen dogru birseyler soyleyip duruyor masallahsizin bebkler nasil iyice dillenen var mi???
slm nurancım iyi olmanıza sevindim bak senin bıdığa demek iyice dillendi kız şimdi onu yemek lazım o öyle konustukça mıncıklamak lazımbizde nasıl olalım canım yazdığım g,b, hastayız çağanda bend eikimizde çok kötüyüz şimdi uyuyo ilaçlarını içirdimde geriside hep aynı havaların ısınmasını bekliyoruz işte...yeni bıdığın adını düşündünüzmü ne olacak?ayyy çok heyecanlandım bi yeğenimiz daha oluyo yaşasınnnn
siiiiiihhhtttt izmirli fistik naberrr
ayy sebnem ilahi çok güldüm ya annem çok yapar onu ben yapmamda...
iyi aksamlar kızlar aaaa bugün hiç kimse uğramamış ben sabah kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim çağanda biraz iyi çok huysuzdu bugün gece 3.30 dauyandı rezil etti bizi sabah ben kalkamadım babası baktı uflaya puflaya...
aynen bende guldum çok.
mertte oyle ferhat figan uyanıyor bazen aklımda olsun bende açayım altını.ogrendiğim iyi oldum sağol şebnemcim.
mertle altını açınca bir savaş haline giriyoruz.iki gundur kaçıp evin aynı koşesine çişini yapıyor.hayvanlar gibi bolgesini işaretliyor kanımca:)evimizi ok benimsedi bebişim lşimdide sahipleniyor.
kızlar bahar geldi sonunda çok mutluyuım.dun tam anlamıyla baharı yaşadık.sahil beldesi urla ve seferihisara gittik.kavak yellerinin çekildiği yerlerde dolaştık.mert çimenlerde yuvarlandı,top oynadı.3 aile gittik.birinin mertten 2 ay küçük oğlu var.pek anlaşamadılar,oyuncak kavgası yaptılar ama akranıyla ilk defa birlikte oynadı,tepkısını gormuş oldum.
keşkem yakınlarda olsaydınız şizlerle bol bol buluşup,bebişleri gezmelere goturseydik diye düşündüm hep..bebişlerin sosyalleşmesi açısından birlikte vakit geçirmeleri çok onemlıymiş diye okudum.sabiha paktuna keskin,çocuklarınızı çopluktede olsa yaşıtlarının yanına koyun diyor,o derece yani...
kitap almayı düşünen varsa mavi bulut yayınlarının aç tırtılını tavsiye ederim.mert bayıldı.alıp,geliyor,okutturuyor bana.birde guzel dınlıyorsıpa ne anlıyorsa artık
Gulun gulun aci gercekler bunlarefede oyle yapardi mutfakta masanin kenarina gecer direk oraya cisini yapardi kurulu makina gibi..simdi sanki biraz daha tutuyor gibi geliyor bana hemen yapmiyor. ama yaparken kendine bi bakisi varki oluyorum gulmekten heyy noluyo orda ilik bi islaklik var bacagimda der gibi bakiyo kendine
Urlada basinda kavak yelleri estimi soyleeeeee,konusssss :82: tvden gordugum kadariyla cok guzel bir yer degilmi bende gitmek istiyorum oraya.. ohh mert beyde havalanmis kirlarda bayirda bizim burada hala kar var hava soguk.. bebeislerin sosyallesmesi icin bir arada olmalari (ayni yas gurubu icin) bence pek iyi olmuyo. denenmis ve test edilmistir. kendinden bir kac yas buyuk olmasi bence daha verimli . ayni yas olunca ikiside bilmiyor ikiside paylasmayi bilmiyor ve anlasamiyor daha sonra biri biraz disliyle otekini itip kakiyo disli olan karsidakiyse sizinki neye ugradigini sasiriyo sonrada vurma kavga isirma bagirma vb basliyor sakin cocuklarinizda. buyuk yas olunca buyugu sahiplenme duygusuyla yaklastigi icin daha iyi sonuclar veriyo. mircanda ilk zamanlar kendi yas gurubuyla oynatiyodum bi gun kafasina demir cubugu yiyince ve ayni gun ayni cocuktan durduk yere tokadi yiyince anladimki bu yasta ayni yas gurubu iyi olmuyor. sanra buyuklerle iyi anlastigini gordum bir bucuk iki yaslarindaydi yani..ama sizde deneme yanilma yontemiyle anlarsiniz zaten aradaki farki..sabiha paktuna hanim cocugunun kafasina demiri vurduklarini gordugunde de ayni lakirtiyi yaparmiydi acaba pehhh hic sanmam
o upuzunnnnnnnnnn yazini okudum gercekjten guzel ve onemli bilgiler var.. saklanbaci seviyorum at olmayi hic sevmiyorum dizlerim cok aciyor kovalamaca oynarken cok yoruluyorum ama olme numarasina bayiliyorummmmm ..CUNKU TEK DINLENDIGIM ZAMAN OLME NUMARASI YAPTIGIM ZAMAN oluyo.
meralcigim bende saksida yetistirecegim domates ve salatalikla basladim simdilik. ama tohum oldugu icin bekleme suresi var gercek yerine almak icin. istersen tohumdan istersen fideden saksida yetistirebilirsin.ama tohum biraz zahmetli. simdi domates biber salatalik tohumu ekme zamani. bilginize arz ederim efenim..birde ister tohum ister fide olsun saksida yetisen cins yani bodur olmasina dikkat et alirken.. ayyyyy ne cok sey ogrenmisim saksida sebze yetistiriciligi hakkinda hemende tavsiyelerde bulunurmusummm bababababababab
slm kızlar nasılsınız?ben daha iyiyim çok şükür çağanda iyi....kızlar size demiştim ya çağan çok düşüyo diye ya içim rahat etmiyo çocuk iki adım atıyo pat düşüyo içim içimi kemiriyomu yarın eşim izinli ortopediye götürcem ya eğer bişey varsa geç kalmak istemiyorum inş bişey yoktur büyüdükçe alışır cevabını alırımmm.
kızlr neden kimse uğramıyo ya hava güzel diyemi bende çıkcam dışarıya çağanın uyanmasını bekliyorum hava alıcaz oğlumla yaşasın yaz geliyo artık...çok mutluyum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?