merhaba şeker,naber?
canım mircanım kafasına demir çubuk yedi oğlemi,kıyamam nasılda acımıştır.of senin halini düşünüyorumda nasılda korkmuşun,kızmışın,sinirlenmişindir.yapanda çocuk olunca insan birseyde diyemiyor.mert'te daha 40 gunluk yoktu,kendinden 15 ay büyuk kıuzeninden okkalı bir tokat yemişti.beynimde şimşekler çaktı ama birsey diyemedim doğal olarak.15 aylık çocuğa ne denirki:)
pazar gunu kayra ile kontrolumuz altında oynadılar oyuzden vukuatsız atlattık.kayranın saçları uzun o yuzden korktum daha çok mert yolarsa çocuğu diye,neyse sorun olmadı.
bende oynarken sıkılıyorum hiçde yaratıcı değilim çocukla aynı seyleri yapıp duruyorum.yeni oyunlar keşfetmem lazım.onunda sıkılması yakındır
şebnemcim sen artık bahçe,ekim dikim işlerinde olmuşsun canım,tavsiyelerde bulunduğuna göreaklıma yazdım; bodur alınacak,sağol şekerim ben direk fide alarak başlayayım bu sene,seneye allah kerim.
sinirimden pancar gibi kizardim bozardim ama ne diyebilirsinki yapanda minnacik bisey. ondan sonra benimde agresif duygular devreye girdi olum sana vururlarsa sende vur moduna gectimbiliyorum kotu bi sey dedim ama napiyim ya samar oglanina donunce canim oglum istemesemde boyle demek zorunda kaldim..
desene mert le mircan tokatdaslarbir annenin en kotu ani bu olsa gerek eli kolu bagli...
fideyle baslaman daha iyi. bende oyle baslasaydim diyorum ama cok sabirsizim iste kafaya takildi bi kere yapmasam rahatsiz edeyi beni :)) ama tohumu takip etmekte bi o kadar keyifli kiz acayip bi sey bunlar valla bitkimi siborg mu anlamadim ya uc saat icinde boy atiyolar..bi gurup fideyi mircanin topuna kurban verdim dunilk soyledigim sey ben gunlerce onlari o hale getirmek icin ugrastimm gitti emeklerim diye cirpinirken esim olucak zat benle dalga geciyo oglum onlar annenin yeni cocuklari elleme dokunma onlara diyo mircana
amin canim cumlemizin mutlulugu daim olsun insallah. ne yaptin sen dr gidecektin cagan icinkız şu kocanın laflarına çok gülüyorum hamaşallah çok neşelş bi ailesiniz ALLAH bozmasın
aman da amaaaannnn ekim dikim olaylarina girilmis hamaratlarrr benim gibi karniniz burnunuzda degil tabiresmen oyle oldum karnim burnuma degecek neredeyse gorenler basket topu yutmus gibisin diyorlar
verdiginiz faideli bilgileri aliyorum ve tesekkur sdiyorum... su benim oglum nartan varya bir yaramaz oldu girmedigi deliklere girip olmayacak seyler yapiyor damacanalarin ustunu cikartip dokecek neredeyse kilere aldim tabi de daha neyi kilere alabilirim ki?????
Selamlar cancazlarim sanırım ufak tefek seyler hariç herkes sallan yuvarlan gidiyor biz de aynen öyle devam nartan im daha bir kıpır kıpır maşallah.... Karnimdaki kerata da iyi gibi sancı testine girdim yine düzenli sancılarım varmış hemen dogum yaparsam da olurmuş gece gece sancım olursa anestezist cocuk doktoru bulmak zor olurmuş hep kendilerini düşünürler ama kararliyim istediğim tarihte dogum yapacagım......
Bebeğin adı henuz belli degil adsiz olacakkk oglum.....
Derya ortopediye götüreceğim çağamı dıyordun noldu ??? Bizde nartansiz hicbiryere öyle aksam disari çıkma falan yapmadık ikimizin de aklı kalır diye ev oturmalarına ve dışarıya nattan i da götürdük ev oturmasında uyuttum kalkarken de giydirip kalktık ve hic te pisman degiliz oğlumuzdan ayrı kalmak bize de çok zor gelir istemem valla
bu arada minislerimin yeni resimlerini ekledim...
ACİLL YARDIM :)))
Şimdiii sevgili anneler bu konuda fikri olan varsa ne olur yardım edin sorun şu ve bu yüzden yavaş yavaş psikolojim bozuluyor şimdi 8/17 arası mecburen eymeni bırakıyorum bu koymuyoda bu saatler dışında onu kimseye bırakamıyorum bıraksamda aklım onda oluyo vicdan azabından yaptığım şeydende keyif almıyorum rezil oluyo mesela bu akşam arkadaşlar yemeğe çağırdı annem ben bakarım nasılsa 9da uyuyo diyo ama ben hala düşünüyorum götürsemde oturmamızla kalkmamız bir olacak uykusu gelecek bıraksamda aklım kalacak aslında eşimle başbaşa birşey yapmayalı çokkkk uzun zaman oluyo ihtiyacımızda var buna ama şu vicdanım yani sanki iş dışındaki bütün zamanlarımı onunla geçirmeliyim ve eksiğimi tamamlamalıyım diye bir düşünce hakim elimde olmadan yapıyorum
zaten gün içinde çok sakin bakana hiç yükü yok annem 2gündür bakıyo ayy bu çocuğa bakmak ne kolay hiç yükü yok diyo halbuki babannesi çok yoruyo vs vs diyo ammaaa gel gelelim akşam ben ve babası eve gittikmi bir huzursuz herşeye ağlıyo hayır dedidiğimizde dudak büküp ağlıyo her istediğini ağlamakla yaptırmak istiyo çok sinirleniyorum ya sabır diyorum ufff ufff çok zormuş çokk
Selamlar cancazlarim sanırım ufak tefek seyler hariç herkes sallan yuvarlan gidiyor biz de aynen öyle devam nartan im daha bir kıpır kıpır maşallah.... Karnimdaki kerata da iyi gibi sancı testine girdim yine düzenli sancılarım varmış hemen dogum yaparsam da olurmuş gece gece sancım olursa anestezist cocuk doktoru bulmak zor olurmuş hep kendilerini düşünürler ama kararliyim istediğim tarihte dogum yapacagım......
Bebeğin adı henuz belli degil adsiz olacakkk oglum.....
Derya ortopediye götüreceğim çağamı dıyordun noldu ??? Bizde nartansiz hicbiryere öyle aksam disari çıkma falan yapmadık ikimizin de aklı kalır diye ev oturmalarına ve dışarıya nattan i da götürdük ev oturmasında uyuttum kalkarken de giydirip kalktık ve hic te pisman degiliz oğlumuzdan ayrı kalmak bize de çok zor gelir istemem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?