2009 Kasm Anneleri

sinirimden pancar gibi kizardim bozardim ama ne diyebilirsinki yapanda minnacik bisey. ondan sonra benimde agresif duygular devreye girdi olum sana vururlarsa sende vur moduna gectim biliyorum kotu bi sey dedim ama napiyim ya samar oglanina donunce canim oglum istemesemde boyle demek zorunda kaldim..
desene mert le mircan tokatdaslar bir annenin en kotu ani bu olsa gerek eli kolu bagli...

fideyle baslaman daha iyi. bende oyle baslasaydim diyorum ama cok sabirsizim iste kafaya takildi bi kere yapmasam rahatsiz edeyi beni :)) ama tohumu takip etmekte bi o kadar keyifli kiz acayip bi sey bunlar valla bitkimi siborg mu anlamadim ya uc saat icinde boy atiyolar..bi gurup fideyi mircanin topuna kurban verdim dun ilk soyledigim sey ben gunlerce onlari o hale getirmek icin ugrastimm gitti emeklerim diye cirpinirken esim olucak zat benle dalga geciyo oglum onlar annenin yeni cocuklari elleme dokunma onlara diyo mircana

kız şu kocanın laflarına çok gülüyorum ha maşallah çok neşelş bi ailesiniz ALLAH bozmasın

aman da amaaaannnn ekim dikim olaylarina girilmis hamaratlarrr benim gibi karniniz burnunuzda degil tabi resmen oyle oldum karnim burnuma degecek neredeyse gorenler basket topu yutmus gibisin diyorlar

verdiginiz faideli bilgileri aliyorum ve tesekkur sdiyorum... su benim oglum nartan varya bir yaramaz oldu girmedigi deliklere girip olmayacak seyler yapiyor damacanalarin ustunu cikartip dokecek neredeyse kilere aldim tabi de daha neyi kilere alabilirim ki?????

nuran canım nasılsın ya bu bebişleri zapt etmek çok zor benimki bütüngün dolap karıştırıyo...bebeğinin ismini düşündünmü...

kız şu kocanın laflarına çok gülüyorum ha maşallah çok neşelş bi ailesiniz ALLAH bozmasın
amin canim cumlemizin mutlulugu daim olsun insallah. ne yaptin sen dr gidecektin cagan icin

merhaba nurancigim nasilsin hayatim koca gobegin daha hala inmedimi her gun dogum yaptin haberini almak icin giriyorum ama hala seninkinin gelmeye niyeti yok galiba ... hic sorma valla ekim dikim yikim hersey mevcut bu evde.. sende indir gobegini seneye katilirsin ekim dikime..
bak sen su nartana tamda kardes gelirken yaramazliklara mi baslamis ay ay.. bizimkilerde ayni dur durak bilmiyolar dun disari ciktik oglen hic uyumadan aksama kadar tepinip durdular kapali eylence yerinde ama genede banamisin demediler eve geldik aynilar.

günaydın kızlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür iyilleşmilken biraz iş yapayım dedim sular kesildi aksam gelecekmiş yandım evde hiç su yok havada çok güzel bahar geldi ya içim kıpır kıpır..
sebnemcim hastaneye henüz gitmedim en kısa zamanda gitcez inş...fotolarına baktım canım maşallah ikiside birbirinden tatlıbizde dün eşim izinliydi dışarı çıktık parka filan götürdük çağanı kuşları kovalıyo eve gitmem diye benim çok işim var bu sıpacıkla ya....
nurancım naptın canım nasılsınız az kaldı doğumada güzel haberlerini bekliyoruz bakalım..
meralcim sende güzel havayı buldun gez bakalım

ACİLL YARDIM :)))
Şimdiii sevgili anneler bu konuda fikri olan varsa ne olur yardım edin sorun şu ve bu yüzden yavaş yavaş psikolojim bozuluyor şimdi 8/17 arası mecburen eymeni bırakıyorum bu koymuyoda bu saatler dışında onu kimseye bırakamıyorum bıraksamda aklım onda oluyo vicdan azabından yaptığım şeydende keyif almıyorum rezil oluyo mesela bu akşam arkadaşlar yemeğe çağırdı annem ben bakarım nasılsa 9da uyuyo diyo ama ben hala düşünüyorum götürsemde oturmamızla kalkmamız bir olacak uykusu gelecek bıraksamda aklım kalacak aslında eşimle başbaşa birşey yapmayalı çokkkk uzun zaman oluyo ihtiyacımızda var buna ama şu vicdanım yani sanki iş dışındaki bütün zamanlarımı onunla geçirmeliyim ve eksiğimi tamamlamalıyım diye bir düşünce hakim elimde olmadan yapıyorum
zaten gün içinde çok sakin bakana hiç yükü yok annem 2gündür bakıyo ayy bu çocuğa bakmak ne kolay hiç yükü yok diyo halbuki babannesi çok yoruyo vs vs diyo ammaaa gel gelelim akşam ben ve babası eve gittikmi bir huzursuz herşeye ağlıyo hayır dedidiğimizde dudak büküp ağlıyo her istediğini ağlamakla yaptırmak istiyo çok sinirleniyorum ya sabır diyorum ufff ufff çok zormuş çokk

Selamlar cancazlarim sanırım ufak tefek seyler hariç herkes sallan yuvarlan gidiyor biz de aynen öyle devam nartan im daha bir kıpır kıpır maşallah.... Karnimdaki kerata da iyi gibi sancı testine girdim yine düzenli sancılarım varmış hemen dogum yaparsam da olurmuş gece gece sancım olursa anestezist cocuk doktoru bulmak zor olurmuş hep kendilerini düşünürler ama kararliyim istediğim tarihte dogum yapacagım......

Bebeğin adı henuz belli degil adsiz olacakkk oglum.....

Derya ortopediye götüreceğim çağamı dıyordun noldu ??? Bizde nartansiz hicbiryere öyle aksam disari çıkma falan yapmadık ikimizin de aklı kalır diye ev oturmalarına ve dışarıya nattan i da götürdük ev oturmasında uyuttum kalkarken de giydirip kalktık ve hic te pisman degiliz oğlumuzdan ayrı kalmak bize de çok zor gelir istemem valla

yok canım ya onada götürmedik herkes ya daha küçük yeni alşıyo yürümeye filan diyo ama bakalım kararsızım yani iyi olmanıza sevindim canım kib

bu arada minislerimin yeni resimlerini ekledim...

çok tatlılar maşallah.mircan buyumuşte koca adam olmuş şebnemcim,dikkat et kızlar kapmasın.deri montlar falan çok havalı valla bayıldım.efede bir o kadar şirin,ne kadr yaramaz olduğu,kıpır kıpır olduğu,2 dk oturmadığı her halınden,bakışlarından bellı.

nagihan'cım çok iyi anlıyorum seni.çalışan annelerde genel olarak gozlemlediğim seyleri yazmışsın.iş dışında hep onunla olmak istemen normal tabiki ama arada kendinizede zaman ayırman eşinede sanada iyi gelecektır.her dakka bırakıp gitcek değilsın ne bileyım 15 gunde bir,ayda bir kuçuk kaçamaklar iyi oluyor.bizlerinde nefes almaya ihtiyacı var.hem bebeğini bıraktığın kişiler ona iyi bakmak için elinden geleni yaparlar.3,4 saatden bir sey olmaz canım,ertesi gun telafi edersin:)

nuran'cım herşeyın yolunda gitmesine çok seviniyorum.doğumunda,doğumdan sonraki toparlanma surecinde keyıflı ve hemencecik olur inşallah.

canım yalnız ddeğilsin o yaramaz,kıpr kıpr,poposu sadece uyurken yeri goren afacandan bir tanede benim evde var.merte çok dillendi.maşallah tum kuzulara allah sağlık versin bebeişlerimize..

Son düzenleme:
Altın Bezelye Çorbası
1 Fincan bezelye
1 Orta boy havuç
1 sap kereviz
1 Çay kaşığı kadar küçük kesilmiş soğan
2 küçük patates
1 Taze mısır

Bezelyeyi büyük bir tencere suda kaynatın
Yüzeyini alın ve 5 dakika daha pişirin
Sebzeleri küpler halinde ekleyerek 1,5 saat pişmeye bırakın
Kremalı bir kıvam için püre yapın (suyu biraz süzmek gerekebilir)

İsterseniz anne sütü de eklenebilir.

Daha büyük bebekler için (15 ay sonrası) bezelyeyi eklemeden önce soğanları soteleyebilirsiniz. Bir defne yaprağı ve kekik ekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…