2009 Kasm Anneleri

Sebze Yahnisi
1/4 kuru soğan
1 büyük ve 2 orta boy havuç
1 büyük patates
6 brokoli çiçeği
1/2 fincan bezelye
2,5 Fincan su

Suyu kaynatın
Soğan, havuç ve patatesi ekleyin
Ateşi kısın ve 15 dakika pişirin
Bezelye ve brokoliyi ekleyip 10 dakika daha pişirin

Çocuğunuzun yaşına göre püre olarak ya da taneli servis edin.

şebnemcim nasılsın?bizi soracak olursan biz iyiyiz.kuçuklerin gozlerinden,buyuklerin ellerinden oper,yaşıtlarımızın ellerini sıkarız
an itibarıyla mert kafayı vitrine çarpıp gumletti ve ağlamakta

resim yorumlari icin cok tesekkurler kizlar bence bu kasim bebeklerinin hepsi cok yakisikli maasallah
nurancigim herseyin yolunda gittiginede cok sevindim hadi bakalim tam gununde gelicek anlasilan senin adsiz oglan :))

yahu sekercik nerelerde hic girmez oldu oda..ins. iyidir bebisiyle birlikte.

o poposu yere gelmiyenlerden bende iki tane var birini tutsan biri cildiriyo :) dun assadaki adam da resmen cildirdi bizimkiler bi oraya bi buraya kosturuyoduki adam assagidan bir vurmaya basladi duvarlara evin heryerinden wc dahil duvara vuruyo adam bizimkiler bi ara korktu oturdu lar.ama adam ara dinleniyo sonra gene basliyo gum gum vurmaya cok guldum yaa adama bu sabahta sabahin sekizinde son ses muzik acti disko gibi oldu apartman yasli adam metal muzik dinliyodu yaa bi gorseniz bizde burda kafa salladik ailecek bi gun polis gelicek kapimiza ama bakalim ne zaman
yaa zaptedemiyorumki cocuklari hipermidir ne dr goturdum test yapsinlar diye dr normal diyo hiperlik bi durumu yok diyo mircan icin cocukmus normalmis eee gel bide bana sor efede onun arkasindan kosturuyo hele o hic anlamiyo ki daha cek kucuk ohh ne guzel tr bahar geldi bizda hala baharin ba si bile yok.. nagieymen yazmisya kiyamiyorum kimseye birakmaya diye ben bulsam bakacak birini birakip gidicem valla arkama bile bakmadan :)) saka bi yana oyle olmasada bazen o kivama geliyor insan kacip gidesim geliyor babasina birakip kaciyorum ama genede bir saat sonra cok ozluyorum sIkIlIp geri donuyorum.ama annem veya ablam olsa hic tereddut etmem birakir cikardim kocisimle disari...gerci bi sure sonra alisiyo insan yapisik ikiz gibi cocuklarla heryere gitmeye bi sikintisi yok benim icin ama kocamla disari cikamiyoruz iste basbasa o kadar yoksa misafirlik suydu buydu viz geliyo artik saliyorum cayira mevlam kayira bi goz onlarda bi goz ev sahibinde oluyo genelde.
ayyy ne uzun oldu ayol cenem dustu gene

şebnemcim nasılsın?bizi soracak olursan biz iyiyiz.kuçuklerin gozlerinden,buyuklerin ellerinden oper,yaşıtlarımızın ellerini sıkarız
an itibarıyla mert kafayı vitrine çarpıp gumletti ve ağlamakta

bi an kahkahayi bastim esimde bakiyo ne guluyorum diye.. o ne kiz oyle asker mektubu gibi :))
ama sonlara dogruda uzuldum canim merte kafasida uf olmus.. eh cocuk iste dusa kalka buyucek allah daha beterinden saklasin. ben mircan icin boyle derdimde herkez bana ayy ne genissin sen yaa diyolardi sende deme sakin hee

şekerciği bende çok merak ediyorum,neden yazmıyor ki:26:
bende bizim alttakıler şikayete ne zaman gelecek dıye merak etmekteyım açıkçası.elinde ne olursa pat pat vuruyor.mama sandalyesini deviriyor,sandalyeleri çekiyor vs vs vs.sabırlı anlayışlı insanlarmış doğrusu:

hep sen mi bizi guldurcen birazda ben guldüreyım dedim

ufak tefek kazalarda o genişlik hali bendede oluşmaya başladı.ilk zamanlar panikliyordum şimdi pek aldırış etmiyorum.alıştım galiba gunde 1,2 vukuatımız oluyor çunkum..

slm arkdaşlar nasılsınız kimse yok ama yazmak istedim uzun süredir merak ediyordum sizi......nuran az kaldı heyecan dorukta desene allahım sorunsuz sağlıkla kavuş bebeğine inş. ayy eylül aklıma gelince benide heyecan sarmıyor değil...ben bu arada yoğun mide bulantıları halsizlik ve yorgunlukla cebelleştim bu sıra azaldı sanki dilimi ısırayım yararlı ne varsa onlardan tiksindim öyle saçma sapan besleneniyorum ..kuzumun enerjisi artarak devam ediyor şükür keyfi yerinde arada gelip meme deyip göğsüme bir çizik atıyor bitti kızım meme deyince kötü bakıp başka şeyle ilgileniyor...iştahta bir artış olmadı ne yazıkki kavga kıyamet yiyoruz malesef bizde böyle herkesi çokk öpüyorum bıdıklarla beraber tabi ...bu arada kasım annelerinde apple arzu vardıya 2. bebeğine hamileydi 6 aylıkken zature teşhisyle hastaneye yatıyor 38 gün yoğun bakım çocuğu alıyorlar neyseki şimdi çıktı hastaneden ikiside ii belki duymuşsunuzdur ama söyleyeyim deim çok üzülmüştüm allaha şükür iiler hadi zeynep kaçar

zeyneeeppp hamilemisiiinnn
ayy cemre ye kardes mi geliyo cok cok sevindim gercekten
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

iyi aksamlar kızlar nasılsınız varmı yeni gelişmeler?bende var 2 hafta önce bi iş görüşmesine gitmiştim olumlu olursa size tlf dönüş yapıcaz olumsuz olursa mail atıcaz demişlerdi dün tekrar görüşmeye çağırdılar pazartesi sabah gitcem bakalım ne olacak bu arada çağan çok yaramaz ya kimsye rahat vermiyo hele bize hiç ben artık onunla hiçbiyere gidemem burnumuzdan getiriyo gittiğimiz yerden apar topar kalkıyoruz çok işim var benim bu sıpayla

selam kizlar iyi dileklerini bildiren dualarini esirgemeyen herkese tesekkurler... son gun ler artik heran sanci falan gelecek diye cok korkuyorum kocam da yok annemler de uzak suyun gelmesi ile hemen hastaneye yetismek lazimmis yoksa bebegin suyu bitermis falan falan... son gunlerin normal takintilari sanirim....

deryacigim is kadini oluyor umarim hayirlisi olur ise kabul edilirsin cagan a annen bakacak sanirim sen calisirsan sanirim bu cocuklarin nazlari daha cok bize cunku nartan i bakici uyutunca mesela iki dk da uyuyor ben uyutmaya calissam anca 1 saatte cok zor oluyor o yuzden ilk basta itiraz etse de bakiciyla uyuyor...

sali gunu bebek geliyor hayirlisiyla bakalim sonra yazabilir miyim? nasil olurum kac gunde ayaklanirim inanin nartan da nolmustu zerre kadar hatirlamiyorum...

hepniz salicakla kalin esen kalin ayyy spikerler gibi oldum

nurancım canım allahım sağlıkla 2nizide kurtasın inş salı günü gelio demişsin sezeryan demi senin ay çok heyecanlandım bak adını çok merak edioruz ama neyse yazmaya çalış ne olur çok merak ederiz seniii

günaydın kızlarr nasılsınız ben iyiyim ama çağan bugğn ateşli biraz dolven verdim düşmedi fitil koydum şimdi uyuyo inş bidaha çıkmaz ateşi ya tam iyileşti derken nerden çıktı bu ateş şimdi

merhaba derya'cım geçmiş olsun oncelıkle.hiç haddim değil biliyorum ama sana çok kızdım şimdi.kocanı ikna edip,bir unıversite hastanesine goturmedin çağan kuzusunu.tatlım, bak bir abla nasihatı olarak al bunu ,istersen kız bana ama sağlık bu hiç ihmale gelmez.bu kadar ateşlenmesini gozardı etmeniz hiç doğru değil.basıt bir ilaçla tedavi edilebilecek birseyin belkı buyuyup ilaçla tedavisinin imkansız hale gelmesine neden oluyorsunuz.allah korusun cerrahi mudahaleye bile gerek kalabilecek durumlar ortaya çıkabilir.hiç biri yoktur inşallah ama tedbirinizi almanız lazım.

iş goruşmen varmış,hayırlısı olsun derya'cım.

zeynep'cim sen yaz arada bizi merekta bırakma.bebişin eylulede geliyor demek ne guzel aydır o,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ilk aylar oyle kusma,bulantı,yorgunluk,uyku isteği bir sure sonra toparlanırsın.kıyamam cemre'ye memeyı unutamadı demek.çok opuyorum kuzuları..

arzuapple hamile olduğunu duymuştumda sonrasını bılmıyordum neysekı hersey yolundaymiş,sevindim..

nurancım yarın buyuk gun desene,aklım hep sende ve bebişinde olacak.sen şimdi gecede uyuyamazsın,kendimden biliyorum benimde gunu bellıydı de:)bir iki satırda olsa birseyler yazmanı beklıyeceğiz...

yazarım canım kendime bir geleyim dünden beri gene azdı midem cemrede bulanırdı bu sefer çıkarmadan rahat yok ..evet canım eylül bebişi olcak kısmetse bakalım ailede iç başak yok bilmiom nasıl bir kuzuyla karşılaşıcam ..mert nasıl keyfi yerindemi???görüşürüz kendinize ii bakın

yok canım neden kızayım ya çağanın her ateşinde boğazları kızarık diyolar bugün acile gittik şimdi geldik yine aynısı ya muhtemelen çağan yerden ne bulursa yiyo ondanda mikrop kapıya dr öle dedi ferra sanol yazdı kansızlık varmış bunları kullanırsan düzenli hiç bişeyi kalmaz dedi dr 1 ay sonra tekrar getir dedi bakayım iyileşme olmazsa daha ayrıntılı inceletcem ama dr öle dedi işte sonuna kadarda hak veriyorum sana...iş görüşmesinede gittim daha bekliycem onlar haber verecekmiş ama eşimin gönlü yok çünkü ben sabahçı eşim öğlenci olursa sabah erken kalkıp çağana bakmak zorunda kalıcak göze alamıyo ama bakalım daha bekliycez sonucu hayırlsı olsun bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…