şebnemcim nasılsın?bizi soracak olursan biz iyiyiz.kuçuklerin gozlerinden,buyuklerin ellerinden oper,yaşıtlarımızın ellerini sıkarız
an itibarıyla mert kafayı vitrine çarpıp gumletti ve ağlamakta
resim yorumlari icin cok tesekkurler kizlar bence bu kasim bebeklerinin hepsi cok yakisikli maasallah
nurancigim herseyin yolunda gittiginede cok sevindim hadi bakalim tam gununde gelicek anlasilan senin adsiz oglan :))
yahu sekercik nerelerde hic girmez oldu oda..ins. iyidir bebisiyle birlikte.
o poposu yere gelmiyenlerden bende iki tane var birini tutsan biri cildiriyo :) dun assadaki adam da resmen cildirdi bizimkiler bi oraya bi buraya kosturuyoduki adam assagidan bir vurmaya basladi duvarlara evin heryerinden wc dahil duvara vuruyo adam bizimkiler bi ara korktu oturdu lar.ama adam ara dinleniyo sonra gene basliyo gum gum vurmaya cok guldum yaa adama bu sabahta sabahin sekizinde son ses muzik acti disko gibi oldu apartman yasli adam metal muzik dinliyodu yaa bi gorseniz bizde burda kafa salladik ailecekbi gun polis gelicek kapimiza ama bakalim ne zaman
yaa zaptedemiyorumki cocuklari hipermidir ne dr goturdum test yapsinlar diye dr normal diyo hiperlik bi durumu yok diyo mircan icin cocukmus normalmis eee gel bide bana sor efede onun arkasindan kosturuyo hele o hic anlamiyo ki daha cek kucuk ohh ne guzel tr bahar geldi bizda hala baharin ba si bile yok.. nagieymen yazmisya kiyamiyorum kimseye birakmaya diye ben bulsam bakacak birini birakip gidicem valla arkama bile bakmadan :)) saka bi yana oyle olmasada bazen o kivama geliyor insan kacip gidesim geliyor babasina birakip kaciyorum ama genede bir saat sonra cok ozluyorum sIkIlIp geri donuyorum.ama annem veya ablam olsa hic tereddut etmem birakir cikardim kocisimle disari...gerci bi sure sonra alisiyo insan yapisik ikiz gibi cocuklarla heryere gitmeye bi sikintisi yok benim icin ama kocamla disari cikamiyoruz iste basbasa o kadar yoksa misafirlik suydu buydu viz geliyo artik saliyorum cayira mevlam kayira bi goz onlarda bi goz ev sahibinde oluyo genelde.
ayyy ne uzun oldu ayol cenem dustu gene
bi an kahkahayi bastim esimde bakiyo ne guluyorum diye.. o ne kiz oyle asker mektubu gibi :))
ama sonlara dogruda uzuldum canim merte kafasida uf olmus.. eh cocuk iste dusa kalka buyucek allah daha beterinden saklasin. ben mircan icin boyle derdimde herkez bana ayy ne genissin sen yaa diyolardi sende deme sakin hee
zeyneeeppp hamilemisiiinnn
ayy cemre ye kardes mi geliyo cok cok sevindim gercekten
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
günaydın kızlarr nasılsınız ben iyiyim ama çağan bugğn ateşli biraz dolven verdim düşmedi fitil koydum şimdi uyuyo inş bidaha çıkmaz ateşi ya tam iyileşti derken nerden çıktı bu ateş şimdi
slm arkdaşlar nasılsınız kimse yok ama yazmak istedim uzun süredir merak ediyordum sizi......nuran az kaldı heyecan dorukta desene allahım sorunsuz sağlıkla kavuş bebeğine inş. ayy eylül aklıma gelince benide heyecan sarmıyor değil...ben bu arada yoğun mide bulantıları halsizlik ve yorgunlukla cebelleştim bu sıra azaldı sanki dilimi ısırayım yararlı ne varsa onlardan tiksindim öyle saçma sapan besleneniyorum ..kuzumun enerjisi artarak devam ediyor şükür keyfi yerinde arada gelip meme deyip göğsüme bir çizik atıyor bitti kızım meme deyince kötü bakıp başka şeyle ilgileniyor...iştahta bir artış olmadı ne yazıkki kavga kıyamet yiyoruz malesef bizde böyle herkesi çokk öpüyorum bıdıklarla beraber tabi ...bu arada kasım annelerinde apple arzu vardıya 2. bebeğine hamileydi 6 aylıkken zature teşhisyle hastaneye yatıyor 38 gün yoğun bakım çocuğu alıyorlar neyseki şimdi çıktı hastaneden ikiside ii belki duymuşsunuzdur ama söyleyeyim deim çok üzülmüştüm allaha şükür iiler hadi zeynep kaçar
zeynep'cim sen yaz arada bizi merekta bırakma.bebişin eylulede geliyor demek ne guzel aydır o,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ilk aylar oyle kusma,bulantı,yorgunluk,uyku isteği bir sure sonra toparlanırsın.kıyamam cemre'ye memeyı unutamadı demek.çok opuyorum kuzuları..
arzuapple hamile olduğunu duymuştumda sonrasını bılmıyordum neysekı hersey yolundaymiş,sevindim..
merhaba derya'cım geçmiş olsun oncelıkle.hiç haddim değil biliyorum ama sana çok kızdım şimdi.kocanı ikna edip,bir unıversite hastanesine goturmedin çağan kuzusunu.tatlım, bak bir abla nasihatı olarak al bunu ,istersen kız bana ama sağlık bu hiç ihmale gelmez.bu kadar ateşlenmesini gozardı etmeniz hiç doğru değil.basıt bir ilaçla tedavi edilebilecek birseyin belkı buyuyup ilaçla tedavisinin imkansız hale gelmesine neden oluyorsunuz.allah korusun cerrahi mudahaleye bile gerek kalabilecek durumlar ortaya çıkabilir.hiç biri yoktur inşallah ama tedbirinizi almanız lazım.
iş goruşmen varmış,hayırlısı olsun derya'cım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?