2009 Kasm Anneleri

selam kizlarhersey yolunda gozukuyo simdilik okudugum kadariyla. nurancik yarin doguma gidiyor, deryacigin ise gitme ihtimali var, meral iyi, zeynepcigin midesi bulaniyo. bebeklerde iyi cagan haric oda insallah iyi olur.
ben mi ? cumartesi gunu amerikan filimlerini aratmiyacak bir aksiyon yasamamizin disinda iyiyim cok sukur cocuklarda tam hiz devam yaramazliga. hani o bizim assagidaki yasli adam vardiya iste o iyicene cildirmis olmali ki esime pencereden silahla goz dagi vermis. hava cok guzeldi esim mircani assagiya indirdi bisiklete binsin diye o sira adamda camdaymis esime silah gostermis ters ters bakmis iceri girmis. esim hemen polisi aradi daha assagiya geri indiki polisler hemen assagida belirdi (acayip hizlilar demi bi yerde olay olsun ambulans itfaiye polis hemen hepsi geliyo ) efeyi yeni uyutmustum bende camdan bakiyorum ama bi gorseniz heryer polis oldu bi anda. sokagin girisini cikisini kapadilar kimseyi gecirmiyolar yaklastirmiyolar kendileride yaklasmiyo ben camdan bakiyorum bana iceri gir diyolar. onceleri komik geldi guluyodum ama sokakta alti ekip arabasi bir surude yuzu kapali polis olunca ciddilestim.bizim apartmandakileri arka kapilardan bosalttilar benide telefonda konustruyolarki her hangi bir durum olursa haberleri olsun bide arka kapidan cikaricaklar benide.cocugu battaniyeye sar arkadan cik diyolar adam assagi katta ben gecerken ya bisey yaparsa diye korkudan inemedim polis beni alicak ama cikmiyorumki disari yaa kendimi dusunmedim hic sadece efe kucagimda ya onun icin cok korktum. bi iceri bi disari camda falan derken baktim adam teslim oldu.. butun polisler adamcagizin ustune cullandi bir anda o sahneyi gorunce cok uzuldum adama yaa..mircan babasiyla polis arabasinda ben efeyle evde ecel terleri doktum valla. isin en komik tarafi adamin elindeki silah oyuncakmis. be salak adam bak neler geldi basina oyuncak tabanca yuzunden. evinde dort tane oyuncak tabanca buldular artik oglundan kalmami bilmem. simdi iki hafta evine giremiyecek yakinina bile gecemiyecek ceza aldi bide mahkemesi olucak hapis felan olursada mahkemede belli olucak .yaaaa iste boyle canlarim bu makallede aksiyon, kavga aile ici kavga entirika ask mesk her sey mevcut :)))))

ayyy sebnem film gibi ya tabanca oyuncakta olsa neler yaşamışsın canım ya çeksin cezasını bence ordaki polisler amma hızlıymış burda olsa kaç saat sonra gelirler ALLAH bilir neyse canım bununla geçmiş olsun ucuz atlatmıssınız kıyamam ya mircen naptı korkmustru yavrummm

evet deryacigim aksiyon filmi gibi oldu :) sahte mahte ama iyi hareket getirdi monoton hayatimiza..mircanim polis arabasinda cok aglamis yaramazlik yaptim beni goturecekler diye..ama bi degisiklik varmi diye sorarsan nanay sekerim hala ayni..

efe dun ne yapti biliyomusun altini acmistim azcik havalansin diye biraktim oyle.bi ara yok oldu ortaliktan ya daha iki uc dk gecti gecmedi sesi solugu cikmiyo baktim yatakodasinda dolaba girmis orada alet cantasi var onun ustune kaka yapmis bide guluyoki ben kizdikca o kahkayi atiyo allahim yaa cis iyidide bunu pek sevmedim :)) camasir suyuna alerjim var ogure bogure temizledim.. babasi gene muthis espirisiyle oglum imzasini atmis diyor iyi ya dedim sende git muhrunu vur temizli ...booooo diyo neymis elini ..oka vurmazmis...aksamina bir migren tuttu gozumu acamiyorum efe altina yapmis bizimki vurdu elini soylene soylene ama gercekten gozumu acamiyorum agridan genede biyik altindan gulmeyide lafimi soylemeyide ihmal etmedim :))eee ne demisler buyuk lokma ye buyuk konusma.allahin sopasi bana vurdu basim cok agridi ama ucu esimede dokundu desek yeridir :))

ayy çok komik yaaaaa ne demeli efeyesenin kocada çok esprili yahuuu ama büyük konusmamak lazım dimi

iyiyim tatlim saol fazla bas agrisi olmaz bende ama oluncada deviriyor iste. neyse gecti gitti maasallahhhh . ben boyle aniden girip yazip cikiyorum fazla vaktim olmuyo kusura bakma cnm habersiz gelip gitmek acayip oldu.opuyorum bu arada caganin atesi ne durumda

Selam canlarım ben doğurdum sonunda Allah'a sukur bebekte ben de iyiyiz 11 e doğru doğdu bebeğim inanamadım ama sapsari birsey sacları var nartan in yoktu hem de sapsari dogma ani görmem çok duygulandim sanırım kaç tane de dogursam yine ayrı heyecan olacak....

Meralcigim iyisiniz Allah'a sukur sebnem im yine maceraları devam ama yine de kötü birsey olmadığına çok sevindim Derya umarım tez zamanda cagan da iyi olur Zeynep hadi bakalım hamislik yasamaya başlamışsın

Daha sonra yine yazarım simdi bebek uyuyor çok tatli kizlar yaaaa çok guzel gurur verici birsey haaa bu arada nartan bebeği sevdi cici yapti öpmek istedi emerken gördü tepkisi olmadi maşallah benim iyi huylu oglusum.... Hepinizi çok öpüyorum bebisleri de

ayyyy canım benim çokk geçmiş olsun hayırlısıyla kurtardın darısı başıma sapsarı heee cemroşta öyleydi yabancı bebekler gibi allahım sağlık sıhhat versin peki doğum nasıldı iiye benziyor keşke benimki 1.si gibi geçmese çok sevindim adınıza hayırlı evlat olsunlar inş.

canım benim çok duygulandım.çok sevindim okurken.allah sağlık,sıhat,mutluluk versin sana ve bebeğine.gazsız,hemencecik uykuya dalan,bol bol emen,yeme sorunu olmayan bir bebiş olsun tatlı kuzu:))nartanada maşallah tam abi olmuş,şeker sey

amanınn şebnemcim film gibi gerçekten.o yaşlı adam akıl dağıtılırken nerdeydi acep.bu adam hiç mi çocuk olmamış,hiç mi çocuğu olmamış.sonradan yalnız kalınca bu erkeklere bir haller oluyor herhalde.bir hafta sonra adam donunce ne yapacaksınız,inş dersini almış olur.bende çok korkar,donar kalırdım valla çok geçmiş olsun.tabanca oyuncakmış ama nerden bilcen ki:26:yine iyi idare etmişsin.yalnız polisleri takdır ettım anında gelmişler,burda en az yarım saat bekletrdik:82:

doğru soyluyorsun hersey ağızda hala.dr da goturmuşsunuz iyi olur hemencecik inş.

zeynep'cım mertde iyi çok şukur.bende artık emzirmeyı bıraktırmak istiyorum 1,2 ay içinde ama nasıl bilmiyorum.sen ne yaptın .bıraktırmak için.bir yolu yontemi var mıdır bu işin?

ay bak sen şu ufaklığa :1fırsatı kaçırmamış.ne yapsın annesi daha rahat yapmıştır çocuk havalı havalı.bizimde bol bol çiş vukuatımız oluyor daha kakaya denk gelmedik ama yakındır sanırsam.lazımlık aldım ufak ufak başlayacağım oturtmaya.gelsin çişli,kakalı gunler...

şebnem geçmiş olsun migren berbattır bilirim:94::94::94:

anladım canım önemli değil çağanın ateşi düştü ama ishal olmuş çok fena ama genel durumu iyi çok şükür

ayyyy canım ya çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün inş ikisi birden çok kolay büyürler sana eziyetleri olmaz..demek nartancık sevdi kuzum benim ya kardesi oldu haaa ya sanki ben doğurdum içim kıpır kıpır oldu maşallah bebişine sanadaaaa adını ne koydunuz yazmamıssın

evet canım götürdük uzman dra sonunda ağızdan mşkrop kapıyo dedi ondan bu kadar çok hastalanıyomuşşş şimdi daha iyi ama ishali var ha bu arada gitmişken çok düşmesinide söledim yürüttü baktı jkalça çıkıklığı yok olsa böyle yürüyemez daha alışır dedi

NURAN canım inan çok duygulandım ya alllahım sağlıkla büyütmeni nasipe tsin inşallah nartanımada maşallah kuzum benim ...allahım bizede tekrar göstersin inşallah bebeğin adı neee

kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara

oy oy oyyyy nihayet geldi isimsiz mart bebemiz. allah anali babali buyutsun.hayirli uzun omurler yasasin ins. sari sacli bebek..yahu ismini hala koymadiniz mi bebegin.. hadi kizlar bi el atinda biz bi isim koyalim bebege nurana kalsa askere gidecek cocuk.. sende iyisindir insallah. nasil gecti dogumun bi ara yazarsin.
nartanda iyi karsilamis bebisi ohoh ne guzel maasallah. resim bekliyoruz yeni bebisin. opuyorum sizi canim. kendine dikkat et bol bol dinlen

[QU OTE=larem35;18302784]amanınn şebnemcim film gibi gerçekten.o yaşlı adam akıl dağıtılırken nerdeydi acep.bu adam hiç mi çocuk olmamış,hiç mi çocuğu olmamış.sonradan yalnız kalınca bu erkeklere bir haller oluyor herhalde.bir hafta sonra adam donunce ne yapacaksınız,inş dersini almış olur.bende çok korkar,donar kalırdım valla çok geçmiş olsun.tabanca oyuncakmış ama nerden bilcen ki:26:yine iyi idare etmişsin.yalnız polisleri takdır ettım anında gelmişler,burda en az yarım saat bekletrdik:82:[/QUOTE]

meralcigim valla evine donunce ne olacak bilmiyorum asil endiselendigim burasi iste. mircani assagiya yolluyordum arka bahceye oynuyodu cocugum. simdi nasil gondericem bilmiyorum eve tikilip kalicak iycene yada hep benimle inecek. o oynar bende otlanirim artik yesillikte :))) polisleri hic sorma anam sanki kapi arkasindalar bi sey olsun aninda sagdan soldan en az dort araba geliyo.. ilk zamanlar garip gelirdi hani hep tvde seyretmisim ya onlari kendimi film setinde hissediyodum. simdi alistim. mahallede cok eksin zaten hele yazin balkona cik sagdan soldan herkez saluuu savabienn diye konusmaya calisiyo.. ohooo ohooo cok guzelimde dayanamiyolar

nurancım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş
kız bak şimdi özendim eymende keldi hoş halada kel acaba 2.nin saçı olur mu olursa hemen doğurayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…