2009 Kasm Anneleri

Selam Kas im annecikleri ve bebisleri arada cep tlf yazdıklarınızı okuyorum tam yazmaya niyetlendigimde bir şey çıkıyor ama hep aklimdasiniz....

Ben logusa bir şahsiyet olarak hastanedeki iki gün hariç hic ystmadim hatta oturmadım bile bixim bakıcı kız değişti dogum yaptığımda evin düzenini bilmiyor artı nartan hastalandı ateslendi 3 gün hicbirsey yemedi icmedi iki gün hastanede kaldım ogluma bakamadı ananesi onu suçladım zaten logusalik bunalımı oldu bu iki cocuk ve hicbirsey bilmeyen bir yardımcı beni çok korkuttu annem de ilk fırsatta kaçmak icin bahane arıyor sormayın zor bir 3 gün geçirdik ama sukur nartanim bugün dsha iyi Dr da duzelir ilaç kullanmasın dedi sevindim neşem yerine geldi....

Kucuk oğlumu soracak olursanız adı aytes oldu ilkbahar tanrısı anlamında ve kucucuk ikinci gün sünnette oldu pipi öyle gobek öyle iyileşmeye çalışıyor gündüzleri iyi uyuyor geceleri çok ağlıyor surekli meme istiyor ve onlarda yara oldu çok acıyor dun gece kesintisiz 4 saat uyudu o kadar emmeye ohhh ded bari bir ise yaradı çok emmesi.... 3820 gr 49 kilo ile doğdu sarı kafa gözler de renkli dedi Dr bakalım ama çok tatli y öyle bilmiş bilmiş bakmalar himmmm seker şey nartAn da aytis aytis diyor kuzum benim...

Sebnemmm valla gulemiyorum dikişlerden kızlarrt hepinizi öpüyorum yinevyazarim isallah

ayyy canım ya çok geçmiş olsun işin zor vallahiiii.demek aytes oldu adı adıyla yasasınnn canım nartancığıma çok üzüldümmm yavrum benim sende ilgilenemiyosun kıyamam ya...annende ayıp ediyo ama durumun belli bakıversin azıcık...kız kilosu filan iyi masallah fotolarınıda en yakın zamanda bekliyoruzzz...sen nasılsın dikişlerin nasıl oldu?

merhaba,bende 2009 kasım annesiyim.oğlum bu aralar diş çıkartmakla meşgul.üstte 4 dişimiz altta 3 dişimiz var.şimdi azı dişler çıkıyor 2 tane.

merhaba,bende 2009 kasım annesiyim.oğlum bu aralar diş çıkartmakla meşgul.üstte 4 dişimiz altta 3 dişimiz var.şimdi azı dişler çıkıyor 2 tane.

Merhaba canim hos geldin aramiza. demek dis cikariyor miniginiz :)) azi disi zorlu dis umarim sorunsuz cikarirda hem siz hemde kendi raatlar. benimki 12 dis oldu cok sukur fazla zorlanmadik

ayyy canim benim nasilda zorlu geciyor lohusaligin allah yardimcin olsun.. annende kusura bakma ama bi acayip ayol. bu zor gununde nasi yaninda olmaz nasi bakmaz torununa anlamiyorum. hersey ustuste gelmis bakici niye degistiki simdi tamda alismisti nartan. nartanimda hastalanmis cok gecmis olsun nurancigim valla nazar mi var ustunuzde ne.
sonunda isim koymussunuz kucuk sarisina adi gibi yasasin insallah. ohhh ne iyi yapmissin sunnet isini valla bi kiziyorumki kendime sorma gitsin niye yaptirmadim bende dogar dogmaz ahh kafam ahh simdi nasil dayanirimki ogullarimin aci cekmesine artik onlar aglar ben aglarim..
canim kendine dikkat et sakin yorma kendini herseyi bosver strese giripte sutunu eksiltme sakin isi gucu bosver yangel yat opuyorum ucunuzu :)) ayyy sende buyuk oglum kucuk oglum ogullarim diyen kervanina katildin hee sonunda

selam kızlarrr
mozilladan,google chorme geçtiğim için tüm şifreler silinmiş iki gundur giremedim kk'ya.şifreyıde unutmuşum:)neyse sonunda hallettim.

nuran'cım çok guzelmiş ismi bebişin, adıyla sağlıkla buyusun.bakıcı değişmiş,anne sorun çıkarmış birde lohusalık pskolojisi sıkıntılı gunler geçirmişsin,allah yardımcın olsun canım.bende doğumdan sonra eve gelince hiç yatmamıştım,iş başa düşünce insan bir sekılde hallediyor.nartan kuzusuna da geçmiş olsun,düzelir canım sıkma canını.bizim nartan buyumuşte kardeşiniz ismini bile soyler olmuş. bizim kuzular buyuduler de koç oldular:)

mert'te bu gunlerde dışardan içeriye girmeyııp,sokak çocuğu modunda dolaşıyor.balkonla kandırıp alıyorum içeriye.balkondada saksılarla,toprakla oynuyorizin veriyorum kırlenmek guzeldir mantığıylakendine zarar vermedikten sonra isteklerine goz yumuyorum.herseye hayır deyıp,zıtlaşmak istemiyorum.sınırlarımız var onlar geçildimi tabiki izin vermiyorum isteklerine.

hoşgeldinn;dişlerin sıcağa kalmadan çıkmasıda ıyı aslında...

kızlar mert'in tamı tamına 16 dişi oldu

hoşgeldin canım aramıza benim oğlumda azıları çıkartıyo galiba kabarmış yerleri bayağııı ALLAH kolaylık versinde biran önce çıkarısınlar

oy şebnemcim çin lokantası falan dedin beni anılara gomdün.neyse onlar derin mevzular...
çın yemeklerinden vejeteryan kofteyı oneririm,hala tadı damağımdadır
midye dolma yerim tatlım hamilelikte yasaktı sonrada unuttum bak hatırlattığın iyi oldu:))kurbağa bacağımı onuda yerim ne olacak kı dermişim.şaka tabi o kadr da değil

şebnem o oyun kartlarının benzeri bizdede var ama eşleştirme kartı bizimkiler.pek çakmıyor daha bizim sıpa.birde ben her ay meraklı minik dergisi alıyorum her çok renklıbir dergi mert'in ilgisini çekiyor birlikte bakıyoruz. yanında da oyun kartları ve oyun veriyor her ay.bizimkiler için daha erken ama ben alıyorum şimdiden,seneye daha verimli kullanırız diye tahmin ediyorum

bizim domates,biberı yalan oldu valla,eşim geçen hafta çiçek fideleri getırmiş onları dikınce yer kalmadı.
maşallah efeye dillenmiş o da.nasıl oldu efe iyi mi artık.
kestane kebap acele cevap

Merhaba canim hos geldin aramiza. demek dis cikariyor miniginiz :)) azi disi zorlu dis umarim sorunsuz cikarirda hem siz hemde kendi raatlar. benimki 12 dis oldu cok sukur fazla zorlanmadik

teşekkürler.evet biraz zorlanıyoruz tabi.bugün dr.a gittik 3-4 dişde çıkar 1 aya kadar dedi yerleri kabarmış zaten.

hoşgeldin canım aramıza benim oğlumda azıları çıkartıyo galiba kabarmış yerleri bayağııı ALLAH kolaylık versinde biran önce çıkarısınlar

merhaba,evet dişler çıksada oğluşumiştahı gei gelse artık.Allah tüm bebeklere sağlık ,mutluluk versin.

slm kızlar nasılsınız bebişler ay pardon çocuklar nasıl
dişlerden bahsetmişsiniz bizim şuan 7,5 dişimiz var biri çıkmakla uğraşıyor zaten ilk dişimiz taaa 10. ayda çıktı
oğlum yine kel teyzeleri dün babası tıraşa götürdü kulak üstleri falan çok çirkin olmuştu 3numara yapıp gelmişler :2: inş 3 aya uzar çünkü yakışıklım dayısının düğününde sağdıç olacak

slm canım iyidir sen napıyosunnn?inş kolay çıkarırlar dişleri canım aynı dert bizdede var...demek eymenimiz kel..uzar canım merak etme..ay bizim bi saçımız var maşallah çok sık bizde yarın yada bugün kestircez daha doğrusu sadece toplatıcaz ben çağanın saçını uzatıcam çünkü

günaydın kızlar herkes bomba gibi maşşalah ...bizde iyiiyiz şükür larem benim kızda mert gibi sokak kızı modunda gezek hiç eve girmese süper olacak annneane geziyolar ben okuldan gelirken yolda beni karşılıo minik tavşanım sarılıyom sıkı sıkı hanfendi hiç istifini bozmuyor sabah işe giderken geçirirdi memeden kestiğimden beri ssallamıyor ya beni bakıp arkasını dönüyor işine devam ediyor sıkıntısı mı var benle ilgili çözemedim ağrım falan olunca ilgilenemiyorum acaba içten içe kızıyomu bana bilemedim neyse keyfi yerinde ama şükür sizin cücüklerde öptürmüyomu benimkini zorla öpüyorum ama canı isterse ben yatarken gelip gidip duduştan öpüyor arada aşka geliio minnoşum..bizde böyle ha bu arada bulantıya devam ama daha az sanki 1 hafta sonra kontrolum var inş. cinsiyeti öğrenirim artık bu yavruşada bişiler almak istiyorum .hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum görüşmek üzere

mevzey canım nasılsın ya ben hayıtı içiorum ama fayda etmedi ya adetim yine ilaçla gelio 2aydır içiorum daha ancamı etki eder ki sence 2.çocuk isteyene kadar içeyimmi senin adetlerin düzenlimiudi hamile kaldığında benim bu gidişle yine tedavi isticek çünkü adet olmuyorum zor hamile kalmam hazır kocayıda ikna etmişken ama 1yıl sonra falan dedi

arkadaşlar birşey sormak istiyorum,oğlum bu aralar bizi çok ısırmaya başladı gerçi öncedende vardı bu huyu ama diş çıkarttığı için mi acaba?

günaydın canlarım sizlerinki gibi benim oğlumda sokak kuşu işin tuhafı kendinden büyük abilerle oynamak istemesi ehh tabi onlarda alırmı aralarına dün bakkaldan bolon yapılan köpüklerden aldık sokakta ben boloncuk yaptım oda koşup birer birer patlattı ana oğul oynadık yani sonra babamızda katıldı eymen çocuk biz ondan çocuk sonra evde balon oynadık bıcı bıcı yaptık uykuya ağlayarak bağırışarak daldık
ısırmak diyince eymende normalde yapmaz ama geçen halası ona bağırdı diye halasının kolunu ısırmış babannesiyle dedeside koca bir aferin vermiş neymiş kimsede hakkı kalmıcakmış yarın öbür gün kendini dövdürmücekmiş off offf kaç kez tembihliyorum ama nafile bildiklerini okuyolar çalışan anne çocuğu böyle malesef
hoş halasını ısırmasına sevindim benim intikamımıda almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…