nagihan,zeynep teşekurler kızlar.normalde soğuk kanlıyımdır ama dun ben bile kendimi tanıyamadım.oğlum soz konusu olduğunda kitlendim kaldım,elimden de bir sey gelmedi.kapıcıyı çağırsam adam aşçak belkı,artık tebbirimi aldım.anahtarların yedeklerini holün duvarına astım:)
allah evlatlarımızla bizi sınamasın...
zeynep sen nasılsın?bebişin cinsiyetı bellı oldu mu?
tum bebeişleri kocaman opuyorum,sevgilerle..
teşekkür ederim.yağmurumuz evine geldi ve Allaha şükür iyi.evet büyük şans görmeleri çünkü çok çabuk hareket ediyolar ve insan gözden kaçıjrabiliyor bazı şeyleri.pil midede açılmıştı ama allahtan hemen endoskopi yapıldı kalanlarda bağırsak yoluyla 2-3 günde çıktı.birkaç saniye içinde bile olmadık şeygler yapabiliyolar.bende de korku oldu sürekli kumandanın pillerine falan bakıyorum yerindemi diye.sonunda gidip bantladım şöyle 15-20 kat
canım bebiş kıza benzio dedi dok cuma günü bir fıstığım daha oluyor büyük ihtimalle hayırlısı bakalım ben daha iyiyim canım arada gene nüksetsede bulantılar eskiye nazaran iyiyiz şükür siz nasılsınız bizde merti öpüyoz kocamannnn
Selam arkadaslar ben çok uzun zaman oldu bilg basına oturmayali uykusuzluk ve yorgnluk çok fena bu kucuk bidik hic uyumuyor uykusuzlukta beni mahvediyor... Uç yardımcı değiştirmeme ragmen olmadi bu insanlarla uğraşmakta beni çok yordu su an kimse yok annem geliyor o da zar zor bunaliyor hatun ne yapayım ama mecbur artik.... Onun haricinde iyiyiz sukur.... Sizler neler yapıyorsunuz??? Biraz okudum yaramazlıklar tam gaz devam merakli halleri devam kendi istekleri var artik onun dısında birseyle oyalamk kandırmaya çalışmak çok zor... Ama baya dillendi çok ama çok tatli oldu hep bebek kucağımda resmen özlüyorum nartanimi en ufak arada öpüp kokluyorum .... Gecmisi okuyabilirsem isallah neler oluyor öğrenebilirim.... Sizleri ozledim kizlarr bugünlerde geçecek isallah ... Öpüyorum sizleri:2:
hayırlısı olsun zeynepcim.kız yada erkek sağlıklı olsun bebişin.biz 28,haftaya kadar mert'i kız biliyorduk:)
iyi olmanada sevindim.
bizde iyiyız canım.mert bu aralar kahvaltıı yapmak istemiyor.yarısını anca yedirebiliyorum.yeni bir seyler istıyor sanırım aylardır aynı bulamacı yemekten sıkıldı galiba.pazar gunu pankek yaptım ondanda fazla yemedi.yeni kahvaltı alternatifleri arıyorum:)
Allah yardımcın olsun canım demek çok yoruluosun çok mu gazı var kuzunun kafana görede birini bulamadınki bir türlü inş. en yakın zamanda bulursun canım uygun birini kuzularını öpüyorum kolay gelsinSelam arkadaslar ben çok uzun zaman oldu bilg basına oturmayali uykusuzluk ve yorgnluk çok fena bu kucuk bidik hic uyumuyor uykusuzlukta beni mahvediyor... Uç yardımcı değiştirmeme ragmen olmadi bu insanlarla uğraşmakta beni çok yordu su an kimse yok annem geliyor o da zar zor bunaliyor hatun ne yapayım ama mecbur artik.... Onun haricinde iyiyiz sukur.... Sizler neler yapıyorsunuz??? Biraz okudum yaramazlıklar tam gaz devam merakli halleri devam kendi istekleri var artik onun dısında birseyle oyalamk kandırmaya çalışmak çok zor... Ama baya dillendi çok ama çok tatli oldu hep bebek kucağımda resmen özlüyorum nartanimi en ufak arada öpüp kokluyorum .... Gecmisi okuyabilirsem isallah neler oluyor öğrenebilirim.... Sizleri ozledim kizlarr bugünlerde geçecek isallah ... Öpüyorum sizleri:2:
yok canım atamadım o beni attı
ya kızlar bugüün başımıza çok kötü bi olay geldi gece çağan 5 de kaltı 5.30 da süt içiridm yatırdım bende yattım uyuyamadım bi süre neyse tam dalmışım sabah olmuş eşim işe gidecekti alarm çaldı 5 dkka daha yatayım dedim küt diye bi ses geldi kalktım bi baktım çağan yerde yatıyo ağlıyo beşikten düşmüş ayağının altına yastığı koymuş komidinlerdden destek almış atmış kendini aşağıya hemen acile gittik biraz röntgen çektiler kan aldılar bişey çıkmadı ama dr müşade altınıa alıcaz dedi ama çağan burnumuzdan getirdi sürekli ağladı kucakta gezdirdik babasını ısırdı iyice gelen geçeni çekiştiryo bakın diye ..neyse dr muayne etti bişey taburcusunuz bizim için ilk 5 saat çok önemli dedi ama eve gittiğinizde uyku hali olurda sürekli uyanmazsa kusması olursa ağız dolusu hemen getirin dedi biraz önce eve geldik ben artık çağanla baş edemiyorum ne yapıcam ya çok yaramaz oldıuuuuuuu
yagmurun iyilestigine cok sevindim gercekten.ucuz atlatti allahim daha buyuk belalalrdan korusun bebeklerimizi.Ege yede cok dikkat etmek lazim tam yaramazlik zamani. tedbir kuldan takdir allahtan demislerTeşekkür ederim iyi dileklerin için.yağmurumuz hastaneden çıktı.şuanda iyi Allaha şükür.boğazında biraz tahriş var oda zamanla geçecekmiş.kaç gündür sersem gibiydim üzüntüden. çocukların sağlığı söz konusu olunca akan sular duruyor valla .uyku uyuyamadık.Egede yaramazlık peşinde nerde kumanda görse yere atıp kapağını açmaya çalışıyo. piller çıkmasın diye üstüste banladım.piller bitince nasıl açıcaz bilmiyorum.:44:
uyyyyyy mihlama mu dedunnnnn,dolanayum saaaaaakelin ilacı olsa meralcim diyeceğim çünkü bizimki o bulamacı bırakalı baya oluyor acaba dişimi çıkıyor yavrunun benimki arada hiç bişi yemiodu baktık arkada işler karışık o yüzden üstelemiyorum sabahları süt içiyor sadece bir kaç lokmada bal ekmek o kadar cumartesi dılşarıdaydık yemek yemedi bizle bizde ısrar etmedik eve zor attık kendimizi yemeği hazırlar hazırlamaz oturdu dibime beni öpmeleer falan hanfendi mama mama diye mızırdanarak daldı yemeklere böylesi hak diyom kuzuma ama insan kıyamıo işte normal vermeye çalışsan canım bulamadan ben hamileliğimin başından beri yapamıyom o karışımdan içim elvermioo onlar nasıl yesin yahuuuu birde biz karadenizliyiz mıhlama yada tava yemeği denilio mısır unuylada yapılıo onu baksana netten çok besleyici tadınıda seviyorum belki mertte sever
oncelikle bu enerji dolu geri donusumun icin hos geldinArkadaşlar merhaba hepinize uzuuuunn bir zamandan sonra tekrar geldim aranıza..
artık bende ev annesiyim. Artık oğluma kendim bakıcam bırakıyorum işi. Aranıza ve güzel sohbetinize benide tekrar dahil edersiniz umuyorum..
Bebişlerimize sağlıklı mutlu günler kızlar..
canım bebiş kıza benzio dedi dok cuma günü bir fıstığım daha oluyor büyük ihtimalle hayırlısı bakalım ben daha iyiyim canım arada gene nüksetsede bulantılar eskiye nazaran iyiyiz şükür siz nasılsınız bizde merti öpüyoz kocamannnn
günaydın kızlar
nurancım Allah yardımcın olsun bu günler çabucak geçer inş
deryacım çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden saklasın
şebnemcim enerjine hastayım
Selam arkadaslar ben çok uzun zaman oldu bilg basına oturmayali uykusuzluk ve yorgnluk çok fena bu kucuk bidik hic uyumuyor uykusuzlukta beni mahvediyor... Uç yardımcı değiştirmeme ragmen olmadi bu insanlarla uğraşmakta beni çok yordu su an kimse yok annem geliyor o da zar zor bunaliyor hatun ne yapayım ama mecbur artik.... Onun haricinde iyiyiz sukur.... Sizler neler yapıyorsunuz??? Biraz okudum yaramazlıklar tam gaz devam merakli halleri devam kendi istekleri var artik onun dısında birseyle oyalamk kandırmaya çalışmak çok zor... Ama baya dillendi çok ama çok tatli oldu hep bebek kucağımda resmen özlüyorum nartanimi en ufak arada öpüp kokluyorum .... Gecmisi okuyabilirsem isallah neler oluyor öğrenebilirim.... Sizleri ozledim kizlarr bugünlerde geçecek isallah ... Öpüyorum sizleri:2:
teşekkür ederim.yağmurumuz evine geldi ve Allaha şükür iyi.evet büyük şans görmeleri çünkü çok çabuk hareket ediyolar ve insan gözden kaçıjrabiliyor bazı şeyleri.pil midede açılmıştı ama allahtan hemen endoskopi yapıldı kalanlarda bağırsak yoluyla 2-3 günde çıktı.birkaç saniye içinde bile olmadık şeygler yapabiliyolar.bende de korku oldu sürekli kumandanın pillerine falan bakıyorum yerindemi diye.sonunda gidip bantladım şöyle 15-20 kat
günaydın kızlar
nurancım Allah yardımcın olsun bu günler çabucak geçer inş
deryacım çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden saklasın
şebnemcim enerjine hastayım
derya geçmiş olsun canım.şimdi nasıl çağan,kafasında şiş falan oldu mu?
Arkadaşlar merhaba hepinize uzuuuunn bir zamandan sonra tekrar geldim aranıza..
artık bende ev annesiyim. Artık oğluma kendim bakıcam bırakıyorum işi. Aranıza ve güzel sohbetinize benide tekrar dahil edersiniz umuyorum..
Bebişlerimize sağlıklı mutlu günler kızlar..
Allah yardımcın olsun canım demek çok yoruluosun çok mu gazı var kuzunun kafana görede birini bulamadınki bir türlü inş. en yakın zamanda bulursun canım uygun birini kuzularını öpüyorum kolay gelsin
Çok geçmiş olsun canım çağana ayy bu çocukta nazar var walla baksana kıçı beladan kurtulmuyor bol bol sadaka ver canım bela nusubet uzak dursun sizden bol bolda okukem gözlere şişşş:) enerjisini atamıyor sanırım vuruyor yaramazlığa onu yoracak kimse yokmu canım mahallede yaşıtı yada büyüğü arkadaş havalar bir düzelse salsak bağa bahçeye koşsunlar ordan oraya yoksa bize sarıyorlar
deryacigim sanada ayrica cok cok gecmis olsun.anam nazar mi var buyumu var evinizde anlamadim gitti. ailecek bir turlu kurtulamadiniz belalardan. ayy bi okutun ufletin kendinizi sadaka verin bisey yapin..allah daha beterlerinden sakinsin canim yaa.. nasil oldu caganim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?