2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar
nurancım Allah yardımcın olsun bu günler çabucak geçer inş
deryacım çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden saklasın
şebnemcim enerjine hastayım

canım bebiş kıza benzio dedi dok cuma günü bir fıstığım daha oluyor büyük ihtimalle hayırlısı bakalım ben daha iyiyim canım arada gene nüksetsede bulantılar eskiye nazaran iyiyiz şükür siz nasılsınız bizde merti öpüyoz kocamannnn

yağmur bebek kumandanın pilini mi yutmuş hani şu bildiğimiz kalem pillerin kuçuğunubende kol saatlerinin pilindendir diye düşünmüştüm.kumandayı bende bantlayım o zaman bu yaramazların ne yapacağı bellı olmaz

Son düzenleme:

hayırlısı olsun zeynepcim.kız yada erkek sağlıklı olsun bebişin.biz 28,haftaya kadar mert'i kız biliyorduk:)
iyi olmanada sevindim.
bizde iyiyız canım.mert bu aralar kahvaltıı yapmak istemiyor.yarısını anca yedirebiliyorum.yeni bir seyler istıyor sanırım aylardır aynı bulamacı yemekten sıkıldı galiba.pazar gunu pankek yaptım ondanda fazla yemedi.yeni kahvaltı alternatifleri arıyorum:)

nuran'cım bir an once bıdığın uykularının duzelmesini diliyorum canım .biraz daha sabır ilk aylarda mert de oğleydi,çok opuyorum seni ve bebişleri

kelin ilacı olsa meralcim diyeceğim çünkü bizimki o bulamacı bırakalı baya oluyor acaba dişimi çıkıyor yavrunun benimki arada hiç bişi yemiodu baktık arkada işler karışık o yüzden üstelemiyorum sabahları süt içiyor sadece bir kaç lokmada bal ekmek o kadar cumartesi dılşarıdaydık yemek yemedi bizle bizde ısrar etmedik eve zor attık kendimizi yemeği hazırlar hazırlamaz oturdu dibime beni öpmeleer falan hanfendi mama mama diye mızırdanarak daldı yemeklere böylesi hak diyom kuzuma ama insan kıyamıo işte normal vermeye çalışsan canım bulamadan ben hamileliğimin başından beri yapamıyom o karışımdan içim elvermioo onlar nasıl yesin yahuuuu birde biz karadenizliyiz mıhlama yada tava yemeği denilio mısır unuylada yapılıo onu baksana netten çok besleyici tadınıda seviyorum belki mertte sever

Arkadaşlar merhaba hepinize uzuuuunn bir zamandan sonra tekrar geldim aranıza..
artık bende ev annesiyim. Artık oğluma kendim bakıcam bırakıyorum işi. Aranıza ve güzel sohbetinize benide tekrar dahil edersiniz umuyorum..

Bebişlerimize sağlıklı mutlu günler kızlar..

Allah yardımcın olsun canım demek çok yoruluosun çok mu gazı var kuzunun kafana görede birini bulamadınki bir türlü inş. en yakın zamanda bulursun canım uygun birini kuzularını öpüyorum kolay gelsin

Çok geçmiş olsun canım çağana ayy bu çocukta nazar var walla baksana kıçı beladan kurtulmuyor bol bol sadaka ver canım bela nusubet uzak dursun sizden bol bolda okukem gözlere şişşş:) enerjisini atamıyor sanırım vuruyor yaramazlığa onu yoracak kimse yokmu canım mahallede yaşıtı yada büyüğü arkadaş havalar bir düzelse salsak bağa bahçeye koşsunlar ordan oraya yoksa bize sarıyorlar

yagmurun iyilestigine cok sevindim gercekten.ucuz atlatti allahim daha buyuk belalalrdan korusun bebeklerimizi.Ege yede cok dikkat etmek lazim tam yaramazlik zamani. tedbir kuldan takdir allahtan demisler

uyyyyyy mihlama mu dedunnnnn,dolanayum saaaaaa ablamda trabzonun ofuna gelin gitti offf offff.. haliyle ister istemez oda ogrendi azbucuk laz yemeklerini sayesinde bizde yiyoruz lahana dolmasi mihlama hamsili pilav cok seviyorum mihlamayi kiz bi gun yapta yiyek sundure sundureee o her peynirlede olmuyo demi ozel peyniri var ben bi kere denedim ama olmadi.. nasil yazmisim hee sanki simdi yiyomusum gibi iki seneye yaklasiyoruz dogru durust lezzetli bi seyler yemeyeli. kanadaya gelmeden once yerdik tabii simdi bulki yiyesin..nasilda guzel ypiyosundur sen simdi mihlamayi demi

oncelikle bu enerji dolu geri donusumun icin hos geldin eski ev sahibisi olduguna gore burasi senin sayilir. isi birakip bebisinin yaninda olmana cok sevindim cunku cok mecbur kalmayinca calismaya karsiyim annler icin. mecburi durum karsisinda tabiki boynumuz kildan ince. neyse kendimi tanitayim sebnem ben. azcik deli birazcik dolu tam istanbul plakasi yasindayim.memleketinden zorla koparilip taaaa kanadaya atilmis birgevezeyim.yetmedi birde bi topigin geveze lideri oldum. sevgiler saygilar efenim

not; doktor kendi halinde birakin dedi, bugun enerjim ustumde uzak durunnnnnn anacimmmm

hayirlisi olsun zeynepcigim. iki fistik bide sen fistik artik cakanizdan gecilmez evde :) sanirim zor gunleri atlattin sayilir. iyi olduguna sevindim

deryacigim sanada ayrica cok cok gecmis olsun.anam nazar mi var buyumu var evinizde anlamadim gitti. ailecek bir turlu kurtulamadiniz belalardan. ayy bi okutun ufletin kendinizi sadaka verin bisey yapin..allah daha beterlerinden sakinsin canim yaa.. nasil oldu caganim simdi

günaydın kızlar

nagihancigim serde zirdelilik var bazen bende sasiyorum kendime nasil bu kadar dayanabiliyorum diye eymen nasil iyimi op benim icin nanaktan

nurancigimmmmm bebisin cok tatli yaaa..laf aramizda ozenmedim degil hani...kizmayin yaa napayim kucucuk bebis gordum mu hemen bi tanedaha dogurtasim geliyo cok seviyorum yeni hallerini.. bilirsinya ilk zamanlar yeni dunyaya alismalari zaman aliyoir uyku yeme hepsi bir izdirap olabiliyo sabret canim gecer hepsi takma kafana. annende gercekten muzelik heee koy sen onu muzeye kalsin orda mutlu mesut kiz insan torunlarina bakmaz mi. gerci seninkine diyorum ama benim kaynanada oyle pek bakmaz ama mecburi kaldimi elinden gelenide yapar hakkini yemiyim simdi iyi insandir cok sukur. ama annene gercekten kiziyorum hic yardimci olmuyo sana sanirim daha kendini yakistiramiyor nenelige kabullenemedigi icinde zorlaniyor heralde bebek bakmaya. ayy neyse kusura bakma canim yaa dedikodu yapiyorum annen hakkinda ama haksizliga hic tahammulum olmuyor iste napayim. sen ameliyatlisin iki cocuk var yardima ihtiyacin var dayanamiyorum iste.. calisanlardan yanada yuzun gulmedi bi talihsizliktir gidiyor hayirlisi olsun.
nartani ozlersin tabii o ilk gozagrin. bende diyorum ya hep mircan bambaska benim icin tabiki efede oyle ama niyeyse ilk ondan mi yoksa baskabiseymi cozemedim. simdi sen iyi anlarsin bu duyguyu iki cocuk olunca. hep derler evlat evlattir hepsi ayni ama bence azcik fark oluyo. canim kendine dikkat et seni ve nartani bebiside cok opuyorum. hic biseyi takma kafana bosver gitsin

çok geçmiş olsun canım yağmurun iyi olmasına sevidim

günaydın kızlar

çok sağol nagihancım ALLAH razı olsun

hoşgeldin canım aramıza tabiki senide dahil ederiz ne demek...

çok sağol zeynepcim ya bilmiyorum nazarmı var ne varsa ben çıldırmak üzereyim bugünde ateşi vardı ishal olmuş yine çok halsiz ve herzamanki gibi huysuzdu dr araştırıyorum şmdi çarsamba ALLAH nasip ederse kesin götürüyoruzzz..sürekli dua okuyoruz canımmm enerjisinide tüketiyor çünkü aksma kadar çok şımarıyoooo buralarda kimse yok canım bi arkadasımın kızı var oda havalar soğuk diye çıkamyoruz biyere birazn önce ısınsın hiç eve girmiycez gezicez oğlumla

sağol sebnemcim valla bilmem nazarmı büyümü ama var bişey herhaldeee evde bi mevlüt okutup evet durumu iyi olmayan birine yardım etmeyi düşünüyorummm bakalımm.evet canımm ALLAH daha beteinden saklasınnn şimdide çok huysuz işte çok uykusu vardı sütünü içerken kucağımda uyuyakaldııı sen napıyosun ya bi türlü karsılasamıyoruz karsılıklı yazısmayı özledim vallahiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…