2009 Kasm Anneleri

nurancım bizimkiler acık tembel galiba eymeninde 8 dişi var üstte 6 altta 2 3 gündür çok huzursuz galiba alttan diş çıkaracak bu arada bizimkide fındık fıstığa bayılıyo :))

baktım kızlar test alıp temiz çıktı eşimde dört gözle baktı bende ama yokmuş rahatladım stresten olmuyo muhtemelennnn...
meralcim tek benimki böyle yapıyo sanıyodum ama öyle değilmiş işte evet canım çok dikkatli olmak gerekiyo geçen gün haberlerde izledim annesi mutfakta yemek yapıyomuş çocuk tvnin altında kalmış ölmüş ben çok korkuyorum yanımdan hiç ayıramıyorum tırmanma duygusu çok fazla bu ara çok tırsıyorum ALLAH yardımıcımız olsunnn

evet canım hamile değilimmmmm yasasıınnnnnnnnnnnnnnnnn...nurancım aytesimizin resimlerini burayada eklesende faceyi olmayanlarda burdan baksa çok merak ettim yiğenimizi.....

iyi hadi canım gozun aydın:)
tek seninki yaramaz olurmu derya'cım ya her gun yeni bir vukuatla karşılaşıyoruz.dun koltuktan parkeye uçtu anlı şişti meselacanım sıkılıyor meşe kadar şişlik var alındabaşıda ağrıdı herhalde gece sık sık uyandı yıneduşe kalka buyuyecekler,allah beterinden korusun...

ya kızlar sız kuru yemişleri nasıl veriyorsunuz,ben hala rendeleyıp kahvaltısına veya meyvesine katıyorum.

kızlar,migroslarda 23 nisan için oyuncaklarda %50 indirim olacakmış.22 nisanda başlıyor,bilginize:)))

hoş geldin.bende oğlum için işimi bıraktım.onlar herşeyden önce geliyorlar dimi?

Teşekkür ederim kızlar hoş bulduk.
İki gündür ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı ama yazma fırsatım olmadı. Şimdi tavşanım uyurken mutfağı topladım geldim.. Sabah küçük bey tezgahın üzerinde duran irmik paketine ulaşıp yere saçmış birde onunla kum oynar gibi oynayıp tüm mutfağı berbat etmiş.
İki dakika gözümü üzerinde ayıramıyorum yaramazlık hat safhada..
Size sorma istediğim o kadar çok şey varki kendimi acemi anne gibi hissediyorum..
öncelikle minikleriniz gece uyanıyormu süt içmek yada emmek için ? Biz geçen ay memeyi bıraktık şu an inek sütüne alerjisi olduğu için hala mama kullanıyoruz ve gece 1-2 kez uyanıp mama emmek istiyor bu nedenle biberonu bıraktıramıyorum. Bu durumda olan ya da yaşamış olanınız varmı naptınız gece uyanmaması için ?

yavrum ya çok geçmiş olsun kıyamammm bugün bende çok korktum uyuyodu çağan bende nette takılıyodum bi ağlama sesi geldi uyanmış beşikten sarkmış kapıyı açmış bağırıyo ses yakından gelince yine düştü sandım elim ayağım titremeye basladı ağladım sinirimden herhalde beşiği kaldırıp yer yatağı yapıcaz bizde

canım benimki pek emmedi geceleri çok uyanıyodu bende devam maması veriyodum içiyo tekrar uyuyodu şimdi süt içiriyorum çok seviyo onu içmeden uyumuyo biberonla veriyorum bardakla içiremiyorum ve gecede hasta olmazsa deliksiz uyuyo ama aksam kaçta yatarsa yatsın sabah 6 yada en geç 7 de uyanıyooo

selam kizlar bircancigim evet face var iki arada oraya resimler yukledim bugun buraya da nartan tepemden inerse yuklerim birkac resim.... nagehancigim bu disler nerede kaldi merak ettim de sirasiyla cikmiyor mu dr umuza da sormayi unutuyorum.... canim peki disler sirasiyla mi cikar oyle sirasiz mi?

meralcigim nartan da bizim tv ye vurup duruyor salonda oturuyor olsam bizim tv nin basina da ayni sey gelebilirdi 136 ekran lcd gidebilirdi allhim esirgesin nartan i tabi ki ::)))) sebnemmm naber bakalim ekme bicme isleri nSIL gidiyor?? mahsulleri topladin mi?? afiyetle yediniz mi?

aytes ten kalan en ufak zamanimi nartan la oynayarak sarilarak gecirmeye calisiyorum bana biraz tepkili hep kucagimda aytes var o da kim varsa onun kucagina gidiyor yapisiyor ananesi babasi iste kim varsa uzuluyorum oglusuma anneyi paylasiyor kucucukten sebnem sana da olmusmuydu boyle resmen kendimi suclu hissediyor aytese de bu kadar cok agladifgi icin ve beslendigi icin kiziyorum.. napabilirim ki bilmiyuorum????

hosgeldin canim gece uyanmasi icin biraz aglamalarina katlanmak zorunda kalmistim hamis oldugumdan uyanamiyordum yataktan kalmaya takatim olmuyordu o yuzden bir 10 dk falan aglayip sustu ilk gunler de sonra da hic aglamadi simdi bir sikintisi olmaz ise sabah 8 gibi uyanir gece besleme yapmiyorum ben midesi simdiden alissin uzmanlar 1.5 yasina kadar her agladinda bakin daha sonrasinda bakmayin diyorlar bizim birkac ay var 1.5 yasina ama olsun :::))))

kizlar birkac resim yuklewmeye calisayim iki arada bir derede

nurancım maşallah aytesimize pek tatlı yaaaa ALLAHım nazarlardan korusun yavrularımızzzzı

innuk hoşgeldin canım...
bizim gece uykularımız karışık,emziriyorum ve 4,5 kez uyanıyor.bıraktırayım istiyorum ama biberonda almıyor.gece uyanınca biberonu ağzına dayama gibi bir şansımda yok.aslında en son yatmadan besleyeyım sonra sabah kahvaltısını yapsın istiyorum gece sut vermek veya emzirmek diş sağlığı açısından da iyi değilmiş.işin içinden nasıl çıkacağım bende bilmiyorum yani

bu çocukları buyuturken bizde paronayak olup çıkcaz.saldım çayıra mevlam kayıra modunda olmayalımda,birazda fazla mı pimpirikleniyoruz acaba??

nurancım sana tepkili olduğunu sanmıyorum,tecrubem yok tabikide.yalnız son zamanlarda mert'tede sarılma,opme olayları çoğaldı.oynarken birden bire geliyor yanağını yanağıma koyuyor,sırtıma eliyle pat pat yapıyoryada ayaktaysam bacaklarıma sarılıyor.aynı sekılde herkese karşı oyle.hatta geçenlerde avm de kendisi boylarında ilk dafa gorduğu bir çocuğada aynı şekilde sarıldı:)çocuk tepki vermedi ama bizimki çok mutluydu.bu donemin ozellığı olabilirbu sarılma olayı:):90:

sanırm bu dönemin belirtileri canım aynı şeyler çağandada var çünküüüü

laremcim çok geçmiş olsun cnm
nurancım üzme kendini tepkili değildir sadece bu arada azıtma dönemleri galiba eymende ele avuca gelmiyo herşeye ağlıyobu arada eymenin dişleride internetten baktığım kadarıyla sırasına uymuyo yani altta 2 diş varken üst azıları çıktı :26:

sağol canım,geçti bile:)

diş için bellı bir sıra yok kızlar,istedikleri gibi takılıyor dişler:)

günadın kızlar nasılsınız ???ben iyi değilim sağlıkla ilgili bir sıkıntım yok şükür ama kafam kızıma takılıp kaldı biliyosunuzdur belki anneannesi bakıyor bizde hafta içi hafta sonu babamın yanına gidiyor bu yaz abimin düğünü var ve evde tadilat yapılmaası gerekiyor annemde cemreyi alıp gitmek istiyor sonrasında çay var teyzemin düğünü derken 1 ay sonra burada değil babaannem bakar diyor ama o da yaşlandı artık cemre çok hareketli ve tehlike dolu kaç gecedir uyuyamıyorum kendi kendime senaryo kuruyorum tadilat yapılırken ya gözden kaçarsa dilenci çok gelio annemlere ya kapılar açıkken aıp giderlerse elektirik düğmelerine pek meraklı çok yakaladık onu oynarken son anda ya farkedilmessse vs vs üfff paranoyak oldum eşime anlatsam oda çıldırır benim gibi bakıcı kime güvenicem zamanda kısıtlı anneannesini çok seviyor yan odaya gitse anneanne citti deyip aramaya başlıooo offf ne yapayım sizce

canım bizim süte hala alerjimiz devam ettiği için mecbur mama vermek zorundayım gündüz uyanıkken alıştırma bardağından içiyor ama gece ondan içiremiyorum uykusu dağılıyor bu sefer mecbur biberon la vericem ya da vermiycem. Ama işte diş sağlığı açısından biberonu artık bıraktırmak lazım. Bende bakalım bir gece yatarken vereyim biberonla bari gece kalkınca vermiyim bakalım dayanabilecekmi ?

Canım bizimkinin ağlamaları katlanılacak gibi değil ki kendini yerden yere atıyor. Babası daha beter aksi onun uykusu kaçınca dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyor birde artık ben evdeyim ya off başıma gelecekleri düşünemiyorum. Ama belki alışana kadar başka oğlumla ben başka oda da kalabiliriz bu vesile ile odasınıda ayırmış olurum hem..

Canım bence emzire bildiğin kadar emzir bizde alerji reflü vs. derken mecbur kalıp kestik yoksa bende 2 yaşına kadar emzirmeyi çok istiyordum. Benimde en çok aklıma takılan zaten diş sağlığı 2 ay önce dişçiye gittik yeni çıkan azıları çürür gibi olmuş kahverengilikler vardı birde ön dişlerinde çizgi halinde lekeler vardı. Dr temizledi ve koruyucu bir şeyler sürdü ama tabi diş fırçalamaya başlamalısınız ve biberonu vermeyin dedi ama nafile hadi gündüz vermeyince mecbur bardaktan içiyor ama gece napcamı şaşırdım walla..

Canım bu kadar sıkıntı yapma. Düşündüklerinde haklısın iyice afacan oldular akranı döndüğün anda ne olacağı belli olmuyor ama en azından başka bir çözüm bulmaya çalışın en azından izin vs. almaya çalışsan yada bakacak birileri yokmu güvenebileceğin komşu falan ona bıraksan..

zeynepcim zor tabi seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim ve düzelceğimide sanmıyorummm ALLAH yardımcın olsun ama bakarlar ya zorla baktırır bu muzurlar merak etme sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…