yağmur bebek kumandanın pilini mi yutmuş hani şu bildiğimiz kalem pillerin kuçuğunubende kol saatlerinin pilindendir diye düşünmüştüm.kumandayı bende bantlayım o zaman bu yaramazların ne yapacağı bellı olmaz
yok canım atamadım o beni attı
ya kızlar bugüün başımıza çok kötü bi olay geldi gece çağan 5 de kaltı 5.30 da süt içiridm yatırdım bende yattım uyuyamadım bi süre neyse tam dalmışım sabah olmuş eşim işe gidecekti alarm çaldı 5 dkka daha yatayım dedim küt diye bi ses geldi kalktım bi baktım çağan yerde yatıyo ağlıyo beşikten düşmüş ayağının altına yastığı koymuş komidinlerdden destek almış atmış kendini aşağıya hemen acile gittik biraz röntgen çektiler kan aldılar bişey çıkmadı ama dr müşade altınıa alıcaz dedi ama çağan burnumuzdan getirdi sürekli ağladı kucakta gezdirdik babasını ısırdı iyice gelen geçeni çekiştiryo bakın diye ..neyse dr muayne etti bişey taburcusunuz bizim için ilk 5 saat çok önemli dedi ama eve gittiğinizde uyku hali olurda sürekli uyanmazsa kusması olursa ağız dolusu hemen getirin dedi biraz önce eve geldik ben artık çağanla baş edemiyorum ne yapıcam ya çok yaramaz oldıuuuuuuu
ayyyy sen farketmeden domping mi yükleniosun ne yapıosun anlamadım sizi evde düşünüyorum çocuklarla kuduran bir anne canlanıveriyor gözümdeyagmurun iyilestigine cok sevindim gercekten.ucuz atlatti allahim daha buyuk belalalrdan korusun bebeklerimizi.Ege yede cok dikkat etmek lazim tam yaramazlik zamani. tedbir kuldan takdir allahtan demisler
uyyyyyy mihlama mu dedunnnnn,dolanayum saaaaaaablamda trabzonun ofuna gelin gitti offf offff.. haliyle ister istemez oda ogrendi azbucuk laz yemeklerini sayesinde bizde yiyoruz lahana dolmasi mihlama hamsili pilav cok seviyorum mihlamayi kiz bi gun yapta yiyek sundure sundureee o her peynirlede olmuyo demi ozel peyniri var ben bi kere denedim ama olmadi.. nasil yazmisim hee sanki simdi yiyomusum gibi iki seneye yaklasiyoruz dogru durust lezzetli bi seyler yemeyeli. kanadaya gelmeden once yerdik tabii simdi bulki yiyesin..nasilda guzel ypiyosundur sen simdi mihlamayi demi
kız aslen ben ofliyimmm demek bizim uşaklara gelun geldi bacın ama bizimkiler huysuzdur nasıl memnunmu ????siz nerelisiniz??hangisini canın çekti acaba sündürmede yapılır peyniri tereyağ eritince koyarsın belki azcık da su süper olur tabi oranın peyniriyle ben bazen çökelek ve kaşarı karıştırıyorum oranın peyniri yoksa çok benziyo yaparım hayatım sen iste yeterki kıyamam hasretsiniz buralara demekki ..bu tarafa tattil planınız yokmu ??ama biz karadenizli bir aile olsakta kardeşler olarak balığı pek sevmeyiz o yüzden annemgil gizli saklı yerler eşim sivaslı o beni alıştırdı balığa artık yiyebiliyorum ama sen gel giresunlu komşumdan öğrenir yaparım sana hamsili pilav
oncelikle bu enerji dolu geri donusumun icin hos geldineski ev sahibisi olduguna gore burasi senin sayilir. isi birakip bebisinin yaninda olmana cok sevindim cunku cok mecbur kalmayinca calismaya karsiyim annler icin. mecburi durum karsisinda tabiki boynumuz kildan ince. neyse kendimi tanitayim sebnem ben. azcik deli birazcik dolu tam istanbul plakasi yasindayim.memleketinden zorla koparilip taaaa kanadaya atilmis birgevezeyim.yetmedi birde bi topigin geveze lideri oldum. sevgiler saygilar efenim
not; doktor kendi halinde birakin dedi, bugun enerjim ustumde uzak durunnnnnn anacimmmm
sağol canım eşime sor istersen birde 3 cadı diye başlıo söze mahvoldum falan ekliyyor gerisine işin şakası tabi allahım hayırlısıyla büyütmek nasip etsin yavrularıhayirlisi olsun zeynepcigim. iki fistik bide sen fistik artik cakanizdan gecilmez evde :) sanirim zor gunleri atlattin sayilir. iyi olduguna sevindim
neneenurancigimmmmm bebisin cok tatli yaaa..laf aramizda ozenmedim degil hani...kizmayin yaa napayim kucucuk bebis gordum mu hemen bi tanedaha dogurtasim geliyo cok seviyorum yeni hallerini.. bilirsinya ilk zamanlar yeni dunyaya alismalari zaman aliyoir uyku yeme hepsi bir izdirap olabiliyo sabret canim gecer hepsi takma kafana. annende gercekten muzelik heee koy sen onu muzeye kalsin orda mutlu mesut kiz insan torunlarina bakmaz mi. gerci seninkine diyorum ama benim kaynanada oyle pek bakmaz ama mecburi kaldimi elinden gelenide yapar hakkini yemiyim simdi iyi insandir cok sukur. ama annene gercekten kiziyorum hic yardimci olmuyo sana sanirim daha kendini yakistiramiyor nenelige kabullenemedigi icinde zorlaniyor heralde bebek bakmaya. ayy neyse kusura bakma canim yaa dedikodu yapiyorum annen hakkinda ama haksizliga hic tahammulum olmuyor iste napayim. sen ameliyatlisin iki cocuk var yardima ihtiyacin var dayanamiyorum iste.. calisanlardan yanada yuzun gulmedi bi talihsizliktir gidiyor hayirlisi olsun.
nartani ozlersin tabii o ilk gozagrin. bende diyorum ya hep mircan bambaska benim icin tabiki efede oyle ama niyeyse ilk ondan mi yoksa baskabiseymi cozemedim. simdi sen iyi anlarsin bu duyguyu iki cocuk olunca. hep derler evlat evlattir hepsi ayni ama bence azcik fark oluyo. canim kendine dikkat et seni ve nartani bebiside cok opuyorum. hic biseyi takma kafana bosver gitsin
çok sağol zeynepcim ya bilmiyorum nazarmı var ne varsa ben çıldırmak üzereyim bugünde ateşi vardı ishal olmuş yine çok halsiz ve herzamanki gibi huysuzdu dr araştırıyorum şmdi çarsamba ALLAH nasip ederse kesin götürüyoruzzz..sürekli dua okuyoruz canımmm enerjisinide tüketiyor çünkü aksma kadar çok şımarıyoooo buralarda kimse yok canım bi arkadasımın kızı var oda havalar soğuk diye çıkamyoruz biyere birazn önce ısınsın hiç eve girmiycez gezicez oğlumla
çok geçmiş olsun.ege de geçen gün gece kalkmış beşiğinden atlamaya çalışıyodu.alıp yanımda yatırdım korkudan.ertesi gün koydum beşiğine izlemeye başladım tekrar aynı şeyi yaptı ayağını atıp elleriyle destek alıp hoooop attı kendini aşağıya tabi annesi yakaladı minik yaramazı.şimdi yer yatağı yaptık odasına.2 gündür orda uyuyor ama bu seferde sabah benden önce kalkarsa diye korkuyorum.odasının kapısını da kapatamam.ay valla napçam şaşırdım
ayyyy sen farketmeden domping mi yükleniosun ne yapıosun anlamadım sizi evde düşünüyorum çocuklarla kuduran bir anne canlanıveriyor gözümde
sağol canım eşime sor istersen birde 3 cadı diye başlıo söze mahvoldum falan ekliyyor gerisine işin şakası tabi allahım hayırlısıyla büyütmek nasip etsin yavruları
nenee
Buldum buldum sen bir şey adadın ama unuttun ondan oluyor bir yoklayın kendinizi benimde 1 adağım kaldı cemreden babamız boyna kurban adıyor onu yerine getirmekten benim ufak adakalrım kalıo neyse allahım kabul etsin şimdi laf edipte boşa çıkarmayayım bana sıra gelmio diye isyanımmm
Arkadaşlar merhaba hepinize uzuuuunn bir zamandan sonra tekrar geldim aranıza..
artık bende ev annesiyim. Artık oğluma kendim bakıcam bırakıyorum işi. Aranıza ve güzel sohbetinize benide tekrar dahil edersiniz umuyorum..
Bebişlerimize sağlıklı mutlu günler kızlar..
ayy çok yaramazlar ya yer yatağımı bende düşündüm çok korkuyorum artık beşiktennn idare edicez hyatım büyüyene kadar şimdide buzdolabını açmayı öğrendi parmakları küüçük ya sokuya araya çıyo ne var ne yok yere indiriyo çaydanlığı çekmeye çalışıyo ocağın üstünden tırmanma duygusu çok fazla bu aralar çok dikkatli olmaya çalışıyoruz
egeye arkamı 2sn.liğine bile dönmeye korkuyorum valla :18:bugünlerde geçecek ama yerine yenileri gelecek değilmi:44:büyüdükçe sorunlar da değişiyor briaz sabır lazım sanırım.biz buzdolabına kilit taktık çünkü ege dolabın raflarını altüst etti dolabın içine girmeye çalıştıevin heryeri kilit oldu zaten ocağa bizde takıldık bu aralar çekmeceye basıp başka yerlere atlamaya çalışıyo.ocağın hep arka gözünü kullanıyorm ama geçen gün ocağın demirini çekmeye kalktı ve başardı.ikeadan ocak koruyucu almaya gidicem hafta sonu.almadığım sanırım bir o kaldı
canım ya bunların hepsi aynı aynıı anlattıklarının hepsi aynı birebirrr bizde buzdolabına kilit alıcaz bende çağandan çok korkuyorummm...ama ben bi daha çocuk istemiyorum ama çok büyük bi şey varki ben regl olmadım 2 ay olacak nerdeyse 10 gün önce test aldım yaptım ama negatifti bugün bidaha yapıcammm inş yoktur çok korkuyorummmm
ne yapalim canim yaa cocuklar ev koca ve sebze saksiolariyla ugras dur. bu siaralar yeni oyuncaklarimiz saksilar fideler. evi seraya cevirdim sorma gitsin :)) esimde alisti artik saksilarla bir oraya bir buraya evi tavaf ediyoruz gunes gorucez diye. bugun carsaf boregi yaptim bide pogaca. cok cok yaptim buzluga attim ama anamda taaa amerikalarda agladi yani. sinir geldi ayy ac ac bitmedi aksama kadar ugrastim. tabi bassiz kalan bebeler de evi talan ettiler. havalar cok guzellesmeye basladi. gayri bundan sonra beni evde tutana ask olsun o park senin bu park benim dolasir dururuz artik.simdi saat gecenin ucbucugu belki gelirsiniz ama kimse yok.sağol sebnemcim valla bilmem nazarmı büyümü ama var bişey herhaldeee evde bi mevlüt okutup evet durumu iyi olmayan birine yardım etmeyi düşünüyorummm bakalımm.evet canımm ALLAH daha beteinden saklasınnn şimdide çok huysuz işte çok uykusu vardı sütünü içerken kucağımda uyuyakaldııı sen napıyosun ya bi türlü karsılasamıyoruz karsılıklı yazısmayı özledim vallahiii
slm kızlar nasılsınız bende kahvaltı önerileri istiyorum bulamaçtan sıkıldıkkk...begonvilin nerde ya bebişi fotosunu bulamadım...
ayyy evet zeynepcim adağım vardı bizim burda bi türbe var orda horoz yada tavuk kesicem demiştim çağan doğduğu zaman hay aklınla bin yaşa canım dur eşime söyleyeyimm
hoş geldin.bende oğlum için işimi bıraktım.onlar herşeyden önce geliyorlar dimi?
canım ya bunların hepsi aynı aynıı anlattıklarının hepsi aynı birebirrr bizde buzdolabına kilit alıcaz bende çağandan çok korkuyorummm...ama ben bi daha çocuk istemiyorum ama çok büyük bi şey varki ben regl olmadım 2 ay olacak nerdeyse 10 gün önce test aldım yaptım ama negatifti bugün bidaha yapıcammm inş yoktur çok korkuyorummmm
kız aslen ben ofliyimmm demek bizim uşaklara gelun geldi bacın ama bizimkiler huysuzdur nasıl memnunmu ????siz nerelisiniz??hangisini canın çekti acaba sündürmede yapılır peyniri tereyağ eritince koyarsın belki azcık da su süper olur tabi oranın peyniriyle ben bazen çökelek ve kaşarı karıştırıyorum oranın peyniri yoksa çok benziyo yaparım hayatım sen iste yeterki kıyamam hasretsiniz buralara demekki ..bu tarafa tattil planınız yokmu ??ama biz karadenizli bir aile olsakta kardeşler olarak balığı pek sevmeyiz o yüzden annemgil gizli saklı yerler eşim sivaslı o beni alıştırdı balığa artık yiyebiliyorum ama sen gel giresunlu komşumdan öğrenir yaparım sana hamsili pilav
yok yok sen ofli degulsin ofli oldugunu saniyon bence hem paluk sevmiyon hem hamsili pilav yapmasini bilmiyon hemde oflularin huysuz oldugunu itiraf edecek kadar aciksozlusun. inanmam valla sen karadenizli degilsin olsan olsan akdenizli olursun :))
memnuniyetine gelince benim bin katimi dusun sen karar ver. kaynanasina ne zaman gitse basi agrir bir vaziyette geri donerdi evin icindeki o karmasa hep bir agizdan lazca konusmalar her kafadan ayri bir ses oyyy diyim saaa. aslen konya karaman ama hic bilmem oralari istanbulda dogdum her yeri gezdim ama kendi memleketimin kiyisindan gectim. senin memleketede gittim hee :))
canim benim yemis kadar oldum cok saol insallah eylulde gelmeyi dusunuyoruz turkiyeye ama bakalim. bu sene tatil hakkimi amerikadan yana kullandim ikincisi turkiye olunca burda bayagi goze baticak ama olsun ben millet gibi 6 7 sene bekliyemem parayida yastik alti yapamam varsa harcarim yoksa eyvallah der otururum.. turkiye ayri bir yer benim icin ahhh ahh bilemedim degerini diycem ama iste cocuklar soz konusu olunca boyle kaltim geldim. yoksa memnundum kiz halimden esim burda ben orda iyiydik valla.mircanimla gul gibi yasiyoduk.. dopink bugun fala geldi galiba bir turlu uykum gelmiyor saat dort oldu cin gibiyim
kelin ilacı olsa meralcim diyeceğim çünkü bizimki o bulamacı bırakalı baya oluyor acaba dişimi çıkıyor yavrunun benimki arada hiç bişi yemiodu baktık arkada işler karışık o yüzden üstelemiyorum sabahları süt içiyor sadece bir kaç lokmada bal ekmek o kadar cumartesi dılşarıdaydık yemek yemedi bizle bizde ısrar etmedik eve zor attık kendimizi yemeği hazırlar hazırlamaz oturdu dibime beni öpmeleer falan hanfendi mama mama diye mızırdanarak daldı yemeklere böylesi hak diyom kuzuma ama insan kıyamıo işte normal vermeye çalışsan canım bulamadan ben hamileliğimin başından beri yapamıyom o karışımdan içim elvermioo onlar nasıl yesin yahuuuu birde biz karadenizliyiz mıhlama yada tava yemeği denilio mısır unuylada yapılıo onu baksana netten çok besleyici tadınıda seviyorum belki mertte sever
çok geçmiş olsun.ege de geçen gün gece kalkmış beşiğinden atlamaya çalışıyodu.alıp yanımda yatırdım korkudan.ertesi gün koydum beşiğine izlemeye başladım tekrar aynı şeyi yaptı ayağını atıp elleriyle destek alıp hoooop attı kendini aşağıya tabi annesi yakaladı minik yaramazı.şimdi yer yatağı yaptık odasına.2 gündür orda uyuyor ama bu seferde sabah benden önce kalkarsa diye korkuyorum.odasının kapısını da kapatamam.ay valla napçam şaşırdım
günaydın herkese deryacım 2 aydır olmadın da drye gitmedin mi cnm benim peki hamile olma olasılığın var mı ?inş gönlüne göre verir Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?