2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız bende kahvaltı önerileri istiyorum bulamaçtan sıkıldıkkk...begonvilin nerde ya bebişi fotosunu bulamadım...

evet kumanda pili bildiğimiz küçüklerden.bizim kumandanın kapağını ben bile açamıyorum bazen ama ege yere fırlatıp açmayı beceriyor.:18: o yüzden ne olur ne olmaz diye bantladım. bugünde oyuncak arabasının lastiğini çıkarmıştı ağzından çıkardım nasıl başarıyorsa artık. bizimki oyuncaklarla oynamaktan çok sökmeye meraklı

çok geçmiş olsun.ege de geçen gün gece kalkmış beşiğinden atlamaya çalışıyodu.alıp yanımda yatırdım korkudan.ertesi gün koydum beşiğine izlemeye başladım tekrar aynı şeyi yaptı ayağını atıp elleriyle destek alıp hoooop attı kendini aşağıya tabi annesi yakaladı minik yaramazı.şimdi yer yatağı yaptık odasına.2 gündür orda uyuyor ama bu seferde sabah benden önce kalkarsa diye korkuyorum.odasının kapısını da kapatamam.ay valla napçam şaşırdım

Son düzenleme:
ayyyy sen farketmeden domping mi yükleniosun ne yapıosun anlamadım sizi evde düşünüyorum çocuklarla kuduran bir anne canlanıveriyor gözümde
hayirlisi olsun zeynepcigim. iki fistik bide sen fistik artik cakanizdan gecilmez evde :) sanirim zor gunleri atlattin sayilir. iyi olduguna sevindim
sağol canım eşime sor istersen birde 3 cadı diye başlıo söze mahvoldum falan ekliyyor gerisine işin şakası tabi allahım hayırlısıyla büyütmek nasip etsin yavruları
nenee

Buldum buldum sen bir şey adadın ama unuttun ondan oluyor bir yoklayın kendinizi benimde 1 adağım kaldı cemreden babamız boyna kurban adıyor onu yerine getirmekten benim ufak adakalrım kalıo neyse allahım kabul etsin şimdi laf edipte boşa çıkarmayayım bana sıra gelmio diye isyanımmm

ayy çok yaramazlar ya yer yatağımı bende düşündüm çok korkuyorum artık beşiktennn idare edicez hyatım büyüyene kadar şimdide buzdolabını açmayı öğrendi parmakları küüçük ya sokuya araya çıyo ne var ne yok yere indiriyo çaydanlığı çekmeye çalışıyo ocağın üstünden tırmanma duygusu çok fazla bu aralar çok dikkatli olmaya çalışıyoruz

ayyy evet zeynepcim adağım vardı bizim burda bi türbe var orda horoz yada tavuk kesicem demiştim çağan doğduğu zaman hay aklınla bin yaşa canım dur eşime söyleyeyimm

hoş geldin.bende oğlum için işimi bıraktım.onlar herşeyden önce geliyorlar dimi?

Son düzenleme:

egeye arkamı 2sn.liğine bile dönmeye korkuyorum valla :18:bugünlerde geçecek ama yerine yenileri gelecek değilmi:44:büyüdükçe sorunlar da değişiyor briaz sabır lazım sanırım.biz buzdolabına kilit taktık çünkü ege dolabın raflarını altüst etti dolabın içine girmeye çalıştı evin heryeri kilit oldu zaten ocağa bizde takıldık bu aralar çekmeceye basıp başka yerlere atlamaya çalışıyo.ocağın hep arka gözünü kullanıyorm ama geçen gün ocağın demirini çekmeye kalktı ve başardı.ikeadan ocak koruyucu almaya gidicem hafta sonu.almadığım sanırım bir o kaldı

Son düzenleme:

canım ya bunların hepsi aynı aynıı anlattıklarının hepsi aynı birebirrr bizde buzdolabına kilit alıcaz bende çağandan çok korkuyorummm...ama ben bi daha çocuk istemiyorum ama çok büyük bi şey varki ben regl olmadım 2 ay olacak nerdeyse 10 gün önce test aldım yaptım ama negatifti bugün bidaha yapıcammm inş yoktur çok korkuyorummmm

günaydın herkese deryacım 2 aydır olmadın da drye gitmedin mi cnm benim peki hamile olma olasılığın var mı ?inş gönlüne göre verir Rabbim

ne yapalim canim yaa cocuklar ev koca ve sebze saksiolariyla ugras dur. bu siaralar yeni oyuncaklarimiz saksilar fideler. evi seraya cevirdim sorma gitsin :)) esimde alisti artik saksilarla bir oraya bir buraya evi tavaf ediyoruz gunes gorucez diye. bugun carsaf boregi yaptim bide pogaca. cok cok yaptim buzluga attim ama anamda taaa amerikalarda agladi yani. sinir geldi ayy ac ac bitmedi aksama kadar ugrastim. tabi bassiz kalan bebeler de evi talan ettiler. havalar cok guzellesmeye basladi. gayri bundan sonra beni evde tutana ask olsun o park senin bu park benim dolasir dururuz artik.simdi saat gecenin ucbucugu belki gelirsiniz ama kimse yok.

slm kızlar nasılsınız bende kahvaltı önerileri istiyorum bulamaçtan sıkıldıkkk...begonvilin nerde ya bebişi fotosunu bulamadım...

nuranin resimleri face de ordan gordum ben. kahvaltida bazen yumurta peynir ekmek, bazen bebe biskuvisi sut bazen tost domates bazen pankek veriyorum.simdilerde isirarak ekmek arasi peynir domates sandovic yiyor :)) tabi benim elimden yiyor eline versem hertarafi batiriyo

ayyy evet zeynepcim adağım vardı bizim burda bi türbe var orda horoz yada tavuk kesicem demiştim çağan doğduğu zaman hay aklınla bin yaşa canım dur eşime söyleyeyimm

nihayet yaaa madem adagin var ne diye unutuyosun deryacigim. hemen yapta bari at su belalari ustunden.
hoş geldin.bende oğlum için işimi bıraktım.onlar herşeyden önce geliyorlar dimi?

ne iyi yapmissin vallahi kutlarim seni. ihtiyac harici calismayin tabii. oturup bakin cocugunuza pasalar gibi anasi gibi bakar mi kimse.. benim dil sorunu oldugu halde gondermiyorum krese. bir ay kadar gonderdim icim rahat etmedi bir seyler kafama takildi hemen aldim oglumu. anaokulu oncesi ogrenecek artik fransizcayi.

en cok istemeyenin basina gelir hep derya hadi bakalim yap bi test goreli. bazen test dogru soylemiyo hee onuda bil. ama genede hersey gonlunce olur insallah.sen daha gencsin biraz daha vaktin var benim yas gecti gidiyordu arka arkaya yaptim ikisi bir olsun ardana ciksin diye. ama fazlada uzatma arayi sonra daha cok zorlanirsin. bir cocuk sIkIlIr iki cocuk karar derler :))

kız aslen ben ofliyimmm demek bizim uşaklara gelun geldi bacın ama bizimkiler huysuzdur nasıl memnunmu ????siz nerelisiniz??hangisini canın çekti acaba sündürmede yapılır peyniri tereyağ eritince koyarsın belki azcık da su süper olur tabi oranın peyniriyle ben bazen çökelek ve kaşarı karıştırıyorum oranın peyniri yoksa çok benziyo yaparım hayatım sen iste yeterki kıyamam hasretsiniz buralara demekki ..bu tarafa tattil planınız yokmu ??ama biz karadenizli bir aile olsakta kardeşler olarak balığı pek sevmeyiz o yüzden annemgil gizli saklı yerler eşim sivaslı o beni alıştırdı balığa artık yiyebiliyorum ama sen gel giresunlu komşumdan öğrenir yaparım sana hamsili pilav

yok yok sen ofli degulsin ofli oldugunu saniyon bence hem paluk sevmiyon hem hamsili pilav yapmasini bilmiyon hemde oflularin huysuz oldugunu itiraf edecek kadar aciksozlusun. inanmam valla sen karadenizli degilsin olsan olsan akdenizli olursun :))
memnuniyetine gelince benim bin katimi dusun sen karar ver. kaynanasina ne zaman gitse basi agrir bir vaziyette geri donerdi evin icindeki o karmasa hep bir agizdan lazca konusmalar her kafadan ayri bir ses oyyy diyim saaa. aslen konya karaman ama hic bilmem oralari istanbulda dogdum her yeri gezdim ama kendi memleketimin kiyisindan gectim. senin memleketede gittim hee :))
canim benim yemis kadar oldum cok saol insallah eylulde gelmeyi dusunuyoruz turkiyeye ama bakalim. bu sene tatil hakkimi amerikadan yana kullandim ikincisi turkiye olunca burda bayagi goze baticak ama olsun ben millet gibi 6 7 sene bekliyemem parayida yastik alti yapamam varsa harcarim yoksa eyvallah der otururum.. turkiye ayri bir yer benim icin ahhh ahh bilemedim degerini diycem ama iste cocuklar soz konusu olunca boyle kaltim geldim. yoksa memnundum kiz halimden esim burda ben orda iyiydik valla.mircanimla gul gibi yasiyoduk.. dopink bugun fala geldi galiba bir turlu uykum gelmiyor saat dort oldu cin gibiyim

Akdenizliler çokmu ii ayolll azcık milliyetçi olayım orda büyümediğim için olabilir canım izmitte doğup büyüdüm aannemde istanbulda babamda burda büyümüş ama işte baba toprağı çay var gider gelirler ben çoktandır gidemiyorum akrabalarımızı sevmeyiz çok heryerde vardır bu sorun ama dedikodu çok yapılır birde çekememezlik vardır herkeste en azından bize öyle gelir günahları boynuna kardeşinin allah yardımcısı olsun ama hepsimi kötü değilll çok has insanlar da vardırrr.Ben lazlarla evlenmicem derdim küçükken ahtımı tuttum şükür:)) zor canım ta oralarda olmak ama babadanda ayrı olunmazki hem erkek milletini başı bota bırakmamak lazımfırsatın varsa gel tabi amman herşey boş yemedkten sonra paranın ne anlamı var değilmi.. orda sabahaın dördümü bizde öğle yemeğine çıkacağız azcık uyu bence ufaklıklar kalkacak birazdan senin uyku yalan olacak

dişlerle ilgili sıkıntısı yok şimdilik,16 dişi çıktı,diğerleride hemen çıkmaz dıye düşünüyorum.diğer oğunlerde sorun yok sadece kahvaltıdaydı neysekı 2 gundur sorunsuz yemeye başladı
açık hava iyi gelıyor miniklere,yemeklerini daha iştahlı yıyorlarpazar gunu piknığe gittik,evde kahvaltısını yaptıramadım,oraya varınca meyvesine yumuldu,uyudu,uyanınca tarhana çorbası yaptım ağzını kocaman aça aça yedi,sonra bizimkilerden goturdu mideye,eve geldik her zaman yaptığımdan daha fazla muhalebi yaptım onuda 2,3 dk da sildi süpurdu.birde guzel uyudubunları yormak da lazım,evde sınırlar bellı yorulmuyorlar ne kadar popolerı yeri gormese,koltuk tepelerinde gezselerde.artık her gun dışarıya çıkarıyorum 1 saat olsada onada banada iyi geliyor.
kızlar kova kurek aldım ,onlarlada oynamayı seviyor,birlikte kazıp,doldurup boşaltıyoruz:)

mıhlama yapmadım hiç,ama merak ederim hep,mert'te yağlı gelmezmi acaba,bir deneyım ben onu,olmadı kendim yerim.şebnemcimde bağendiğine gore mutlaka guzel bir tatdır:)

oh ne guzel valla en ıyısını yapmışsınız.yer yatağı benimde hoşuma gidiyor ve bence bebişler için en iyiside o.bizim kocaman bir park yatağımız var oldukçada derin şimdilik atlayamaz mert içinden ama park yatak faslı bitince bir tane istıkbalden falan sadece yatağı alıp yerde yatıracağım oğluşumu.

yaramazlık demişken size mert'in son marifetını anlatayım.televizyonun ekranını çatlattıeline geçirdiğini ekrana vuruyor,geçen toz alırken bir baktım ekranda 10 cm lik çizik var.1000 kere hayır vurma desemde faydası yok,ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.çekmeceleri kilitledik,şimdi başka şeylere sardı beyefendi:)buz dolabını keşfetmedi daha ama yakındır,zira çok meraklı.onada kilit şart olacak demekki,bir tencere yemeği mutfağın ortasında gormek istemem şahsen.allahım oldu olacak klozetler içinde kilit alalım tam olsun:)

ay derya bende heyecanlandım şimdi yapda bir test sonucu yaz canım...epeyde gecikmiş

topiğimizin neşe kaynağı,cem yılmazı,şebnemciğim,saat dortlere kadr ne işin var buralarda canım ya sen hangi ara uyuyup dinleniyorsun:)yada nasıl o satlere kadr oturabiliyorsun varmı bir formulun:))

günaydın herkese deryacım 2 aydır olmadın da drye gitmedin mi cnm benim peki hamile olma olasılığın var mı ?inş gönlüne göre verir Rabbim

yok canım dra gitmedim bekarken adet düzensizliği vardıı test aldım yaptım temizzzz aslında hamiş olma sansım yok ama regl olmayınca tırstım kaza kurbanı olmak istemedim ama yokmuş içim rahat ettim

selam arkadaslar bebisler tam gaz buyumeye devam ne guzel nartancigim da ayni coook merakli dolaplarin aralarindaki raflari bile sokewcek kadar merakli... ben artik endiselenmeye basladim nartanimin henuz 7 tane disi var birisi azi sirasiyla cikmadi arada bos sut disleri varken azi disi cikti ona ragmen kati seyler yemeye basladi masallah istahi iyi habire birseyler yemek istiyor antep fistigina bayiliyor ve cikolata yeni yeni veriyorum o da azicik ilerde nasil olsa bol bol isteyecek ve yiyecek ::))))

deryaaa dedim himm dedim ama hamis degilmissin ::))) tam bilg basina oturdum aytes uyandi sut vermem lazim sutas anne kivamindayim ya o bakimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…