haklısın o zaman nuran'cım .kafana gore birini bulman diliyorum tez zamanda..tavsiyelerin icin sagol sebnemcigim sukur su an iyiyim.... aytes su an annesini uyutmamakla mesgul ileri de napar bilemiyorum sekerimm .... cok fena zaten inatci simdiden...
beklerim tabi nagehancigim gelirsen mutlaka goruselim... eski formum da gobek kismi kaldi o da kendiliginden biraz iner mi acaba?? nartan da nasil olmustu hatirlamiyorum???
meralcigim turk yardimci yatili olmuyor onlar sabah gelip aksam gidiyor sonrasinda nartan in yemek saati uyutulmasi var aytes bir bagirmaya basladi mi cocugun yemek saati uyku saati kayiyor ve o da huzursuz olup basliyor aglamaya dusunsene bir o agliyor bir o offf cok zor yaaa.... ama napalim dert cekmeden bal yenmezmis cekeyim ki simdi 1 seneye kalmaz rahat ederim... sen nasilsin meralcigim mert nasil??? opuyorum hepinizi...
bizde ailecek bayiliriz patates yemegine.. afiyet, saglik olsun ikinizede..kocisinede olsun tabii basinizdan hic eksik olmasin
Tartilari mezuralari hazirlayin anacimmm kilo ve boy olcuyoruz.....
Sevgili meral ve deryanin efenin resmi uzerine yaptigi yorumlardan benide bir merak saldi. siz sevgili kasim anneleri acaba bebislerinizin dogum kilosu ve boyu ile mumkunse simdiki boy ve kilosunu yazabilirmisiniz bi zahmet. kilosunu en kisa zamanda ogrenecegim.
dogum kilosu; 3.740 (derya ve meralcigim 3.750 diye yanlis hatirlamisiz esimle. simdi dogum kartina baktim kusura bakmayin )
dogum boyu;53,5
40 haftalik dogurmusum.
simdiki kilosu tam bilmiyorum ama en son 15 di galiba tam baktiracagim yarin.
simdiki boyu; yanlis yapmadiysam eger 83 efeyi duvara dayadim kafasinin bitiminede duvara cizik attim. yatarakta olctum ayni cikti. suphelendigim nokta fit diye hesaplaniyo burda ki metrelerde hesaplarima gore 83 esim gelsin ona net soyleyip dogrulugunuda yazarim.
8.kasim.2010 yani tam bir yasinda iken 11.100gr mis. boyuda 77 cm mis asi kartinda oyle yaziyor[/QUOTE
maşallah sbnemcim efenin boyuda kilosuda süper çağanın boyu doğumda 49 cm kilosuda 3570di
yaklasık 2 ay önce tartırdığımda boy 75 cm kilos 11800 dü 1 ay sonra asımız vard o zaman öğrenebilcem ancak yoksa söylemiyolar
heyyyyy milletttttttt nerdesiniz .....sarsilin ve kendinize gelinnnnnn... ne bu sayfanin hali ayyyyyy ......ortalik yikiliyoooooo :84:
bence herkez 23 nisani kutluyo memleketimde dicem ama saat oldukca gec orda simdi. yok yok havalar duzeldi yaz geldi kizlar bebeleri ve kendilerini attilar parklara deniz kenarlartina biz kaldik burda deryacigim.. kisin gelirler hepsini kapi disari edicem
Tartilari mezuralari hazirlayin anacimmm kilo ve boy olcuyoruz.....
Sevgili meral ve deryanin efenin resmi uzerine yaptigi yorumlardan benide bir merak saldi. siz sevgili kasim anneleri acaba bebislerinizin dogum kilosu ve boyu ile mumkunse simdiki boy ve kilosunu yazabilirmisiniz bi zahmet. kilosunu en kisa zamanda ogrenecegim.
dogum kilosu; 3.740 (derya ve meralcigim 3.750 diye yanlis hatirlamisiz esimle. simdi dogum kartina baktim kusura bakmayin )
dogum boyu;53,5
40 haftalik dogurmusum.
simdiki kilosu tam bilmiyorum ama en son 15 di galiba tam baktiracagim yarin.
simdiki boyu; yanlis yapmadiysam eger 83 efeyi duvara dayadim kafasinin bitiminede duvara cizik attim. yatarakta olctum ayni cikti. suphelendigim nokta fit diye hesaplaniyo burda ki metrelerde hesaplarima gore 83 esim gelsin ona net soyleyip dogrulugunuda yazarim.
8.kasim.2010 yani tam bir yasinda iken 11.100gr mis. boyuda 77 cm mis asi kartinda oyle yaziyor
yok yavv unuturmuyuz ben dun dışardaydım mert'i anneme bıraktım.arkıdışlerimle gezdim,tozdum.gunumu gun erttim.sonra anneme git yemek ye derken geç geldik.bugunde eşim evde anca bakabildim kk'ya
yok yavv unuturmuyuz ben dun dışardaydım mert'i anneme bıraktım.arkıdışlerimle gezdim,tozdum.gunumu gun erttim.sonra anneme git yemek ye derken geç geldik.bugunde eşim evde anca bakabildim kk'ya
evet hazırlayalım tartıları mezuruları:)
uyansın tartçam,olçcem....
efe'ye maşallah diyorum,şebnemcim dediğim gibiymiş yanlız efe 2,2,5 yaş standartlarındaymış mert'e kıyasla)
:)))) sen ben meral nagihan zeynep bircan nuran ara sira olsada geliyoruz ya sekercige noldu acaba hic gelmez oldu iyilerse sorun yokta ins muhim bise yoktur gelmemesi icin . merak etmedimdesem yalan olurevet haklsın sebnemcim almıycam topige onları unuttular bizleriiiiiiiiiiiiii
dun aksam efe iki tane muzu almis bana getirdi. birini bana verdi ben yicekmisim birinide ' o menimm ' diyo yanliz menim in iiiiiiii si bayagi uzun soyle o meniiiiiiiiiiim :)) ben benimkini geri verdim yok oglum ben yemicem dedim verdim geri. bana isaret parmagini gosterim bekkeee (bekle) bekkeeee diyerek mutfaga geri gitti muzu birakti geldi. kendi muzunu bana uzatip ac acccc yicee (ac yicem) diye bana verdi. ben muzu actim ona verdim ne dese beyenirsiniz affeniiiii (aferim) koca bi aferimi hakettim tabii onca soydum muzu yoruldum tabii :))))
simdi son favori kelimelerimiz ayakkabi (akkaaaa) bekle (bekkee,) aferim (affenii) , memet (babasi oluyo kendileri) abi mircan (micaaa) biberon (bobonnnn) para (paaa) (bu arada nerde para bulsa kosa kosa kumbarasina atiyo hasbam istiyorumda vermiyo vallah cimri olucak bu cocuk :)) cumle olarak anne ac,anne gel ,ac yicem, o benim, abininn baska cumle kuramiyor simdilik. catali kasigi daha iyice kullanmaya basladi. konusmada tembeliz biraz ama anlasilmaz bicimde vir vir otuyo
boy ve kiloyu esim goturecekteeeeeee baktiracagiz ne zamana olur kimbilir. ayyy benim bir an once fransizcayi ogrenmem ya da ingilizcemi ilerletmem lazimmm esime kalirsak ona bagimli yasicaz su gurbet illerde buda hic bana gore deelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?