2009 Kasm Anneleri

haklısın o zaman nuran'cım .kafana gore birini bulman diliyorum tez zamanda..
iyiyiz canım biz.yalnız 2 gecedir mert çok formda,10 kere kalkıyoruz galibauyur vaziyette hep allahtan 3,4 dk emiyor yada pışt pişt yapıyorum uyumaya devam ediyor.niye boyle oldu anlamadım.bir derdi olsa gun içinde de huzursuz olmazmı.oğlenleyın onunla yattımda biraz kendime geldim.boluk pörçük uyumaktan sersem tavuğa donuyorum yoksam:)

slm kızlar oğlumla aksam yemeğimizide yedik tavuk suyuna sehriye çorba patates yemeği ve salata güzel yedi patates yemeğini çağan

Tartilari mezuralari hazirlayin anacimmm kilo ve boy olcuyoruz.....
Sevgili meral ve deryanin efenin resmi uzerine yaptigi yorumlardan benide bir merak saldi. siz sevgili kasim anneleri acaba bebislerinizin dogum kilosu ve boyu ile mumkunse simdiki boy ve kilosunu yazabilirmisiniz bi zahmet. kilosunu en kisa zamanda ogrenecegim.

dogum kilosu; 3.740 (derya ve meralcigim 3.750 diye yanlis hatirlamisiz esimle. simdi dogum kartina baktim kusura bakmayin )

dogum boyu;53,5
40 haftalik dogurmusum.
simdiki kilosu tam bilmiyorum ama en son 15 di galiba tam baktiracagim yarin.
simdiki boyu; yanlis yapmadiysam eger 83 efeyi duvara dayadim kafasinin bitiminede duvara cizik attim. yatarakta olctum ayni cikti. suphelendigim nokta fit diye hesaplaniyo burda ki metrelerde hesaplarima gore 83 esim gelsin ona net soyleyip dogrulugunuda yazarim.
8.kasim.2010 yani tam bir yasinda iken 11.100gr mis. boyuda 77 cm mis asi kartinda oyle yaziyor

bizde ailecek bayiliriz patates yemegine.. afiyet, saglik olsun ikinizede..kocisinede olsun tabii basinizdan hic eksik olmasin

ohh sizlerede afiyet olsun hatta buyrun beraber yiyelimm ayrımıza haiç birimizin eşini ALLAH basımızdan eksik etmesin onlar olmasa hayat güzel olmazdı diye düşünüyorum

heyyyyy milletttttttt nerdesiniz .....sarsilin ve kendinize gelinnnnnn... ne bu sayfanin hali ayyyyyy ......ortalik yikiliyoooooo :84:

sebnemcim en çok ben burdayım ya kızlardan ses yok anacım ne oldu bunlara çocuklarmı rahat vermiyo acep?nurancımın öledir diğerleri nerde?

bence herkez 23 nisani kutluyo memleketimde dicem ama saat oldukca gec orda simdi. yok yok havalar duzeldi yaz geldi kizlar bebeleri ve kendilerini attilar parklara deniz kenarlartina biz kaldik burda deryacigim.. kisin gelirler hepsini kapi disari edicem

evet haklsın sebnemcim almıycam topige onları unuttular bizleriiiiiiiiiiiiii

evet hazırlayalım tartıları mezuruları:)
uyansın tartçam,olçcem....
efe'ye maşallah diyorum,şebnemcim dediğim gibiymiş yanlız efe 2,2,5 yaş standartlarındaymış mert'e kıyasla)

yok yavv unuturmuyuz ben dun dışardaydım mert'i anneme bıraktım.arkıdışlerimle gezdim,tozdum.gunumu gun erttim.sonra anneme git yemek ye derken geç geldik.bugunde eşim evde anca bakabildim kk'ya

yok yavv unuturmuyuz ben dun dışardaydım mert'i anneme bıraktım.arkıdışlerimle gezdim,tozdum.gunumu gun erttim.sonra anneme git yemek ye derken geç geldik.bugunde eşim evde anca bakabildim kk'ya

ohhh iyi yapmııssın canım biz bugünde evdeydik hava çok kötü yağmurluuu hiç kesilmekden yağıyo vallahi

oh ne keyif ne keyif valla cocukta yokmus iyi keyif yapmissindir demi. ama mertide cok ozlemissindir kesin. yaw ne onlarla nede onlarsiz olmuyo hee.. bende anneme biraktigimda icim rahat gozum arkamda degildi ama iki saat sonra burnumda tutmeye baslamisti efe :)) ama bi sure sonra insan iki cocukla gezmeyede alisiyo bu sefer onlarsiz cikamiyorum.
nurancik napti acaba iki bebeyle dun ruyamda gordum onu ha bire temizlik yapmaya calisiyodu :)) simdi alisamamistir iki bebege bunalim sinirlarindadir. eh kolay degil ilk baslarda zorlanicak ama sonra oda alisir benim gibi..allah kolaylik versin nurana

evet hazırlayalım tartıları mezuruları:)
uyansın tartçam,olçcem....
efe'ye maşallah diyorum,şebnemcim dediğim gibiymiş yanlız efe 2,2,5 yaş standartlarındaymış mert'e kıyasla)

ne boy ne kilo meralcigim onemli olan saglikli sihhatli olsunlarda gerisi bos. tom couris mel gibson bruse wils de kisa boylu ama dunyanin yakisiklilari arasindalar di bi zamanlar :))) bazi turk basketbolcularda isim vermiyimde cevap hakki dogmasin boy var ama zeka yok...neyleyim zekasiz boyu dime yani :)) efe su anda 24 aylik giyiniyor .18 aylik kucuk geliyo efeye.. kilo olarak kemik agirlikli. yani tombis degil mircanda oyle siska ama kemik agirligi var benim gibi cok yiyor ama kilo almiyor :))

dun aksam efe iki tane muzu almis bana getirdi. birini bana verdi ben yicekmisim birinide ' o menimm ' diyo yanliz menim in iiiiiiii si bayagi uzun soyle o meniiiiiiiiiiim :)) ben benimkini geri verdim yok oglum ben yemicem dedim verdim geri. bana isaret parmagini gosterim bekkeee (bekle) bekkeeee diyerek mutfaga geri gitti muzu birakti geldi. kendi muzunu bana uzatip ac acccc yicee (ac yicem) diye bana verdi. ben muzu actim ona verdim ne dese beyenirsiniz affeniiiii (aferim) koca bi aferimi hakettim tabii onca soydum muzu yoruldum tabii :))))
simdi son favori kelimelerimiz ayakkabi (akkaaaa) bekle (bekkee,) aferim (affenii) , memet (babasi oluyo kendileri) abi mircan (micaaa) biberon (bobonnnn) para (paaa) (bu arada nerde para bulsa kosa kosa kumbarasina atiyo hasbam istiyorumda vermiyo vallah cimri olucak bu cocuk :)) cumle olarak anne ac,anne gel ,ac yicem, o benim, abininn baska cumle kuramiyor simdilik. catali kasigi daha iyice kullanmaya basladi. konusmada tembeliz biraz ama anlasilmaz bicimde vir vir otuyo
boy ve kiloyu esim goturecekteeeeeee baktiracagiz ne zamana olur kimbilir. ayyy benim bir an once fransizcayi ogrenmem ya da ingilizcemi ilerletmem lazimmm esime kalirsak ona bagimli yasicaz su gurbet illerde buda hic bana gore deelll

sebnemcim vallaha aferin efeye benimki o kadar konusamıyo pek anne baba mama diyo iki kelimeli cümle kuramıyo daha boyunu ve kilosunu bidaha ölçtürmem lazım ama efe daha büyük duruyo canım bizimkilere göre çağan 18 aylık kıyafetleri giyiyo ama biraz göbüşümüz var dar geliyo birazcık

günaydın kızlar boy kilo demişsiniz
eymen 47 cm 3700 küsür kg doğdu boyumuz kısalık sınırımdaydı şimdi günde 10 kez basküle çıktığı için biliyorum 12 kg ama boyunu ölçtürmüyo yakında yazarım
cuma gecesi felaketti 22:30 da uyudu 12de bir çığlık 1e kadar ağladı karnına dokundurmuyo zehirlendi falan sandım eşim özele götürelim dedi yok dedim doğru çocuk hastanesine dr muayene etti gazı var dedi kan idrar tahili verdik bide lavman verdi eve geldik hemen yaptım 10 dk sonra pıt pırrrrrttttt kakada yok kuru gürültü kan ve idrar tahlili normal çok şükür sonra uyudu yavrum uzun zaman sonra ilk defa gaz promlemi korkuttu bizi
2 gündürde burnu akıyo ama suç bende ne zaman aklımdan epeydir hasta olmadı diye geçirsem hasta oluyo yavrum haftasonu hiçbişey yapmadım cumartesi eymenle pazara gittim pazarda dip köşe ev temizledim çok yoruldum çokkk eşim geldi hadi dışarı çıkalım dedi yok dedim cnm istemiyo oda eymeni alıp koçtaşa gitti 1-2 saat sonra döndüler ama nasıl iyi geldi bana sonrada ailecek mutfak düzenledik haftasonu maceramız bu kadaaaannn
eymen anne.baba,dede,dayı,hala,kısacası tek kelimeleri söylüyo akşam 6da eve gelince ben geldimmmm diye bağırıyo anne aç,hadi hadi ,canı isterse daha birçok şeyi söylüyo naynini naynii şarkı söyleyip oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…