2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar haftasonu kaynatmışsınız baya bizde cemroş hanımla uğraştık sürekli ağladı ne yeme ne içme dün doktora gittik dişleri iltahaplanmış dilinde yaralar çıkmış aft yani yarayı gördük ama dişiyle oynadığı içindir diye düşünürken baktık çoğalmış ateş yapar dedi aftı birde enfeksiyon kapmış ne bulsa ağıza hopp doktor dikkat edin dedi süt içrken bile ağlıyodu kuzum dün jel sürdüm keyfi yerine geldi hemen çabuk atlatırız umarım yorgunluktan ölüyorum .. babaannemide aldık geldik inş. ii anlaşırlar kuzuma ii bakar çok sıkıyor cemreyi kucağına almak istiyor sürekli özgürlükçü kızım gelemio tabi halbuki nefes nefese kalıo almasına gerek yok anlatamıyorum bunu ama zamanla huyunu anlar umarım ..babaya düşkünlüğümüz hat safhada ne yapıcaz böyle b,ilimiyorum nefes alamıo kocişim wcye gidemio çığlık çığlığa ağlıo atlatamadık bir türlü ne yapmalıki???
nagihan geçmiş olsun canım. kızlar siz nasılsınız???

geçmiş olsun nagihan'cım.gazdan ne çektiler,çekiyorlar bu yavrular ya.ben mert'te kuru fasulye vb.şeyleri yedirmeye hala korkuyorum.sonra tum gecemiz zehir oluyor.ben yaptığımda haşlamasuyunu doker sonra diğer malzemeleri eklerim oyle yapmıştım bir sorun olmamıştı.annem haşladığı suyu kullanıp yapmış,bende,oğluşumda gazdan uyuyamamıştık.şimdi yapmıyorum fasulye korkumdan.
bende dun eşimle parka yolladım mert'i 1 saatte gidip geldiler.bende oh be ddedim
arada yalnız kalmaya ihtıyacamız var,iyi oluyor

geçmiş olsun canım,kıyamam cemreme ya nasıl acıyordur kim bilir.ufacık bir yara çıksa ağzımızda biz dayanamıyoruz.o kuçucuk halıyle nasıl dayansın.ama ilaçlar falan iyi gelmiş.
babaannede alışır yakında ilk gunler biraz sancılı olur sonra yoluna girer sen merak etme canım.şimdi rahatsızlığından babaya sarmış olabilir,vazgeçer o huyundan iyileşince..

şebnemcim bir iyi geldi ki anlatamam,arkadaşlarımı gormek,dertleşmek,alışveriş yapıp para harcamak,kitap fuarına gidip çok sevdiğim yazarların bir kısmını gormek,birisiyle sohbet edip kitabını imzalatma imkanı bulmak çok çok guzeldi:))bu doping bana 1,2 hafta yeter.
6 saat dışardaydım 4,5 kere aradım annemi.her an mert aklımdaydı.çok da ozledim.eşim onca saat gormuyor nasıl dayanıyor diye düşündüm.en guzelıde mert 'le kavuşma anımızdı.bahçedeydi beni gorunce anneeee diye koşup sarıldı,gozlerşm doldu

he valla doğru diyon.onemli olan boyu değil işlevi deme:)))))18,24 ay takılıyoruz biz.boyunu olçtum dun 80 cm miş.kiloda 12,500 civarı dıye tahmin ediyorum tartıda 2 dk durmadığından olçemedim.mayısın ilk haftası aşımız var sağlık ocağında guzelce olçtururum artık
ayakkabı numaramızda 22:82:

deryaaaa merttede o kocaman gobekten var,turk erkeği bunlar olacak o kadr deme.balkonsuz erkek mı olur

mert'in 30 yakın kelimesi var. yarı işaretlerle,yarı çekiştırerek yarı kelimelerle derdini anlatıyor.
eşeki(eşek),keçi gibi çok kullandığı bazı kelimeleri artık soylemiyor.
anne,baba,aba(abla)dede,teyzi,annani,at,hav hav,kedi,pisi,su,barda(bardak),mama(çubuk kraker için),meme,aç,hadi,bitti(aynı zamanda eliler birbirine surtulup bitti işareti yapılıyor),alkı(alkış)bamba(lamba),bop(top),arabba,ayakbabı,çiçek,şişe,çek(fotograf çekerken),altı,ata(ataturk),allah kelimelerimiz.
aslında daha çok şeyi biliyor,herhangi bir şeyı istediğimde gosteriyor,getırıyor ama soyleyebildikleri bu kadar şimdilik

yazdıklarınızı okuyamadım çok cm sıkkın çok şimdi hastaneden geliyorum eymen sabahtan beri kusuyo evde babası yanında neyi var bulamadılar ya idrar yolları yada yediği bişey dokunmuştur dedi dün öğlen dedesi pide yedirmiş ama üstünden epey geçti o yaparmı acaba daha yeni herşeyi vermeye başlamıştım gözüm korktu aklım evde ben işte görseniz nasıl süzüldü ne oldu bu çocuklara hepsi hasta yaa cnm oğlummmm

çok geçmiş olsun nagihancım arada çağandada oluyo bu gece bizde 12 de bi uyandık saat sabah 6 ya geliyodu uyuduğunda ayy kafam beynim tutmuyooo

canım benim çok geçmiş olsun kasım çocukları hepmi hasta acaba aynı dertler aynı sorunlar bizdede mevcut kızlar ALLAH yardımcımız olsun

haklsın meralcimm ama bi o kadarda tatlı duruyo göbekleri bayılıyorum vallaha

ayy kıyamam ya rabbim acil şifalar verisn canım inş temiz çıkar

allah iyiligini versin kiz oldurdun beni gulmekten bizimde asimiz var artik en dogru sekilde o zaman olculur. esimin goturecegi yok boy 83 muste kiloyu bilmiyom artik. ama o gobis bizdede var
kasim bebisleri yasasin gobisleriiiiiiiiiiiiii

pirt yapti rahatladi demek yavrucak ayyy cok zor gaz sorunu cok sukur ben pek yasamadim ama ablamdan ve cocugundan biliyorum. ama su yavman sacma geldi aslinda hic iyi bisey degil burda dagum yapanlara bile yapmiyolar bebeklere fitil falan vermiyolar ama trde dr lar kolayini bulmus paso basiyolar ilaci gerisini dusunmuyolar bile.
cok gecmis olsun nagihancigim annelerin babalarin nazari cabuk degermis ccocuga bende ne zaman oh cok sukur ne guzel yiyo desem ikisi birden istehtan kesiliyo artik dememeye calisiyorum :))

zeynebim sanada cok gecmis olsun hayatim yaa valla seninkide yemek yemiyoya cok uzuluyorum astah acici biseyler versen duzelmez mi acaba. balik yagi surup seklinde onlar dogal versen istahi acilir belki. kan ilacida istah aciyor mus ama ne bileyim yAA YEMIYINCE UZULUYORUM ayy bi kucuk bi buyukj cocukla boyle yaziyorum :))

benim oğluşum ekım bebeği ama aranızdayım çaktırma:))yaşasın gobuşlu bebişlerimiz..

derya bende bayılıyorum o gobeğe,mıncık mıncık opuyom,mis onlar mis

canım benim çok geçmiş olsun kasım çocukları hepmi hasta acaba aynı dertler aynı sorunlar bizdede mevcut kızlar ALLAH yardımcımız olsun
sağol canım hastalık zamanlarıda aynı bunların yahu hakgeçmesin sonra.. allahım dermansız dert vermesin kimseye bu kadarla atlatalım canım ya
çok geçmş olsun nagiş gazın ettiğine bak ya üşütmüşte olabilirmi acaba kusma deyince kafama takıldı???
sağol canım bugünü atlattık şükür babaannem cemre hareketli ve tehlikeli olduğunu kavramış hiç bırakmamış dediklerimede ititrazsız uymuş şaşırdım ama oda alışacak beni dinlemesi hoşuma gitti zira çakışırız hep muhalefettir sağolsun üzmeyecek inş. beni
sağol canım beenim yemekle oldu olası sorunlu benim kız hastalıkta cabası oluyor tabi kullandık canım balık yağlı şurup seven sea diye portakallı severek tüketiyor ama iştahta hiç değişiklik yok dün dok başka verdi onuda içio nasıl içio şaırıyom ama balık kokuyor resmen dediğim gibi yemeğe etkisi yok inş. 2. bebeişim yemekçi olur yemeyen çok zorrr nasıl özeniyom yiyenlerinkine ama bu kardeşinide ayartır yedirtmez bence
benim oğluşum ekım bebeği ama aranızdayım çaktırma:))yaşasın gobuşlu bebişlerimiz..

çaktırma canım iiyki burdasın çok memnunum burda olmandan

aaa aramızda ekim bebeği varmışşşş napsak acaba ne ceza versekki size?buldum bize kendi elllerinle börek açıp yedireceksin tamammı meral?ohhh kokusu gelmeye basladı bile hımmm çokda güzelmiş tadı canım

atin beni nutella kavanazonaaaaaa, sarelleler size kalsinnnn ayrilmam nutellamdan ayrilmam bennnn
nutella icin mircanla kavga ediyoruz araya efede kayniyo kavanoz kapanin elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…