günaydın kızlar boy kilo demişsiniz
eymen 47 cm 3700 küsür kg doğdu boyumuz kısalık sınırımdaydı şimdi günde 10 kez basküle çıktığı için biliyorum 12 kg ama boyunu ölçtürmüyo yakında yazarım
cuma gecesi felaketti 22:30 da uyudu 12de bir çığlık 1e kadar ağladı karnına dokundurmuyo zehirlendi falan sandım eşim özele götürelim dedi yok dedim doğru çocuk hastanesine dr muayene etti gazı var dedi kan idrar tahili verdik bide lavman verdi eve geldik hemen yaptım 10 dk sonra pıt pırrrrrttttt kakada yok kuru gürültü kan ve idrar tahlili normal çok şükür sonra uyudu yavrum uzun zaman sonra ilk defa gaz promlemi korkuttu bizi
2 gündürde burnu akıyo ama suç bende ne zaman aklımdan epeydir hasta olmadı diye geçirsem hasta oluyo yavrumhaftasonu hiçbişey yapmadım cumartesi eymenle pazara gittim pazarda dip köşe ev temizledim çok yoruldum çokkk eşim geldi hadi dışarı çıkalım dedi yok dedim cnm istemiyo oda eymeni alıp koçtaşa gitti 1-2 saat sonra döndüler ama nasıl iyi geldi bana sonrada ailecek mutfak düzenledik haftasonu maceramız bu kadaaaannn
eymen anne.baba,dede,dayı,hala,kısacası tek kelimeleri söylüyo akşam 6da eve gelince ben geldimmmm diye bağırıyo anne aç,hadi hadi ,canı isterse daha birçok şeyi söylüyo naynini naynii şarkı söyleyip oynuyo
günaydın kızlar haftasonu kaynatmışsınız baya bizde cemroş hanımla uğraştık sürekli ağladı ne yeme ne içme dün doktora gittik dişleri iltahaplanmış dilinde yaralar çıkmış aft yani yarayı gördük ama dişiyle oynadığı içindir diye düşünürken baktık çoğalmış ateş yapar dedi aftı birde enfeksiyon kapmış ne bulsa ağıza hopp doktor dikkat edin dedi süt içrken bile ağlıyodu kuzum dün jel sürdüm keyfi yerine geldi hemen çabuk atlatırız umarım yorgunluktan ölüyorum .. babaannemide aldık geldik inş. ii anlaşırlar kuzuma ii bakar çok sıkıyor cemreyi kucağına almak istiyor sürekli özgürlükçü kızım gelemio tabi halbuki nefes nefese kalıo almasına gerek yok anlatamıyorum bunu ama zamanla huyunu anlar umarım ..babaya düşkünlüğümüz hat safhada ne yapıcaz böyle b,ilimiyorum nefes alamıo kocişim wcye gidemio çığlık çığlığa ağlıo atlatamadık bir türlü ne yapmalıki???
nagihan geçmiş olsun canım. kızlar siz nasılsınız???
oh ne keyif ne keyif valla cocukta yokmus iyi keyif yapmissindir demi. ama mertide cok ozlemissindir kesin. yaw ne onlarla nede onlarsiz olmuyo hee.. bende anneme biraktigimda icim rahat gozum arkamda degildi ama iki saat sonra burnumda tutmeye baslamisti efe :)) ama bi sure sonra insan iki cocukla gezmeyede alisiyo bu sefer onlarsiz cikamiyorum.
nurancik napti acaba iki bebeyle dun ruyamda gordum onu ha bire temizlik yapmaya calisiyodu :)) simdi alisamamistir iki bebege bunalim sinirlarindadir. eh kolay degil ilk baslarda zorlanicak ama sonra oda alisir benim gibi..allah kolaylik versin nurana
ne boy ne kilo meralcigim onemli olan saglikli sihhatli olsunlarda gerisi bos. tom couris mel gibson bruse wils de kisa boylu ama dunyanin yakisiklilari arasindalar di bi zamanlar :))) bazi turk basketbolcularda isim vermiyimde cevap hakki dogmasinboy var ama zeka yok...neyleyim zekasiz boyu dime yani :)) efe su anda 24 aylik giyiniyor .18 aylik kucuk geliyo efeye.. kilo olarak kemik agirlikli. yani tombis degil mircanda oyle siska ama kemik agirligi var benim gibi cok yiyor ama kilo almiyor :))
günaydın kızlar boy kilo demişsiniz
eymen 47 cm 3700 küsür kg doğdu boyumuz kısalık sınırımdaydı şimdi günde 10 kez basküle çıktığı için biliyorum 12 kg ama boyunu ölçtürmüyo yakında yazarım
cuma gecesi felaketti 22:30 da uyudu 12de bir çığlık 1e kadar ağladı karnına dokundurmuyo zehirlendi falan sandım eşim özele götürelim dedi yok dedim doğru çocuk hastanesine dr muayene etti gazı var dedi kan idrar tahili verdik bide lavman verdi eve geldik hemen yaptım 10 dk sonra pıt pırrrrrttttt kakada yok kuru gürültü kan ve idrar tahlili normal çok şükür sonra uyudu yavrum uzun zaman sonra ilk defa gaz promlemi korkuttu bizi
2 gündürde burnu akıyo ama suç bende ne zaman aklımdan epeydir hasta olmadı diye geçirsem hasta oluyo yavrumhaftasonu hiçbişey yapmadım cumartesi eymenle pazara gittim pazarda dip köşe ev temizledim çok yoruldum çokkk eşim geldi hadi dışarı çıkalım dedi yok dedim cnm istemiyo oda eymeni alıp koçtaşa gitti 1-2 saat sonra döndüler ama nasıl iyi geldi bana sonrada ailecek mutfak düzenledik haftasonu maceramız bu kadaaaannn
eymen anne.baba,dede,dayı,hala,kısacası tek kelimeleri söylüyo akşam 6da eve gelince ben geldimmmm diye bağırıyo anne aç,hadi hadi ,canı isterse daha birçok şeyi söylüyo naynini naynii şarkı söyleyip oynuyo
günaydın kızlar haftasonu kaynatmışsınız baya bizde cemroş hanımla uğraştık sürekli ağladı ne yeme ne içme dün doktora gittik dişleri iltahaplanmış dilinde yaralar çıkmış aft yani yarayı gördük ama dişiyle oynadığı içindir diye düşünürken baktık çoğalmış ateş yapar dedi aftı birde enfeksiyon kapmış ne bulsa ağıza hopp doktor dikkat edin dedi süt içrken bile ağlıyodu kuzum dün jel sürdüm keyfi yerine geldi hemen çabuk atlatırız umarım yorgunluktan ölüyorum .. babaannemide aldık geldik inş. ii anlaşırlar kuzuma ii bakar çok sıkıyor cemreyi kucağına almak istiyor sürekli özgürlükçü kızım gelemio tabi halbuki nefes nefese kalıo almasına gerek yok anlatamıyorum bunu ama zamanla huyunu anlar umarım ..babaya düşkünlüğümüz hat safhada ne yapıcaz böyle b,ilimiyorum nefes alamıo kocişim wcye gidemio çığlık çığlığa ağlıo atlatamadık bir türlü ne yapmalıki???
nagihan geçmiş olsun canım. kızlar siz nasılsınız???
he valla doğru diyon.onemli olan boyu değil işlevi deme:)))))18,24 ay takılıyoruz biz.boyunu olçtum dun 80 cm miş.kiloda 12,500 civarı dıye tahmin ediyorum tartıda 2 dk durmadığından olçemedim.mayısın ilk haftası aşımız var sağlık ocağında guzelce olçtururum artık
ayakkabı numaramızda 22:82:
deryaaaa merttede o kocaman gobekten var,turk erkeği bunlar olacak o kadr deme.balkonsuz erkek mı olur
yazdıklarınızı okuyamadım çok cm sıkkın çok şimdi hastaneden geliyorum eymen sabahtan beri kusuyo evde babası yanında neyi var bulamadılarya idrar yolları yada yediği bişey dokunmuştur dedi dün öğlen dedesi pide yedirmiş ama üstünden epey geçti o yaparmı acaba daha yeni herşeyi vermeye başlamıştım gözüm korktu aklım evde ben işte görseniz nasıl süzüldü ne oldu bu çocuklara hepsi hasta yaa cnm oğlummmm
he valla doğru diyon.onemli olan boyu değil işlevi deme:)))))18,24 ay takılıyoruz biz.boyunu olçtum dun 80 cm miş.kiloda 12,500 civarı dıye tahmin ediyorum tartıda 2 dk durmadığından olçemedim.mayısın ilk haftası aşımız var sağlık ocağında guzelce olçtururum artık
ayakkabı numaramızda 22:82:
deryaaaa merttede o kocaman gobekten var,turk erkeği bunlar olacak o kadr deme.balkonsuz erkek mı olur
pirt yapti rahatladi demek yavrucak ayyy cok zor gaz sorunu cok sukur ben pek yasamadim ama ablamdan ve cocugundan biliyorum. ama su yavman sacma geldi aslinda hic iyi bisey degil burda dagum yapanlara bile yapmiyolar bebeklere fitil falan vermiyolar ama trde dr lar kolayini bulmus paso basiyolar ilaci gerisini dusunmuyolar bile.günaydın kızlar boy kilo demişsiniz
allah iyiligini versin kiz oldurdun beni gulmektenbizimde asimiz var artik en dogru sekilde o zaman olculur. esimin goturecegi yok boy 83 muste kiloyu bilmiyom artik. ama o gobis bizdede var
kasim bebisleri yasasin gobisleriiiiiiiiiiiiii
sağol canım hastalık zamanlarıda aynı bunların yahu hakgeçmesin sonra.. allahım dermansız dert vermesin kimseye bu kadarla atlatalım canım yacanım benim çok geçmiş olsun kasım çocukları hepmi hasta acaba aynı dertler aynı sorunlar bizdede mevcut kızlar ALLAH yardımcımız olsun
çok geçmş olsun nagiş gazın ettiğine bak ya üşütmüşte olabilirmi acaba kusma deyince kafama takıldı???yazdıklarınızı okuyamadım çok cm sıkkın çok şimdi hastaneden geliyorum eymen sabahtan beri kusuyo evde babası yanında neyi var bulamadılarya idrar yolları yada yediği bişey dokunmuştur dedi dün öğlen dedesi pide yedirmiş ama üstünden epey geçti o yaparmı acaba daha yeni herşeyi vermeye başlamıştım gözüm korktu aklım evde ben işte görseniz nasıl süzüldü ne oldu bu çocuklara hepsi hasta yaa cnm oğlummmm
sağol canım bugünü atlattık şükür babaannem cemre hareketli ve tehlikeli olduğunu kavramış hiç bırakmamış dediklerimede ititrazsız uymuş şaşırdım ama oda alışacak beni dinlemesi hoşuma gitti zira çakışırız hep muhalefettir sağolsun üzmeyecek inş. benigeçmiş olsun canım,kıyamam cemreme ya nasıl acıyordur kim bilir.ufacık bir yara çıksa ağzımızda biz dayanamıyoruz.o kuçucuk halıyle nasıl dayansın.ama ilaçlar falan iyi gelmiş.
babaannede alışır yakında ilk gunler biraz sancılı olur sonra yoluna girer sen merak etme canım.şimdi rahatsızlığından babaya sarmış olabilir,vazgeçer o huyundan iyileşince..
sağol canım beenim yemekle oldu olası sorunlu benim kız hastalıkta cabası oluyor tabi kullandık canım balık yağlı şurup seven sea diye portakallı severek tüketiyor ama iştahta hiç değişiklik yok dün dok başka verdi onuda içio nasıl içio şaırıyom ama balık kokuyor resmen dediğim gibi yemeğe etkisi yok inş. 2. bebeişim yemekçi olur yemeyen çok zorrr nasıl özeniyom yiyenlerinkine ama bu kardeşinide ayartır yedirtmez bencezeynebim sanada cok gecmis olsun hayatim yaa valla seninkide yemek yemiyoya cok uzuluyorum astah acici biseyler versen duzelmez mi acaba. balik yagi surup seklinde onlar dogal versen istahi acilir belki. kan ilacida istah aciyor mus ama ne bileyim yAA YEMIYINCE UZULUYORUM ayy bi kucuk bi buyukj cocukla boyle yaziyorum :))
benim oğluşum ekım bebeği ama aranızdayım çaktırma:))yaşasın gobuşlu bebişlerimiz..
derya bende bayılıyorum o gobeğe,mıncık mıncık opuyom,mis onlar mis
benim oğluşum ekım bebeği ama aranızdayım çaktırma:))yaşasın gobuşlu bebişlerimiz..
derya bende bayılıyorum o gobeğe,mıncık mıncık opuyom,mis onlar mis
derya bende bayılıyorum o gobeğe,mıncık mıncık opuyom,mis onlar mis[/QUOTE
fark etmez canim neolucak ki. iyiki burdasin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?