nurancigim sana mesaj yazmistim ama niyeyse cikmamis :)) oncelikle cok gecmis olsun canim sut atesi olmussun. sutun cok masallah sutunu sagiryormussun onu buzlukta sakliyabilirsin alti ay suresi var. belki sonra biberonla icirirsin.. goguslerin sut bosaltmazsa agri yapar tanzikli sicak su tut dusta yada sicak havli bez falan koy ustune o zaman biraz rahatlarsin. benimde oyle olmustu dr boyle yap demnisti iyi gelmisti.. aytes te cok can yakacaga benziyo heee cok tatli minicik ufacik tefecik ...
günaydın kızlar
nurancım bunlar sana eski formuna dönebildiğin için
şebnemmm bende misafir çok severim ama bende burda gurbetteyim eşimin aile bağlarıda çok bizimki gibi sıkı fıkı değil arkadaşlarla takılıyoruz ama eymen biraz büyüsün mutlaka bir yurtdışı tatil düşünüyorum bide belki bu yaz antalyaya gidersek nuranı görürüm kim bilir izmir tarafında olan varmıydı canlarım yakın diye belki izmir tarafına kaçarız
laremcim gelirsen mutlaka haber ver görüşelim kk dostluğumuzu taçlandıralım valla ankaraya göre bursa çok çok sıcak bileankaradan buraya gelin olmuş biri olarak bana öyle geliyo
bizde tatil için izmire gelirsek bende haber veririm antalyaya gidersemde nuranı görürüm inş
sonra izmitte kardeşim kadar yakın bir arkadaşım var bebişi oldu onu görmeye gidincede derfatcımı görürüm belki
valla sayenizde herşehirde bir arkadaşım var iyiki varsınız kızlar ya
kiz kanadaya gelin burdan amerikayada gidersiniz kolay olur bi tasla iki kus :)) ben rehberlik yaparimmm soforluk yaparim kat gorevliniz asciniz olurum :))günaydın kızlar
nurancım bunlar sana eski formuna dönebildiğin için
şebnemmm bende misafir çok severim ama bende burda gurbetteyim eşimin aile bağlarıda çok bizimki gibi sıkı fıkı değil arkadaşlarla takılıyoruz ama eymen biraz büyüsün mutlaka bir yurtdışı tatil düşünüyorum bide belki bu yaz antalyaya gidersek nuranı görürüm kim bilir izmir tarafında olan varmıydı canlarım yakın diye belki izmir tarafına kaçarız
seni boyle mutlu gormek ne kadar guzel deryacigim hep mutlu ol emi:)) bu arada caniniz ne istiyorsa saatmis yermis mekanmis hic bakmayin hemen o anda yapin kocisle :))günaydın kızlar nasılsınız?ben bomba gibiyim dün eşimle 2 tane çok güzel kararlar aldık ve bugün uygulamaya basladık eşim sigarayı bırakmak istediğini söyledi çok şaşırdım ve bi o kadarda mutlu oldum paketi götürmedi içinden 4 tane aldı deneyecek daha sonrada tamamen bırakacak ikimiz içinde çok zor olacak ama bunu biliyorum çünkü eşim içmeyince çok sinirli oluyooo ama idare etcez..bende spora basladım ve kilo vericem gece eşim beni kaldırdı ısınma hareketleri ve sıkılaştırıc hareketler gösterdi çok komikti ya gecenin 2 si olmuş biz spor yapıyoruzzz böyle işte kızlarrrr
bursa'ya git cok guzel bir yer hele ipek carsisi yedi kapili camisi bide tepeye cikin butun bursa gozunun onunde harika bi manzara ben izmire giderken arabayla soyle bi ugramistim bu ugrak 8 saatimi almisti :))ben ,ben varım izmir deyim:))beklerim canım guzeldir şehrim:)
bende bahar gibi bursa'ya gelmeyı duşunuyorum.yeğenimin tayını oraya çıktı geçen seneden beri orda yaşıyor.annemle,ablam arada gidiyorlar bursaya da anlata anlata bıtıremiyorlar. yalnız çok soğuk oluyormuş.
iyi olduguna cok sevindim canim .. yirim ben onun inadini minik sarisina bak sen inatci bide heetavsiyelerin icin sagol sebnemcigim sukur su an iyiyim.... aytes su an annesini uyutmamakla mesgul ileri de napar bilemiyorum sekerimm .... cok fena zaten inatci simdiden...
beklerim tabi nagehancigim gelirsen mutlaka goruselim... eski formum da gobek kismi kaldi o da kendiliginden biraz iner mi acaba?? nartan da nasil olmustu hatirlamiyorum???
meralcigim turk yardimci yatili olmuyor onlar sabah gelip aksam gidiyor sonrasinda nartan in yemek saati uyutulmasi var aytes bir bagirmaya basladi mi cocugun yemek saati uyku saati kayiyor ve o da huzursuz olup basliyor aglamaya dusunsene bir o agliyor bir o offf cok zor yaaa.... ama napalim dert cekmeden bal yenmezmis cekeyim ki simdi 1 seneye kalmaz rahat ederim... sen nasilsin meralcigim mert nasil??? opuyorum hepinizi...
mevzey ve larem onlarda vardı ben varken:)
derya papucu yarimm cik disariya oyniyalimmm :))naber canim cagan nasil sen nasilsin kiz ozlemisim ya boyle yazismayi
bizim bu assagidaki teksas kackini yasli adam tasiniyoay onu gordukce tedirgin oluyodum valla bir sey yapti yapicak endisesi vardi. cok sukur adam gidiyo... kucukken hep yurruuu anca gidersin derdim simdide diyesim varrr on yildir yasadigi evden kacirttik adami
ne diyolar sizin ordaTURKLERIN FENDI DUNYAYI YENDIIII
ben geldiiiiimmm nagiş burdamısın gııı
ay gelmeyeleli o kadar zaman olduki kimse kalmamıştır diye düşündüm emme diyet topiğinde derfa cımla tanıştık kasım annesiymiş çok şaşkınım
bu arada kızlar hepinize tşk ederim demekki nereye gitsem bir arkadaşım varmış hanginize uğrayayım dedim herkes buyur gel dedi kanada daki bilehepinizi seviyorum ya gelsemde gelemesemde varlığınız ve güzel kalbinizle kabul etmeniz bile sevindirici
hıııı unutmadan bursa merkezdeyim ben hanginizin yolu düşerse beklerim eşimde bende misafiri severiz
nagiş izmite gelince beni görücen kızım deryayı değil derya ankarada değilmi??? hem ben karamürseldeyim bak en yakın benim ona göree:))))
nagiş izmite gelince beni görücen kızım deryayı değil derya ankarada değilmi??? hem ben karamürseldeyim bak en yakın benim ona göree:))))
anammm çok yakınmışız hem ben unv yi kocaelide okudum onun için bende yeri apayrıdır helede izmit simitinin :)))) bide ulus pazarınınkesin haber veririm cnm hoş altın bu kadar pahalanmasa çoktan gelmiştim :))
aslında 5-6-7 mayısta eşim ağvada olacak iş yerinin workshopu için acaba bende otobüse atlayıp gelsemmi eymenle hiç otobüs tecrübemiz yok ama yakın mesafe dayanırım galiba bak ben bu fikri bir düşüneyim
bende fazla durmadim deryacigim bu veletler olunca basimda mucadele ede ede yaziyorum onlari uyutayim geleyim dedim bende sizmisimayyy sebnemcim ben kapatmadan çıkmıştım sen yazmıssın canım ya böyle yazışmayı bende özledim ama bi denk gelemiyoruz çağanda iyi çok şükür teyzesi uyuyoo malum saat geç oldu bizde yatıcaz şimdi çağan sağolsun sabah 6 da uyanıyooo efeyle mircan nasıllar?
şebnemcim seni göremedim resimlerde nerdesinki????uşaklar acayip yakışıklı bu arada işin var işin maşşalah
bizim bu assagidaki teksas kackini yasli adam tasiniyoay onu gordukce tedirgin oluyodum valla bir sey yapti yapicak endisesi vardi. cok sukur adam gidiyo... kucukken hep yurruuu anca gidersin derdim simdide diyesim varrr on yildir yasadigi evden kacirttik adami
ne diyolar sizin ordaTURKLERIN FENDI DUNYAYI YENDIIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?