selam kizlar gecmisi biraz okumaya basladim da tam bitiremedim bu arada besik kertmesi yapilmis cagan da hizli cikti dogrusu annesi ::)))
nartanim da artik puturlu falan ne varsa yiyor meyvesini de tek tek yiyor kasikla alip yiyor biraz genis olunursa ben pek olamiyordum ama ananesi becerdi simdi corbayi bile kendisi yemek istiyor o kadar da zor tabi daha ama o da olur isallah ::)))) nartan da azilari cikariyor su an huzurfsuz agrisindan kendi suratina kafasina falan vurmaya calisiyor dayanamiyorum ama ne yapalim isallah cabuk atlatir kopek disleri daha mi agrili cikiyor yoksa yazik daha coook isleri var yavrucaklarindesenize su an nartan in 7.5 disi var ne kadar az daha biran once gelseler valla sabirsizlaniyorum dogrusu...
ne soylesek papagan gibi tekrarliyor cumle kurmaya basladi baba gitti ata geldi gibi cok seker ayakkabiya once ak dedi sonra abik simdi ise abiki diyor ekmege ekek bebege bekek cikolataya kukaka diyor daha cok var hosuma gitse de hemen dogrularini soyluyorum dogru ogrensin diye
ben ise pazar gununu acil de gecirdim aytes sutun hepsini emmedigi icin onlar birikmis bir ates titreme agri oluyorum zannettim o kadar kotuydu bir de oyle agriyor ki sagamiyorum bosaltamiyorum kucuk bidik ta emmiyor neyse ki hastanenin sut sagma makinasi benimkinden iyiymis biraz bosalttilar da bugun ancak kendime geldim cok zor anlar da aytes evde aglamis nartan in yemek saati uyku saati bir de kucagimiz da aytes varsa onu yataga birakin beni alin diyor ben hastanede ananesi evde ecel terleri doktuk sukur ki simdi daha iyiyim ama gogsumdeki agri tam gecmedi gecmesi icin bosalmasi mi gerekiyor bilmiyorum... nartan i sutten keserken bile boyle bir sorun yasamamistim allahim kimseye yasatmasin kizlar cok zor....
ben hala cok yorgunum aytes cok agliyor gazli bir bebek sanirim degismezse abisi gibi 4-5 ay kadar bana uyku yok malesef gunudzleri de uyuyamiyorum isin kotusu allahim yardim etsin nartan kadar oluncaya kadar cekecegim artik isim zor
yine yazarim isallah kendime ufak bir zaman ayirabilirsem...
kızlar miniğim ile dışarı çıktık önce parka gittik kaydıraktan kayarken yüzünü çarptı kaydırağa ve dudağını patlattı çok ağladı sussun diye markete girdik çok seviyo marketi..
eve dönerkende kırtasiyeden boya kalemi ve parmak boyası aldık bu parmak boyalarının nasıl kullanıldığını biliyormusunuz?
cnmmm hayırdır ya neden tartıştınız üzüldüm ya bu kocaların arada gıcıklığı tutuyo haftasonuda biz küstük tartışmadık ama inan ağzımı açsaydım çok uzardı şükretsinki küslüğe dayanamayan bir eşi var
hadi gozun aydin kavustun bebisine. cimcimeye baksen ortaligi ayaga kaldirmis asker etmsi milleti desene:)) kizlar babaya erkekler anaya duskun diyolarda dogruymus galiba. senin cadida baksana babaci. oglanlarda anasinin kuyrugu gibi yada benimkiler oyle anam ben nereye onlar oraya bazen cumcurcemaat wc ye giriyoruzBu arada kızlar haber veryim sevinçten uykum kaçtı pazartesi babası cemreyi gördükten sonra yola çıktı bizimki mızırdanmaya başlamış ateşi çıkmış o gece kusmuş annemle kardşimin üzeri ve yataklar dolmuş neyse ateş ertesi günde devam etmiş annem babaannem ağlayıp durmuşlar cemrenin böyle olmasına dün kardeşim aradı abla gelin bu hafta dersaneyi asarım size gelirim diye akşam aldık geldik annenler gelio deyice morali düzeldi ağlaması bitti diyolar beni görünce ne yaptı derseniz gözünün ucuyla bakıp arkayı gösterip babaaa babaaa diye ona gitmek istiyor bende aradan öpücükler aldım zilli tam babacı oldu kimseyi gözü görmüyor bu arada hem moral bozukluğu hemde diş kızıma ateş yaptı 5 te uyandık epyi babası oyaladı süt falan içti bktık ateş yükselio calpolü dayadık şimdi uyuyor kuzum..annemler 2 gün uyumamışlar dayıyı odadan çıkarmamış hiç dayımmm deyişi var görmelisiniz dedede abdeste falan gitse peşinde bitiyor dede gitti diyerek asker etmiş anlayacağın kızıma kıyamıyorum hasta ettik çocuğu annesinden ayıramam deyip dertleniyodu annemde...fena alıştılar birbirlerine ama bizmki biraz şımarmış gibi neyse böyle kızlar sonrasında da babaannem bakıcak inş. anlaşabilirler evde sorun yokta sürekli baş başa kalmak nasıl olcak acaba haffta sonlarıda izmit gene bahçeyi bahane ediyordu babaannem eşimde ben beller fideleride dikerim zevkle deyince bahanesi kalmadı:76:
günaydın canlarım ne çok yazmışsınız hepinize cvp vermeye çalışıcam atladığım olursa şimdiden özür diliyorum
nurancım çok geçmiş olsun inş aytes en kısa zamanda daha sakin daha uysal geceleri deliksiz uyuyan bir bebek olur biraz gerçekleşmesi zor bir dua oldu galiba ama umut işte inş gerçekleşir
şebnemcim anlattıklarına üzülmemek imkansız eskidende içim sızlardı ama itiraf ediyorum anne olduktan sonra daha bir başka yaklaşıyorum olaylara bu konuda en iyi siz anlarsınız beniveee bende sizler gibi kendime bişey almaya diye çıkıyorum eymene alıp geliyorum eşim kızıyo artık kendine al diye hatta dün dedim ki ben bir harcama yaptım ama kızma hayırdır dedi dedim yüz yıkama,gece kremi,gündüz kremi,göz çevresi kremi aldım dedim ne dese beğenirsiniz şimdiye kadar neden almıyodun aaaaa sen böyle de yeter almammı canım kocişim
zeynepcim gözün aydın cnm hasret kısa sürmüş :)
deryaaaa sen nasılsın :)
kızlar eymen 5 gündür ishal ama başka bişeyi yok ne yapıcam bilemedim poposuda pişik oluyo ishalden dişten olabilir diyoruz ama ağzına baktık öyle bir durumda yokartık dr ye götürücem :18:
nuran aytesin fotoları gördümçok tatlı
şebnem senin yakışıklılarda süper ammaaa enerjine hayranım o ne kahvaltı tabakları öyle ne şanslı bir ailen var özendim kız gelsem banada hazırlarmısın tabi oğlumada :26:
duygusal hassas arkadasim ara sira olur boyle bosver evliligin tadi tuzu derler ama arayi fazla acmayin sakin :))nagihancım iyi yapmışsın arada çocuklardan fırsat bulup kendimizede almamız lazımm bende napayım canım biraz moralim bozuk eşim bugün izinli ama aramız açık çağanı aldı arabada oturuyolar dün çağan gündüz hiç uyumadı aksamda 7 de uyuyunca gece 4.30 da kalktı veee bende uykusuz kaldım misafirimiz vardı geç gittiler 1.30 da yaattım zaten gözlerim çok acıyooo bide eşimle tartıştık ağladım sinirimden iyice acıdııı
offf offf istanbul mu dedinnnnnn. yaktin yuregimi yaktinnnnn neresindesin canim istanbulunBEN istanbuldayım canım.ama ege taraflarını çok severim.
hadi gozun aydin kavustun bebisine. cimcimeye baksen ortaligi ayaga kaldirmis asker etmsi milleti desene:)) kizlar babaya erkekler anaya duskun diyolarda dogruymus galiba. senin cadida baksana babaci. oglanlarda anasinin kuyrugu gibi yada benimkiler oyle anam ben nereye onlar oraya bazen cumcurcemaat wc ye giriyoruzbulasiklari bi yikayisim var tezgaha elimin ucuyla yaklasabiliyorum araya efe girer kucak ister mircan sirtima tirmanmak ister..
sağol canım allaha şükür ama kızın psikolojisini bozduk yahu gece anne gitti baba gitti diyerek ağlıyor dişide çok ağrıyor elini ağzına götürüp basıyor cığlığı azıları kolay çıkardık ama bunlar mahvetti kuzumu nazar değdirdim resmen(bizimkide babaya yapışık adamı helaya bilem göndermiyor kapısında ağlıyor bende teselli veremiom sallamıo çünkü..
bak sen su kocisineeeee nasilda sevindirmis seni :)) allah her daim muhabbetinizi arttirsin canim mutluluk butun kadinlarin hakki degil mi. ara sira kendinide sevindir tabii iyi yapmissin valla.
hazirlamam mi hayatim sebnem kurban olsun size. hepiniz toplasip gelin en guzel kahvaltilari yemekleri yapmam miiii... kiz valla hayali bile guzel hee sanki bir an gercekten gelecekmissiniz gibi mutlu oildum turkiyedeyken misafirim cok olurdu cok severim hazirliklar yapmayi burdqa kurudum gittim ne kapimi calan var ne gittigim biri..kirk yilda bir esimin arkadaslarina gidiyoz oda keyfim olursa yoksa ne dugun ne gezme icimden gelmiyor. bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama sanki insanlar cok soguk. bide cocunluk ayni memleketli ben yabanciyim aralarinda.. amannn neyse ya siz varsiniz ya ben sizinle cok mutluyum sizide gormesemde cok seviyorummmmm
bende bendee
duygusal hassas arkadasim ara sira olur boyle bosver evliligin tadi tuzu derler ama arayi fazla acmayin sakin :))
offf offf istanbul mu dedinnnnnn. yaktin yuregimi yaktinnnnn neresindesin canim istanbulun
sağol canım ateş yok şimdi şükür ama dişi çok ağrıyor 2 dişi birden patlamış elini ağzına götüremiyorcanım benim ya ateş çok zor çok geçmiş olsun bizimkide bana düşkün babaındayken bana bakıyo inip hemen yanıma geliyo al beni diye hoşumda gidiyo hani ama çok yoruluyorumm
sağol canım şükürki..günaydın canlarım ne çok yazmışsınız hepinize cvp vermeye çalışıcam atladığım olursa şimdiden özür diliyorum
nurancım çok geçmiş olsun inş aytes en kısa zamanda daha sakin daha uysal geceleri deliksiz uyuyan bir bebek olur biraz gerçekleşmesi zor bir dua oldu galiba ama umut işte inş gerçekleşir
şebnemcim anlattıklarına üzülmemek imkansız eskidende içim sızlardı ama itiraf ediyorum anne olduktan sonra daha bir başka yaklaşıyorum olaylara bu konuda en iyi siz anlarsınız beniveee bende sizler gibi kendime bişey almaya diye çıkıyorum eymene alıp geliyorum eşim kızıyo artık kendine al diye hatta dün dedim ki ben bir harcama yaptım ama kızma hayırdır dedi dedim yüz yıkama,gece kremi,gündüz kremi,göz çevresi kremi aldım dedim ne dese beğenirsiniz şimdiye kadar neden almıyodun aaaaa sen böyle de yeter almammı canım kocişim
zeynepcim gözün aydın cnm hasret kısa sürmüş :)
deryaaaa sen nasılsın :)
kızlar eymen 5 gündür ishal ama başka bişeyi yok ne yapıcam bilemedim poposuda pişik oluyo ishalden dişten olabilir diyoruz ama ağzına baktık öyle bir durumda yokartık dr ye götürücem :18:
Hayırlı olsun canım kararlar ve daim olsun çabuk dönmemek ve başarmak dileğiyle yeni kararlar iidir hayata heyecan katargünaydın kızlar nasılsınız?ben bomba gibiyim dün eşimle 2 tane çok güzel kararlar aldık ve bugün uygulamaya basladık eşim sigarayı bırakmak istediğini söyledi çok şaşırdım ve bi o kadarda mutlu oldum paketi götürmedi içinden 4 tane aldı deneyecek daha sonrada tamamen bırakacak ikimiz içinde çok zor olacak ama bunu biliyorum çünkü eşim içmeyince çok sinirli oluyooo ama idare etcez..bende spora basladım ve kilo vericem gece eşim beni kaldırdı ısınma hareketleri ve sıkılaştırıc hareketler gösterdi çok komikti ya gecenin 2 si olmuş biz spor yapıyoruzzz böyle işte kızlarrrr
günaydın kızlar nasılsınız?ben bomba gibiyim dün eşimle 2 tane çok güzel kararlar aldık ve bugün uygulamaya basladık eşim sigarayı bırakmak istediğini söyledi çok şaşırdım ve bi o kadarda mutlu oldum paketi götürmedi içinden 4 tane aldı deneyecek daha sonrada tamamen bırakacak ikimiz içinde çok zor olacak ama bunu biliyorum çünkü eşim içmeyince çok sinirli oluyooo ama idare etcez..bende spora basladım ve kilo vericem gece eşim beni kaldırdı ısınma hareketleri ve sıkılaştırıc hareketler gösterdi çok komikti ya gecenin 2 si olmuş biz spor yapıyoruzzz böyle işte kızlarrrr
selam kizlarrr gozden irak olan gonulden irak olmazmis anladim hepinize tesekkur ederim park kazasi yasayan bebegimize cok gecmis olsun cok daha fazla merakli ve yaramazlar bu arkadaslar bazen dusunuyorum da birakiyorum ne yaramazlik yapmak istiyorsa yapsin cocuklugunu yasasin benim gibi dusunse buyuk olurdu diyorum canim benim sandalyelere yandan arkadan oturmaya calisiyor seker sey....
su an daha iyiyim ben dikislerim tam iyilesmedi ama zaten ben hiccc yatmadim ki hep ayaktaydim vucuduma dedm ki bak benim iki kucugum var kendini cabucak toparla yatamam dedim kanamam bile ilk lohusaligimdan cok cok kisa surdu ideal kiloma geldim ama gobekte fazlalik var spora baslarim da o da 6 ay sonra oluyor ya bekloyorum bu gobek hic hosuma gitmiyor
aytesi ve nartan i parka goturduk hava guzeldi nartan oynadi parkta aytesi soydum eller ayaklar gunes alsin diye bir yandan da korktum daha kirki bile cikmadi diye ama allahtan birsey olmadi sansliyim....
yeni gelen olgun bir yadimci vardi sabah aytesi verdim biraz daha uyuyayim diye sen al bebegi balkon kapisini ac cop atmaya calis kan beynime sicradi sicacik yatagindan al bebegi i ncecik battaniyeyle balkona offf dedim ve gonderdim kadini bu yabanci kadinlardan ne koy oluyor ne kasaba bes para etmezler oyle rahat bir ev ki evim temizlik icin bile benim eski bayani cagiriyorum dip kose yapiyor ama bunlar fenaa ne yapacagimi sasirdim inanin kizlar,,,,,,
hepinizi opuyorum bebekleri de
günaydın kızlar
nurancım bunlar sana eski formuna dönebildiğin için
şebnemmm bende misafir çok severim ama bende burda gurbetteyim eşimin aile bağlarıda çok bizimki gibi sıkı fıkı değil arkadaşlarla takılıyoruz ama eymen biraz büyüsün mutlaka bir yurtdışı tatil düşünüyorum bide belki bu yaz antalyaya gidersek nuranı görürüm kim bilir izmir tarafında olan varmıydı canlarım yakın diye belki izmir tarafına kaçarız
hadi bakalım hayırlısı olsun,her ikiside çok guzel kararlar.
gecenin 2.de eşim beni kaldırsa onu vururum herhalde:))zaten mert yeterince kaldırıyor:)
zeynep'cim çok sevindim cemrenin yanında olmasına,ateşlenmesi falan size olan ozlemindendir.derdini anlatamayınca boyle bir yol buldu demekkı vucuduneyse sen ona misler gibi bakarsın hemencecik toparlanır yavrum.
bizdede mert bana daha düşkun.demek kızlar babaya,erkekler anneye sozu doğruymuş:)
evet canım şükürki derdini böyle anlattı ya anlatamasaydı inş. toparlanır kuzum çok içimizi acıtıyor onu böyle görmek keşke diyoz ama annemlerinde görmesi bir daha böyle yapalım demesine engel oldu daha ayrılmayın deyip duruyolar..doğru galiba kız babaya lafı yada ben mide bulantıları ve halsizlikle cebelleşirken babası daha yakın durdu ondan da alışmış olabilir ..ama babaya göre beni kullanıyor ondan böyle deyip duruyor
evet malesef buyuklere bazen derdimizi anlatamıyoruz.kendi bildiklerini en doğru zannnediyorlar.neyse canım anlamışlar sonunda kuzunun yanının annesinin yanı olduğunu.çok operim cemreyı:))
hazirlamam mi hayatim sebnem kurban olsun size. hepiniz toplasip gelin en guzel kahvaltilari yemekleri yapmam miiii... kiz valla hayali bile guzel hee sanki bir an gercekten gelecekmissiniz gibi mutlu oildum turkiyedeyken misafirim cok olurdu cok severim hazirliklar yapmayi burdqa kurudum gittim ne kapimi calan var ne gittigim biri..kirk yilda bir esimin arkadaslarina gidiyoz oda keyfim olursa yoksa ne dugun ne gezme icimden gelmiyor. bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama sanki insanlar cok soguk. bide cocunluk ayni memleketli ben yabanciyim aralarinda.. amannn neyse ya siz varsiniz ya ben sizinle cok mutluyum sizide gormesemde cok seviyorummmmm
şebnemcim valla gelmiş kadr oldumaynen katılıyorum arkadaşım bende burda mutluyum sizinle.her pc'yı açısımda merakla beklıyorum kimler yazmış,nasıllar,bebişler nasıl diye...gun içinde de hep aklımdasınız,bende seviyommmmm...
ben ,ben varım izmir deyim:))beklerim canım guzeldir şehrim:)
bende bahar gibi bursa'ya gelmeyı duşunuyorum.yeğenimin tayını oraya çıktı geçen seneden beri orda yaşıyor.annemle,ablam arada gidiyorlar bursaya da anlata anlata bıtıremiyorlar. yalnız çok soğuk oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?