2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun.bu süt birikme olayı bende de olmuştu.fena ağrı yapıyor gerçekten.dr.um sağman gerekiyor bebek yeteri kdar boşaltamazsa demişti.o biriken sütüde emzirme demişti.ege eğer yeteri kadar emmezse sağıyodum ben.çok birikiyodu çünkü.insan uykusuzluğa alışıyor bir süre sonra.Allah kolaylık versin.

geçmiş olsun.o kadar hareketliler ki her saniye gözünüz üstünde de olsa bir fırsatını bulup canlarını acıtabiliyolar.egede dün kaşla göz arasında sandalyeyi çekti altında kalıyodu az kalsın.yüreğim ağzıma geldi .Allahtan yakınımdaydıda tuttum sandalyeyi.

selam kizlarrr gozden irak olan gonulden irak olmazmis anladim hepinize tesekkur ederim park kazasi yasayan bebegimize cok gecmis olsun cok daha fazla merakli ve yaramazlar bu arkadaslar bazen dusunuyorum da birakiyorum ne yaramazlik yapmak istiyorsa yapsin cocuklugunu yasasin benim gibi dusunse buyuk olurdu diyorum canim benim sandalyelere yandan arkadan oturmaya calisiyor seker sey....

su an daha iyiyim ben dikislerim tam iyilesmedi ama zaten ben hiccc yatmadim ki hep ayaktaydim vucuduma dedm ki bak benim iki kucugum var kendini cabucak toparla yatamam dedim kanamam bile ilk lohusaligimdan cok cok kisa surdu ideal kiloma geldim ama gobekte fazlalik var spora baslarim da o da 6 ay sonra oluyor ya bekloyorum bu gobek hic hosuma gitmiyor

aytesi ve nartan i parka goturduk hava guzeldi nartan oynadi parkta aytesi soydum eller ayaklar gunes alsin diye bir yandan da korktum daha kirki bile cikmadi diye ama allahtan birsey olmadi sansliyim....

yeni gelen olgun bir yadimci vardi sabah aytesi verdim biraz daha uyuyayim diye sen al bebegi balkon kapisini ac cop atmaya calis kan beynime sicradi sicacik yatagindan al bebegi incecik battaniyeyle balkona offf dedim ve gonderdim kadini bu yabanci kadinlardan ne koy oluyor ne kasaba bes para etmezler oyle rahat bir ev ki evim temizlik icin bile benim eski bayani cagiriyorum dip kose yapiyor ama bunlar fenaa ne yapacagimi sasirdim inanin kizlar,,,,,,

hepinizi opuyorum bebekleri de

bende ağzımı açmadım canım sudan bi sebepti geldi özür diledi ve barıstıkkkk

hadi gozun aydin kavustun bebisine. cimcimeye baksen ortaligi ayaga kaldirmis asker etmsi milleti desene:)) kizlar babaya erkekler anaya duskun diyolarda dogruymus galiba. senin cadida baksana babaci. oglanlarda anasinin kuyrugu gibi yada benimkiler oyle anam ben nereye onlar oraya bazen cumcurcemaat wc ye giriyoruz bulasiklari bi yikayisim var tezgaha elimin ucuyla yaklasabiliyorum araya efe girer kucak ister mircan sirtima tirmanmak ister..

bak sen su kocisineeeee nasilda sevindirmis seni :)) allah her daim muhabbetinizi arttirsin canim mutluluk butun kadinlarin hakki degil mi. ara sira kendinide sevindir tabii iyi yapmissin valla.

hazirlamam mi hayatim sebnem kurban olsun size. hepiniz toplasip gelin en guzel kahvaltilari yemekleri yapmam miiii... kiz valla hayali bile guzel hee sanki bir an gercekten gelecekmissiniz gibi mutlu oildum turkiyedeyken misafirim cok olurdu cok severim hazirliklar yapmayi burdqa kurudum gittim ne kapimi calan var ne gittigim biri..kirk yilda bir esimin arkadaslarina gidiyoz oda keyfim olursa yoksa ne dugun ne gezme icimden gelmiyor. bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama sanki insanlar cok soguk. bide cocunluk ayni memleketli ben yabanciyim aralarinda.. amannn neyse ya siz varsiniz ya ben sizinle cok mutluyum sizide gormesemde cok seviyorummmmm

duygusal hassas arkadasim ara sira olur boyle bosver evliligin tadi tuzu derler ama arayi fazla acmayin sakin :))
BEN istanbuldayım canım.ama ege taraflarını çok severim.
offf offf istanbul mu dedinnnnnn. yaktin yuregimi yaktinnnnn neresindesin canim istanbulun

nurancigim sana mesaj yazmistim ama niyeyse cikmamis :)) oncelikle cok gecmis olsun canim sut atesi olmussun. sutun cok masallah sutunu sagiryormussun onu buzlukta sakliyabilirsin alti ay suresi var. belki sonra biberonla icirirsin.. goguslerin sut bosaltmazsa agri yapar tanzikli sicak su tut dusta yada sicak havli bez falan koy ustune o zaman biraz rahatlarsin. benimde oyle olmustu dr boyle yap demnisti iyi gelmisti.. aytes te cok can yakacaga benziyo heee cok tatli minicik ufacik tefecik ...

günaydın kızlar
nurancım bunlar sana eski formuna dönebildiğin için
şebnemmm bende misafir çok severim ama bende burda gurbetteyim eşimin aile bağlarıda çok bizimki gibi sıkı fıkı değil arkadaşlarla takılıyoruz ama eymen biraz büyüsün mutlaka bir yurtdışı tatil düşünüyorum bide belki bu yaz antalyaya gidersek nuranı görürüm kim bilir izmir tarafında olan varmıydı canlarım yakın diye belki izmir tarafına kaçarız

günaydın kızlar nasılsınız?ben bomba gibiyim dün eşimle 2 tane çok güzel kararlar aldık ve bugün uygulamaya basladık eşim sigarayı bırakmak istediğini söyledi çok şaşırdım ve bi o kadarda mutlu oldum paketi götürmedi içinden 4 tane aldı deneyecek daha sonrada tamamen bırakacak ikimiz içinde çok zor olacak ama bunu biliyorum çünkü eşim içmeyince çok sinirli oluyooo ama idare etcez..bende spora basladım ve kilo vericem gece eşim beni kaldırdı ısınma hareketleri ve sıkılaştırıc hareketler gösterdi çok komikti ya gecenin 2 si olmuş biz spor yapıyoruzzz böyle işte kızlarrrr

canım benim ya ateş çok zor çok geçmiş olsun bizimkide bana düşkün babaındayken bana bakıyo inip hemen yanıma geliyo al beni diye hoşumda gidiyo hani ama çok yoruluyorumm
sağol canım ateş yok şimdi şükür ama dişi çok ağrıyor 2 dişi birden patlamış elini ağzına götüremiyor
sağol canım şükürki..
Hayırlı olsun canım kararlar ve daim olsun çabuk dönmemek ve başarmak dileğiyle yeni kararlar iidir hayata heyecan katar

hadi bakalım hayırlısı olsun,her ikiside çok guzel kararlar.
gecenin 2.de eşim beni kaldırsa onu vururum herhalde:))zaten mert yeterince kaldırıyor:)

zeynep'cim çok sevindim cemrenin yanında olmasına,ateşlenmesi falan size olan ozlemindendir.derdini anlatamayınca boyle bir yol buldu demekkı vucuduneyse sen ona misler gibi bakarsın hemencecik toparlanır yavrum.

bizdede mert bana daha düşkun.demek kızlar babaya,erkekler anneye sozu doğruymuş:)

şekerim ya nedir bu bakıcılardan çektiğin,o kadında ne kadr düşüncesizmiş.cık cık cık...turk bir bakıcı bulsanız daha iyi olurmu acaba.
aytes ilk park gezisinide yapmışhadi hayırlısı:))yerim ben onun ominnak ellerini,ayaklarını guneşlendiler demek..

ben ,ben varım izmir deyim:))beklerim canım guzeldir şehrim:)
bende bahar gibi bursa'ya gelmeyı duşunuyorum.yeğenimin tayını oraya çıktı geçen seneden beri orda yaşıyor.annemle,ablam arada gidiyorlar bursaya da anlata anlata bıtıremiyorlar. yalnız çok soğuk oluyormuş.

evet canım şükürki derdini böyle anlattı ya anlatamasaydı inş. toparlanır kuzum çok içimizi acıtıyor onu böyle görmek keşke diyoz ama annemlerinde görmesi bir daha böyle yapalım demesine engel oldu daha ayrılmayın deyip duruyolar..doğru galiba kız babaya lafı yada ben mide bulantıları ve halsizlikle cebelleşirken babası daha yakın durdu ondan da alışmış olabilir ..ama babaya göre beni kullanıyor ondan böyle deyip duruyor

hazirlamam mi hayatim sebnem kurban olsun size. hepiniz toplasip gelin en guzel kahvaltilari yemekleri yapmam miiii... kiz valla hayali bile guzel hee sanki bir an gercekten gelecekmissiniz gibi mutlu oildum turkiyedeyken misafirim cok olurdu cok severim hazirliklar yapmayi burdqa kurudum gittim ne kapimi calan var ne gittigim biri..kirk yilda bir esimin arkadaslarina gidiyoz oda keyfim olursa yoksa ne dugun ne gezme icimden gelmiyor. bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama sanki insanlar cok soguk. bide cocunluk ayni memleketli ben yabanciyim aralarinda.. amannn neyse ya siz varsiniz ya ben sizinle cok mutluyum sizide gormesemde cok seviyorummmmm

şebnemcim valla gelmiş kadr oldumaynen katılıyorum arkadaşım bende burda mutluyum sizinle.her pc'yı açısımda merakla beklıyorum kimler yazmış,nasıllar,bebişler nasıl diye...gun içinde de hep aklımdasınız,bende seviyommmmm...

evet malesef buyuklere bazen derdimizi anlatamıyoruz.kendi bildiklerini en doğru zannnediyorlar.neyse canım anlamışlar sonunda kuzunun yanının annesinin yanı olduğunu.çok operim cemreyı:))

ya kızlar bende sizin gibiyim hem sizinle yazısmak keyif veriyor hemde merak ve sevinçle yazıyorum

laremcim gelirsen mutlaka haber ver görüşelim kk dostluğumuzu taçlandıralım valla ankaraya göre bursa çok çok sıcak bile ankaradan buraya gelin olmuş biri olarak bana öyle geliyo
bizde tatil için izmire gelirsek bende haber veririm antalyaya gidersemde nuranı görürüm inş
sonra izmitte kardeşim kadar yakın bir arkadaşım var bebişi oldu onu görmeye gidincede derfatcımı görürüm belki
valla sayenizde herşehirde bir arkadaşım var iyiki varsınız kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…