atin beni nutella kavanazonaaaaaa, sarelleler size kalsinnnn ayrilmam nutellamdan ayrilmam bennnn
nutella icin mircanla kavga ediyoruz araya efede kayniyo kavanoz kapanin elinde
merhaba kızlar nasılsnız beni hatırladınız mi? :44:
bebişler nasıl. iyilerdir inş. benim paşa köpek dişlerini çıkarıyo galiba yani doktor öle dedi. çok iştahsız...
atin beni nutella kavanazonaaaaaa, sarelleler size kalsinnnn ayrilmam nutellamdan ayrilmam bennnn
nutella icin mircanla kavga ediyoruz araya efede kayniyo kavanoz kapanin elinde
bebişler nasıl. iyilerdir inş. benim paşa köpek dişlerini çıkarıyo galiba yani doktor öle dedi. çok iştahsız...
hoşgeldin canım hatırladım ..ahh şu dişler yokmu mahvetti kuzuları yaaa hayırlısıyla biteydi..nerelerdesin kaç zamandır ne yapıosun
merhaba canım ben tanımıyorum seni ama aramıza hoşgeldin inş çabuk çıkarırı dişlerini canım
sağolun şekerler,bende burda olduğum için mutluyum.mert'i 9 kasım gibi beklerken,29 ekimde doğuverdi:)
derya'cım bir kere borek açmışlığım var,fenada olmamıştı ama zor be guzelım ya ben size milfoyden borek falan yapıp gondereyım olur mu?
nurtellaya kım bayılmaz,ya çikolota olsunda başka birsey olmasada olur:)mert daha tanışmadı kendileriyle,3 yaşından once yassakkk...
kızlar dışarı çıktınız diyelim kahvaltıdan sonra 5,6 saatte sokaklarda yada avm'lerdesiniz.ne yediriyorsunuz yavrulara...
iyiyiz canım büyüyoruz :)
pek yazmıyorum ama sizi takip etmeye çalışıyorum.
ikinci bebeğin yoldaymış. hayırlı olsun. nasıl cesaret ettin. bende istiyorum ama çalıştığım için bakıcı büyütüyor oğlumu. haksızlık ediyormuşum gibi geliyor...
sağol canım cesareti ben etmedim aslında kazzara oldu neyse orası teferruat:))bende çalışıyorum seneye iki kızımla vakit geçiricem diye mutluyum
aaaaa kizin oluyor yaaa gecmisi okuyamadigim icin bilmiyorum merak ediyordum haydi hayirlisi sen kizlri ikiledin ben oglanlari ne guzel ya iki kiz iyi anlasirlar benim iki oglan da cok sevindim canim...
kizlar arkadaslar aytes kontrole gitti iyiymis sukur 1200 gr almis boyu da uzamis gelisimi iyi dedi dr nartan da 12 kg olmus gobeklendi bir de mert ve cagan gibi cok ama cok seker gobisi istahi da fena degil sukur.... meralcigim biz dun disarda yedmek yedik nartan a da sefin bir kofte tarifi varmis az baharatli cocuklar icin ondan soyledik yedi sukur biraz ekmekle simdi herseyi yiyor putur mutur demiyor endiselerim ne kadar da yersizmis masallahogluma..
bu dis olaylari bizde de var bir azi cikti oburu yolda yani toplam da 7.5 dis var cok azzz degil mi kizlar hasta olan bebislere allahim acil sifalar versin..
anam ver bakim sen nutellayı mircana o nutella beni bu hale getirdi zati dikkat et bide halleyyyyyy ama ikiside harika kızımın deyimiyle nım nımmm
sağolun şekerler,bende burda olduğum için mutluyum.mert'i 9 kasım gibi beklerken,29 ekimde doğuverdi:)
derya'cım bir kere borek açmışlığım var,fenada olmamıştı ama zor be guzelım ya ben size milfoyden borek falan yapıp gondereyım olur mu?
nurtellaya kım bayılmaz,ya çikolota olsunda başka birsey olmasada olur:)mert daha tanışmadı kendileriyle,3 yaşından once yassakkk...
kızlar dışarı çıktınız diyelim kahvaltıdan sonra 5,6 saatte sokaklarda yada avm'lerdesiniz.ne yediriyorsunuz yavrulara...
hos geldin canim. bizimkide dun aksam ateslendi. sanirim kopek disi cikacak bi kac gundur azindan seller akiyodu gene ordan tahmin ediyorum. ama kusma ishal yok. istahsizlik var ama normalde yediginin ceyregini yediriyorum sIk Sik. yoksa hepten bitab dusecek.. amma hic eksilmeyen enerjisi yaramazliklari devam :))) huysuzluk pek yok cok sukur. insallah kisa surede iyi olur bebislerimiz[/QUOT
sebnemcim sizede geçmiş olsun bugün oğlumla öğlen bi çıktık dışarı aksam eve geldik parka götürdüm salıncağa filan bindirdim çok hoşuna gidiyo ama kötü bi haberim var grip olmuşum çok halsizim eşim yarın izinli hava güzel olursa ki hava durumuna baktık 22 derece pikniğe gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?