Gecmis olsun sebnemcigim köpek dişleri azilardan daha zor çıkıyor sanırım allahım yardımcıları olsun zor tabi... İki cocukla ben de aynen senin gibi olacağım su an rahatım biri emıyor zaten biri de yiyebilecegi birseyler oluyor disarda...
Deryacigim cagan a çok sevindim iyi sanırım anlayabildigim kadarıyla maşallah allahım nazarlardan korusun tatli evlatlarımızı..
Bugün aytesi disari çıkardım ellerini ayaklarını guneslendirdim iyi olmuştur d vitamini ne de olsa bugün ikisini de yıkadık nartan banyodan çıkmak istemiyor bağırıyor surekli bidik yani....
Gecmis olsun sebnemcigim köpek dişleri azilardan daha zor çıkıyor sanırım allahım yardımcıları olsun zor tabi... İki cocukla ben de aynen senin gibi olacağım su an rahatım biri emıyor zaten biri de yiyebilecegi birseyler oluyor disarda...
Deryacigim cagan a çok sevindim iyi sanırım anlayabildigim kadarıyla maşallah allahım nazarlardan korusun tatli evlatlarımızı..
Bugün aytesi disari çıkardım ellerini ayaklarını guneslendirdim iyi olmuştur d vitamini ne de olsa bugün ikisini de yıkadık nartan banyodan çıkmak istemiyor bağırıyor surekli bidik yani....
hos geldin canim. bizimkide dun aksam ateslendi. sanirim kopek disi cikacak bi kac gundur azindan seller akiyodu gene ordan tahmin ediyorum. ama kusma ishal yok. istahsizlik var ama normalde yediginin ceyregini yediriyorum sIk Sik. yoksa hepten bitab dusecek.. amma hic eksilmeyen enerjisi yaramazliklari devam :))) huysuzluk pek yok cok sukur. insallah kisa surede iyi olur bebislerimiz[/QUOT
sebnemcim sizede geçmiş olsun bugün oğlumla öğlen bi çıktık dışarı aksam eve geldik parka götürdüm salıncağa filan bindirdim çok hoşuna gidiyo ama kötü bi haberim var grip olmuşum çok halsizim eşim yarın izinli hava güzel olursa ki hava durumuna baktık 22 derece pikniğe gidiyoruz
sanada gecmis olsun canim. insallah iyi olursun sende. benimde gozlerim agriyor bu siralar damla kullaniyorum ama oda bi ise yaramiyor artik.
aaaaa kizin oluyor yaaa gecmisi okuyamadigim icin bilmiyorum merak ediyordum haydi hayirlisi sen kizlri ikiledin ben oglanlari ne guzel ya iki kiz iyi anlasirlar benim iki oglan da cok sevindim canim
kizlar arkadaslar aytes kontrole gitti iyiymis sukur 1200 gr almis boyu da uzamis gelisimi iyi dedi dr nartan da 12 kg olmus gobeklendi bir de mert ve cagan gibi cok ama cok seker gobisi istahi da fena degil sukur.... meralcigim biz dun disarda yedmek yedik nartan a da sefin bir kofte tarifi varmis az baharatli cocuklar icin ondan soyledik yedi sukur biraz ekmekle simdi herseyi yiyor putur mutur demiyor endiselerim ne kadar da yersizmis masallahogluma..
sağol canım hayırlı olurlar inş. yavrucaklarımız senden sonrada bir kaç kişi hamile kalmıştı onlarında aynı cinsiyette çocukları oldu farklı doğuran yok galiba ama ii tarafından bakmak lazım artı masraf pek olmayacak
bu dis olaylari bizde de var bir azi cikti oburu yolda yani toplam da 7.5 dis var cok azzz degil mi kizlar hasta olan bebislere allahim acil sifalar versin..
Bak yağ yapar haberin olsun kötü örnek oldum yaff şimdivermemmmmm o benim nutellammvalla yedikce yediren tek sey nutella bana cok seviyorum yaa.. cemrosun dedigi gibi nim nimmmm ki ne nim nimmmm. ayy halleyide cok yerdim turkiyede kiz iyi aklima getirdin turk bakkalina gidince halley aricak simdi gozlerim
ohh ne güzl gezmelere gidilmiş ama çağana kesin bulaştırısın dikkat ethos geldin canim. bizimkide dun aksam ateslendi. sanirim kopek disi cikacak bi kac gundur azindan seller akiyodu gene ordan tahmin ediyorum. ama kusma ishal yok. istahsizlik var ama normalde yediginin ceyregini yediriyorum sIk Sik. yoksa hepten bitab dusecek.. amma hic eksilmeyen enerjisi yaramazliklari devam :))) huysuzluk pek yok cok sukur. insallah kisa surede iyi olur bebislerimiz[/QUOT
geçmiş olsun canım inş. çabucak çıkarır yeter artık bebişlerin çektiği
sebnemcim sizede geçmiş olsun bugün oğlumla öğlen bi çıktık dışarı aksam eve geldik parka götürdüm salıncağa filan bindirdim çok hoşuna gidiyo ama kötü bi haberim var grip olmuşum çok halsizim eşim yarın izinli hava güzel olursa ki hava durumuna baktık 22 derece pikniğe gidiyoruz
bol şans canım inş. çabucak atlatırsınız:)Kızlar sayfamızı takip ediyorum ama yazamıyorum cepten girdiğim için. Yarın Bora sünnet olacak bize şans dileyin nolur çok huzursuzum
hasta olan annelere ve bebeklere geçmiş olsun çok okuyamadım yazılanları boranın sünnetide hayırlı olsun bizde zor günler geçiriyoruz eymen hasta kusma ishal hepsi var dün hastaneye yatırdım damar yolundan beslenecek ve tedavisi yapılacaktı damar bulamadılar çıktıkşimdi evde aklımda onda dün izinliydim yanındaydım sarılıp uyuduk çok zormuş anne olmak eridi yavrum 3 günde iyi bakın kuzularınıza salgın varmış görünürde hiçbirşeyi yok tahliller temiz ama hasta anlamadım gitti bugün bir tahlil daha sonuçlanacak bakalım çabucak iyileşir inş ((
çok geçmiş olsun canım neyi var kuzunun ya çook zordur yanında olamamak bilirim keşke çalışmasak değilmi??
hadi gozun aydin kavustun bebisine. cimcimeye baksen ortaligi ayaga kaldirmis asker etmsi milleti desene:)) kizlar babaya erkekler anaya duskun diyolarda dogruymus galiba. senin cadida baksana babaci. oglanlarda anasinin kuyrugu gibi yada benimkiler oyle anam ben nereye onlar oraya bazen cumcurcemaat wc ye giriyoruzbulasiklari bi yikayisim var tezgaha elimin ucuyla yaklasabiliyorum araya efe girer kucak ister mircan sirtima tirmanmak ister..
bak sen su kocisineeeee nasilda sevindirmis seni :)) allah her daim muhabbetinizi arttirsin canim mutluluk butun kadinlarin hakki degil mi. ara sira kendinide sevindir tabii iyi yapmissin valla.
hazirlamam mi hayatim sebnem kurban olsun size. hepiniz toplasip gelin en guzel kahvaltilari yemekleri yapmam miiii... kiz valla hayali bile guzel hee sanki bir an gercekten gelecekmissiniz gibi mutlu oildum turkiyedeyken misafirim cok olurdu cok severim hazirliklar yapmayi burdqa kurudum gittim ne kapimi calan var ne gittigim biri..kirk yilda bir esimin arkadaslarina gidiyoz oda keyfim olursa yoksa ne dugun ne gezme icimden gelmiyor. bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama sanki insanlar cok soguk. bide cocunluk ayni memleketli ben yabanciyim aralarinda.. amannn neyse ya siz varsiniz ya ben sizinle cok mutluyum sizide gormesemde cok seviyorummmmm
duygusal hassas arkadasim ara sira olur boyle bosver evliligin tadi tuzu derler ama arayi fazla acmayin sakin :))
offf offf istanbul mu dedinnnnnn. yaktin yuregimi yaktinnnnn neresindesin canim istanbulun
yazdıklarınızı okuyamadım çok cm sıkkın çok şimdi hastaneden geliyorum eymen sabahtan beri kusuyo evde babası yanında neyi var bulamadılarya idrar yolları yada yediği bişey dokunmuştur dedi dün öğlen dedesi pide yedirmiş ama üstünden epey geçti o yaparmı acaba daha yeni herşeyi vermeye başlamıştım gözüm korktu aklım evde ben işte görseniz nasıl süzüldü ne oldu bu çocuklara hepsi hasta yaa cnm oğlummmm
cagan mert nartan, eymen cemre efeeee yoklama var toplaninnnn
masallah benim bebislerime hepsinin boyu kilosu cok guzel. gelisimleride cok guzel daha ne olsunallaha emanet olsun butun bebeisler bahtlari isimleri gibi guzel olsun vatana millete hayirli birer evlat olsunlar. ayy canlarim benimmmm cok seviyorum bebisleri gobusleriii
hasta olan annelere ve bebeklere geçmiş olsun çok okuyamadım yazılanları boranın sünnetide hayırlı olsun bizde zor günler geçiriyoruz eymen hasta kusma ishal hepsi var dün hastaneye yatırdım damar yolundan beslenecek ve tedavisi yapılacaktı damar bulamadılar çıktıkşimdi evde aklımda onda dün izinliydim yanındaydım sarılıp uyuduk çok zormuş anne olmak eridi yavrum 3 günde iyi bakın kuzularınıza salgın varmış görünürde hiçbirşeyi yok tahliller temiz ama hasta anlamadım gitti bugün bir tahlil daha sonuçlanacak bakalım çabucak iyileşir inş ((
Istanbul cok ayri benim icin, dunya bir yana istanbul bir yana. dogma buyume bakirkoyluyum ben frezya. karsisi haric her yerini avucumun ici gibi bilirim...cok ozledim istanbulu cokkk :84:
aşkolsun Egeyi unuttunegede 84 cm .ve 13 kilo. tüm bebekler sağlıkla büyüsün inşallah.
Bak yağ yapar haberin olsun kötü örnek oldum yaff şimdi
ohh ne güzl gezmelere gidilmiş ama çağana kesin bulaştırısın dikkat et
bol şans canım inş. çabucak atlatırsınız:)
çok geçmiş olsun canım neyi var kuzunun ya çook zordur yanında olamamak bilirim keşke çalışmasak değilmi??
geçmiş olsun.herşeyi ağızlarına götürüyorlat mikrop kapabiliyolarlar o yüzden.tabi yediği birşeyde ağır gelmiş olabilir. inşallah çabucak iyileşir minik eymen.
allahim yarabbim yaa cocugu delik desik etmislerdir damar bulucaz diye hay bunlari hemsire yapaninaslinda bu isi bebek hemsirelerinin yapmasi lazim onlar normal hemsire beceremiyolar kesin sinir oluyorum yaa..naneli yogurt corbasi denedinmi nagis belki iyi gelir sen gene muz yogurt yedirmeye calis. canim yaaa sinir oluyorum hasta haberleri alinca..ufff insallah tez zamanda sagligina kavusur eymencik.annelik zor tabii insan ona gelen bana gelsin demekten baska elinden bir sey gelmiyorki bu durumlarda bilmezmiyiz canim benim. sende fazla uzulme allaha emanet et ins iyi olur.
tşk ederim kızlar eşimde aynı durumdaymış serum takmışlar iş yerinde((
dr de şüphelenmiişti rota olabilir diye ama aşısı var diyince ozaman değildir dedi bende artık rotadan şüpheleniyorum bu akşam çocuk hastanesine götürüp serum taktırıcam sabahtan beri sadece kuru ekmek yemiş denedim şebnemcim naneli yoğurt çorbası içine pirinçle, muz ,elma ,muzlu irmikli muhallebi yaptım yok yok yok yemiyo gece bile 400cc süt içen bebişim 200ccyi bile içemedi bende de mide bulantısı falan olunca kesin virüs diyorum artık(( zeynep valla ne diyim cnm çalışınca aklın hep evde bide hasta olunca off offf
zaten kaynanada delirtti dün eşim gelemeyince mecburen yanıma onu aldım yok yeterde yok canını yaktınızda dır dır dır canım burnumda çocuk çırpındıkça içim gidiyo ama biliyorumki serumla beslenmek zorunda bide onun vızıltısı sinir etti o çok seviyoda ben acımasız anneyimya
2009 ekimde geldim buraya 15 gun sonrada dogum yaptim :)) bu sene eylulde dusunuyoruz daha fazla ayri kalabilecegimi sanmiyorum burnumda tutuyor istanbul ve icindekiler.bende karşıyı pek bilmem,ama istanbul heryeri başka güzel şehir.kalabalık,trafik falan filan ama alşımışız birkere sakin biryerde 3. gün sıkılıp istanbulu özlerim.yazları gelirmisin istanbula.
Bak yağ yapar haberin olsun kötü örnek oldum yaff şimdi
tşk ederim kızlar eşimde aynı durumdaymış serum takmışlar iş yerinde((
dr de şüphelenmiişti rota olabilir diye ama aşısı var diyince ozaman değildir dedi bende artık rotadan şüpheleniyorum bu akşam çocuk hastanesine götürüp serum taktırıcam sabahtan beri sadece kuru ekmek yemiş denedim şebnemcim naneli yoğurt çorbası içine pirinçle, muz ,elma ,muzlu irmikli muhallebi yaptım yok yok yok yemiyo gece bile 400cc süt içen bebişim 200ccyi bile içemedi bende de mide bulantısı falan olunca kesin virüs diyorum artık(( zeynep valla ne diyim cnm çalışınca aklın hep evde bide hasta olunca off offf
zaten kaynanada delirtti dün eşim gelemeyince mecburen yanıma onu aldım yok yeterde yok canını yaktınızda dır dır dır canım burnumda çocuk çırpındıkça içim gidiyo ama biliyorumki serumla beslenmek zorunda bide onun vızıltısı sinir etti o çok seviyoda ben acımasız anneyimya
yaparsin denersin eminim tabiki benimki caresizlik tavsiyesi iste yoksa yapacagindan hic suphem olmaz hayatim. esinede gecmis olsun salgin heralde. kendinede dikkat et bari sen olma. benim efede evel aksam ateslendi bu sabah gecti atesi. sondu eridi oglusum iki gunde. hic bisey yemedi desem yeridir. dis atesi istahsizlik bitirdi cocugu. 38.5 atesle iki gun gecirdi. hic ilac kullanmadim cibil cibil yatti kalkti. ama sukur iyi simdi
aşkolsun Egeyi unuttunegede 84 cm .ve 13 kilo. tüm bebekler sağlıkla büyüsün inşallah.
Kızlar sayfamızı takip ediyorum ama yazamıyorum cepten girdiğim için. Yarın Bora sünnet olacak bize şans dileyin nolur çok huzursuzum
oncelikinennnn cukulatayi bende mircana bir bucuk yasina kadar vermedim hic. ne seker ne abur cubur hic vermedim. sonra okudumki cukulatanin icinde yani kakaoda mi ne pek hatirliyamiyacagim mutluluk hormonunu uyaran madde varmis. bide bi kac sey amna anca bunu hatirliyorum. ondan sonra iki gunde uc gunde bir yarim cukulata vermeye basladim sonra bi mutlu oldiki soramayin
disari cikmadan once cok buyuk hazirliklar oluyo bizde. once ogunu nu yiyor evde sonraki ogunde ne varsa onu yemek termosuna koyuyoz ( yogurt yada yemek) su termosumuza su biberona sut yada meyve suyu meyveyide (muz oluyo genelde) beslenme cantamizin bi kosesine koyup cikiyoruz. mircan icinde termosuna aperatif bisey (bazen ekmek dogranmis corba, bazende tavuk nuggat ) koyuyorum meyve suyu ve su kacinilmazimiz. arada sekerleme kraker hic eksik olmaz benim cantamda. cocuk iste birinde bi gorse basliyor oda istemeye hemen canta yetisiyo imdada.
meyveyi hic bir zaman onceden kesip hazirlayip vermem o an hemen yemesi lazim o yuzden disarda muz elma haricinde bisey goturmuyorum. benimki boyle oluyo sekerim piknik edasinda geziyoruz disarda :))) ama burda avm lerde hep goruyorum ayni takdik.. millet elinde kasikla dolaniyor cocuklarin pesinde. bazen emzirenleri bile goruyorumturkiyede de oyleydim mircanla evde hazir ne varsa kaplara koyar cikardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?