2009 Kasm Anneleri

amanında büüyümüşte dışarımı çıkarmış bizim aytesimiz ohh iyi yapmıssın nurancım bizde gezdik vallahi..çağan iyi çok şükür ama benden grip bulasmazsa çok iyi çünkü tepemden inmiyo hep benim yanımda

tesekkur ederim nurancigim evet dedigin gibi kopek disler zorluyor biraz. digerlerinde hissetmeden cikarmisti. banyo kuvetliyse beline kadar su doldurup oynamasina izin verirsen nartana hem mutlu olur hemde senin icinde birazcik dinlenmen icin alternatif olur. su oyuncaklariyla oyalanir bi guzel. ben yazin evdeysek oyle yapiyorum turkiyedeykende balkona yikanma havuzuna su doldururdum gunesin altinda oynardi mircan. iyi haberlerinle bende mutlu oluyorum hep iyi olun hepp

Kızlar sayfamızı takip ediyorum ama yazamıyorum cepten girdiğim için. Yarın Bora sünnet olacak bize şans dileyin nolur çok huzursuzum

hasta olan annelere ve bebeklere geçmiş olsun çok okuyamadım yazılanları boranın sünnetide hayırlı olsun bizde zor günler geçiriyoruz eymen hasta kusma ishal hepsi var dün hastaneye yatırdım damar yolundan beslenecek ve tedavisi yapılacaktı damar bulamadılar çıktık şimdi evde aklımda onda dün izinliydim yanındaydım sarılıp uyuduk çok zormuş anne olmak eridi yavrum 3 günde iyi bakın kuzularınıza salgın varmış görünürde hiçbirşeyi yok tahliller temiz ama hasta anlamadım gitti bugün bir tahlil daha sonuçlanacak bakalım çabucak iyileşir inş ((

Bak yağ yapar haberin olsun kötü örnek oldum yaff şimdi

evet istanbul bambaşka dimi.bende nereye gitsem ararım istanbulu bir süre sonra,ama zorunluluklar,hayat mücadelesi bazende tercihler başka yerlere götürüyor bizi.önemli olan sağlıklı ve mutlu olrarak sevdiklerimizle olabilmek.

geçmiş olsun.herşeyi ağızlarına götürüyorlat mikrop kapabiliyolarlar o yüzden.tabi yediği birşeyde ağır gelmiş olabilir. inşallah çabucak iyileşir minik eymen.

Son düzenleme:
Istanbul cok ayri benim icin, dunya bir yana istanbul bir yana. dogma buyume bakirkoyluyum ben frezya. karsisi haric her yerini avucumun ici gibi bilirim...cok ozledim istanbulu cokkk :84:

aşkolsun Egeyi unuttun egede 84 cm .ve 13 kilo. tüm bebekler sağlıkla büyüsün inşallah.

allahim yarabbim yaa cocugu delik desik etmislerdir damar bulucaz diye hay bunlari hemsire yapanin aslinda bu isi bebek hemsirelerinin yapmasi lazim onlar normal hemsire beceremiyolar kesin sinir oluyorum yaa..naneli yogurt corbasi denedinmi nagis belki iyi gelir sen gene muz yogurt yedirmeye calis. canim yaaa sinir oluyorum hasta haberleri alinca..ufff insallah tez zamanda sagligina kavusur eymencik.annelik zor tabii insan ona gelen bana gelsin demekten baska elinden bir sey gelmiyorki bu durumlarda bilmezmiyiz canim benim. sende fazla uzulme allaha emanet et ins iyi olur.

Istanbul cok ayri benim icin, dunya bir yana istanbul bir yana. dogma buyume bakirkoyluyum ben frezya. karsisi haric her yerini avucumun ici gibi bilirim...cok ozledim istanbulu cokkk :84:

bende karşıyı pek bilmem,ama istanbul heryeri başka güzel şehir.kalabalık,trafik falan filan ama alşımışız birkere sakin biryerde 3. gün sıkılıp istanbulu özlerim.yazları gelirmisin istanbula.

bende karşıyı pek bilmem,ama istanbul heryeri başka güzel şehir.kalabalık,trafik falan filan ama alşımışız birkere sakin biryerde 3. gün sıkılıp istanbulu özlerim.yazları gelirmisin istanbula.
2009 ekimde geldim buraya 15 gun sonrada dogum yaptim :)) bu sene eylulde dusunuyoruz daha fazla ayri kalabilecegimi sanmiyorum burnumda tutuyor istanbul ve icindekiler.

Kızlar sayfamızı takip ediyorum ama yazamıyorum cepten girdiğim için. Yarın Bora sünnet olacak bize şans dileyin nolur çok huzursuzum

hayırlı olsun canım.allah damatlığınıda gostersin:)bana bu cumleyı soylediklerinde çok duygulanmıştım.allah hepimize o gunleri nasip etsin...

hım yemek termosu nasıl bir sey ben ne kadar cahilim ya hiç gormedim duymadım.ama çok işime yarayabilir.yemeği sıcak tutuyordur herhalde:)bende mert'i doyurduktan sonra çıkıyorum dışarıya yanıma muz yada kavonoz meyvlerden alıyorum.huysuzluk edince bir iki çubuk kraker veriyorum,oyalanıyor onunla.daha uzun kalırsak dışarda yolda falan emziriyorum.ama yınede acıkabiliyor bu durumlar için ya yemeği yanımıza alcaz,yada oturduğumuz yerde çocuk menusu olmasına dikkat etcez demek kı.sağolun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…