Bak yağ yapar haberin olsun kötü örnek oldum yaff şimdi
tşk ederim kızlar eşimde aynı durumdaymış serum takmışlar iş yerinde((
dr de şüphelenmiişti rota olabilir diye ama aşısı var diyince ozaman değildir dedi bende artık rotadan şüpheleniyorum bu akşam çocuk hastanesine götürüp serum taktırıcam sabahtan beri sadece kuru ekmek yemiş denedim şebnemcim naneli yoğurt çorbası içine pirinçle, muz ,elma ,muzlu irmikli muhallebi yaptım yok yok yok yemiyo gece bile 400cc süt içen bebişim 200ccyi bile içemedi bende de mide bulantısı falan olunca kesin virüs diyorum artık(( zeynep valla ne diyim cnm çalışınca aklın hep evde bide hasta olunca off offf
zaten kaynanada delirtti dün eşim gelemeyince mecburen yanıma onu aldım yok yeterde yok canını yaktınızda dır dır dır canım burnumda çocuk çırpındıkça içim gidiyo ama biliyorumki serumla beslenmek zorunda bide onun vızıltısı sinir etti o çok seviyoda ben acımasız anneyimya
çok geçmiş olsun.eşine ve eğmene...rota aşısı olsa bile malesef bu hastalığı geçirebiliyor bebeişler.aşı daha ağır olmasını engellıyor.bol bol sıvı almasını sağlayın mutlaka.içmesi imkansız,damardan almalı mutlaka.ne biçim sağlıkçı onlar ya bir damar yolu bulamamışlar.
mert 8 aylıkken damardan ilaç verilmesi gerekmişti.idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle.4 gun hastanede kaldık.damar yolunu ikide bir çıkıyordu.tekrar deliyorlardı oğluma teni beyaz,kendiside kiloluydu.damar yolu bulamıyorlardı.kol,ayak,bacak her yer delik deşik olmuştuf ne zor gunlerdi allahım,allah hiç kimseye yaşatmasın.
2009 ekimde geldim buraya 15 gun sonrada dogum yaptim :)) bu sene eylulde dusunuyoruz daha fazla ayri kalabilecegimi sanmiyorum burnumda tutuyor istanbul ve icindekiler.
Kızlar sayfamızı takip ediyorum ama yazamıyorum cepten girdiğim için. Yarın Bora sünnet olacak bize şans dileyin nolur çok huzursuzum[
Allah damatlıınıda göstersin canım ve çok geçmiş olsun
O kadarda dusundum kim kaldi diye genede unutmusum yaslilik iste :)) ozur dilerim egecigimmm..
masallahegenin gelisimide cok guzel allahim saglikli sihhatli buyutsun bebislerimizi
Bak yağ yapar haberin olsun kötü örnek oldum yaff şimdi
tşk ederim kızlar eşimde aynı durumdaymış serum takmışlar iş yerinde((
dr de şüphelenmiişti rota olabilir diye ama aşısı var diyince ozaman değildir dedi bende artık rotadan şüpheleniyorum bu akşam çocuk hastanesine götürüp serum taktırıcam sabahtan beri sadece kuru ekmek yemiş denedim şebnemcim naneli yoğurt çorbası içine pirinçle, muz ,elma ,muzlu irmikli muhallebi yaptım yok yok yok yemiyo gece bile 400cc süt içen bebişim 200ccyi bile içemedi bende de mide bulantısı falan olunca kesin virüs diyorum artık(( zeynep valla ne diyim cnm çalışınca aklın hep evde bide hasta olunca off offf
zaten kaynanada delirtti dün eşim gelemeyince mecburen yanıma onu aldım yok yeterde yok canını yaktınızda dır dır dır canım burnumda çocuk çırpındıkça içim gidiyo ama biliyorumki serumla beslenmek zorunda bide onun vızıltısı sinir etti o çok seviyoda ben acımasız anneyimya
keşke hiç canları yanmasa onların yerine bizim canımız yansa dimi? ama ne yazıkki mümkün değil.inşallah bebeğin çabucak iyileşir.serumla besleniyorsa çok açlık hissetmiyordur zaten.çalışan anne olmak da zordur heralde.ben çalışmıyorum ama bazen işim olunca anneme bırakıyorum egeyi ama aklım onda kalıyor.annem çok iyi bakıyor ama ben yanında olunca sanki daha güvendeymiş gibi geliyor ne biliyim paranoyak oluyorum valla bazeno kadar sitresliyken de bide kaynana dırdırı çekilmez olmuştur.he he diyip geçicen artık birde ona canın sıkılmasın.Allah kolaylık versin.kısa zamanda atlatırsınızinşallah.Allah daha beterini göstermesin.
2009 ekimde geldim buraya 15 gun sonrada dogum yaptim :)) bu sene eylulde dusunuyoruz daha fazla ayri kalabilecegimi sanmiyorum burnumda tutuyor istanbul ve icindekiler.
yaparsin denersin eminim tabiki benimki caresizlik tavsiyesi iste yoksa yapacagindan hic suphem olmaz hayatim. esinede gecmis olsun salgin heralde. kendinede dikkat et bari sen olma. benim efede evel aksam ateslendi bu sabah gecti atesi. sondu eridi oglusum iki gunde. hic bisey yemedi desem yeridir. dis atesi istahsizlik bitirdi cocugu. 38.5 atesle iki gun gecirdi. hic ilac kullanmadim cibil cibil yatti kalkti. ama sukur iyi simdi
geçmiş olsun.bizdede iştahsızlık hat safada.kaşık görünce direk mızmızlanıp ağlamaya başlıyoruz.dün gecede 2 dk.lığına yanıma aldım ve yataktan resmen attı kendini.Allahtan birşeyi olmadı.uyumaya devam etti.ben uyandırdım zorla bişşey oldu mu diye?çok korkuyorum valla paranoyak oldum.yok üşütücek.yok mikropkapıcak yok düşücek çocukta bunaldı benden tepesinde sürekli gözleri kocaman açık bir annenapıyım bikaç saniyede bi dünya yaramazlık yapabilme kapasitesi var.
iyi aksamlar kızlar geçmişi şöyle bi okudum ama tek tek cvp yazmaya zamanım yok hasta olan herkese acil şifalar diliyorummm
biz bugün annemlerle pikniğe gittik hava çok sıcaktı ama bi o kadarda esiyodu çağanda çoko huysuzdu burnumuzdan getirdi genellikle arabada oturdu kızkardeşimle beraber ama bol bolda gezdi salıncağa filan bindik aksam eve gelincede güzelce bi banyo yaptı karnını doyurduk ve uyuduk ama biraz zor uyudu sallamaktan ayaklarım ağrıdı bana gelince hala gribim ve çağanada geçecek muhtemelen çünkü benden hiç ayrılmıyooooo
ne guzel yapmışsınız,değişiklik iyi gelmiştir.
deryacım geçmiş olsun.sen hastasın diye çağanada geçecek diye birsey yok.sen dikkat et,kendine.mumkunse maske tak.ben mert doğduktan sonra 2 kere grip oldum ikisindede maskeyle dolaştım,mert'e de geçmedi.:82:
ozaman mert kuçuktu maskeme dokunmuyorduişimdi olsa rahat vermez sanırım.sana verdiğim tavsiyeyı kendim çuruttum optum sizi....
gunaydınnn:))
bugun oğlum tam 1,5 yaşında.daha yeni bir yaşını kutlamamışmıydık,ne çabuk geçmiş 6 ay.
biz iyiyiz gece uyanmalarımız tam gaz devam etsede alıştık artık...
kahvaltımızı yaptık,parka gideceğiz..
nagihan,hep aklımdasınız eymen nasıl oldu?
Merhabalar kızlar öncelikle herkese teşekkür ederiz tebriğiniz için. Hasta olanlarada çoook geçmiş olsun. Sünnetimizi olduk dün hep yattı kalkmadı bugünde bacakları açık açık dolaştı hepbezini açınca çok ağlıyor korkuyor miniğim inşallah biran önce iyileşirde rahatlarız. Kızlar size bir önerim var mide bulantısı ve ishal için tabii önemli bir hastalığı olmadıkça. Bulantıya metpamit diye bir şurup var çoğunlukla bebeklerde kullanılıyor yemekten yarım saat önce veriliyor ishalede mazı diye bir tohum var aktarlarda satılıyor onu dövüyorsunuz 1 tatlı kaşığı yoğurda çeyrek çay kaşığı karıştırıp tek hamlede yedirin yoksa 2. Yi yemez aman fazlasını vermeyin kabız olur hemen kesiyor ishali
gunaydınnn:))
bugun oğlum tam 1,5 yaşında.daha yeni bir yaşını kutlamamışmıydık,ne çabuk geçmiş 6 ay.
biz iyiyiz gece uyanmalarımız tam gaz devam etsede alıştık artık...
kahvaltımızı yaptık,parka gideceğiz..
nagihan,hep aklımdasınız eymen nasıl oldu?
günaydın cnm halkısın zaman çabuk geçiyo bide bakmışsın kaynana oluyosun hemdeböyle
eymenin bütün tahlilleri temiz çok şükür ama ishal devam poposu pişik oldu o derece günde 10 tane bez değiştiriyoruz(( 3 gündür eşim ve bende aynıyız daha doğrusu bütün mahalle yatak yorgan yatıyo ama takdir edersin ki anne olarak benim hasta olma yada yatma lüksüm yok ama varya hamilelikte bulantı çekenlere Allah yardımcı olsun çok zormuş 3 günde mahfoldum bide şuan hamile olduğumu düşündümde çok zor eymen hep annii anniii oyun istiyo kafamı yastığa koysam altından yastığı çekiyo anne gel anne aç onun için bunlar nuran zeynep ve diğer anne adaylarına
eşime dedim iş yerinde herkes hamilemisin diyo oda gelmiş karnıma dokunuyo kızım diyehey Allahım ya dedim hani sen istemiyodun ne güldük akşam akşma bide sordum tabi korunan o olunca bişey olmadı eminsin dimi diye bilmem pek emin değilim diyo akşam iyice korkuttu beni hemde güldürdü canım ya
maşallah kuzucuğa...gezin bakalım eşimde sabah biraz işlerimiz vardı bi<de gittik gezmiş olduk bugün hava kötü yağmurlu biz evdeyizzz
bizide unutmuyosun değilmi meralciğim...kıskanırım bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?