2009 Kasm Anneleri

şebnemcim,kıyama kuzuma.ateşlendi demek.ah şu dişler,çıksa hepside kurtulsa bebişler.çok geçmiş olsun..

nurancım neden az olsun 7,5 diş.nartanın dişlerinin zamanı var demek.2 yaşına kadar hepsi çıkar sen hiç meraklanma.
aytesçok guzel kilo almış.maşallah bebişe.sanada aferim annesi guzel beslemişin oğluşunu...

iyi aksamlar kızlar geçmişi şöyle bi okudum ama tek tek cvp yazmaya zamanım yok hasta olan herkese acil şifalar diliyorummm

biz bugün annemlerle pikniğe gittik hava çok sıcaktı ama bi o kadarda esiyodu çağanda çoko huysuzdu burnumuzdan getirdi genellikle arabada oturdu kızkardeşimle beraber ama bol bolda gezdi salıncağa filan bindik aksam eve gelincede güzelce bi banyo yaptı karnını doyurduk ve uyuduk ama biraz zor uyudu sallamaktan ayaklarım ağrıdı bana gelince hala gribim ve çağanada geçecek muhtemelen çünkü benden hiç ayrılmıyooooo

O kadarda dusundum kim kaldi diye genede unutmusum yaslilik iste :)) ozur dilerim egecigimmm..
masallah egenin gelisimide cok guzel allahim saglikli sihhatli buyutsun bebislerimizi

ne yaşlanması canım daha çoooook genciz biz önemli değil olur böyle şeyler :87: tüm bebekleri Allah annelerine bağışlasın.

Son düzenleme:

ne guzel yapmışsınız,değişiklik iyi gelmiştir.
deryacım geçmiş olsun.sen hastasın diye çağanada geçecek diye birsey yok.sen dikkat et,kendine.mumkunse maske tak.ben mert doğduktan sonra 2 kere grip oldum ikisindede maskeyle dolaştım,mert'e de geçmedi.:82:
ozaman mert kuçuktu maskeme dokunmuyorduişimdi olsa rahat vermez sanırım.sana verdiğim tavsiyeyı kendim çuruttumoptum sizi....

günaydın meralcim sağolsun evet çağan maskeyi durdurmadııı şimidlik iyiyim inş kötüye gitmem

Merhabalar kızlar öncelikle herkese teşekkür ederiz tebriğiniz için. Hasta olanlarada çoook geçmiş olsun. Sünnetimizi olduk dün hep yattı kalkmadı bugünde bacakları açık açık dolaştı hep bezini açınca çok ağlıyor korkuyor miniğim inşallah biran önce iyileşirde rahatlarız. Kızlar size bir önerim var mide bulantısı ve ishal için tabii önemli bir hastalığı olmadıkça. Bulantıya metpamit diye bir şurup var çoğunlukla bebeklerde kullanılıyor yemekten yarım saat önce veriliyor ishalede mazı diye bir tohum var aktarlarda satılıyor onu dövüyorsunuz 1 tatlı kaşığı yoğurda çeyrek çay kaşığı karıştırıp tek hamlede yedirin yoksa 2. Yi yemez aman fazlasını vermeyin kabız olur hemen kesiyor ishali

gunaydınnn:))
bugun oğlum tam 1,5 yaşında.daha yeni bir yaşını kutlamamışmıydık,ne çabuk geçmiş 6 ay.
biz iyiyiz gece uyanmalarımız tam gaz devam etsede alıştık artık...
kahvaltımızı yaptık,parka gideceğiz..

nagihan,hep aklımdasınız eymen nasıl oldu?

günaydın cnm halkısın zaman çabuk geçiyo bide bakmışsın kaynana oluyosun hemde böyle
eymenin bütün tahlilleri temiz çok şükür ama ishal devam poposu pişik oldu o derece günde 10 tane bez değiştiriyoruz (( 3 gündür eşim ve bende aynıyız daha doğrusu bütün mahalle yatak yorgan yatıyo ama takdir edersin ki anne olarak benim hasta olma yada yatma lüksüm yok ama varya hamilelikte bulantı çekenlere Allah yardımcı olsun çok zormuş 3 günde mahfoldum bide şuan hamile olduğumu düşündümde çok zor eymen hep annii anniii oyun istiyo kafamı yastığa koysam altından yastığı çekiyo anne gel anne aç onun için bunlar nuran zeynep ve diğer anne adaylarına
eşime dedim iş yerinde herkes hamilemisin diyo oda gelmiş karnıma dokunuyo kızım diye hey Allahım ya dedim hani sen istemiyodun ne güldük akşam akşma bide sordum tabi korunan o olunca bişey olmadı eminsin dimi diye bilmem pek emin değilim diyo akşam iyice korkuttu beni hemde güldürdü canım ya

unutmuşum yazmayı bak adam beni hem hamile yaptı hem kız doğurttu eymende dr görmeden o gördü erkek olduğunu ve hiç unutmam cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsun diyen adam dr erkek diyince mutluluktan gözleri doldu bütün sülaleyi arayıp oğlum oluyo dedi daha hastaneden çıkmadan şimdi ne olduda boş karnı kızım diye seviyo ha hahayytt geldin mi sözüme biricik kocişim

yavrum benim inş çabuk iyileşirrr.. darısı bizim başımıza.canım çağan çok ishal oluyo aklımda bulundurcam bu sölediklerini teşekkür ederim

maşallah kuzucuğa...gezin bakalım eşimde sabah biraz işlerimiz vardı bi<de gittik gezmiş olduk bugün hava kötü yağmurlu biz evdeyizzz
bizide unutmuyosun değilmi meralciğim...kıskanırım bennnn

nagihan benim eşimde aynısını yapıyo bazen bana korkuyla yaşıyorumm onun yüzünden öyle söylediği zamanlarda regl oluncada rahatlıyorumm gülmek güzeldir ALLAH yüzünüzden gülümsemeyi hiç eksik etmesinnn

maşallah kuzucuğa...gezin bakalım eşimde sabah biraz işlerimiz vardı bi<de gittik gezmiş olduk bugün hava kötü yağmurlu biz evdeyizzz
bizide unutmuyosun değilmi meralciğim...kıskanırım bennnn

aşkolsun unuturmuyum:)eymen hastaydı ya onun için ozel olarak yazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…