2009 Kasm Anneleri

hiç bilmezmiyım anneler hep ayakta atlatırlar hastalığı.
tum mahallemi:26:hasta.ya şebeke suyunda,yada ekmekte birsey vardı diye geldi ilk aklıma..tekrar geçmiş olsun...

kaynana olcaz biz deme,birde babaanne.:43anneanne olmak daha iyi olurdu sanki.neyse biz farklı oluruzda,torunlarımız bizi sever.ben pek haz etmezdim kendisindende.sanki butun babaanneler onun gibiymiş,sevilmezmiş gibi gelir bana

bıraz belim ağrıyor.dun evi temizledim, oturduğumuz odayla,mutfağın perdelerini yıkayıp camlarını sildim.bugunde salonlu ve kuçuk odayının camlarını hallettim.mert uyanıncada yatak odasınınkileri silcem yıkıcam.iyi oldu,eve bahar geldi sankim:)bırde mutfak dolaplarını silsem,duzenlesem,buzdolabını da aynı şekilde duzenlesem süper.onlarda yarına artık.bebişle tek başına olunca boluk porçuk oluyor temizlikte.

bizim mutfak dolaplarına sinir oluyorum koyu kahverengi yapmışlar,hep parmak izi oluyor bugun sil yarın aynı.of bayan olmak ne zor,erkeklerin umrunda değil temizmiş,değilmiş

hepimiz öyleyiz meralcim bende tek basımayken iş yapamıyorum sağolsun annemle kızkardeşim geliyo yardım ediyolar ama ben havanın biraz daha ısınmasını bekliycem yağmur var daha buralarda seninde ellerine sağlık güle güle kirlet canım ayrıca geçmiş olsun

nuran nabersin canım.aytes'le,nartan nasıl?

bizimki uyndı,op benim için kuzuları

selam canim iki dk bilg basina oturdum aytes basladi aglamaya bugun evde temizlik vardi hergun uyuyan bebek bugun hic durmadi nedense yoruldum acikcasi ::)))) sen de bahar temizligine girismissin canim kolay gelsin mis gibi oluyor temizlenince ama ne kadar suruyor ki?????

canim mert kac saat uyuyor gunduzleri nartan 1 saat bilemedin 1.5 saat uyuyor iki saate cikmiyor hic aksam da 9 gibi yatip sabah 7 de uyaniyor onceleri 8 de 8.30 da uyaniyordu neden boyle oldu anlamadim 1 saatte hicbirsey yapamiyoruz ki hemen geciyor 1 saat...

beko reklami var hani babasi camasirlari 30 derecede yikiyor cocukta annem seksensekizbin derecede yikiyor diyen cocuk ayni mert e benzetiyorum ben cok seker masallah... mert in fotolarina baktim buyumus bidik masallahhhh.. nartan da kardesinin elini opmek icin uzaniyor aytes elini cekiyor gayri ihtiyari nartan da tutup kendi elini opuyor cok komik oluyorlar simdiden bir de aytes esniyor bunu goren nartan da agzini acip aytese hammm diyor komiklikleri basladi simdiden..

nagehan eymen hasta olmus cok uzuldum canim hersey agizlarinda ne mikrobu kapmis bilemiyorsun da salgin ve mevsim gecisi de cabasi su gunleri bir atlatsak yazin kismen daha rahat ederiz allahim acil sifalar versin canim kuzucuk biran once iyilessin...

aytes i de kalca ultrasonuna ve isitme testine goturmem gerekiyor bakalim hayirlisiyla...

aytes pisik oldu kizlar yaaa nartan da bilmedim pisik nedir ama bunda ogrendim simdi dr krem onerdi bakalim eczaneden alip kullanacagim umarim cabucak iyilesir cildi cok hassas...

hepnizi ve bebekleri opuyorum alel acele unuttugum arkadaslari da opuyorum

yavrum benim inş çabuk iyileşirrr.. darısı bizim başımıza.canım çağan çok ishal oluyo aklımda bulundurcam bu sölediklerini teşekkür ederim

saol canım sabah pipisi bezine yapışmış gece hep yüzüstü yattı ondan heralde bezini açmamla çığlık çığlığa ağlaması bir oldu kuzumun ömrümden ömür gitti resmen

canım ya nartanımada maşallah aytesimede hatta bütün kasım bebişlerine maşallahhepsi birbirinden güzel çok şekerler

ilaçla pişiği geçmezse arkonun klasik yağlı kremi var yeşil tüpte 1 lira falan fiyatı onu dene cnm cidden mucize bir krem 2. Sürüşte bile anlıyorsunuz farkı. Ben Bora'ya ne ilaçlar denedim en son annem ben sana bunu kullanıyordum diğerleri fayda etmiyordu dedi. Aldım denedim halada onu kullanıyorum

Son düzenleme:

Sagol canım Dr popolin omega diye bir krem önerdi aldım isallah iyi gelirnartanim da pisik nedir bilmedim sebamed pisik önleyici kremini her alt acmamda kullanirdim aytes te ise krem bitti cikip alamadım bir gün öyle kaldi boyle oldu sanir im pisikte acılı olur degil mı?

Derya nasil olmuş çaganima acimistir pipisi yavrum kiyamam ben ona

canım çağanda bişe yokki çok şükür ii

Son düzenleme:

yerim ben o nartan'ı abi olmuşta kardeşini severmiş,hep boyle olsun inşallahbuyuyorlar canım,bak bugun 1,5 yaşında olmuş:)o reklama dikkat etmemişim bir daha dikkatlı bakayım.bende facedeki nartan'ın kucağındaki aytes fotosuna bayıldım,ikiside çok şekerler,tam ısırmalık

mert akşam 9 da uyuyor sabah 8-8,30 gibi kalkıyor.oğlenleride 1,5-2,yada 2,5 saat uyuyor yani hiç bellı değil.nuran'cım,nartan geceleri kesintisiz uyuduğu için erken kalkıyordur.biz 4,5 kez kalkmaya devam ediyoruz.mertte kesintisiz uyusa 7 'ye razıyım bende:)öğlen uykusu azmış gerçekten neden ki:26:

sana ve zeynep'e bir sorum olacaktı;kızlar siz emzirmeyı nasıl bıraktırdınız.bir yolu yontemi varmıdır bu işin.artık ciddi ciddi düşünüyorum.sutumde iyice azaldı zaten,tek gogsumu emmiyor artık onda hiç sut yok.gunduz hiç duşkunluğu yok ama gece mahvoluyoruz bir yol gosterin bana ne yapayım.biberonada alışmasın istiyorum,uyumadan once bardakla yada muhalebi olarak alsın sutu sonra sabah uyanınca kahvaltı yapsın.mumkunmudur?tavsiyelere,onerilere çok ihtiyacım var.

saol canım sabah pipisi bezine yapışmış gece hep yüzüstü yattı ondan heralde bezini açmamla çığlık çığlığa ağlaması bir oldu kuzumun ömrümden ömür gitti resmen

of kıyamam,pipi beze yapışmasın diye ilk birkaçgun bır numara buyuk bez kullanıp,kopuk bardağı kesip koyuyorlar,keşke oyle birsey yapsaydınız.

canım ben ilk önce emzirme sayılarımı azallttım emmek istediğinde ya başka bir yiyecek vererk yada babsı ve anneannesi alıp başka odaya gittiler 1 ay kadar sürdü bıraktırmam göğsüme salça sürdüm banamısın demedi gece ağladığında emzirmedim babası uyuttu çünkü biberon almıodu mememde acımadı gebe olduğum için olabilir sonra yavaş yavaş biberon içmeye başladı kararlı olmak lazım vazgeçme memene dokunup ağlaması karşısında ne kadar dayanabilirsin ama artık özgür olma vakti gelmiş yada gece emmeleri bitse şimdilik ii olacak sizin için allah kolaylık versin canım

acımaz mııı. Onun acısı hiçbirşeye benzemez küçükken bacaklarımın iç kısmında olurdu sürtünmekten yürüyemezdim acıdan

of kıyamam,pipi beze yapışmasın diye ilk birkaçgun bır numara buyuk bez kullanıp,kopuk bardağı kesip koyuyorlar,keşke oyle birsey yapsaydınız.

ilk gün öyle yaptım ama pipisi ıslak kaldı bardaktan dolayı bardağı koymuyorum artık doktor ıslak kalmayacak dedi. Yine büyük boy bez kullanıyoruz ama yüz üstü yattı diye yapıştı heralde yüzüstü dönüyor hep. Yatmadan öncede koşarken düştü bir cırıltı azıcık kanamış pipisi düşünce tam hareketli zamanı durduramıyorumda bir an önce atlatsakta bir oh desem

sağol canım.gunduz emmiyor gibi birsey zaten.sorunumuz geceyle...kararlı olmak en onemlısı haklısın.babaya çok iş duşuyor bu durumda akşam karşıma alıp konuşayım o ağlamasına hiç dayanamaz , artık bu emzirme işinin bitmesi gerektiğini ona kabul ettirmeliyim oncelikle.
cemre geceleri uyandımı emzirme bitince,deliksiz uyuyormu.
zeynep'cim şimdi nasıl cemre iyileşti mi?

bir kaç gune birseyciği kalmaz canım.biraz sabır...bora'yı opuyorum...

slm kızlar bugün delirmek üzereydim çağanı uyutamadım yeni uyudu sabah erken kalkıyo uykusu var ama uyumuyoo çok şükürki uyudu sonunda...ee nasılsınız bakalım?biz bugün annem ve kızkardeşim eşimin çalıştığı avmye gitcez çağana alışveriş yapmam lazım hep küçüldü kıyafetleri mevsimlik filaann uyansın sıpa gidecez çokta yoruldummm

ya gündüz emeydi keşke gece yalancı emzik gibi kullanıyor seni demek mert oğlan:))karnı ii doymuyomu meralcim çok sık kalkıo yada yanındamı yatıyor yada sıcaklıomu yada üşüyomu bunlar uykusunun bölünmesine sebep olabilir yadalar çok oldu farkındayım..çok ağlar bak sana sölim kocişinde kıyamaz aman emzir der işin içinden çıkamazsınız ben hamile olmasam eşim canımdan getirirdi kesin 2yaşında olana kadar emeydi ama güzndüz keşke emse cemre süt içmio genelde geceleri emerkende 1kere kalkıp uyuyodu şimdi yatmaya yakında ağzına bişey tıkıştırmaya çalışıoz süt içerek uyuyor genelde rahatsızlığı geçeli şükür genelde uyuyo sabaha kadar ..şimdi ii canım cemre o doktora 2. gidişimiz şıp diye yarayan iialcı verdi sağolsun dermansız dert vermesin rabbim keyfi yerinde şükür mertte ii değilmi bir sıkıntısı yok???çok öptük sizi

ahhh bu velettler uykuyla niye bu kadar sorunları var anlamam ileride zaten uyuyamıyacaksın bir sürü sorumluluk seni beklior rahat rahat keyfini çıkar demi şekerim dünde cemre canıma okudu resmen okey taşlarını evin her köşesine dağıttı ama 30 dak kendi kendine oynadı çok hoşuma gitti bana hiç bulaşmıo ne güzel derken allahım başladı bir dağıtmaya 5 dakkada ev talan oldu eşim geldi bvenim surat kıpkırmızı koşuşturmaktan bu arada yedirmeye de çalışıom ağzındakileri çıkarıp etrafa zevkle yayışı var avazım çıktığı kadar bağırdım walla gelmiş anni diye beni öpüyor yanlışının fgarkınsda zilli ben yandım dağınıklığın kitabını yazmış kızım birde pislik nasıl oluşur onun erkekler daha düzenlidir eminim çöpü karıştırıp mutfağınortasına atıyor ya zaten yetişemiyorm hiç dur durak yokkkk ..işte böle deryacım size ii gezmler gönlünce alışveriş yap bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…