2009 Kasm Anneleri

kızlar 2011 eylül anneleri topici vardı arada orayada takılıodum orası kapndı bugün anam anlamadım gitti niye böyle oldu 1 kadın gelip kızlara hakaret etmiş ötekilerde cvp verince ceza almışlar sonra bu olayı eleştirenler olunca topiç kapatılmış vay be aman dikkat kaç yıllık topicimize kimse bulaşmasın biz burda mutluyuz değilmi????

ayy canım nerde düzenli olması bizim ev savaştan çıkmış gibi oluyo aklına ne gelirse evin ortasında oluyo bugünde ayakkabılıktan benim terlikleri getirip atıyo yüzüme...bide gezmeden şimdi geldik uykusu varı yattı uyudu sıpa ama burnumuzdan getirdi vallaha annem baktı bende kızkardeşimle biraz gezdik ama ne gezmeydi hiçbişey anlamadım sadece çağana lcw den bi kaç parça bişey alabildim o kadar bunlar büyüyüne kadar rahatça gezmek bize haram canımmm canımıza okuyo sıpalar

aynen canım diğer topiklerde hep sataşmalar kavgalar filan çok şükür bizim topikte hiç kimse öyle değil herkes saygılı ve herkes çok tatlı hepinizi seviyorum arkadaslar iyiki sizleri tanımışım

deryacigim benim hatlar karismis pipisi bezine yapisan flurry nin ogluymus ona gecmis olsun diyordum karismis...

kizlar aytesin poposunda kizariklik ve puturler gecmedi kremi 3 gundur kullandim yok yok pazartesi dr u arayacagim tekrar sinir oldum dogrusu zaten huylu arkadas aglayip duruyor bir de bunun icin agliyosa yazik yavrucagizima...

nartan bugun 2.5 saat oldu uyuyali hala uyanmadi ama ben odasindaki panfurlari kapattim karanlik yaptim odayi o bakimdan mi acaba??? nartan deliksiz uyuyor bazen ufak bir aglama kisa suruyorsa bakmiyorum uzuyorsa gidip pispisliyorum hemen uyuyor...

meralcigim ben de zeynep gibi emzirme sayilarini azaltmakla basladim ise en zoru da geceleri idi agladiginda ananesi veya babasi kim varsa o bakti zaten sut kokusu almazsa emmek istemiyordu o zamanlar ama mert buyudu simdi daha zorlanabilirsin nartan 9.5 aylikti bir de emme sayisi azaldikca istahi acilmisti guzel besleniyordu pek acikmiyordu... mert biraz fantazi olayina kacmis aclik degil onun olayi anneyi ozleme kokusunu hissetme olayi....

aytes im uyandi tekrar yazarimmm

geçmiş olsun nurancım niye geçmioki yavrucağın pişiği ya çokta rahatsız eder onu cemre çok pişik olduğunda bir yerden duymuştum bepanten kremle merhemini karıştırıp kullanmışştım halada kullanıyorum ii gelior haberin olsun offf sen yazdıkça beni bir korku sarıyor nuran walla allah yardımcın olsun canım tabi sonrada benim:))

nurancım canım çok geçmiş olsun çağanda çok fazla pişik olurdu ben kullandığım pişik kremlerini yazayım sana hepsini kullandım bunların canım fito,trosyd,bepanthen,travazol canım bunlar iyi gelio özelllikle travazol istersen dene derim çok pişikse en etkilsi bu

selam kızlar nsılsınız benim evim tadilatta gireöiorum annemde net yok haberinizolsun sizleri çok özledim

Zeynep cigim bepanten krem ve ne kullandın anlamadım?? Yani bu pisik ve minik minik sivilce gibi seyler de var nedir anlamadım? Bir de bu aytes kilikli kucağa alıştı nasil oldu anlamadım ?? Yere koyunca uyanıyor kerata.....

Canım korkma demek isterdim ama yavrular dsha çok kucuk laf anlamıyorlar aytes kucağı
Da ise evde baska kimse yok ise direk aytesi gösterip yatağına yatir diye işaret ediyor kucağıma geliyor benimde icim parçalanıyor o da daha kucak cocuğu ama iste gunler geçiyor biraz büyüsünler ne guzel olur bunlari düşünüyorum ....

Bugün sinirimden ağladım artik hayatım bitti kendim icin yaptıgım hicbirsey yok bir wc ye gitmek bir duş almak bile lux oldu Kuafor U falan saymıyorum üstelik evde bana hicbir sekilde yardımcı olamayan bir yardımcı arkamı donemiyorum guvenemiyor nartan a yeterince ilgi göstermiyor ruh gibi dönük soğuk guler yüzlü oğlumu benzetecek kendine diye korkuyorum benim bu yardci olayı kabak tadı verdi ama napim sizinle paylaşıyorum iste...

Deryacigim pisik icin önerilerini Dr a söyleyeceğim bakalım ne diyecek??

zeynep aynen oyle canım emzik olarak kullanılıyorum ve nuran'ın dediği gibi mert fantazı yapıyor.zevk için emişiyoruz ve alışkanlık oldu onda...
cuma gecesi en son 4 de emzirdim sonra gıttım salonda yattım sıpa 8'e kadr uyanmadı.odada olsam en az 2 kere kalkardı.dunde her kalktığında emzirmedim,azaltıyorum yavaş yavaş.

nuran'cım aytes'in ağlamasının sebebi pişikdir,yanıyordur yavrunun poposu.putürler var diyorsun mantar mı oldu acaba?cildi hassas diyorsun bezini değiştirsen,kullandığın bez onun cildine uygun değildir belkı.su organik bezleri denedin mi bilmiyorum,belkı onlar iyi gelir.

o maşallah nartana gunduz uykusunu uzattınız demek,biraz dinlenirsin sende boylece

canım,4,5 ay mert'te kendime gelememiştim.lohusalık deprosyonun fazla uzun surmuştü benim.bazen mert'in ağlamasına katlanamıyordum onunla ağluıyordum,yemek yemeğe vaktım yoktu.uykumu alamadığımdan halsizdim falan.sende bir minik daha var çok çok haklısın zorlanmakta.ustune birde iyi bir yardımcı bulamamanın stresi eklenmiş.birazdaha zamana ihtıyacınız var.sonrasını duşun iki minik adam koşuyor oynuyor.sana bağımlılıkları azalıyor sende rahat ediyorsun.guzel gunlere az kaldıuzme kendini lutfen...

bircan kolay gelsin canım şeboooo nerdesin hatun bel kazma kürek bahçemi kazıyon yoksaara ver merak ettik seni

inş dediğin gibi yola gelir mert zeynepcim:)
cemrede ıyıleşmiş çok şukur.allah dermensız dert vermenin,diğerleri ufak tefek sorunlar...

he valla şebnemi saksı olayları kesmedide tarla bahçe olaylarına girdi galiba.yoksa mutlaka uğrardı buralara

ayy canım benim ya ben tek çağanla hiç bişey yapamıyorum sen iki çocukla uff çok zor ALLAH yardımcın olsun canım ya işte ben o yüzdende istemiyorum çünkü yapamam katlanamam psikolojim bozulur ve bırak çocukları kendime bile bakamam

arkadaslar sizlere bişey sormak istiyorum hava düzeldi diye çağanı parka filan götürüyoruz gezdiriyoruz evden çıkmadan uykusunu almış oluyo karnını doyuruyorum altını değiştiriyorum ama çağan hiçbişeyden memnun kalmıyo sürekli ağlıyo dışarda çıldırıyorum hiç susmuyo sürekli ağlayarak yaptırıyo istediklerini annemlerde ağlamasın diye o ne derse yapıyolar ama ben sinir oluyorum ve hiç bi zevk almıyorum yaptığım şeylerden çok sinirleniyorumm bi akıl verin bana lütfen bu hep böylemi devam eder ne yapmalıyım bilemiyorumm

derya'cım endişelenme o kadar,geçici bir durumdur buda.biliyorsun bunların bir gunu diğer gunlerine uymuyor.vardır bir derdi anlatamıyor tabi ya isteklerini yaptırdığı için ağlaması gerktiğini oğrenmiş yada dışarı çıkmak istemiyordur.evde nasıl,mutlu ağlamadan oyalanıyor mu?

Selam kizlar nasılsiniz isallah ben de iyiyim iste nartan uyuyor aytes kucağımda uyuyor yatağına yatırıyorum ağlıyor ana kucağının sıcaklığını hissetsin ve nartan abisini uyandırmasın diye aglatmiyorum... Bugün kırkı cikti babasi gelsin kırkını uçurmaya gideceğiz disari gerçi ilk çıkışı degil ama olsun ....

Bircan kolay gelsin tadilat varmış biraz ugrastirir ama sonunda mis gibi olur...

Meralcigim hadi hayırlısı bugüne kadar emdi mis gibi yeter bence de kokunu almazsa daha iyi olur tabi canım Allah kolaylık versin canım Mert e de sana da

Sebnem nerede bu arada merak ettim dogrusu ses ver sebnemmm

Deryacigim simdi bu bidiklar kendi kendilerini tanıma sınırlarını zorlama zamanlarindalar ve bu uç yasına kadar boyle gidermiş ve çok zorlamadan ve absurd istekleri olmadıktan sonra istekleri yapilmaliymis bir ara bu konuda baya araştırma yapmıştım zaten inatlastikca daha fena isyankar olup çıkıyorlar ben mümkün ise dediklerini yapıyorum sen de uzulme geçici dönemler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…