derya'cım endişelenme o kadar,geçici bir durumdur buda.biliyorsun bunların bir gunu diğer gunlerine uymuyor.vardır bir derdi anlatamıyor tabi ya isteklerini yaptırdığı için ağlaması gerktiğini oğrenmiş yada dışarı çıkmak istemiyordur.evde nasıl,mutlu ağlamadan oyalanıyor mu?
Selam kizlar nasılsiniz isallah ben de iyiyim iste nartan uyuyor aytes kucağımda uyuyor yatağına yatırıyorum ağlıyor ana kucağının sıcaklığını hissetsin ve nartan abisini uyandırmasın diye aglatmiyorum... Bugün kırkı cikti babasi gelsin kırkını uçurmaya gideceğiz disari gerçi ilk çıkışı degil ama olsun ....
Bircan kolay gelsin tadilat varmış biraz ugrastirir ama sonunda mis gibi olur...
Meralcigim hadi hayırlısı bugüne kadar emdi mis gibi yeter bence de kokunu almazsa daha iyi olur tabi canım Allah kolaylık versin canım Mert e de sana da
Sebnem nerede bu arada merak ettim dogrusu ses ver sebnemmm
sağlık ocağından geldik,aşılarını oldu mert.çocuk felci ve karma aşısı vardı.biri ağızdan,biri koldan yapıldı.
doğum kilosu 3210 boyu 51cm
18 ay kilosu 12.400 boyu 81 cm ortalama gidiyoruz gelişim tablosunda.
mert'te çadır almıştık hafta sonu salonun ortasına kurduk.epey yer kaplıyor ama içinden çıkmıyor:9rahatladım biraz yakamdan duştü,kendi kendine oynuyor içinde oyuncaklarıyla:)
oyy maşallah kırkımızda çıkmışş ya nurancım hep yeni fotolarını face koyuyosun sanırım burayada koyda benim gibi faceyi olmayanlarda baksınnn
meralcigim masallah mert e nartan la hemen hemen birlikte gidiyorlar 12300 gibi kilo 80 boy masallah kuzulara canim bu asilar ozel asilar mi yoksa zorunlu asilar mi? ayin 23 unde ben de goturecegim asi icin ama hangi asilar bilmiyorum kafa kalmadi ben de...
bu cadiri nereden aldiniz canim markasi falan var mi? paylasirsan sevinirim biz de nARTAN a ahsap pazzil aldik pek ilgilenmedi simdilerde daha cok top pynuyoruz hadi gec kaleye diyorum duvarin onune geciyor cok tatli... dun avm deydik hic arabasina binmedi ozgur wiily pesindekosturup durduk aytes hic uyanmadi sukur emzirip cikmistim 3 saat dayandi.... abisi firtina olunca ona da uyumak kaldi nartan a bir ev ayakkabisi bir deri ayakkabi oldik fluffy den hos seyler kendisi de begendi.... kisa kollu citcitli badiler almak istiyorum tabi nartansiz cikmak lazim....
sağol canım mert,nartan,çağan kilodada boydada aynılar.nurancım bunlar zorunlu aşılar ve artık ilkokula kadar aşı yok.hepatıt a'nın 2.dozu var da o ozel.
biz ikea'nın çadırını aldık.eskimoların evleri iglolara benziyor:)bir ara fotosunu koyarım.jokerdede guzel çadırlar var,bu onlardan daha yuksek diye tercih ettım ben.ailece içine sığıyoruz:)mert'e misafirliğe gidiyoruz da:)puzzlar için erken demek,toplar,arabalar,kupler daha cazip geliyor onlara...
biz artık avm'ye giderken arabasını almıyoruz mert'in aynen sizin gibi koşturuyoruz peşinden.market alışverişi yapıyorsakta market arabasına biniyor,rahat rahat geziyoruz.sonlara doğru sıkılsada genelde sorun çıkartmıyor eline oyalansın diye aldıklarımızı donuşumlu olarak veriyoruz:))
aytes akıllı bebek olacak annesi,maşallah uyumuş.abisine vakıt ayırmanızı istemiş
gule gule kullansın nartancım ayakkabısını.bizde dışarsı için yazlık ayakkabı aldık.ev ayakkabınız nasıl nurancım,nete baksam bulabilirmiyim ki.benimde en acilinden almam lazım balkon kapısı açık kalacak yakında betonlarda gezmesin oğluşum.
çitçıtlı badileri t-şortlerin altına giydirmak için mi alacaksın.yoksa direk onları mı kullanacaksın.bende bol bol t-şort var altına atlet niyetıne çıtçıtlı bady giydirmek gerekirmi acaba.kolsuzlardan almalımıyım,ne dersin?penye,keten şortlarda almak lazım:))eksikler hiç bitmiyor
derya'cımsizde gule gule kullanın cicilerinizi:) lcw de bizimkilere gore şort varmıydı?
sağol canım mert,nartan,çağan kilodada boydada aynılar.nurancım bunlar zorunlu aşılar ve artık ilkokula kadar aşı yok.hepatıt a'nın 2.dozu var da o ozel.
biz ikea'nın çadırını aldık.eskimoların evleri iglolara benziyor:)bir ara fotosunu koyarım.jokerdede guzel çadırlar var,bu onlardan daha yuksek diye tercih ettım ben.ailece içine sığıyoruz:)mert'e misafirliğe gidiyoruz da:)puzzlar için erken demek,toplar,arabalar,kupler daha cazip geliyor onlara...
biz artık avm'ye giderken arabasını almıyoruz mert'in aynen sizin gibi koşturuyoruz peşinden.market alışverişi yapıyorsakta market arabasına biniyor,rahat rahat geziyoruz.sonlara doğru sıkılsada genelde sorun çıkartmıyor eline oyalansın diye aldıklarımızı donuşumlu olarak veriyoruz:))
aytes akıllı bebek olacak annesi,maşallah uyumuş.abisine vakıt ayırmanızı istemiş
gule gule kullansın nartancım ayakkabısını.bizde dışarsı için yazlık ayakkabı aldık.ev ayakkabınız nasıl nurancım,nete baksam bulabilirmiyim ki.benimde en acilinden almam lazım balkon kapısı açık kalacak yakında betonlarda gezmesin oğluşum.
çitçıtlı badileri t-şortlerin altına giydirmak için mi alacaksın.yoksa direk onları mı kullanacaksın.bende bol bol t-şort var altına atlet niyetıne çıtçıtlı bady giydirmek gerekirmi acaba.kolsuzlardan almalımıyım,ne dersin?penye,keten şortlarda almak lazım:))eksikler hiç bitmiyor
derya'cımsizde gule gule kullanın cicilerinizi:) lcw de bizimkilere gore şort varmıydı?
slm kızlar nasılsınız bugün hiç giremedim eve yeni geldik sabah fakulteye gittikçsonrasında kermese bir baktık çıktık carrefoura gittik anneme babaanneme hediye aldık e bebekten aldığım oto koltuğu için 100 lira hediye eki vardı bugün onu kullandım emzirme atleti hamile yastığı ve bebiş yastığı birde nevresim takımı aldım ya ihtiyaç hiç bitmiyor oda kuracaktım kızlarıma ama ev almadan almakta işime gelmio bir park yatak ve beşik var belki park yatak 1 tane daha alırım gezmeler için öteki evde kalır sürekli inş. tayinimiz aynı yere gelirde evim olur artık bende istediğimi alırım inş...bu arada cinsiyet kesinleşti kızım oluyor gerçi ben biliodum ama emin olundu içi organlarına bakılınca dönmedi zilim gene..uşaklarınıza maşşalah kızlar kilo boy bakımından cemroşun boyunu blmiom ama haftasonu doktorda 9400gr gelmişti 10500gr hastalanınca düşmüş zap zayıf kızım olcak galiba minyon öyle gözüküyor karnımdakide 1 hafta geri doktor geç döllenme olabilir dedi ama bazen bu arayı kapatıyoz ben yetrli besleyemiyom gene anlaşılan ablası gibi buda töremeyecek yemek konusundada çekerse buyurun burdan yakın.. meral bizde aldık çadır 2 hafta oluyor evi kapladı ya hareket edemiyoz marketten aldım içine girince boğulacak gibi oluyom cemroşun baya hoşuna gitti ama şimdi onu yıpratma hoşuna gidiyor başka odaya aldık azcık unutsun geri çıkarıcam eve oyuncaktan girilmio..derya bizimki dışarı delisi yeterki çıkaralım ayakbasının birini indiriyor ayakkabılıktan giyiyor ötekini beceremiyor solunu atta deyip çekiştiriyor bizi eve girerkende öyle ağlıyorki susturana aşk olsun çağan evi seviyor galiba annesi dışarıda güvendemi hissetmiyor kendini acaba yada ev kuşu olucak vardır ya öyle evine düşkün:))
Bu arada kızlar sizinkilerde yemek yerken eline alıp mıncıklayıp yerlere atmaktan yağlı ellerini kafasına sürmekten zevk alıyormu???niye bu kadar pis kızım yaa:2::2:
bilmiyorum zeynepcim ama benim oğlan bayağı bi fena olucak onu biliyorum ama kızlar benim hamileliğimde hep sinir ve ağlayarak geçti çağanın böle olması normaldir herhalde hatta hamileyken
aynı şeyler yaşamışız ben dayak değilde çok kazık yedim yakınlarımdan arkadaşlarımdan her günüm ağlayarak geçti tabi beddua ederekte sağolsunlar cemre doğduğunda da huzursuz bir çocuk olacağını biliyordum ama inş. atlatırlarda lokum gibi olurlar evlatcıklarımız bu sefer dilimi ısırayım huzurluyum doğuma yakın parazitler çoğalmaz gene inş.
canim simdilik tisortlerin altina giydirecegim sonra da sicaklarda oyle giydidirim diyorum rahat oluyor olmazsa olmazlardan benim icin... su cadir olayini dusunuyorum ama burada ikea yok ne yazik ki internetten alisveris yapiliyor mu?
slm kızlar yazılarını sürekli okuyorum ama bi türlü fırsat bılup sohpet edemiyorumm neyse unutulmuşumdurda zaten bende kasım annesiyim kızımın boyu 85 cm kilo 12.400 civarında şuangecen ay su çiçeği ve hepatit a aşılarını yaptırdık özel olanından ikinci dozları hakkında biilginiz varmı hangisin ikinci dozu var yaptıranlar varmı aranızda sağlık ocağındaki hemşire ve doktorların bu aşılardan haberimiz bile yok dedi malum diyarbakırdayım ilgilenende yok zatenn yarın 1,5 yas aşını vurdurcaz ateş olurmu zaten bir türlü gripten kurtulamıoz yeni durdu burun akıntısı
2 haftda bir grip( birileri bu konu hakkında bilgi sahibiyse cvp bekliyorummm
heryerde var nurancım ikea olması şartmı avmlerde bebek reyonlarında var bakabilirsen bak istersen
bilmiyorum zeynepcim ama benim oğlan bayağı bi fena olucak onu biliyorum ama kızlar benim hamileliğimde hep sinir ve ağlayarak geçti çağanın böle olması normaldir herhalde hatta hamileyken
aynı şeyler yaşamışız ben dayak değilde çok kazık yedim yakınlarımdan arkadaşlarımdan her günüm ağlayarak geçti tabi beddua ederekte sağolsunlar cemre doğduğunda da huzursuz bir çocuk olacağını biliyordum ama inş. atlatırlarda lokum gibi olurlar evlatcıklarımız bu sefer dilimi ısırayım huzurluyum doğuma yakın parazitler çoğalmaz gene inş.
canım ya aynı kaderi paylaşmışız evet inş bu saaten sonra herşey güzel gider diyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?