2009 Kasm Anneleri

o cingene cadriyla bende oynardim hep ama tas koyardim dusmesin diye hepte duserdi tas hemde kafama kafama :))) belki deliligim kafama dusun taslardandir

cok gecmis olsun canimacaba normalmi ki bu kizariklik:26:

merhaba hayatim gidisim sessiz olmustu donusum muhtesem olsun dedim alisveris yorucu oldu ama bonus olarakta moral oldu dedigin gibi. ihtiyacim varmis valla tek basina kafa dagitmaya.. itiraf ediyorum esim benden titizdir. hic sevmez daginikligi kirliligi. yemek bitiminde tabagini tezgaha koymaya gider elim deymisken sunlarada bi el atayim der baslar yikamaya. senelerce bekar hayati yasamis ondan aliskanlik olmus. evde tek kavga sebebimiz temizlik..ben anca yemek mutfak ve cocuklara yetisebiliyorum.... senin esinde yavas yavas baslar yardima cocuklar degistiriyor huylari eslerede annelerede
cocuk kelimesini cogul kullanmissin ya bi an garibime gitti alismisim hep tekil kullanmana... sen nasilsin alistinmi iki bebislige ikisiyle cikabiliyomusun disari..gozumde canlandiriyorumda seni bi nartana bi aytese kosturuyosun bazen benim ufakliklarin ikisini birden kucagimda tasidigim gunler olurdu sende aynimisin :97:

bugun bulasik yikarken daldim gene hayaller alemine :97:istanbuldan basladimmm taaaa antalyaya kadar uzadim gittim. arada ankara izmir didim de var tabii.. insallah agustos eylul de gelirsek hem es dost ziyareti hemde tatil super olucak..istanbulda benim ailem ankara,izmir esimin ailesi antalya kankim didimde ise otel tatili dusunuyorum...bi aksilik olmazda gelirsem muhakkak sizlerlede gorusmek isterim. cocuklar kaynasirken bizde cayimizi kahvemizi icerken kaynatiriz offf simdi hic gecmiyor zaman sabirsizlikla bekliyorum ya gecmez valla

minek35 larem35 ikinizde izmirdeymissiniz yakinsaniz gorussenize ayol

canım şuan diyarbakırdayım temmuzun sonunda büyük bi ihtimal tainimiz aydına çıkıcak neden olmasın tabiki görüşebilirz ennemler kayınvalidemlerde izmirdeler orayada gidip gelicezz bu arada göürşüebilirizz;:))))benim için uygundurr larem nerede oturuoz izmirde annemler bucada kayınvalidemler haataydalarr...

geçmiş olsun meralcimm buz uyguladınmı bana buz uygula demişlerdiii bi dene istersenn inş çağanda olmaz yaa

sebnemcim ankaraya gelirsen mutlaka görüşmek isterimm
kızlaarr sebnem sezonu açıyo galiba sizlerden gelen yokmu buralara hepinizle tanışmak kaynatmak bu sohbetleri yüzyüze yapmak evimde ağırlamak isterim sizleriii ayy heyecan yaptım şimdii hayal kurdum birann inş gerçek olur hayalda kalmazzz

nerdesiniz arkadaşlar bugün kimse yok bu kaçıncu girişim bu siteye kimsecikler yokk( neler yaptınız biz bu çocukları ne zamn tuvalet eğitmi vericez neyapcaz nesli arada sırada çiş dio götürüyorumm abartıo bazen oyun haline getirio delirtio nasıl olcak bilmiyorummyazın don giydirip ortalığa salmak istiyorum hem sıcakta olur şimdilerde nesli altını bağlamamı istemiyor eli sürekli bezinde aç diyip duruoo acıo acıo dio bakıom bişi yok istemio bezini sanırım artık

derfat canım ankaranın neresinde oturuosun belki tanimiz oryada çıkabilir 12 gün sonra belli olucakk tanimiz ya ankara aydın olucakk hayırlısı nere ise orası olsunn ankaraya çıkarsa biz evi eryamandan tutucazz ...

derfat canım ankaranın neresinde oturuosun belki tanimiz oryada çıkabilir 12 gün sonra belli olucakk tanimiz ya ankara aydın olucakk hayırlısı nere ise orası olsunn ankaraya çıkarsa biz evi eryamandan tutucazz ...

canım ben akderede oturuyorum eryaman bize uzak ama olsunn görüşmek isterim inşş buraya çıkar canım ya

profilinde izmir yazinca senide izmirde sandim. hayirlisi olsun insallah tayin gonlunun istedigi yer olur. tr de olsaydim keske ankara izmir kesin tanisirdim. aydin tatil yerlerinin tam ortasi. ne guzel valla sagda izmir solda cesme az ilerde kusadasi oh ohh yemede yaninda yat. bu arada meslek nedir aceba

canımm eşim astsubay gelirsen buaralara görüşürüz inş...

deryacigim sezonu acmaya daha cok var simdilik hayalleriyle avunuyorum turkiyenin ve sizlerin. insallah geldigimde bulusur kaynasiriz.

olsun cnım açarız elbet ama pek bi heyecem yaptımmm vallahaaaa

aaa kızlar bu arada yarın iş görüşmesine gitcem bakalım hayırlısı olsun inşşş
bide çağanın tonsilleri şişmiş birazda burnu akıyo ateşi var birazcıktaa halsizlik,huzursuzluk bide diş çıkartıyooo hepsi üst üste geldddi

kizlar sizlerinde fikrini almak istedigim bir sey var. mircan gecen gun komsuya inmisti onun kizinin bi oyuncagi var super mario oyunu. hani su bizim zamanimizda el game boylari vardi iste ondan ama bu gelistirilmis yani pahali olani.dies dedikleri bisey. fiyati 200$ 300$ arasi. mircan simdi takti kafaya ondan istiyor haliyle ana yuregi dayanmiyor ama karar veremedim alsammi almasammi diye. esim pahali oldugu icin almama taraftari ama oda kiyamiyo mircana hafif baskiyla aldiririm sorun degil. ama simdi bu oyuncagi alirsam yasina uygun olur mu yani bu yasta bununla oynarsa asil oynamasi gereken yasta daha farkli bir sey taleb edecek boyle boyle doyumsuzluga yada yetinememezlige dogru gidecek diye korkuyorum. tabii pahali deyip kiymetinide bilecek yasta degil bir iki bilemedin on gun sonra hurdaya donme ihtimali cok yuksek. bu siralar bilgisayarda oyun oynuyor aslinda bunuda istemiyorum ama can sikintisindan oynamasina izin veriyorum azcik. bu teknolojik aletlere fazla duskun olmasini istemiyorum en azindan gelisme caginda ilerde nasil olsa engelliyemiyecegim istedigini yapacak. bi turku karar veremedim ne yapsam acaba. bir tane televizyona takilan egitici oyun setimiz var annem yollamisti amerikadan ama oda ingilizce oldugu icin fazla sarmadi onu bir iki oynadi atti kenara eline bile almiyor simdi. bi fikir verin kizlar ne yapayim.

sebnemcim ben nacizane fikrimi söyleyeyim ben olsam almazdımm hem pahalı hemde kıymet bilecek yaşta değillbu seferde dediğin gibi ona takılır başka hiç bişeyi görmez gözüü ama yinede sen bilirsin biraz daha bekle öyle bi oyuncak için derim ben

canımm eşim astsubay gelirsen buaralara görüşürüz inş...

ins gorusuruz.. eh bi astsubay orduevine goturursunuz artik saka bi yana bende subay torunuyum istanbulda gitmedigimiz orduevi kalmamisti rahmetli dedemle. ah dedem ahhh olsanda niye bi subayla evlenmedin diye kizsan allah esinede sanada bebisinede yar olsun canim. bulundugunuz yer itibariyle dusunmemek elde degil.

tonsilde ne oliyyy :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…