2009 Kasm Anneleri

maşallah kızına,bizim oğlanları sollamış:))
hepatıt a aşısının 2.dozu var canım.ilkini yaptırdıktan 6 ay sonra yaptırıyorsun onu.

biz dun yaptırdık aşıları.gece yatarken her zamankınden daha sıcaktı mert devamlı kontrol ettim.sabaha karşı ateşi vardı.ustu incelttim,sonra düştu.şimdi çok mızmız kahvaltısının yarısını yaptı.daha onceki aşılarda hiç sorunumuz olmamıştı.şimdi hastalanıyorda aşıya mı denk geldi,aşıdanmı boyle oldu bilmiyorum.

hediyeler alınmış ne guzel.ben daha ne alacağımı bile bilmiyorum.bana kopya verebilirmisin zeynep,siz ne aldınız:))
cemroş zaten manken olacak annesi,sağlıklı olsunda hiç kilosuna takma.diğer bebişin arayaı kapatıp çok çok yer.beş parmağın beşi bir değilki..arada kaldırıp uzun bir sure sonra oyuncakları çıkarmak iyi oluyor.yeni gormuş gibi seviniyor mert'te...
zeynep ben sadece makarnayı veriyom eline şimdilik,her gun banyo yapacağı donemler gelsin ne varsa koyacam onune yesin,saçsın,sürsun ustune başına.boşver kırlenmek guzeldir oyle oyle oğrenecekler kendileri yemeği:)

derya'cım bilmıyorum kı severmi çağan.mert dolap içlerine falan girmeye bayılıyor,kapagınıda kapatıp içerde oynuyordu bir kaç dk da olsa.ben ordan esinlenerek aldım çadırı.

değişiklık iyi olur çıkın gezin şekerim.sen gergin,huzursuz olursan çağanada yansır bu durum işler daha çıkılmaz hal alır.çağan çok ağladığında,öfkelendiğinde.ona sarıl,seni çok seviyorum.çok haklısın gibi cumleler kur gozlerinin içine bakarak.

hamileyken dayak olayına çok şaşırdım,çok uzuldum.keşke hiç yaşanmasaymış ama yaşanmış,geride bırakmaya çalış o olayları.kolay değil ama unutmak,yok saymak sanada çağanada daha iyi gelecektır.

canim simdilik tisortlerin altina giydirecegim sonra da sicaklarda oyle giydidirim diyorum rahat oluyor olmazsa olmazlardan benim icin... su cadir olayini dusunuyorum ama burada ikea yok ne yazik ki internetten alisveris yapiliyor mu?

nuran'cım ikeanın internetten satışı var diye biliyorum.hepsi burda gibi sitelerde satıyor ikea urunlerini.19,90'a aldık daha fazla verme yalnız:)

ayakkabılarınıza da kuzuların fotolarınada bayıldım

evet canım aldık ihtiyaca binayen telefonu bozulmuştu anemin ona babanneme telefon aldım birde kermese gitmiştim ikisinede evde giymeklik etek aldım..ama seninknin ihtiyacı yoksa buna mutfak eşyası olabilir tencere falan ben düdüklü alcaktım ama buna daha çok ihtiyacı vardı onuda sonra alırım artık.takı olabilir tabi altın almış başını gitmiş ,güzel bir kazak yada mevsimlik hırka olabiir daha çok ihtiyacı olacağı ve seveceği birşey olsun daha makbule geçer canım..
inş. dediğin gibi olurda kardeşi yemeği seven bir kız olur şişmalık değil derdim ama aradaki farka baksana kaç aylık diye soruyolar canım sıkılıo küçük gözüküyor diye neyse en önemlisi sağlık tabiki hep başa sarıyorum amayemek ben vermesemde üstün manevralarıyla yağlı şeylere elini sokup benim üstüm mama sandalyesi hoppp yere gherşeyiANLIYOMDA BENİ KİRLETMEYE ÇALIŞIO ONU ÇÖZEMEDİM MAKİNAM BOZULACAK RESMEN (büyük oldu pardon)hergün açıyorum cemroşş saağolsun ağzına atsa döktüğü umuruma gelmicek ama sırf oyun işte bazen aşka gelip babası çatala koyuyor hanfendi ağzına götürüyor bize izin vermio yedirmek için çatalı masaya fırlatıyor sonra gene aynısı birde ekmek dolabından ekmek koparıp biraz yiyor gerisini özenleee yere ufalıyor büyük bir zevkle işte böyle meralcım
yeeeeehuuuuuu şebo geri dönmüş hoşgeldin hatun özlettin walla bende bişi oldu sandım dı ama olan pcye olmuş bunada şükür:))
ii yapmışsın canım yenilik tazelenmek şart bahar geldi yaşama sevinci kazanmak lazım değilmi güle güle kullan...ii gezmişsin bu arada ah bu avmler bize evin yolunu unutturur cinsinden resmen eşinede maşşalah diyorum benimki hiç kendiliğinden demez ben surat yapıcamda öyle ne yapmam lazım diye sorar bunada şükür ama kendiğinden yapanlara akıl edenlere özeniyorum işte..cemre sofrada da dışarıda yapıyor atma işini anlıo elinden alacağımı koşuyor kaçıyor kalorifer böcükleri gibi hızlımı hızlı afacanlık konusunnda ..yani çöpe alıştırma fikri ii olur yakalayabilirsem kendisini

heyyo heyyo şebnem gelmiş,hoşgelmiş...

fıstık ozlettın kendini...
koçişini çok takdir ettım,çok şanşlısın.bizimki anca yap dersen yapar.kirlilerini,kirlı sebetıne atmayı 2 yılda oğretım,duşun yane.ama hakkınıda yemeğmi mutfağa girip ufak tefek şeyler hazırlar.ben ondan sonra geldiğim zamanlarda mutlaka bir seyler hazırlar yemek için.ve harika sandaviç yapar:)

şebnemcim alışverişinde,gezmeninde dibine vurmuşsun,ne iyi yapmışsın..cicilerini gule gule kullan:)))

Son düzenleme:

evet canım çok zor bi çocuğa sahibim sinirlenmemekte elimde değill o öyle sürekli ağlayınca bende çığrımdan çıkıyorum doğal olarak ama daha sakin olmaya gayret ediyorum çok sinirlendiğim zamanda çağanın yanından bi süre ayrılı wce atıyorum kendimi diğer yerlerde rahat vermediği için inş çabucak düzeliriz

vallaha sebnemcim kıyafetalmakla çok iyi yapmışsın arada çocuklara değilde bize de almak lzaım dimi ama sendemi benim gibi kilo alanlardansınn bende aldım başımı gittim vallaha bugün eşim izinliydi onunla gezdik azcıkın eski işyerime gittik beni hamile sandılar bayağı kilo almısımmm acil yerinden vermem lazımm ...vallaha senin koca iyiymiş keşke benimkide öle olsa hakkını yemeyeyim arada yardım etsede öle bana sen git ben temizlik yapayım hayatta demez vallahii neyse bunada şükür az da olsa katkısı oluyo bana

geçmiş olsun meralcimm bizimkine de az kaldı bakalım bizimki nolcek

meralcimm dediğin gibide yapıyorum ama pat küt neremiz denk gelirse vuruyo kızarıyo hatta morarıyo dediği olmaıdğı zaman bide ısırma huyu çok fazla ısırmadık yerimiz kalmıyo ben izin vermiyorum ama babası izin veriyooo çadıra gelince bugün çıktık ama hiç bakmadım bi düşüneyimde öle bakıcam belki sevmezse

iyi aksamlar kızlar bugün eşimle felekten bigün çaldık meğerse ne çok ihtiycamız varmış buna sabah 11 de çağanı annemlere bıraktık arabamıza atladığımız gibi huuuup gezmeye ilk başta eşim bana süpriz yaptı araba kullanmayı öğretti bayağı öğrendim hiç cesaretim yoktu ama bayağı zevkliymiş araba kullanmak neyse ehliyetimi alınca eşime vermem arabayı artıksonra geçen gün çağan durmayınca montumu avmde unutmuştum onu aldık kahvaltı yaptıkk ordan çağana çıtçıtlı badi almaya bi çarşıya gittik eşimede bişeyler aldıktan sonra geze geze bi semtten başka bi semte gittik ordanda kendime bişeyler aldım ama çok komiktik yolda ağzımız hiç boş durmadı sürekli abur cubur yedik dondurma filan aldıkk ordan eski iş yerime gittik kendime kozmetik ürünü almam lazımdı biraz daha gezdik sonra tekrar yüyürümeye devam ettik ve geldiğimiz yoldan dinlene dinlene arabamzın yanına gittik ordan market alışverişi yaptıktan sonra çağanı annemlerden alıp eve geldik çay içtik çağan öğlen pek uyumamış ve halada uyanıkk delirtti beni yine eşim yattı uyudu bütün işler bana kaldı ütü yaptım,mutfağı topladım,çamaşırları attım makineye,çöp at derken çok yoruldum yeni oturdum tabi bu arada eşim çağanın eline çilek vermiş yesin diye çağanda halıya duvara nereye bulduysa halletmişşş

ay ay ayyy amanda amann deryacik kocisiyle gezmelere gitmis alisveris yapmis cok mutlu olmusssss
kiz valla boyle mutlu oldugunu okudugumda cok seviniyorum. oh ne guzel yapmissin ara sira satin cocuklari annenize takin kocisi kolunuza haydi herkez park sahil yolunaaaaaa kizlarrrr ah ulen ben birakacak birini bulsam nerelere gitcemde hala bulamadik birini.

evet canım sağolsun annemler yakında onlarada alışkın zaten babam emekli kızkardeşimde okuldan gelince bakıyoo bayaüı faydaları oluyo haziran 29 evlilik yıldönümümüz ve eşim o gün izinli haftalık izni denk geliyo çağanı yine annemlere bırakıcammm sebnemcim iyi gezdik ama çok yorulmuşum yorgunluktan eşim erkenden uyudu bende tam tersi uyuyamadımm ama iyi sayılırım şimdiii sen nasılsın?efe ve mircan nasıllar?
kızlarrr sizler nerdesiniz?ufaklıklar nasıl?

selam canlarim sebnemcigim hosgeldin tatlim merakta biraktin bizi dogrusu ama bomba gibi dondun alisverisler yapilmis ohh ohhh moral olmustur gule gule gunlerde kullan kocani tebrik ediyorum yardimlari konusunda benim kocam da hic hazzetmez ama yardimci olur sagolsun hele cocuklar oldugundan beri pek daha duzenli oldu masallah

deryacigim biraz kendine vakit ayirabilmene sevindim

selamlar;

kızlar mert'in aşısının etrafı tenis topu buyukluğundakı bir alanda kızardı.sabaha gore daha iyi şimdi.daha oncekı aşılarda boyle birsey olmamıştı.hiç sevmedim ben bu 18 ay aşısını

minek ikeadan ,19.90'a aldık çadırı.

hepsiburda.com da varmı? Markası ney acaba burda ikea yokta netten alacağızda

mine ben ncity de çağrı market var ordan aldım furkan oyuncakcılık diye bir marka bende meralle aynı fiyata aldım 19.95tl

tamam kızlar düşünüyorum bu kadar ucuzsa bende sandaliyeleri 4 köşe yapıp üstüne çarşaf atıp içinde oturuyoduk cadır nie aklıma gelmediyse biz çocukluğumuzda böle yapardıkk ee o o zaman imkanlar kıstlıydıı demek :)))))çok zekiymişizz çingene cadırııı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…