2009 Kasm Anneleri

ayy sen çok yaşa emiii bi alemsinnn sebnemcim vallahiii topiğin neşe kaynağıı pozitif sebnemisin sen....

günaydın kızlarr moralim çok bozuk eşimle tartıstık bugün iş görüşmesine gidecektim aksam düşünmüş olmaz çalışamazsıın dedi niye dedim ikimizinde geç geldiği gün çağan nolcak dedia annemlerde kalır dedim olmaz işte ben senin yüzünden çocuğumu göremeyecekmiyimm otur evindee diye atıştık benim annem dedi bizde bakarsa olur dedi bende o olmaz dedim (aramızda çok büyük sorunlar varda ailesiyle )tartıstık hiç bi sosyal faaliyette bulunamaıyorum hemen çocuk var olmaz diyo kursa gideyim bişeyler yapayım diyorum çocuk var olmaz herşeye benim adıma karar verip beni kölesi gibi kullanıyoo çocuk doğurdum diye sadece çağana bak yemek yap ev işlerini yap arada ben seni götürürüm yeter dmek istiyo bana çok bunaldımm sürekli benim adıma karar vermesinden sıkıldım benimde aklım fikr,m var herşeyi düşünebilecek yaştayım ne yapıcam böyleee

bir gun mutlusun dedik nazar deydi esler arasindaki yillarin cozemedigi gecmisten bugune gelen bir durum bu sadece sende yokki. genelde kocalar boyledir iste. islerine nasil gelirse oyle davranirlar oyle kararlar alirlar hic sormazlar bile tabii kabul ettirirlersede abartirlar hep. takma sen bosver bi kac gun sonra normale doner sende guzel guzel konusursun cocugumuz icin daha iyi sartlarda olmak icin vs belki kabul eder..

iyide canım görüşme bugün saat 11 de yani 2 saat sonra ve hiç hazırlandım yer yakındıı ama gıcıklık yapıyoo hemen ailesini öne sürüyoo çarsamba günü ben hiçbişey demeden basvur orası yakın gidersin dedi dün geldi yok olmaz dedi iyide ben deneme tahtasımıyım bi gün öyle bi gün böyle

gunaydın kızlar,birsuru yazdım dun yazdıklarınıza istinaden.net gitti yazdıklarımda gitmiş.yazarım oğleden sonra yıne...

ay ne desem bilemedim:26:sen haklısın tabiki once ses çıkarma kabul et,sonra iş ciddiye binince olmaz de.hayatımız sadece çocuktan ibaret değil kendin içinde birseyler yapmana seni mutlu edecekse yapmalısın.ama kocanı nasıl ikna edersin bilemedim

haklisin tatlim ama onlar yag gibi usttedir hep. bosver sende ye ic yat napalim hayirlisi olsun de vardir bundada bi hayir de.. yoksa kendini yiyip bitirince olan sana olacak ona degilki

bende işin içinden çıkamadım aksamdan bu yana konusmuyorum evden çıktı sabah toplantıya gitti bi saat sonra kahvaltıya gelecek sonra tekrar işe gidecek evden çıktı tlf ediyo gideceksen hazırlan götüreyim diyo arkasındanda laf sayıyo bu ne ya şimdi?çağanı düşünüyomuş öyle söylüyo peki beni hiç düşünmüyomusun dedim ben sadece çağanı düşünürüm hayat çağandan ibaret diyo böyle evlilik olurmu ya?

hem bak bizimkide bu saat oldu ortalikta yok. saat ikiye geliyo hafta sonuya sanirim takildi gene caza bara :)))

şebnemim ya benimkide haftada bir,on beşte bir okey oynamaya başladı arkidişleriyle kahvede.onada hak veriyorum aslında devamlı çalışıyor biraz arkadaşlarıyla vakıt geçirsin diyorum içimden diyorum.yuzune karşı tavrımı koyup,surat yapıyorum:))ama yarım saat suruyor en fazla
pazarları bizi gezdirsinde,hafta içi bir gece takılsın diye avutuyorum kendimi:)

senden naber bugun erkencisiniz bende gececi. az once uyandim gene sizmisim cocuklari uyutayim derken :)) sonrada bu saatte uykumu almis oluyorum zombi gibi dolaniyorum evde

evet öyle oluyo bende bugün oturma odasında ağlarken uyuyakalmışım heryerim tutulmuşş üşümüşüm sabah eşim çağanı getirdi uyanmış ağlamış beni göremeyince üstüme bıraktı gitti tekrar yattı bizim ufaklıkta beni görünce sustu sırnasmaya basladı

senden naber bugun erkencisiniz bende gececi. az once uyandim gene sizmisim cocuklari uyutayim derken :)) sonrada bu saatte uykumu almis oluyorum zombi gibi dolaniyorum evde

:))aynı beni tarif etmişsin.15,20 dk uykular bile yetior artıkın.

mert dun geç yattı,eşimin patronu,esi ve oğlu vardı.şimdide uyanmak bilmiyor sıpa.bende fırsattan istifade,burdayım:))

heee dun bizim evlilik yıldonumumuz.misafirlerle kutladık):)çokk romantikiz deme

ya madem hazirlan dedi madem kapiyi acti ne bekliyonnnnnnnn hazirlansana gitsene birak o istedigi kadar konussun kapa kulagini bi sure sonra susar merak etme sen .. yanlis hatirlamiyorsam bir gun cagani dr goturemedi durumu olmadigi icin( tatlim yanlis anlama cok mudahele ettim aile islerine ama napayim kiziyorum boyle bencil konusmalara birazda polislik var ayrintilara dikkat ederim cok ) butce yeterli degilse nasil dusunme oluyo bu himmmm kirmizilari yakmaya basladim haaa sen gene bildigini yap git is gorusmesine ilk gunler vidi vidi yapsin duyma hic ilk maasini ainca guzel bi hediye alirsin. heee bu arada cagani benden fazla dusunseydin o atesler icinde yatarken sen rahat rahat uyumazdin demeyide unutma (ayyy benden cok kotu kaynana olur yaaa)

aaa kaç yıl oldu evlenelii?eşin ve mertle nice mutlu senelere olsun canım mutluluğunuz daim olsunnn herşey gönlünüzce olsun inşallah

onu çok dedim canım herşey maddiyat değilmiş onunla ilginmek oynamak istiyomuşş

bu konuda fazla kasmamak lazim yoksa alimallah kasarsa bi daha normae donmez bu herifler :)) ne cok birakican nede cok kasican ..iyi yapiyon birak gitsin haftada onbeste bir erkek gunu yapsin. bizde oyle o bana karismaz fazla bende ona ama haddi asmmak kaydiyla ya degilse bazen bunalinca cocuklari birakip kaciyorumya boyle yapmazsam hic kacamam deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…