2009 Kasm Anneleri

cocuklar bisey istedimi ne kadar olursa olsun fiyati ana yuregi dayanmiyo kiyamiyo iste. parasindan ziyede isin pisikolojik yanini dusunuyorum. korkum her istedigi elde ederse ilerde doyumsuz tatminsiz biri olmasi. bu yonden karar veremedim. tabii parasida cok dedigin gibi ama onun o gozlerindeki bakis neler yaptirmaz ki bana karar veremememin sebebide buya simdi o sevinsin diye yarin ben uzulmeyim baska ne yapabilirim ikinci cozum ne olabilir

canım tabiki ana yüreği dayanmaz ama bide ilerisi var sen bilirsin ama

turkcesini soylesene anam eskiden tonsil mi varmis, cahilligimiz cikti ortaya senin yuzunden allah davul etsin seniiiii

kız bi alemsin dr öyle söyledi diye söyledim tamam türkçesini söylerim bundan sonra ne cahilliği canım aşkolsun tıp terimlerini bilmek zorunda değiliz o drların işi canım benimm

yaw ne guzelmis bizim nesil plastik bebegi kundak yap carsaftan cadir yap tel araba maske top misket ne guzel oynarmisiz. simdiki bebeler elinde cep telefonu bi elinde laptopla gelcekler nerdeyse dunyaya.

sen is gorusmesi dedin hayirdir..ee cagana kim bakicak

canım kipaya başvurmuştumm dün bugün aradılar yarında görüşmeye çağırdılar çağanada annemler bakıcak alışkınlar çağanın herşeyine onlara güvenerek çalışmayı istiyorumm geceleri biraz zorlanırım herhalde

hayirlisi olsun deryam. bence senin icinde iyi olur beden yorulur ama kafan dinc olursa dayanirsin herseye. caganda geceleri fazla uyanmiyodu yanlis hatirlamiyosam. bu arada dr goturcektin ates olayi icin noldu

hayirlisi olsun deryam. bence senin icinde iyi olur beden yorulur ama kafan dinc olursa dayanirsin herseye. caganda geceleri fazla uyanmiyodu yanlis hatirlamiyosam. bu arada dr goturcektin ates olayi icin noldu

canım evet götürcem iyi bi dr araştırıyorum üniveriste hast olsun hemde özel drumuz olsun istiyoruzz bulamadım daha haftaya perşembe kalça çıkıklığı için kontrole götürcem 17sindede aşısı var

panik atak arkadasim ne kalca cikigi yok caganin biseyiiiiii sen panikliyosun. duzelir biraz zaman ver..allah korusun oyle bisey olsa hic yuruyemez ki

hadi kizlar bana gelin simdi hepberaber oturup sicak cukulata hupletelimama en cok ben hupurdetirim ona gore

ooo sıcak çikolatayada bayılırım ama daha karnım aç yemek yemedim şuna bak saat kaç oldu eşim daha işte gelecekte yemek yiycezde ooooo bakalım yemekten sonra bizdede ya çay,ya salep yada sıcak çikolata varrr eşim hangisini isterse hüpürdet sebnemcimm hüpürdet içindeki çocuğu salıver gitsinn

panik atak arkadasim ne kalca cikigi yok caganin biseyiiiiii sen panikliyosun. duzelir biraz zaman ver..allah korusun oyle bisey olsa hic yuruyemez ki

yok canım panik olmuyorumm ilk götürdüğümde konrtol için randevu al getir dedi onun için götürüyorum

bende cok severim sicak cikulatayi.. yakinda duba gibi olucam valla esimin dedigi gibi yiyip icip yatiyo diyo beni soranlara sismanlligim beni ele verecek ahh su icimdeki cocuk istekleri hic bitmiyo kiiiii
onun yuzunden disim buyuyo :84:

bende cok severim sicak cikulatayi.. yakinda duba gibi olucam valla esimin dedigi gibi yiyip icip yatiyo diyo beni soranlara sismanlligim beni ele verecek ahh su icimdeki cocuk istekleri hic bitmiyo kiiiii
onun yuzunden disim buyuyo :84:

boşver canımcım can boğazdan gelirmişşş bende 55 kiloyum bu ara rjim yapayım dedimmm anaaaa kaç gün kafamı kaldıramadımm eşim kızdı adam akıllı ya diyetisyene git yada bırak yapma dediii çağan bile bakamadımm düşün ya

sakinnnnn kendi basina rejim yapma aaaa..esin dogru soylemis bilincsiz rejimin hic bi faydasi yok. hem 55 kilo neki yaa alaa alaaa ignemi olmak istiyon

sakinnnnn kendi basina rejim yapma aaaa..esin dogru soylemis bilincsiz rejimin hic bi faydasi yok. hem 55 kilo neki yaa alaa alaaa ignemi olmak istiyon

yokkk bıraktım zatiiii göbüşüm ve kalçam var birazzz yoksa belim incecikkk herkes hamilemiisn diyooo ya çok sinir oluyorummm

yokkk bıraktım zatiiii göbüşüm ve kalçam var birazzz yoksa belim incecikkk herkes hamilemiisn diyooo ya çok sinir oluyorummm

bos ver sen herkezi yaa desinlerde desinler oturup seker yesinler derler bizim orda sen saglikli olda gerisini bosver bence cok iyisin 55 cok bisey degil. gobu sen burdakileri gorsen seninkine hic yok dersin.. bide gobegi acik giyiniyolar ya acayip guluyorum yaa lombur lombur.. bendemi giyinsem ne

istanbulun havasina guvenilmez diyen bide burayi gorsun hele... gunluk guneslikti on dk once. camasir asmistim sabah hava guzel diye simdi burda yazisirken sanki sihirli bi deynek deydi aniden hava karardi yagmus basladiki seller sular goturuyo. motor hiziyla camasir toplucam fideleri iceri alicam diye sirilsiklam oldum. benim minik sipada on balkona cikmis oda islanmis yanima geliyo anni bakkk diyo bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…