sebnemcim ben nacizane fikrimi söyleyeyim ben olsam almazdımm hem pahalı hemde kıymet bilecek yaşta değillbu seferde dediğin gibi ona takılır başka hiç bişeyi görmez gözüü ama yinede sen bilirsin biraz daha bekle öyle bi oyuncak için derim ben
cocuklar bisey istedimi ne kadar olursa olsun fiyati ana yuregi dayanmiyo kiyamiyo iste. parasindan ziyede isin pisikolojik yanini dusunuyorum. korkum her istedigi elde ederse ilerde doyumsuz tatminsiz biri olmasi. bu yonden karar veremedim. tabii parasida cok dedigin gibi ama onun o gozlerindeki bakis neler yaptirmaz ki banakarar veremememin sebebide buya simdi o sevinsin diye yarin ben uzulmeyim baska ne yapabilirim ikinci cozum ne olabilir
kız boğazında kızarıklar varmış şişmiş yani
turkcesini soylesene anam eskiden tonsil mi varmis, cahilligimiz cikti ortaya senin yuzunden allah davul etsin seniiiii
kız bi alemsin dr öyle söyledi diye söyledim tamam türkçesini söylerim bundan sonra ne cahilliği canım aşkolsun tıp terimlerini bilmek zorunda değiliz o drların işi canım benimm
sen is gorusmesi dedin hayirdir..ee cagana kim bakicak
canım kipaya başvurmuştumm dün bugün aradılar yarında görüşmeye çağırdılar çağanada annemler bakıcak alışkınlar çağanın herşeyine onlara güvenerek çalışmayı istiyorumm geceleri biraz zorlanırım herhalde
hayirlisi olsun deryam. bence senin icinde iyi olur beden yorulur ama kafan dinc olursa dayanirsin herseye. caganda geceleri fazla uyanmiyodu yanlis hatirlamiyosam. bu arada dr goturcektin ates olayi icin noldu
canım evet götürcem iyi bi dr araştırıyorum üniveriste hast olsun hemde özel drumuz olsun istiyoruzz bulamadım daha haftaya perşembe kalça çıkıklığı için kontrole götürcem 17sindede aşısı var
hadi kizlar bana gelin simdi hepberaber oturup sicak cukulata hupletelimama en cok ben hupurdetirim ona gore
panik atak arkadasim ne kalca cikigi yok caganin biseyiiiiii sen panikliyosun. duzelir biraz zaman ver..allah korusun oyle bisey olsa hic yuruyemez ki
ooo sıcak çikolatayada bayılırım ama daha karnım aç yemek yemedim şuna bak saat kaç oldu eşim daha işte gelecekte yemek yiycezde ooooo bakalım yemekten sonra bizdede ya çay,ya salep yada sıcak çikolata varrr eşim hangisini isterse hüpürdet sebnemcimm hüpürdet içindeki çocuğu salıver gitsinn
bende cok severim sicak cikulatayi.. yakinda duba gibi olucam valla esimin dedigi gibi yiyip icip yatiyo diyo beni soranlara sismanlligim beni ele verecekahh su icimdeki cocuk istekleri hic bitmiyo kiiiii
onun yuzunden disim buyuyo :84:
sakinnnnn kendi basina rejim yapma aaaa..esin dogru soylemis bilincsiz rejimin hic bi faydasi yok. hem 55 kilo neki yaa alaa alaaa ignemi olmak istiyon
yokkk bıraktım zatiiii göbüşüm ve kalçam var birazzz yoksa belim incecikkk herkes hamilemiisn diyooo ya çok sinir oluyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?